Alo ekipa..... je li tko upoznat o cemu se radi u ovom novom modu- Scavenger?
Kreće se sa pistolom, i knife i granata. Traže se oružja po mapi na random spawnu, ali svako ima 30 metaka samo, tako se igra onda.
Alo ekipa..... je li tko upoznat o cemu se radi u ovom novom modu- Scavenger?
Kreće se sa pistolom, i knife i granata. Traže se oružja po mapi na random spawnu, ali svako ima 30 metaka samo, tako se igra onda.
Ceco će sigurno imati više!
Ceco će sigurno imati više!
Sigurno će postojati neki reload prone jump glitch da ti napuni klip opet.
Ovaj dlc su urbane mape,ali što je aftermath? Vaše ideje?
edit lol.
endgame sam mislio...
poslije matiše
mislis mozda na end game?
Pao je opet jedan naš, opet tamo iz Istre, nick mu je HrvatskiVojnik LINK
Zenge tvoj kolega kolko vidim u battlelogu
lol taj tip me dodao nedavno.
meni je zanimljivo da sve neke šljuke padaju koji nemogu qurca pogodit
Kad ovi skilleri imaju bolje čitove.
Kad ovi skilleri imaju bolje čitove.
misliš plaćaju mjesečne pretplate :)
Zdenko,nije li to onaj CroSolđer?Iliti kak si ga nazvao Hrvatski Solđer ? Onaj kojeg si podyebavao u onom filmicu?
Čudno da mu kos nije frend, on ima samo cheatere za frendove.
Ma daj molim te, ti i džukac ste inžinjeri a nama ovdje serete o 2500 kn mjesečno! Jede se kavijar pije se džin...
Zasto tebe zanimaju tude financije? Prije svega,ne branim haxore,da se odmah razumijemo. Zasto se nepotrebno brines o drugima?
Kako ti znas za koliko ekipa ovdje radi? Ljudi koji imaju 50k/mj? Boli njih kita za 500kn-'kak se veli',jer u HR rijetko tko na legalan nacin zaradi 50k/mj,tako da..Sve ti je jasno nadam se.
Mislim,strasno kakve ekipe sve ima ovdje.
Jedino se slazem s tobom u zadnjem dijelu tvog posta.
Ma daj molim te, ti i džukac ste inžinjeri a nama ovdje serete o 2500 kn mjesečno! Jede se kavijar pije se džin...
Pa da, mi smo over10k, ali kolega se zabrinjava za male ljude koji pola plaće još dobiju u konzum bonovima.
Trebao bi todorić stavit bf3 i cheatove i u konzum. Morat ću mu mail složit.
Friday, ja sam na popisu nezaposlenih HZZ-a.
Ne brinem ja za nicije financije, samo kazem da su oni odrasli koji ne cijene rad i ne znaju vrijednost ili budale ili mentalno bolesni. Dao bih ja jednom nasem haxoru da 5 dana rusi, izvlaci i cijepa drva na +10°C za 800 kn (tih 5 dana ukupno) pa da od tog novca plati igru, internet i hax igra par dana i pokupi ban. Bas me zanima Jjel bi mu taj rad bio vrijedan toga i obratno.
Kad me mali drugi puta pita: Tata po čemu je poznata Istra?
Po tartufima i čiterima sine!
Joj, stao sam nekome jučer na žulj...
http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654348325119507/1/
Čujen tamo da si ih bejsrejpa, ccc
Battlefield 3 has stopped working problem mi se zna pojavit i to iritira hahah dajte sigurno znate kako bi se to moglo riješit. Hvala :D
Joj, stao sam nekome jučer na žulj...
http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654348325119507/1/
Čujen tamo da si ih bejsrejpa, ccc
Pročitaj moje odgovore u temi pa onda sudi.
Pa yebemu mater više i lagove i warpove, koji rac, baca me po par koraka iza i to u bitnim situacijama, tako sam se sad naživicirao da to nema nigdje. Mislim da neću palit bf do aftermatha više.
bemati tom add-o bi tipa na radar list da znam instalirat beter batlelog... ali stavio sam njegov profil za home page pa ce on prije ili posilje biti on line.. pa ide heli glitch XD
bemati tom add-o bi tipa na radar list da znam instalirat beter batlelog... ali stavio sam njegov profil za home page pa ce on prije ili posilje biti on line.. pa ide heli glitch XD
Jel ima nešto bez gliča? Jel ima neki glič kojeg ti ne znaš?
sumnjam i otkrio sam jedan jako bezobrazan... i poslao sam samom dice-u report na isti.. vidim da su ga probali uklonit sa zadnjim patchom servera ,ali bezuspjesno... zato i jesam na MoHW... tamo je jedini glitch povremeno pucanje igre,..