Ajd molim te klikni na taj link pa reci...
Ajd molim te klikni na taj link pa reci...
zdenko1991
na kojoj ti rezi igraš 1024x768 ili manje
zdenko1991
na kojoj ti rezi igraš 1024x768 ili manje
300x400 :D
LOL zabranjen M16 na servahu!
Ne znam zbilja zašto, ali nekako me ne vuče da uopće pogledam tvoj video. Nisam siguran zašto, ali ne mogu, sry.
i kad staviš mesh ultra?
a koji je tvoj fov?
Pozdrav.
Našao sam neki Real Life mod na netu za BF 3 pa me zanima prije nego ga stavim dali je moguće popušiti ban zbog toga?
Volio bih probati jer po slikama mi izgleda puno bolje nego orignial.
Inb4 bf tweaker će te banovati to nije bf tweaker.
Kako bi se dalo igrati bf3 na ovim specifikacijama mislim settings low medium? I koje sve bf 3 nastavke bi trebalo kupiti za neku normalnu online igru?
Dual core 3.0 e8400
GTX650
4gb ram
P5n-e sli
Novi "Fun Turnir"
http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655391797081058/
Prijavite se postom na platoonu, svi su dobrodosli, caki i oni koji nemaju dovoljna broj igraca,
slobodno se prijavite na platoon i napisite da vam treba igrac ili dva, uvijek se neko pojavi.
Koja je fora sa eu i ru verzijom? uzmem li eu verziju mogu li igrati sa igracima iz hr koji su kupili u ducanima igricu? (gledao oglase na njuskalu pa me zanima dali valjaja kupit bf 3 za 150-200 kn umjesto 320..?)
Svi iz rvacke su pro, s njima se ne igra
Btw, nema razlike u verzijama osim toga što ćeš svaki puta kada izađe novi patch morati ručno kopirati neke datoteke da bi ti sve bilo na engl. jeziku, inače je na ćirilici.
I da, bolje kupi s neke provjerene stranice na netu nego sa njuškala ako ne želiš riskirati, mislim da se cijene kreću do 200 novaca za Premium verziju.
Na G2play ti je standardna Eu verzija 15€, Limited 20€ a premium edition 55€. Stvarno nema potrebe da kupujes RU verziju zbog 1-2 EUR nize cijene.
Hvala a to je na g2play sigurna kupnja?
Gdje najjeftinije Close Quarters?
ok ljudi, Battlefield community je pod remontom, da li netko ima za preporučit neki tim da se nekaj zaigra svaku večer ?
http://battlelog.medalofhonor.com/bf3/soldier/witman111/stats/346613136/
S tenkovima obično imam 8:1 kills, pjašadija prosjek, a avioni i helići slabo
Koja je fora sa eu i ru verzijom? uzmem li eu verziju mogu li igrati sa igracima iz hr koji su kupili u ducanima igricu? (gledao oglase na njuskalu pa me zanima dali valjaja kupit bf 3 za 150-200 kn umjesto 320..?)
Nema razlike.
Obje mozes igrati kako, gdje i s kim hoces.
EU kad instaliras pita za jezik.
RU se mora instalirati na ruskom, ali s snimanjem eng fajlova i promjenom dva kljuca u regystryu stavis na engleski. A tko je napravila vecina ljudi ovdje
Pazi preko Njuskala!
Ja sam bio prevaren.
Ali mislim da sam nasao lika i nece mu bas biti drago.
Kasnis 3 dana!
Na g2play ti se svaki dan mjenjau cijene, prosli tjedan ja igra bila za 90 kuna!
I da, iz dosadanjih iskustva sigurno je.
Hvala a to je na g2play sigurna kupnja?
Ja sam uzeo BF3 i naknadno premium sa G2Playa...sve jos uvijek radi, pa pretpostavljam da je sigurna kupnja....
Ako se dobro sjecam, bilo je govora prije da je EA potvrdio da je legalno kupovati preko g2playa i registrirati na originu....
Znaci kroz neko vrijeme bi i premium mogo biti za nekih 100 tinjak kuna na g2play-u?
Jer neznam sta se sve dobije u battlefield 3 samo koliko mapa, oružja, dal se mogu vozit helici avioni tenkovi i djipovi jel ima tog dosta? bombe postavljat itd
Glupo mi je kupit bf3 ako nema tog niceg onda bi odma ove ekspanzije trebao uzet
novi Nvidia Beta driveri
New in R310 Drivers:
GeForce GTX 680:
novi Nvidia Beta driveri
New in R310 Drivers:
GeForce GTX 680:
Daj jbt nvidia svakim novim driverima digne performanse za puno, gg za njih.
Šta je sa ati?
novi Nvidia Beta driveri
New in R310 Drivers:
GeForce GTX 680:
Daj jbt nvidia svakim novim driverima digne performanse za puno, gg za njih.
Šta je sa ati?
U 12.11 beta driverima od AMD-a ima dosta poboljšanja (uključujući i BF3) za HD 7xxx seriju.. naravno za starije serije vrlo vjerojatno ništa posebno.
Znaci kroz neko vrijeme bi i premium mogo biti za nekih 100 tinjak kuna na g2play-u?
Jer neznam sta se sve dobije u battlefield 3 samo koliko mapa, oružja, dal se mogu vozit helici avioni tenkovi i djipovi jel ima tog dosta? bombe postavljat itd
Glupo mi je kupit bf3 ako nema tog niceg onda bi odma ove ekspanzije trebao uzet
Da, moguce da ce opet biti za ili ispod 100 kn.
U originalnom BF3 dobijes sve sto hoces i trebas.
Zapravo dosta ljudi (ukljucujuci i mene) je na g2playu dobilo Back to Karkand DLC koji bi se inace trebao doplatiti 100 kuna!
A svi ostali dodaci koji postoje za BF3 (Back to Karkand, Close Quarters....) su dodatne mape, nekoliko dodatnih vozila i nekoliko oruzja.
Ovisno koji dodatak kupis mozes igrati dodatne mape i imas dodatna oruzja (na svim mapama, cak i originalnim)
Uglavnom, za pocetak, sasvim dosta ti je Samo BF3 (pogotvo ako dobijes Back to Karkand )
P.S. Ako uzmes Premium onda dobijas sve dodatke (DLC) koji su izasli i koji ce izaci.
Koji K je s ovim zvjezdicama? Prije koji dan sam imao jednu sad tri...
novi Nvidia Beta driveri
New in R310 Drivers:
GeForce GTX 680:
Hm... vidim da su stavili poboljšanja za 680ku i 660ku, ali ne i za 670???
jel mi može neko učinit uslugu....neka ide na regedit pa na HKEY_LOCAL_MACHINE,zatim na SOFTWARE,pa EA games, i na Battlefield 3
i onda posta ovdje sliku,kao što je moja...jer meni ne radi bf3,a imam stroj od laptopa
itko?