Ali otom potom, riješim curu pa me eto na xxx, da me netko razvoza i da opet pobijedimo pisovce :)
Htio sam ti napisati da snimaš ali onda bi imao 7 fps, pas mater...
Ali otom potom, riješim curu pa me eto na xxx, da me netko razvoza i da opet pobijedimo pisovce :)
7 ako ugasim svijetlo da se kamera ne muči sa svijetlom.
A gle ono, sve preko 5fps je igrivo.
Ljudima inače padnu kriteriji NAKON što se ožene.
svi neke ženidbe, ja sam si "oslobodio" vremena ak me kuzite :P lijepo proucim sqrush taktiku, i sad ganjam cure okolo da im plentam m-com. Kad bum jos bolji macan u BF-u, kupit cu si smartphone, pa da ih ganjam na statse vani :D
@cyberdemonvz: nisam snimao, jer nisam znao kak ce proci, ali bili su i astra i switch na serveru, astra ga zbog taga lovio :D ako cu "naletiti" na njega opet, eto, snimat cu
Ljudima inače padnu kriteriji NAKON što se ožene.
Ma koji kriteriji. Da imaš kriterije nebi se ni oženio
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Molim vas za 1 minutu vremena da prijavite cheatera.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Spawn_Low/stats/189098275/
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/48435545/1/325994494/
Bok ekipa nakon dosta nagovora nabavio sam si BF3 ,instalirao ga,pošto sam kupio komp prije 11mj uz grafulju sam dobio šifru za igru no međutim kada pokrenem igru ništa se nedogađa,samo mi se pojavi prozor gdje me pita hoču li rješenje problema pokušat nać na netu ili zatvori,kad stisnem da proba nać na netu isto tako se ništa nedogađa,što da radim????
Komp nije sigurno problem,nov je:
proc je AMD FX8 8120 (3.14GHz-4.0Ghz)
grafa ATI Sapphire HD6850,1GB DDR5 VaporX
rad.memorije 8GB
Sve igre do sad je vrtilo bez problem,u čemu je problem?
Hvala.
svi neke ženidbe, ja sam si "oslobodio" vremena ak me kuzite :P lijepo proucim iskricu i facebook, i sad stalkam cure na netu da im plentam m-com. Kad bum jos bolji bot u BF-u, kupit cu si smartphone, pa da ih ganjam na statse vani :D
there i fixed it for you
Bok ekipa nakon dosta nagovora nabavio sam si BF3 ,instalirao ga,pošto sam kupio komp prije 11mj uz grafulju sam dobio šifru za igru no međutim kada pokrenem igru ništa se nedogađa,samo mi se pojavi prozor gdje me pita hoču li rješenje problema pokušat nać na netu ili zatvori,kad stisnem da proba nać na netu isto tako se ništa nedogađa,što da radim????
rad.memorije 8GB
Za pocetak, BF3 ide samo na Win Vista i 7.
Imas jedno od toga?
Da 7ca.
Da 7ca.
updejtaj sve drivere, dopusti bf3 u firewallu, pusti portove u ruteru, pretraži windowse za viruse, skoči do pekare po burek, probaj repair igre u originu, također probaj vidjeti da se neki pozadinski prohgrami ne kolju ili nešto.
rad.memorije 8GB
Hvala.
Pojasni malo kako si nabavio igru bez ključa da ti treba taj od grafulje, i reci da li imaš instaliran Origin. Ako imaš, u Originu se ukucava šifra za igru to za početak a onda ovo što ti je Fila napisao u postu iznad.
hahahahahahahahahahahahah
Trebao bi se organizirati neki inf 5vs5 turnir, isto ko i ovaj fun turnir squad rush,da se malo aktiviramo..
ma imamo ligu pa se ne igra...decki se trudili ko konji da to organiziraju i nadju sponzore i da naprave skripte i niko ne igra i sad bi ja trebo igrati neke fun turnire....pokusavam u suradnji sa Angusoidom napraviti regionalnu ligu pa ako ima zainteresiranih neka mi se jave.....http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655241486497177/
a izmedju ostalogf Ivice nikada nismo bili ni pozvani na nikakve turnire toga tipa bar se ja ne sjecam.....
a izmedju ostalogf Ivice nikada nismo bili ni pozvani na nikakve turnire toga tipa bar se ja ne sjecam.....
Ti stvarno misliš da bi turnir na kojem pis igra u najjačem sastavu bio zabavan? Mislim, osim za vas...
Napokon kupljen Battelfeild tree, ajde jel bi itko znao najbolje postavke za moju konfu?(vidi moje računalo). Ono, anti aliasing i to...
Ti stvarno misliš da bi turnir na kojem pis igra u najjačem sastavu bio zabavan? Mislim, osim za vas...
Pa naravno da bi bio zabavan. Kako bi angusoid rekao:"pa brate nemozes da naucis igrati ako ces stalno igrati protiv njubara"
Trebao bi se organizirati neki inf 5vs5 turnir, isto ko i ovaj fun turnir squad rush,da se malo aktiviramo..
U cevape i pivu!
jbt pa mi se prijavljujemo malo malo na go4bf3 pa dobijemo batina tamo od 90 % ekipe smo u rejpu nakon prve 3 minute...e pa moras prvo malo pusit i dobivat po repu da bi nesto naucio nismo mi bez veze trpili tolike batine samo sto je kod vecine ljudi problem kad ih neko pobjedi nece igrati vise...i ovim putem pohvaljujem Hr sqad sto su i oni poceli malo sudjelovat na esl-u i igrati versuse...svaka cast Dado
i ako se neko zeli uvjerit kolika je razlika izmedju PiS-a i drugih ekipa neka sastavi ekipu i neka mi se javi ja mu dogovorim mec sa jednom od ekipa iz vrha
i ako se neko zeli uvjerit kolika je razlika izmedju PiS-a i drugih ekipa neka sastavi ekipu i neka mi se javi ja mu dogovorim mec sa jednom od ekipa iz vrha
Ekipa ti je pila kavu, sok od jabuke i pivo s limunom u nedjelju... Na gej prajdu je otkačenija ekipa! Ti si jedini imao dobar objective score...
Friday i sta je sad s tim deckom,jel upao u klan?Bit ce brizan vise nis ne kuzi!
Friday i sta je sad s tim deckom,jel upao u klan?Bit ce brizan vise nis ne kuzi!
Moraš pitati džukca, on je zadužen za te stvari
Ali neće ti ništa odgovoriti, naljutio se ko neka curica zbog ovoga.
A kakv to poziv ocekujes?
Bilo je napisano tu na forumu.
Zna li neko zobg cega mi se desava fps drop koji traje 4-5 sekundi? Sve radi fluidno na 50-60 frejmova, postavke izmiksane... Desava se u Multiplayeru i u Singleplayeru. Hvala!