Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.203.500
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 3
fila2208 kaže...
nooir kaže...

Napisa je lol jer su komentirali onog u drugome timu xfactora a ne zato jer si ga ubija, ali inače i lvl cap i x factor su mrtvi debili... Jebiga samo mogu zarađivat od igranja, ali zato jer in društvo u kojem žive to omogućuje... Pa neće Ž.Kerum sponzorirat neki tim bla bla bla....

Ajd da se i ja jednom složim sa tobom. Prije dok sam tek počinjao bf3 bili su mi kul, reko gle kako rasturaju, i svašta sam vidio od njih to je.

Ali sad kad gledam filmiće, ...

... i kad sam inžinjer... {#}

Freak Show Inc.
17 godina
Battlefield 3

Ja sam jos davno u doba Unreal Tournamenta i America's Army (kad smo 2 mjeseca drzali 1. mjesto na Clan Base u opakoj konkurenciji) skuzio da nasa domaca ekipa ni malo ne zaostaje za mnogim razvikanim europskim/bjelosvjetskim igracima.

Ima vani stvarno dobrih pro/semi-pro klanova i sve je to ok, ali ne treba se potcjenjivati i misliti kako "tamo neka stranjska l33t ekipa" rastura, gazi i da nemamo sanse protiv njih. Nasi decki isto opako gaze, pogotovo sto se tice BF3... {#}

Hooah!

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Basta kaže...

Ja sam jos davno u doba Unreal Tournamenta i America's Army (kad smo 2 mjeseca drzali 1. mjesto na Clan Base u opakoj konkurenciji) skuzio da nasa domaca ekipa ni malo ne zaostaje za mnogim razvikanim europskim/bjelosvjetskim igracima.

Ima vani stvarno dobrih pro/semi-pro klanova i sve je to ok, ali ne treba se potcjenjivati i misliti kako "tamo neka stranjska l33t ekipa" rastura, gazi i da nemamo sanse protiv njih. Nasi decki isto opako gaze, pogotovo sto se tice BF3... {#}

Hooah!

Istina, ali naši klanovi su dosta samozatajni što se toga tiče. Nitko ne govori što i kada su igrali a znam da relativno često igraju protiv nekoga vani. A da ne govorim da bih bio presretan povremeno na poslu pogledati snimak naših ekipa kako igraju protiv nekoga. Šteta što toga nema...

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...
Basta kaže...

Hooah!

Istina, ali naši klanovi su dosta samozatajni što se toga tiče. Nitko ne govori što i kada su igrali a znam da relativno često igraju protiv nekoga vani. A da ne govorim da bih bio presretan povremeno na poslu pogledati snimak naših ekipa kako igraju protiv nekoga. Šteta što toga nema...

Ukupno gledano fali nam puno jači Internet u HR, pa da možeš raditi Live Streamove, itd. 

A najveći problem je da nema zainteresiranih sponzora na ovim prostorima. Vjeruj mi, čim bi se lova vrtjela u tome, koliko bi dobrih igrača iskočilo na scenu.

15 godina
neaktivan

Stvar je u pristupu.

Hrvatska je uvijek imala hebene igrače. Hoćeš quake, hoćeš americas army, CoD2, da ne nabrajam...Stvar je u tome što ovi ljudi nisu igrali igre, nego su ih trenirali X sati dnevno.

U BF3 mi smo svi casual igrači, zahebavamo se, nešto malo versus koji je isto polu public i to je to... Svi smo slični i PiS i xxx i Basta i CHC, pa čak i Pirat koji to neće nikad priznat.

A stranci u BF3? Meni je nabolji infantri igrač ovaj -- http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Epsilon-vallutaj/stats/349222505/

Pogledaj koliko sati na publicu ima... To dosta govori o pristupu

-=PiS=- www.pis-klan.com
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.11.2012 19:34 (Bongiaro).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Po meni je malivica ako nije cheater,to je impresivna statistika

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...

Po meni je malivica ako nije cheater,to je impresivna statistika

Ima potencijala među našim igračima, al bi ih trebao neko zatvoriti u bootcamp na dva mjeseca i rodio bi se top team.

-=PiS=- www.pis-klan.com
17 godina
Je Bongo, dobro zboeis - stvar pristupa je bitna. Kada smo igrali AA onda smo puno vremena provodili igrajuci warove protiv drugih klanova, najcesce boljih i jacih, a malo na publicu. Samo tako raste skill, public je za casual i zezanciju, bez puno taktike i mudrovanhe - smajster u ruke i trci naprijed.
Naravno, sad smo vec svi u godinama, refleksi su sporiji, klince treba stavit spavat, odradit quality time sa zenom i nakon toga sta ostane vremena za BF :))
15 godina
neaktivan
-=PiS=- www.pis-klan.com
17 godina
Bongiaro kaže...

A stranci u BF3? Meni je nabolji infantri igrač ovaj -- http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Epsilon-vallutaj/stats/349222505/

Taj frajer ti ima 3 bana i jednu protekciju. Pogledaj http://cheatometer.hedix.de/ to ime.

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

dobre vijesti:
http://www.pbbans.com/mbi-latest50-bf3-lfb41.html

pali su AimJunkies {#}

Battlelog: LateralusX

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Basta kaže...
Je Bongo, dobro zboeis - stvar pristupa je bitna. Kada smo igrali AA onda smo puno vremena provodili igrajuci warove protiv drugih klanova, najcesce boljih i jacih, a malo na publicu. Samo tako raste skill, public je za casual i zezanciju, bez puno taktike i mudrovanhe - smajster u ruke i trci naprijed.
Naravno, sad smo vec svi u godinama, refleksi su sporiji, klince treba stavit spavat, odradit quality time sa zenom i nakon toga sta ostane vremena za BF :))

Anericas army. Nisam igrao previše, al mi je pričao, možda znaš, Deathwave da su znali po cijele večeri vježbati bacati bombe, al samo bombe. Pa ti vidi koji je to pristup :)

-=PiS=- www.pis-klan.com
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

3 bana na serverima nekim ili pb bana?

Gledam ban listu na pb bans i 95% rusa gore

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.11.2012 20:07 (ARazer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
191x7 kaže...
Bongiaro kaže...

Taj frajer ti ima 3 bana i jednu protekciju. Pogledaj http://cheatometer.hedix.de/ to ime.

Ma može imati šta hoćeš, al taj tip putuje sad na BF3 Dreamhack i uzet će X tisuća eura.

-=PiS=- www.pis-klan.com
17 godina
Lateralus kaže...

dobre vijesti:

pali su AimJunkies {#}

AimJunkies? Netko na Battlelog forumu se hvali da je to X22... Ako misliš na PB HACK #130808

http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654348310926617/

No nema veze, koji god da je, dobro je.

15 godina
neaktivan
Basta kaže...

Upravo ovo. Svi smo više manje tu takvi. Vidiš da se i ljudina ženi {#}

-=PiS=- www.pis-klan.com
17 godina
Bongiaro kaže...

Anericas army. Nisam igrao previše, al mi je pričao, možda znaš, Deathwave da su znali po cijele večeri vježbati bacati bombe, al samo bombe. Pa ti vidi koji je to pristup :)

Uh, ne sjecam se bas, onako mozda "malo kroz maglu" da budem iskren :)

Znam samo da smo mi imali pocetnu taktiku za svaku mapu, sve se znalo ko sta pokriva, ko ide prvi gdje, ovo, ono... zivi show :)

17 godina
neaktivan
TomoR kaže...
Lateralus kaže...

dobre vijesti:

pali su AimJunkies {#}

AimJunkies? Netko na Battlelog forumu se hvali da je to X22... Ako misliš na PB HACK #130808

http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654348310926617/

No nema veze, koji god da je, dobro je.

da, taj PB HACK #130808

nasli smo da je na http://www.aimjunkies.com/hackstatus.php BF3 status down, a na x22 svijetli zeleno, pa valjda jos radi

ali svjedno, fino padaju, samo lupam F5 {#}

Battlelog: LateralusX
17 godina
Bongiaro kaže...

Upravo ovo. Svi smo više manje tu takvi. Vidiš da se i ljudina ženi {#}

I on ce znaci ubrzo otic na kvasinu, a i ruka na misu ce pocet drhtat dok mu zena visi nad glavom pa ce ga ovi novi klinci pocet busit {#}

BTW, gledam ovu listu banova, pa to krdo ekipe pada. Mislim, boli me banana za cheatere, ali kad vidim koliko ih se objavljuje na toj ban listi odma bi se htio bacit u programiranje cheatova i prodavat to mongoloidima za fine pare {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.11.2012 20:21 (Basta).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Srušio se battlelog :(

pero_HR
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina

i origin..:D

14 godina
peroko kaže...

Srušio se battlelog :(

Sva sreća, baš sam se natjecao s burazom ko će bolji k/d omjer imati na kanalima po rundama i već sam se počeo ozbiljno oznojavati {#}.

EDIT:

evo ga sada radi, niš odoh ja nastaviti meč

BF3 Battlelog: pijana_carapa
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.11.2012 20:30 (Granzon).
16 godina
moderator
Bongiaro kaže...

pa čak i Pirat koji to neće nikad priznat.

Nema se tu šta priznati,ja sam PRO i nemamo se šta lagati.

سمندری ڈاکو
14 godina
neaktivan
pirat kaže....
Nema se tu šta priznati,ja sam PRO i nemamo se šta lagati.

Skromnost {#}

EU West:Venom035
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Mislim da medvjed ipak sere u šumi

link

puno zuji malo meda daje
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.11.2012 20:47 (crna jama).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Ukupno gledano fali nam puno jači Internet u HR, pa da možeš raditi Live Streamove, itd. 

A najveći problem je da nema zainteresiranih sponzora na ovim prostorima. Vjeruj mi, čim bi se lova vrtjela u tome, koliko bi dobrih igrača iskočilo na scenu.

Live stream uopće ne smatram bitnim, baš naprotiv.

A što se tiče love - e to baš pokazuje koliko su dečki dobri jer igraju iz ljubavi/ovisnosti, što god ali rasturaju a da na kraju dana nemaju ništa od toga osim zadovoljstva što su neprijateljski ticketi iscurili. Pogle ljudinu - pa nije on poremećen što igra na crt monitoru. Normalno da bi si dečko uzeo pošteni monitor da može ali i na nekom crt drlogu je dečko među najboljima UOPĆE! Ma zapravo svi ovdje prisutni dobri igrači - pa nitko nema triple sli i slične boleštine a vidi ih kako mlate... E TO je skill, nuff said!

Freak Show Inc.
13 godina
Battlefield 3

Trebao bi se organizirati neki inf 5vs5 turnir, isto ko i ovaj fun turnir squad rush,da se malo aktiviramo..{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Doca15 kaže...

Trebao bi se organizirati neki inf 5vs5 turnir, isto ko i ovaj fun turnir squad rush,da se malo aktiviramo..{#}

Da, kao da vas ne mrze dovoljno {#}

Freak Show Inc.
15 godina
Friday kaže...
TomoR kaže...

Live stream uopće ne smatram bitnim, baš naprotiv.

A što se tiče love - e to baš pokazuje koliko su dečki dobri jer igraju iz ljubavi/ovisnosti, što god ali rasturaju a da na kraju dana nemaju ništa od toga osim zadovoljstva što su neprijateljski ticketi iscurili. Pogle ljudinu - pa nije on poremećen što igra na crt monitoru. Normalno da bi si dečko uzeo pošteni monitor da može ali i na nekom crt drlogu je dečko među najboljima UOPĆE! Ma zapravo svi ovdje prisutni dobri igrači - pa nitko nema triple sli i slične boleštine a vidi ih kako mlate... E TO je skill, nuff said!

Ili npr vidi onog malog džukelu, čovječe e....

Slažem se, šteta što domaća scena nije jaka, tj. je jaka je, ali fali ono nešto da bi se to odvelo korak dalje. Fale pare, a i fale ljudi koji ih imaju i koji ne vide potencijal u našim igračima.

Sad neki naši tuku lol i dotu, ako se dokažu, možda scouti dođu na naše terene i vide ekipe, možda nešto i bude :)

Ja se sjećam kad sam codmw2 imali smo kao nekog sponzora koji nam je plaćao server i to sve, bilo je fora igrat pod nečijim imenom, sve to poprimi onda neku drugu dimenziju.

Ali otom potom, riješim curu pa me eto na xxx, da me netko razvoza i da opet pobijedimo pisovce :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice