Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.193.097
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Battlefield 3
melem kaže...
Soldier977 kaže...

RAM 8G obavezno.

Mislis da ce to rijesit ?

Ne bi meni bio problem dati jos dva keksa rama, nego moram uzeti novu maticnu jer ovoj ne radi dva ram slota :S

A postene maticne za 1156 socket vise nema nigdje za uzeti.

Pa uzmi 1x8GB pa kombiniraj s ovime što imaš.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
13 godina
melem kaže...
Soldier977 kaže...

RAM 8G obavezno.

Ne bi meni bio problem dati jos dva keksa rama, nego moram uzeti novu maticnu jer ovoj ne radi dva ram slota :S

Mislim da ti je to osnovni uzrok problema. I što iznad pametno kolega napisa: 1x8, 2x4 {#}

Dama_The_Crow (Kad srce kaže more, novčanik kaže nemore)
14 godina
neaktivan

A budem probao tako nema mi druge. Hvala

17 godina
xyan kaže...

Ako imas osnovni vanilla BF (ru) i kupis jos jednu igru BF3 sa premiumom, sta ces dobiti? jednu nepotrebnu igru koju prodas. To nisi trebao ni pitati.

Ček, Premium Edition su 2 keya? Al ja bih htio da umjesto ove na ruskom imam na engleskom + premium bez potrebe za mijenjanjem fajlova ikad više a bez da prodajem acc s BF3 RU.

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

BF3 Premium edition ti je BF3 igra i Premium acc sa svim DLCovima. Kojih $70 dodje. Samo Premium je druga stvar. E sad kak ti to dolazi, da li imas 2 keya za ukucavanje, ili je samo jedan master key pa origin to prepoznaje i automatski ti premium acc radi, to ne znam. Pretpostavljam da zelis samo premium acc, a ne premium edition BF3

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

imam problema sa spajanjem na servere, vec 5 minuta pise joining server, dali se to jos nekom dogadja

Hvala

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
xyan kaže...

BF3 Premium edition ti je BF3 igra i Premium acc sa svim DLCovima. Kojih $70 dodje. Samo Premium je druga stvar. E sad kak ti to dolazi, da li imas 2 keya za ukucavanje, ili je samo jedan master key pa origin to prepoznaje i automatski ti premium acc radi, to ne znam. Pretpostavljam da zelis samo premium acc, a ne premium edition BF3

Postoji vjerojatnost da ću dobiti Premium Edition, zato se i rapitujem. Htio bih da imam BF3 na engleskom (dakle ne rusku) + premium a ne želim mijenjati Origin acc jer na njemu imam još igara.

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
15 godina
191x7 kaže...
xyan kaže...

Postoji vjerojatnost da ću dobiti Premium Edition, zato se i rapitujem. Htio bih da imam BF3 na engleskom (dakle ne rusku) + premium a ne želim mijenjati Origin acc jer na njemu imam još igara.

Pa brate prodaj taj premium edition i kupi si premium za taj tvoj bf.

Milsim da će ti aktivirat novu igru, i da ćeš imat dve igre lol. Pretpostavljam.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
Luka Ivanković kaže...

imam problema sa spajanjem na servere, vec 5 minuta pise joining server, dali se to jos nekom dogadja

Hvala

Yup. BS

14 godina
protjeran
Nick_Diamond kaže...
Luka Ivanković kaže...

Hvala

Yup. BS

quitaj origin pa povo udi pa onda probaj.

Battlelog: ljudina
13 godina

To sam prvo probal. Šljiva

14 godina
protjeran
Battlefield 3
An error was reported from EA Online
ovaj problem od danas, taman izmijenio pass i e mail i sad to izbacuje
juce normalno igro
sve normalno se ulogira i to, samo to izbacuje, probo repair neradi, vratio stari mail i pass i neradi...
ima netko ideju?
===============================================================
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...

Ko bude kickao ljude bezveze, mi ga kickamo sa admin liste i to je to.

Baš zbog toga nitko nema admina, osim mene i xyana (nebi ni on imao da nije dao rconNET :)

15 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...
melem kaže...
Soldier977 kaže...

RAM 8G obavezno.

Mislim da ti je to osnovni uzrok problema. I što iznad pametno kolega napisa: 1x8, 2x4  {#}

ja imam 2x2gb i nemam apsolutno nikakvih problema, mislim da je 8gb nepotrebno ako nemas u pozadini ucitanih 20 programa i 30 tabova u browseru otvorenih

btw.probaj disejblat aero u windowsima...

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
14 godina
berto kaže...
Soldier977 kaže...
melem kaže...
Soldier977 kaže...

RAM 8G obavezno.

Mislim da ti je to osnovni uzrok problema. I što iznad pametno kolega napisa: 1x8, 2x4 {#}

ja imam 2x2gb i nemam apsolutno nikakvih problema, mislim da je 8gb nepotrebno ako nemas u pozadini ucitanih 20 programa i 30 tabova u browseru otvorenih

btw.probaj disejblat aero u windowsima...

Nebi se slozio sa tobom.

Ja kad sam imao 4gb,puno sporije mi je ucitavo BC2 i Bf3. Trenutak ucitavanja mapi. Isto tako mi je stabilnija igra. (Manje crasheva)

13 godina
nick54312 kaže...
Soldier977 kaže...

Ko bude kickao ljude bezveze, mi ga kickamo sa admin liste i to je to.

Baš zbog toga nitko nema admina, osim mene i xyana (nebi ni on imao da nije dao rconNET :)

Radi Xyana sam i napisao post :) 

Dama_The_Crow (Kad srce kaže More, novčanik kaže nemore)
17 godina
odjavljen
drahic kaže...

Nebi se slozio sa tobom.

Ja kad sam imao 4gb,puno sporije mi je ucitavo BC2 i Bf3. Trenutak ucitavanja mapi. Isto tako mi je stabilnija igra. (Manje crasheva)

Masa ljudi koji imaju problema sa crashanjem imaju zajedničku osobinu - računala sa 4 ili manje gb memorije. I dosta njih se javilo ovdje sa obavijesti da je crashanje prestalo nakon što su napravili upgrade memorije.

Ja osobno ne pamtim da mi se igra srušila...

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.10.2012 21:14 (Friday).
14 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...

Radi Xyana sam i napisao post :) 

haha dobraa!

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
14 godina
Battlefield 3

Ima da mi stave ovaj sniper u BF4

You should never underestimate the predictability of stupidity
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
protjeran
MARKOcVp kaže...
juce normalno igro
sve normalno se ulogira i to, samo to izbacuje, probo repair neradi, vratio stari mail i pass i neradi...
ima netko ideju?

evo prico s njima 1.5h i nista

===============================================================
16 godina
Battlefield 3

Ili nesto nase{#}:

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel se igra još na Bug bf3 serveru? Ja ga ne mogu niti naći, može li mi netko reći kako?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
peterstern9 kaže...

Jel se igra još na Bug bf3 serveru? Ja ga ne mogu niti naći, može li mi netko reći kako?

Nema više bug servera.

سمندری ڈاکو
16 godina
peterstern9 kaže...

Ne postoji više

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo, čisto da javim, jučer sam dakle kupio BF3 i do danas skupio 5h igranja. Igra mi se iz minute u minutu sve više sviđa. Tek sam 3 ili 4. lvl pa mi je još malo teško jer nemam baš neki izbor oružja i opreme. Polako se počinjem snalaziti sa Jetom, ali mi helić nikako ne leži.
Pitanje, na kojem levelu ću otprilike dobiti neka bolja oružja i veći izbor? (ako to tako ide, još sam totalni noob po tom pitanju)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
peterstern9 kaže...

Evo, čisto da javim, jučer sam dakle kupio BF3 i do danas skupio 5h igranja. Igra mi se iz minute u minutu sve više sviđa. Tek sam 3 ili 4. lvl pa mi je još malo teško jer nemam baš neki izbor oružja i opreme. Polako se počinjem snalaziti sa Jetom, ali mi helić nikako ne leži.
Pitanje, na kojem levelu ću otprilike dobiti neka bolja oružja i veći izbor? (ako to tako ide, još sam totalni noob po tom pitanju)

Nemaš brige, najjača oružja su ti već dostupna od 1. lvl-a (m16a3 se smatra najjačim) a dodatnim levelima otključavaš specijalizacije i univerzalne pljuce (upotrebljive sa svim klasama).

BF3 Battlelog: pijana_carapa
16 godina
peterstern9 kaže...

Pa zavisi kako i što igraš. Do 45. ranka dobivaš pištolje i submachine gunove, a za svaku klasu dobivaš pojedinačno, ovisi koliko bodova si skupio s njom. Uglavnom, sve ti piše na battlologu, pod Weapons

13 godina
neaktivan
Granzon kaže...
peterstern9 kaže...

Nemaš brige, najjača oružja su ti već dostupna od 1. lvl-a (m16a3 se smatra najjačim) a dodatnim levelima otključavaš specijalizacije i univerzalne pljuce (upotrebljive sa svim klasama).

m16a3 mi se ne sviđa na većim mapama jer ima preveliki recoil, inače odlično oružje.
Najčešće igram sa onom 3. skupinom oružja od 4 moguće, sad se ne mogu sjetiti točno imena.

14 godina
Battlefield 3

imam mali problem sa FPS-ovima. naime, u zadnje vrijeme broj FPS-ova koje dobivam često ne prelazi 30. najčešće igram otvorene mape tipa Kharg Island, Firestorm etc. problem je u tome šta na praktički istom kompu, ali doma, dobivam puno bolje rezultate sa višim postavkama. na ovome kompu (AMD X2 260@2.20GHz, 4GB RAM, HD5670 512MB) sam praktički sa postavkama sve moguće kombinacije pokušao, ali pomaka najčešće nema. mislim, ne očekujem 60 FPS-ova, ali na low postavkama da barem bude igrivo. ima li netko ideju? osim procesora (doma imam dual core Intel) praktički su sve komponente jednake, jedina je razlika u konekciji pa ne znam može li i to imati utjecaja s obzirom da na ovome kompu imam puno sporiji net. :\

0 0 hvala 0
13 godina
MARKOcVp kaže...
MARKOcVp kaže...
juce normalno igro
ima netko ideju?

evo prico s njima 1.5h i nista

Probaj sa drugim browserom. Na Chromu ni meni danas ne radi. Pokrenul Mozillu, radi.  Svašta

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice