Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.195.138
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Jovanka kaže...

I Ljubo Ćesić Rojs je diplomirao na Prometnom dok je bio u HDZu!!!! Go figure... {#}

znaci sad je diplomirani vozač autobusa/general HV-a/građevinar/saborski zastupnik/umirovljenik?

17 godina
Hummer kaže...

Meni je opet dosadan search&destroy. Ja sam počeo multiplayer igrati sa Unreal Tournament i svdjelo mi se TDM, FFA i dominacija. E sad Conquest nije ništa drugo nego dominacija sa većim mapama i vozilima. Samo mi u UT dominacija bila bolja jer su tamo zauzete točke igrale samu ulogu. Pa se manje kampalo. Nikoga nije bilo briga za K/D nego da tvoj tim pobjedi u dominaciji drugi tim.

U UT je ubjedljivo najbolji bio CTF - bar meni...

15 godina
Battlefield 3

moh:w

Evo idgrao par rundi. Zadovoljan sam, igra vrijedi 25 eura koliko sam dao.

malo je sporija, drukčija. Oružja su slabija, veči je recoil, teže je ponekad ubiti. Customizacija je boli glava, mape su fora taktički složene.

Super mi je bilo igrao sam dve runde di je moj cijeli tim trčao skupa, komunicirali smo...razbili smo ih.

Sviđa mi se buddy system, pratim lika i rasturamo.

Grafika je u redu, nije bf, ali je u redu.

Igra mi radi na nekih 34fps na sve high, dakle manje je zahtjevna od bfa.

Prvi dojam je da je igra solidna da popuni bf3 rupe i malo ga zamjeni jer mi je dosadio.

Igram dalje i javim dalje dojmove :)

Moj savjet: ako imate 200kn viška...uzmite, ali ako vam je dalje bf3 igriv i prašite ga svaki dan, onda nemojte. Jer nema medica da vas reva i da imat kdr 4.5. Morate pazit na sebe i svog buddya :)

I samo se vi sprdajte sa mojom diplomom telci jedni, a ko će vas dočekat na burzi kad dođete jadni i preplašeni?
:) pa ja sa pelinom :)
ajde ajde

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Igra mi radi na nekih 34fps na sve high

Sereš ili ti stvarno tako radi???

Freak Show Inc.
15 godina
Friday kaže...
fila2208 kaže...

Igra mi radi na nekih 34fps na sve high

Sereš ili ti stvarno tako radi???

Sve na haj da, ali budem optimizirao.

e i da: zaboravite bunnnyhop 360 headflip headshot fore, hipfire je prenemoguć skoro:)

pogodit nešto tako je kao stavit na gosta u bosanskoj prvoj nogometnoj ligi i dobit listić.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.10.2012 12:35 (fila2208).
14 godina
neaktivan
Friday kaže...
ceco22 kaže...

Sta vi ocekujete od Moh-a neki novi BF3 DLC... ova igra to nije... igra je putpuno drukcija... kao i sto bi trebala biti... nema nista zajednicko sa BF3 osim Frosbite-a... da je smece ne bi rekao, ali nije ni nesto puno bolje od bf 3...

Od tebe čekamo popis glitcheva... {#}

Glitcheva nema.. igrao sam jucer cjeli dan, i niti jednog zasada :( (: .. ali mi se svidja kako su onu sjekiru napravili... ni jednom nije sastopala kao u BF cakija.. kad ti je netko dovoljno blizu ubijas ga :)

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
14 godina
ceco22 kaže...
Friday kaže...
ceco22 kaže...

Sta vi ocekujete od Moh-a neki novi BF3 DLC... ova igra to nije... igra je putpuno drukcija... kao i sto bi trebala biti... nema nista zajednicko sa BF3 osim Frosbite-a... da je smece ne bi rekao, ali nije ni nesto puno bolje od bf 3...

Od tebe čekamo popis glitcheva... {#}

Glitcheva nema.. igrao sam jucer cjeli dan, i niti jednog zasada :( (: .. ali mi se svidja kako su onu sjekiru napravili... ni jednom nije sastopala kao u BF cakija.. kad ti je netko dovoljno blizu ubijas ga :)

Meni je odlično kad te neko pogodi fakat se to i čuje..toliko dobro da sam se dao gađati cijelu rundu{#}....tup....tup...tup

You should never underestimate the predictability of stupidity
13 godina
xyan kaže...
Jovanka kaže...

I Ljubo Ćesić Rojs je diplomirao na Prometnom dok je bio u HDZu!!!! Go figure... {#}

znaci sad je diplomirani vozač autobusa/general HV-a/građevinar/saborski zastupnik/umirovljenik?

Ne.

Sad je diplomirani inžinjer prometa vozač autobusa.

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
16 godina
Battlefield 3

Aftermath

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.10.2012 14:10 (Bubabug).
Moj PC  
2 0 hvala 9
17 godina
Battlefield 3

Sviđa mi se kako je čovjek posložio ovu Machinimu:

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.10.2012 14:25 (TomoR).
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Sviđa mi se kako je čovjek posložio ovu Machinimu:

Ovako složena, igra izgleda bolja nego što zapravo jest {#}

It puts the lotion on its skin or else it gets the hose again.
17 godina
Battlefield 3

meni je ovaj samostrel malo OP...

ne vidim da ima neki pad zrna pardon strele...

a ako bude dostupan za sve klase to ce biti ludnica...budes assault i nosis m16 ili slicno i jos plus ovaj snajper tj.  samostrel...

-BiH-slackspace

0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

Znam da ovo nije tema posvećena za MOH ali može jedna mala anketa za ove koji su ga kupili... jer čujem svakojake komentare. Mislio sam ga uzeti ali nakon što sam čitao pojedine komentare pojavila se dilema.

5 Zajebo sam se što sam ga kupio
12 Nisam se zajebo
4 Ok je ali bolji mi je BF3
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
MRSKI kaže...

Znam da ovo nije tema posvećena za MOH ali može jedna mala anketa za ove koji su ga kupili... jer čujem svakojake komentare. Mislio sam ga uzeti ali nakon što sam čitao pojedine komentare pojavila se dilema.

Mrski jedino kome moš vjerovat je meni :)

šalim se.

Igra je ok, vrijedi 25 eura, i simaptična. Par dobrih modova, malo manje mape, više akcije.

Ako ti je dosadio bf pomalo uzmi dok čekaš aftermath, ako nije nemoj.

Nema destrukcije i nije ovo bf, ali ima dobre dodatke koji je čine zanimljivom, čak ekipa i više surađuje :)

ovajonaj kaže...

meni je ovaj samostrel malo OP...

ne vidim da ima neki pad zrna pardon strele...

a ako bude dostupan za sve klase to ce biti ludnica...budes assault i nosis m16 ili slicno i jos plus ovaj snajper tj.  samostrel...

Bit će dostupan svim klasama, ali morat ćeš ga stavljat na slot di je defib, repair ili c4 tako da....gubiš sa njime onaj bitni dio svake klase.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.10.2012 15:02 (fila2208).
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Bit će dostupan svim klasama, ali morat ćeš ga stavljat na slot di je defib, repair ili c4 tako da....gubiš sa njime onaj bitni dio svake klase.

Složit ćeš se da se zapravo bitni dijelovi opreme ne koriste onoliko koliko bi trebali... Pisovce zajebavamo da se revivaju ko suludi ali to zapravo tako ide, ne? A da ne govorim o repairanju tenkova (vozila, općenito). Ako vidiš da netko radi repair to je u 98% slučajeva vozač tenka izašao nakon što se sklonio na relativno sigurno mjesto.

Freak Show Inc.
15 godina
Friday kaže...
fila2208 kaže...

Složit ćeš se da se zapravo bitni dijelovi opreme ne koriste onoliko koliko bi trebali... Pisovce zajebavamo da se revivaju ko suludi ali to zapravo tako ide, ne? A da ne govorim o repairanju tenkova (vozila, općenito). Ako vidiš da netko radi repair to je u 98% slučajeva vozač tenka izašao nakon što se sklonio na relativno sigurno mjesto.

Pa fegeti kojima je bitan kdr že nosit to naravno i trčat sa engijem rokat bazukom i xbow. Ja ću malo probat vijdet kakav je, eventualno na reconu nosit kojeg igram jednom u 3 mjeseca.

xbow je po meni debilizam i privlačenje cod:bo fanoboyeva.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

korisniji od mortara zasigurno bude...mogoa bi ga za support klasu koristit, umjesto c4, jer supporta manje vise igram sa sacmom 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

pozzzz,trazili ste da snimam kako igram pa evo vam,nije na inf serveru jer su onaj ec.gaming na kojemu igramo zeznuli pa vise nije inf.

Stavio sam nove drivere i dobio 10fps vise,pa sam snimio ovaj tdm na kanalima.Za sve one koji misle da sam chiter.Uzivajte {#}

Moj PC  
8 0 hvala 5
15 godina
Battlefield 3

Za sve vas koji se dvoumite da uzmete MOH. Moj savjet je sljedeći:

Ako još uvijek perete bf3 sa smiješkom na licu, nije vas dosadio i dalje ga ''otkrivate'' onda nemojte kupovat da vam ova igra ne stoji, da date pare u nešto a da dalje igrate bf3

Ako ste kao i ja, malo se zasitiili bf3, pa bi malo promjene, onda uzmite.

200kn potrošite jedan jači vikend, žrtvujete ga i kupite si.

Igra forsira teamwork, bez teamworka nemaš šanse. Bolji je teamwork nego u bilo kojoj bf3 partiji,a  igrao sam sa public ekipom :)

ugl. nadam se da sam vam bar nekima dao savjet i pomogao pri kupnji :)

Moj PC  
1 0 hvala 3
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Skillzorz.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Za sve vas koji se dvoumite da uzmete MOH. Moj savjet je sljedeći:

Ako još uvijek perete bf3 sa smiješkom na licu, nije vas dosadio i dalje ga ''otkrivate'' onda nemojte kupovat da vam ova igra ne stoji, da date pare u nešto a da dalje igrate bf3

Ako ste kao i ja, malo se zasitiili bf3, pa bi malo promjene, onda uzmite.

200kn potrošite jedan jači vikend, žrtvujete ga i kupite si.

Igra forsira teamwork, bez teamworka nemaš šanse. Bolji je teamwork nego u bilo kojoj bf3 partiji,a  igrao sam sa public ekipom :)

ugl. nadam se da sam vam bar nekima dao savjet i pomogao pri kupnji :)

daaaa, al je hitreg u qrcu, nema noscope pucanja, jer neces nikog tako ubiti...

13 godina
Doca15 kaže...

pozzzz,trazili ste da snimam kako igram pa evo vam,nije na inf serveru jer su onaj ec.gaming na kojemu igramo zeznuli pa vise nije inf.

Stavio sam nove drivere i dobio 10fps vise,pa sam snimio ovaj tdm na kanalima.Za sve one koji misle da sam chiter.Uzivajte {#}

CHEATER!!! na 0:20 sam primijetio da je ubio čovjeka koji je vršio veliku nuždu, a to je varanje svih ženevskih konvencija.

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
15 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...
Doca15 kaže...

CHEATER!!! na 0:20 sam primijetio da je ubio čovjeka koji je vršio veliku nuždu, a to je varanje svih ženevskih konvencija.

na 0:51 je taj momenat zabiljezen XD

14 godina
neaktivan
Battlefield 3
Ljudovi, evo konfa je skoro pa gotova, sam sastavit treba. Dajte sad velite jel battlefield i premium moguće nabaviti u kombinaciji ispod 300 kn? Sa neke potvrđene i pouzdane stranice? Hvala!! See you on the battlefield!
Life is a lemon.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
fallout3fan kaže...
 jel battlefield i premium moguće nabaviti u kombinaciji ispod 300 kn? Sa neke potvrđene i pouzdane stranice? Hvala!! 

Ne; najjeftinije što sam ja vidio kombinacija BF3 RU + Premium je nešto sitno ispod 400 Kn. A BF3 premium Edition nekih 415 Kn.

Ako bi BF3 obični (ne ruski) + Premium onda nekih 401 Kn. Ispod 300 Kn novo - nema.

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
12 godina
neaktivan
Doca15 kaže...

tdm kanali sa hrpom njubetina ??

reci da se šališ.

17 godina
odjavljen
kakosamzgodan kaže...
Doca15 kaže...

tdm kanali sa hrpom njubetina ??

reci da se šališ.

Ajd ti odigraj dobro na kanalima. Još ako je gore čukzor smrad, nećeš se baš lijepo provesti... {#}

Freak Show Inc.
13 godina
Battlefield 3

pa snimaj ti,pa da vidimo zenge osim sto znas kampati na sienni u onoj kuci 10min sa m320 to ti je super,LoL {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

malo da uzmemo pauzu od Bf-a :)

pusa Astri {#}

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
odjavljen