Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.196.207
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Battlefield 3
Novi izazov za novi dogtag.
Ajde,vi zrakoplovci,zaradite mi novi dogtag ;)
http://bit.ly/RisD6B
17 godina
Battlefield 3

i ne zaboravite ga staviti oko vrata dok budemo igrali infantry {#}

Da Bog da svi čiteri dobili rak kostiju,tako da ne mogu držati jebeni miš u ruci.Tada će imati barem malo opravdanja za varanje.
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Neki dan su iz Dice-a rekli da ce stavti ocpiju da se ugasi onaj plavi filter, ali sada su se predomislili:

Michael Kalms:

After discussing this further with my colleagues, we have decided to not implement this feature. This is the studio’s take on this matter, and I support this decision:

"As a studio, it is extremely important for us at DICE to have a unique identity in our games, not only from a gameplay perspective, but visually as well. While we appreciate that some players might want a slightly different look to the game, we are proud of the visual identity of Battlefield 3 and do not wish to change it."

I apologize for getting anybody’s hopes up, and if you have any further questions on this subject, I will refer back to the above statement.

[19xx] Pr0d1gyyy ---- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Moj PC  
2 0 hvala 5
13 godina
Battlefield 3

kakvi mamlazi

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
letece_prase kaže...

kakvi mamlazi

Da Bog da svi čiteri dobili rak kostiju,tako da ne mogu držati jebeni miš u ruci.Tada će imati barem malo opravdanja za varanje.
14 godina
protjeran
Battlefield 3

===============================================================
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.10.2012 15:16 (MARKOcVp).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
Battlelog: Mali_Playa
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
MV_gamer kaže...

Legalno 100% kupuj odmah dok još ima.

Vidiš da imaju i boxart.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.10.2012 19:28 (Hummer).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

di je ona vjestica da ju gadjam malo?{#} sto voli iskakat na siene kroz one prozore.. {#}

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

I meni je jasno da je nemoguće ali znam da su neki već kupovali s te stranice pa mi je čudno bilo da to rade al ajde...

Battlelog: Mali_Playa
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.10.2012 20:02 (MV_gamer).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

ima li koja dobra duša da ima kreditnu pa da mi kupi ekspanziju za armored kill ja bi mu uplatio odmah na racun {#} ak ima neko nek se javi na pm

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja ti mogu uzet preko pay pala ali tek sutra jer sam bez kompa trenutno,sutra dolaze djelovi.. sada mi je jedini izvor informacija iz Bf svijeta mobitel :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
ARazer kaže...

Ja ti mogu uzet preko pay pala ali tek sutra jer sam bez kompa trenutno,sutra dolaze djelovi.. sada mi je jedini izvor informacija iz Bf svijeta mobitel :)

Evo ja sam se poonovio, dosla Ascrok z77 extreme 4 i sutra cekam i5 3570k.

Battlelog: ljudina
15 godina
neaktivan
ARazer kaže...

Ajde super, ako mi se niko ne javi do sutra javim ti se na pm pa cemo dalje...thnx :)

15 godina
bmwhartge kaže...

Konačno češ loše igrati ko i mi ostali, šala, aj sretno ti bilo.

K4lim3ro
13 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

Haha danas je netko baš isto to dobio kao rođendanski poklon. Od neke dobre vile... ili zle vještice možda... :)

17 godina
odjavljen
LudaVjestica kaže...
bmwhartge kaže...

Haha danas je netko baš isto to dobio kao rođendanski poklon. Od neke dobre vile... ili zle vještice možda... :)

Brza si jebote...

Freak Show Inc.
17 godina
samsvoj kaže...

ima li koja dobra duša da ima kreditnu pa da mi kupi ekspanziju za armored kill ja bi mu uplatio odmah na racun {#} ak ima neko nek se javi na pm

A da jednostavno kupiš na kiosku Tiska Paysafecard i putem nje kupiš? Odnosno Paysafecard od 50 Kn i PaysafeCard od 100 Kn pa iskombiniraš jer Armored Kill dođe nešto sitno preko 100 Kn.

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
16 godina
forzzuk kaže...

Sve ok, eliđbl (fak it, ne znam spelovat ovu riječ nikako) sam za

50% off na MoH jer sam superultrasexy.

Dalo mi je code za korištenje pri kupnji kao što je fila naveo.

Sad, nisam čitao EULA-u (prvi put da nisam, inače uvijek pročitam 300+ stranica teksta)

i pretpostavljam da bi moglo biti muljaža tipa :

Osoba A koja ima Premium obtaina popust kod i proda ga osobi B koja kupi MoH u pola cijene.

Jedini način na koji vidim da bi to moglo biti spriječeno po logici jest

da su kodovi vezani za pojedini account odnosno;

Osoba A koja je sa s Premiumom nabavila code i prodala ga osobi B

popuši ban jer EA detektira da je code koji je dan osobi A iskorišten

na računu osobe B.

Or whatever... nemam namjeru kupovati MoH, eventualno ako

me otkrijete da cheatam, onda mi nema druge nego u egzil {#}

Čovječe koja paranoja! tebe ko da Karamarko goni!

Meanwhile on my hard drive...

P.S. 29.99 eura. Ak ne vrijedi toliko majke mi idem u samostan. po djevice :)

gasi to ženo prate nas! gasi to ženo prate nas!
[M|C] jokaCRO ingame
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.10.2012 21:18 (red_bull).
14 godina
protjeran
LudaVjestica kaže...
bmwhartge kaže...

Ma daj koja slucajnost, ovo je izgleda popularan setup.

Battlelog: ljudina
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Je.. nisu vam dosta ti svi moguči čitevi i raznorazne skripte neg morate i I5 kupovat. Sram vas može bit xD

meni sutra dolazi I5 2500k i z68 extreme 4 koja će vjerovatno u prodaju i dolazi asus neki jer ne mogu prežalit prodaju sabertootha

Vještice jel dark sve upogonio?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
191x7 kaže...
samsvoj kaže...

A da jednostavno kupiš na kiosku Tiska Paysafecard i putem nje kupiš? Odnosno Paysafecard od 50 Kn i PaysafeCard od 100 Kn pa iskombiniraš jer Armored Kill dođe nešto sitno preko 100 Kn.

OK..u originu nema opcije da se kupi preko paysafecard..inace kaze 15$ za armored a to je oko 95kn

17 godina
samsvoj kaže...
191x7 kaže...
samsvoj kaže...

OK..u originu nema opcije da se kupi preko paysafecard..inace kaze 15$ za armored a to je oko 95kn

Pa... kupiš na www.g2play.net, tamo možeš platiti putem Paysafecard. 

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
13 godina
neaktivan
ARazer kaže...

Je.. nisu vam dosta ti svi moguči čitevi i raznorazne skripte neg morate i I5 kupovat. Sram vas može bit xD

meni sutra dolazi I5 2500k i z68 extreme 4 koja će vjerovatno u prodaju i dolazi asus neki jer ne mogu prežalit prodaju sabertootha

Je, evo ve igra. Ali i dalje je noob :D

17 godina
odjavljen
LudaVjestica kaže...
ARazer kaže...

Je, evo ve igra. Ali i dalje je noob :D

Arhivirano... {#}

Freak Show Inc.
13 godina
protjeran
Battlefield 3

ja se nemrem logirati; jos netko??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
191x7 kaže...
samsvoj kaže...
191x7 kaže...
samsvoj kaže...

ok thnx nisam to znao :)

17 godina
Battlefield 3

MoH live stream

uopce mi se ne svidja ovaj MoH

sosjecam sa svima koji su bacili pare na ovo smece

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.10.2012 22:38 (crozoki).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
samsvoj kaže...
191x7 kaže...
samsvoj kaže...
191x7 kaže...
samsvoj kaže...

ok thnx nisam to znao :)

E da, samo kad hoćeš platiti moraš kao valutu navesti eure ili dolare. Ne prihvaća kune preko Paysafecard, al ikad staviš eure sve radi.

17 godina
Battlefield 3

Maloprije mi se javila jedna koka iz Dice-a, kaze uspjela je dobiti rendanu sliku od novog melee oruzja iz Endgame...

:)

Moj PC  
6 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice