Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.200.536
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Battlefield 3

Evo kako izgleda tipičan boravak na Hr serveru (facepalm).

Kad je netko njub bez imalo kulture i još nema veze s vezom o igri, onda je najlakše bit bezobrazno smeće u chatu....

http://img809.imageshack.us/img809/5568/bf320121021005705196.jpg

Btw, ex da nisi resetirao server usred runde, lijepo bi se vidjelo na battlereportu koliko je još šabana quittalo s druge strane.... Šteta.

http://img195.imageshack.us/img195/1098/desktop2012102101120221.jpg

Bilo je još rage-a, ali nisam stigao ss-at da se ne zalijepim s jetom....

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.10.2012 11:48 (jopis).
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
LudaVjestica kaže...
Doca15 kaže...
U svakom slučaju ivice i prije si bio pod povećalom javnosti, sad ćeš bit još više, ali ako si čist to je ionako samo jako velik kompliment.

nevezano za post .. pitanje  tko je tebi kupio cheat? i kolko te je kostao?{#} nije bi bas normalno da me neko skine jednim burstom sa njubovskim m16 na 250-300 m . samo mi nemoj rec skill i sl stvari jel cu proljev dobit odma.. hahaha{#}

edit .. post gore od kolege.. hah srecom nema mene lol.. jucer frajer bio naporan sa m320 pa mu reko lagano od.ebi rofl.. dadam se da se nije naljutio kaj.. {#}

xfact
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.10.2012 11:50 (=xfact=).
13 godina
Battlefield 3

Ajde vec je stvarno dosta,lako je biti jak kad padnes ajde dajte dokaze di sam ja chiter,omg,odite odigrajte par partija na esl i daj boze da dobijete Team rock ili eyeballerse pa ce te vidjeti ko je chiter,a to sto pucas bezveze i neznas kompenzirati recoil nisam ti ja kriv.I da lako je skinuti sa m16 na 150m.Svi govorite da je m16 njub oruzje a svi igrate s tim.Ajde flaming da vidim te tvoje takozvane dokaze.Nisam ti ja krvi sto si ti kupio cheat.Neznam zasto bih i kupio cheat za igru koju sam platio 80eura bezveze.Sa koliko mjesec dana ili mozda tjedan dana sa cheatom i dobio bi ban i sta onda.Neki stvarno igraju ko da nemaju mozga.I vise necu postat a vi pricajte sta god oćte.{#}

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
nooir kaže...

Furyo je haxa kad je igra za repku, i kad je, isto kao elponero gleda kako to neki mamoje*ači skdaju sa 2 metka na 130m, tj jedan burst, nemoguće.... A on ima 7000 sati fpsova i ne može taj level tako dostić. Bar je tako reka kad je odlazia. Stalo mu je do toga da ne faila i onda je iša uzet hax, jer ne bi moga podnit da faila isprid mistika, corone i svih koji su se angažirali zbog toga... Ima ga je misec dana i ima je isto to neko sranje da na mapi može vidit svih, bez aimbota i tih nekih stvari...

Sad, koliko je tu istine ne bitno, ali ja i dalje virujen da je unatoč tome što je haxa, furyo jedan od boljih igrača sa kojima san igra.. Jebiga, podlega je tom teretu da ne faila i nabijan ga na k radi toga... Usra je jedno dobro druženje i ekipu... Ali što je tu je...

Da ne faila? Stvarno ne razumijem ovo. Da ne faila pred kime? Pred domovinom, bogom, Severinom, wtf?! Nije da ako ne bude prvi u partiji neće moći platiti račune, kredit, da će ga žena ostaviti i odvest djecu ili nešto sl. Ne ide mi u glavu zašto se ljudi jednostavno ne zabavljaju uz ovu sjajnu igru. Daleko od toga da ja ne doživljavam neke stvari emotivno. Dođe mi da polupam sve oko sebe kad poginem 5-6x za redom zbog lošeg spawna ili svoje gluposti itd... Ali čini mi se da tako reagira većina nas.

Igra se da se zabavi, a ne da budeš prvi u battlefieldu. Kog boli kypac što ti je klan 1. na nekom turniru. bezveze...

KILL! Have no fear!
14 godina
neaktivan
Bongiaro kaže...
nooir kaže...

I da ima mi par sumnjivih igrača, nekad skidaju sa 150 metara u 1 burstu, (teško moguće) a nekad na 40 metara 2 puta reloadaju, već san pisa koji su i to je moje pravo da sumnjan a njihovo nije da se ljute,

Pusa inf only M16 pr0 sk1llz0rz1m4

A koji su to sumnjivi ?

Također pusa M16 pro skillzorzima, posebno onima koji igraju samo Kanale. Gogogo ! {#}

Niko iz pisa zamisli, a i ne igran često sa vama :D

Meni su sumnjivi zdenko (on mi je kapitalno sumnjiv, dok je i neno bija govorija san da je najjači ako nije smrdljivi čiter :D ), mitorvoratz,  tu i tamo darkride, baka i chuky i nešto frank horigan dok je igra, u zadnje vrime ga ne viđan... Ostali valjda nekad imaju dobar dan pa neću spominjat da se ne umisle. Znači ne kažen čiteri ste momci, samo ste toliko dobri da se često pitan koi qurac... Ovo je sve izraženo u inf M16 pro skill bazar only zabavljanju... Taj M16 nisan taka jedno 4 miseca, i opet se dobro može igrat, al eto ako ljude veseli i sritni su nek igraju bože moj, dapače..

A to za furya, e pa neman pojma zašto, nije sad ni bitno samo san prenia što je meni reka kad je odlazia... Očite ne shvaćaju ljudi svi isto ovu igru, i ostale naravno..

E da, ove za koje je javna tajna da su čiteri a samo se čeka da padnu, tipa pirat itd neču ni spominjat jel. {#}

[M|C] 7emper_fi
13 godina
Battlefield 3

Zamislite ovo i razmislite je li moguće... i molim vas da pritom budete iskreni odnosno realni.

Dakle vi ste igrač koji igra TDM - mapa kanali.

Tračite na sve strane, razbacani ste posvuda... ne stajete praktički nikad.

U ruci imate SPAS ili 870 (što vam drago) sa slugom.

Svaki put kad naletite na jednog igrača mu uvalite HS iz jednog hica.

Nije bitna udaljenost od njega, nije bitno jel on puca po vama, dal on puca po vama s boka, jeste li ranjeni... ništa od toga nije bitno - svaki put kad na njega naletite mu uvalite HS iz prvog i jedinog pucnja.

Da li je to moguće?

Odnosno , da li ova igra dopušta takve stvari?

Da ne bude zabune, gore mislim na malog ivicu.

P.S.

Ista stvar sa Furyjom... kad smo igrali war jednom... tri HS-a sa magnumom na tri različite pozicije u par sekundi.

Aj, on je bio statičan, nije se micao, a mi smo mu samo nailazili, ali svejedno... na tri različite strane... samo se okretao i svaki hitac je bio HS.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

u ovoj igri je sve moguce :D

Negdje šetaju dinosauri, negdje patuljci a negdje hakeri.. Ima svega po malo..

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

...ja sam si "kupio" čit koji onesposobljava moje pro mogućnosti..zato mi je spm i acc tako loš {#}

::: peace 0n earth :::
Moj PC  
10 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Battlefield 3
@antraks Ne znaci ti to nista, neki dan je bila slicna situacija, igram kanale tdm sa 870mcs i slug, a sa protivnicke strane frendovi iz klana komentiraju da je nemoguce izbjec moj metak kao da imam aimbot, iz blizine, iz daljine skoro svaki put HS... Jedino kad bi fulao bi bilo kad je netko doslovno 10cm od mene Cudne su te sacme, pogotovo sa slugom..
Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
Moj PC  
3 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
wiz4rd kaže...

...ja sam si "kupio" čit koji onesposobljava moje pro mogućnosti..zato mi je spm i acc tako loš {#}

A jbg, neki su toliko dobri da moraju koristit "ilegalne" stvari da snize skill, da ljudi uopće žele boravit sa njima na istome serveru :D

[M|C] 7emper_fi
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nisu sačme čudne nego ti :P Kao i neku večer na bazzaru, ne padaš nema šanse. :D

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Friday kaže...
fila2208 kaže...
...

Nije ovo nacionalizam. Nacionalizam je prema definiciji

1.     svjetonazor koji nacionalne vrijednosti nadređuje ostalim građanskim vrijednostima
2.     prekomjerno isticanje prava, težnji i vrijednosti vlastite na račun drugih etničkih skupina i nacija

Ono što se njemu dogodilo (i svima nama barem par puta) je debilizam, ništa drugo...

Jesam napisao gore da nije ni to striktni nacionalizam baš po definiciji, ali ono što je on naveo nema veze sa rasizmom, prije sa nacionalizmom.

Dobar google, a?

Debilzam je, ali nije ni rasizam.

Oće bit šamarelica friday?

jopis kaže...

Evo kako izgleda tipičan boravak na Hr serveru (facepalm).

Kad je netko njub bez imalo kulture i još nema veze s vezom o igri, onda je najlakše bit bezobrazno smeće u chatu....

http://img809.imageshack.us/img809/5568/bf320121021005705196.jpg

Btw, ex da nisi resetirao server usred runde, lijepo bi se vidjelo na battlereportu koliko je još šabana quittalo s druge strane.... Šteta.

http://img195.imageshack.us/img195/1098/desktop2012102101120221.jpg

Bilo je još rage-a, ali nisam stigao ss-at da se ne zalijepim s jetom....

Ah Kos? Pa njemu sam i ja bio cheater. Ko god ga ubije 2 puta zaredom reći će da je cheater, pusti ga on je takav.
ontopic: što se tiče ivice, ne znam niti želim znati. Dečko dobro gađa a ako ima nešto onda je dno. Dobro gađaju i dark i chuky i hrca koji mi skače okolo i djeli headshote.Dosta ekipa popi.zdi i veli cheater ovo ono...ne, dok se ne dokaže da je, nije cheater i yebiga. Nisi kriv dok te ne osude zar ne?
ugl. ja svoj cheat koristim samo ponedjeljka do petka od 8 ujtro do 4 popodne. Tad mi rade uredi i ljudi koji mi to rješavaju. Navečer kad se popune serveri ostane mi samo skilllpasam onda na dnu.
Pozdrav.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
protjeran
Battlefield 3
Aj koji je antivirus dobar da nesmeta bf3?

AVG smeta(konekcija se gubi).

Sad imam Microsoft securuty essentials i sve radi perfektno, nijednog izbacivanja niti ista, ali nevjerujem bas tom programu da me nesto stiti od virusa, mislim prepozna trijance i to al sta ja znam.
===============================================================
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
MARKOcVp kaže...

Sad imam Microsoft securuty essentials i sve radi perfektno, nijednog izbacivanja niti ista, ali nevjerujem bas tom programu da me nesto stiti od virusa, mislim prepozna trijance i to al sta ja znam.

Stvarno?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
15 godina
MARKOcVp kaže...

Bit Defender, i jos ukljucis opciju u njemu turn game mode on kad igras da ne radi update.

BE HAPPY xD : )
15 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Zamislite ovo i razmislite je li moguće... i molim vas da pritom budete iskreni odnosno realni.

Anthrax, možda je Ivica čiter, al razmišljam da pitam ovog čovjeka da dođe na server gdje ti igraš :)

-=PiS=- www.pis-klan.com
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

smece citersko, onda ja kupim taktiku i isprobavam protiv vas, i fejlam XD i onda mi ivica ukrade taktiku XD i pusku :P

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bongiaro kaže...
Skilledžija kaže...

Anthrax, možda je Ivica čiter, al razmišljam da pitam ovog čovjeka da dođe na server gdje ti igraš :)

Pro igrači pa zaborave A uzet. A kenja se vidi ih prodali bi guzu za 200 bodova kad mi igramo hahahahaha

Inače ovaj nije ništa posebno al zanimljiv video. Assault je, a nikad ne baca medkit, predobro je što sa slugon igra jedino to...

[M|C] 7emper_fi
14 godina
protjeran
nooir kaže...

Pro igrači pa zaborave A uzet. A kenja se vidi ih prodali bi guzu za 200 bodova kad mi igramo hahahahaha

Inače ovaj nije ništa posebno al zanimljiv video. Assault je, a nikad ne baca medkit, predobro je što sa slugon igra jedino to...

1. Nisu zaboravili uzeti A nego su namjerno otisli svi na B da ga uzmu pa se onda jedan vratio po A

2. Nebaca medic zato sto nema medic kit nego m26

Battlelog: ljudina
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.10.2012 14:17 (bmwhartge).
13 godina
Battlefield 3

ne baca medik kit kad ima dart,Lol..:D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...
nooir kaže...

1. Nisu zaboravili uzeti A nego su namjerno otisli svi na B da ga uzmu pa se onda jedan vratio po A

2. Nebaca medic zato sto nema medic kit nego m26

Napisa je ispod videa da su zaboravili a uzet. A da nisan vidija M26 jbg..

[M|C] 7emper_fi
15 godina
neaktivan
nooir kaže...

Inače ovaj nije ništa posebno 

Ti možeš bolje ? Ili poznaš nekog ko može bolje ?

Rasprava odlazi u komediju :)

-=PiS=- www.pis-klan.com
13 godina
Bongiaro kaže...

Pogledao sam prvih 5 minuta... nemam vremena sve, a i za zaključak je dovoljno to.

Pa ovaj video upravo potvrđuje ono što ja govorim, barem tih 5 minuta.

Kad god je bio supressan ili je naletio na nekoga u trku je popušio.

U tih 5 minuta je 4 minute kampirao.

A ja sam napisao upravo suprotno... dakle ivica rastrčan po mapi k'o muha bez glave i dijeli headshote bez ikakvog problema.

Bio ranjen, bio supressan, bilo da ga rokam sa strane - samo okret i HS.

Gle, previše ja imam igranja u guzici da bi povjerovao u takve stvari.

Uostalom, ako mi ne vjeruješ odi sa ekipom na kanale TDM, uzmi pumpericu pa probaj.

Cilj ti je 3 HS za redom trčeči k'o mutav po mapi.

Ako uspiješ onda si Bog.

BTW

Nemam ja ništa od toga što optužujem bilo koga, pogotovo ivicu.. živo mi se fućka.

Samo ukazujem na sumnjivu situaciju, a na vama je kao respektabilnom klanu da vidite i procijenite.

Vi tvrdite da nije, onda ja nemam razloga da vam ne vjerujem.

GL GG CYA

[19xx] 4ntraks
15 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Gle, nitko ne može znati da li je Ivica čiter ili nije osim njega samog. Ali me smeta kad se na forumu piše i prihvaća nešto što provjereno nije istina, kao ne možeš ubijati sa shotgunom jednim metkom. 

Isto tako netko je na prethodnoj stranici napisao da trebaš imati x godina iskustva u FPS igrama da bi bio dobar. U BC2 u top 4 igrača u Hrvatskoj bilo je 12-godišnje dijete.

Da ovaj Zienx opušteno dođe na TDM kanale bio bi kikan u roku dve minute (ovdje igra protiv najboljeg tima na svijetu).

Igrao sam TDM kanale protiv Ivice, a igrao sam conquest protiv ovih igrača sa videa. Shvatite da je razlika dvije svjetlosne godine.

-=PiS=- www.pis-klan.com
12 godina
neaktivan
Bongiaro kaže...
nooir kaže...

Inače ovaj nije ništa posebno 

Ti možeš bolje ? Ili poznaš nekog ko može bolje ?

Rasprava odlazi u komediju :)

Kakvo ti je to uopce glupo postanje videa koji nema veze s vezom ,neki pro tip iliti sta?nekuzim,da mu nema medica i chain rivajvanja poginuo bi mali miljon puta,sto se tice isto i tog videa znaci svrstavas maliivaica medu njih sta je totalno glupo jer se lijepo vidi i skuzi da kad iskljuci cit ispod prosjeka ,a glavno da skida na nenormalne dalji e u dva do tri metka ,sta je nemoguce s obzirom da mali miljon situacija sta sam dozivio nemoze qurca pogodit,ko da vise nije ista osoba.ne kuzim isto javlja je cromystiga ,a taj lik je isto tako branio nenu čitera i meni pisao svakkave bajke na battlefield hrvatska forumu kada je kao trebala liga krenut.ok shvacam da se javljaju pisovci u obranu sta je totalno shvatljivo,ali neki ljudi izgledaju nemaju trunke poniznosti pa bi po tom pitanje se ne javljat mislim bilo najpametnije s obzirom na to koliko imaju godina.stose tice maliivice ja i dalje tvrdim da je on čiter kao sto sam tu vec par puta i napisao i ostajem pri tome.tako mi je bilo drago kad ga je elponeto spomenuo jer mislim da nebi decko pisao takve gluposti,a i njega je jedinog spomenuo šta po meni nije ništa čudno nego kristalno jasno.pb šprehe si zabite u dupe to su spike ma koje se uvijek mozete pozivat. Ps.jel ima tko problema sa pisanjem postova na bug forumu??neda mi nista pisat,a do jucer prekjucer je sve najnormalnije radilo? Oprostite na neurednosti pisanja ali pisem s moba i nemoze drgacije
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.10.2012 14:48 (kakosamzgodan).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Dobro ajde kad ce te skuziti kad pisovci igraju, igraju skupa u skvadovima, i na ts-u su. Ako te netko ubije sa 2 metka, to znaci da te barem 2oje njih jos pucalo..ja sam dozivel na teheranu da ih je 4 od njih 5 pucalo sa 4 razlicite strane. Hvala bogu da je onaj koji me ubio, to ucinio sa 1-2 metka...

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Dogtag za XBOW:

Battlelog: LateralusX
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.10.2012 14:52 (Lateralus).

5 0 hvala 1
15 godina
kakosamzgodan kaže...

Edit: pisano sa moba pa da bude preglednije, umori me onakvo citanje.

Kakvo ti je to uopce glupo postanje videa koji nema veze s vezom.
Neki pro tip iliti sta?
Nekuzim,da mu nema medica i chain rivajvanja poginuo bi mali miljon puta.
Sto se tice isto i tog videa znaci svrstavas maliivaica medu njih sta je totalno glupo jer se lijepo vidi i skuzi da kad iskljuci cit ispod prosjeka.
A glavno da skida na nenormalne dalji e u dva do tri metka ,sta je nemoguce s obzirom da mali miljon situacija sta sam dozivio nemoze qurca pogodit,ko da vise nije ista osoba.
Ne kuzim isto javlja je cromystiga ,a taj lik je isto tako branio nenu čitera i meni pisao svakkave bajke na battlefield hrvatska forumu kada je kao trebala liga krenut.
Ok shvacam da se javljaju pisovci u obranu sta je totalno shvatljivo,ali neki ljudi izgledaju nemaju trunke poniznosti pa bi po tom pitanje se ne javljat mislim bilo najpametnije s obzirom na to koliko imaju godina.
Sto se tice maliivice ja i dalje tvrdim da je on čiter kao sto sam tu vec par puta i napisao i ostajem pri tome.
Tako mi je bilo drago kad ga je elponeto spomenuo jer mislim da nebi decko pisao takve gluposti,a i njega je jedinog spomenuo šta po meni nije ništa čudno nego kristalno jasno.
Pb šprehe si zabite u dupe to su spike ma koje se uvijek mozete pozivat.
Ps.jel ima tko problema sa pisanjem postova na bug forumu??
Neda mi nista pisat,a do jucer prekjucer je sve najnormalnije radilo?
Oprostite na neurednosti pisanja ali pisem s moba i nemoze drgacije

BE HAPPY xD : )
14 godina
protjeran
Joe Cooker kaže...
MARKOcVp kaže...

Bit Defender, i jos ukljucis opciju u njemu turn game mode on kad igras da ne radi update.

Kaspersky stavljen, radi odlicno.

===============================================================
16 godina
Bongiaro kaže...

ja ga pojedem za doručak,koliko sexy bio taj ironsight,najbolji je po meni US holo koji ti daje visinu kad gađaš na daljinu i ne smeta ti cijev.malo se loše kreće sa CQ oružjem,hip shot mu je dobar,ali leadanje mete mu ne ide baš zbog iron sighta.ipak sam ja 150 na pc i nisam mogao dostići ove koji samo tdm igraju sa pumpom a u jeep nisu ušli nikad tako da možda i nešto znam,dobro ajd osim hacka ali ipak...

mislim da gricule ne mogu biti objektivne u svezi moje optužbe jer ako se ne varam igraju aktivno sa dotičnom osobom ESL i na TS su,ispravite me ako griješim.

ne znam ivicu osobno niti smo se zamijerili jedan drugom prije haccusationa,jedino u njega sam siguran da ima i hack koji koristi povremeno na domačoj ekipi kao i ja i meni osobno ne treba PB ban da me uvjeri u suprotno.

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.10.2012 15:12 (elpornero53).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice