Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.084.677
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Battlefield 3

Mijenjam Sniper Elite v2 Steam ključ za bilo koje dvije ekspanzije za Battlefield 3.

Mijenjam Dirt 3 Steam ključ za bilo koju BF3 ekspanziju.

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Battlefield 3
191x7 kaže...

Mijenjam Sniper Elite v2 Steam ključ za bilo koje dvije ekspanzije za Battlefield 3.

nije mi jasno zasto netko kupi dirt3 ili sniper elite??? takve igre se nekupuju jer traju 2h i obrises

LooooooL
17 godina
MARKOcVp kaže...
191x7 kaže...

nije mi jasno zasto netko kupi dirt3 ili sniper elite??? takve igre se nekupuju jer traju 2h i obrises

Tko spominje kupovanje?

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
17 godina
Zero2 kaže...

Server pun ko šipak a samo jedan sa friends liste igra gore.

Nego, gdje nam je kamarad helbajt, kakvu bananu spominjes?

13 godina
protjeran
191x7 kaže...
MARKOcVp kaže...
191x7 kaže...

Tko spominje kupovanje?

aha ti si nekako doso do toga i sad bi nekom uvalio za bf3 dlc?

LooooooL
17 godina
MARKOcVp kaže...

Nije u pitanju ništa ilegalno. I vrijednosti koje gledam su podjednake, ako mi ne vjeruješ sam provjeri cijene.

13 godina
protjeran
191x7 kaže...
MARKOcVp kaže...

Nije u pitanju ništa ilegalno. I vrijednosti koje gledam su podjednake, ako mi ne vjeruješ sam provjeri cijene.

istina, ali ti nitko u bf3 temi nece dati dlc za dirt 3 igru, zato probaj u drugim temama, jer tu svi vole i igraju bf3

LooooooL
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Danny di si imas citercinu na serveru XD http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/lolumadbroh/

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3
bakaxxx
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.10.2012 20:19 (BDS).

4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bug pun i jos 15 ljudova ceka.. Steta sto se gasi jer masina na kojoj vrti 64slota je odlicna.. Moj sa 32 radi dobro, ali bug radi puno bolje.. Ja bi ga cak pogurao jos jedan mjesec da se vrti ovaj kanal Hr sererah sa domacom ekipom.. :D Basta uci noobove kako igra pravi muskarac ..
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
13 godina
protjeran
Battlefield 3

dolazim i ja na server
megatr0n98

na serveru nije bilo ljudi jer dosta nas jos nema premium pa...

LooooooL
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.10.2012 20:13 (MARKOcVp).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ceco22 kaže...
Bug pun i jos 15 ljudova ceka.. Steta sto se gasi jer masina na kojoj vrti 64slota je odlicna.. Moj sa 32 radi dobro, ali bug radi puno bolje.. Ja bi ga cak pogurao jos jedan mjesec da se vrti ovaj kanal Hr sererah sa domacom ekipom.. :D Basta uci noobove kako igra pravi muskarac ..

Haha ceco, mi pravi muskarci koristimo Maliziu i Pino Silvestre! :)

Baka - LOL :)

14 godina
neaktivan
Sad bez zafrkancije sto ne bi pogurali jos jedan mjesec server na kanalima.. I tako nas vecina prasi taj mod.. Pa bi mi veci gust bio igrat sa domacom ekipom na serveru koji dobro radi, a da znam da je admin manje vise aktivan.. Ako se bude za na mene mozete racunati :)
17 godina
ceco22 kaže...
Sad bez zafrkancije sto ne bi pogurali jos jedan mjesec server na kanalima.. I tako nas vecina prasi taj mod.. Pa bi mi veci gust bio igrat sa domacom ekipom na serveru koji dobro radi, a da znam da je admin manje vise aktivan.. Ako se bude za na mene mozete racunati :)

I moje pare su spremne za to, ali prebacit na 32, vise je too much za kanale...

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.10.2012 20:38 (Basta).
14 godina
neaktivan
Moze 48 to vole ovi noobovi igrat i bar 1500 tiketa.. A ja se i ti snalazimo dobro i na ovim 64.. Na zadnjem takvom si mi maznuo pusku i jos je nisam vratio :-)
13 godina
protjeran
Battlefield 3
a joj ovi se stvarno nemogu nosit da je netko koje mlađi od njih među prva 3
LooooooL
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ceco, dam ti dogtag u zamjenu ako hoces :)
14 godina
Battlefield 3

NEznam jel bilo..

{#}{#}

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3
Battlelog: D-Ki11a
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.10.2012 22:55 (Legendic1911).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Baš sam krenuo to stavljat legendic ali si me preduhitrio :)

ugl. debilzam dicea. Mogli su složit 2-3 moda i oni sami sa blue, sa colorom i neki balans, ili da si sliderom riktaš balans plave i mirna bosna, ali ne sad će kao banat ekipu.

jad.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Ovi moderi nikako da stanu. Boje se daju narediti na ekranu i grafičkoj no očito samo njubine tako rade. Kada se mod stavi onda si profesionalno promjenio boju.

EDIT:

Evo samo primjera što takvi modovi rade pa recite jel pošteno da one koji igraju s modom sunce ne zasljepi

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.10.2012 23:36 (Hummer).

0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

ajd onda reci mi kako da si složim boje, na ti grafi da samo u bf budu takve ali ne da moram mjenjat cijeli desk.

ima ko ati control da je riktao boje da mi da postavke.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
fila2208 kaže...

ajd onda reci mi kako da si složim boje, na ti grafi da samo u bf budu takve ali ne da moram mjenjat cijeli desk.

Nisam imao dugo ATI no NVIDIA ima 2 profila default i NVIDIA settings. Kada idem igrati BF3 stavim na NVIDIA settings i pojačam digital vibrance na 90%..

Mislim da i ATI ima mogučnost pravljenja više različitih profila. Trenutni koji ti ogovara za desktop snimiš i napraviš za BF3 jedan.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.10.2012 23:32 (Hummer).
14 godina
protjeran
Hummer kaže...
fila2208 kaže...

Nisam imao dugo ATI no NVIDIA ima 2 profila default i NVIDIA settings. Kada idem igrati BF3 stavim na NVIDIA settings i pojačam digital vibrance na 90%..

Mislim da i ATI ima mogučnost pravljenja više različitih profila. Trenutni koji ti ogovara za desktop snimiš i napraviš za BF3 jedan.

da ali opet nije to to. to samo pojaca glupo sivo zelenu boju. ebote nisam nikada u stvarnosti viido da je lisce sivo zeleno.

Battlelog: ljudina
17 godina
bmwhartge kaže...
Hummer kaže...
fila2208 kaže...

da ali opet nije to to. to samo pojaca glupo sivo zelenu boju. ebote nisam nikada u stvarnosti viido da je lisce sivo zeleno.

Ne znam meni slika bude dosta blizu ovim modovima. No naravno malga, sunce ostane. U biti prvi puta kad sam namještao imao sam bf 3 u prozoru i namještavao postavke boja, kontrasta, itd.

17 godina

Server ce umrijeti lijepo, bas smo se nakidali, clusterfuck do jaja - amen :)

13 godina
Battlefield 3

Provjeravane cheatera: www.team-des-fra.fr/CoM/index.php

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.10.2012 9:20 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
0 0 hvala 12
15 godina
Hummer kaže...

Ne znam meni slika bude dosta blizu ovim modovima. No naravno malga, sunce ostane. U biti prvi puta kad sam namještao imao sam bf 3 u prozoru i namještavao postavke boja, kontrasta, itd.

A nezz imam neke presetove ali ne znam di da nariktam to da malo skinem tu plavu, malo da kontrast pojačam , samo to mi treba, malo jači kontrast.

15 godina
neaktivan
xyan kaže...

Danny di si imas citercinu na serveru XD http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/lolumadbroh/

prava šteta je što ne možeš na battlelogu pisati "nefrendovima" da su pederčine na njihov profil....

Battlefield 3: [G]Diretore_BB
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...
Hummer kaže...

A nezz imam neke presetove ali ne znam di da nariktam to da malo skinem tu plavu, malo da kontrast pojačam , samo to mi treba, malo jači kontrast.

Ako na teheranu skineš plavu neće ti ostati ništa {#}

Freak Show Inc.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice