Mijenjam Sniper Elite v2 Steam ključ za bilo koje dvije ekspanzije za Battlefield 3.
Mijenjam Dirt 3 Steam ključ za bilo koju BF3 ekspanziju.
Mijenjam Sniper Elite v2 Steam ključ za bilo koje dvije ekspanzije za Battlefield 3.
nije mi jasno zasto netko kupi dirt3 ili sniper elite??? takve igre se nekupuju jer traju 2h i obrises
nije mi jasno zasto netko kupi dirt3 ili sniper elite??? takve igre se nekupuju jer traju 2h i obrises
Tko spominje kupovanje?
Server pun ko šipak a samo jedan sa friends liste igra gore.
Nego, gdje nam je kamarad helbajt, kakvu bananu spominjes?
Tko spominje kupovanje?
aha ti si nekako doso do toga i sad bi nekom uvalio za bf3 dlc?
Nije u pitanju ništa ilegalno. I vrijednosti koje gledam su podjednake, ako mi ne vjeruješ sam provjeri cijene.
Nije u pitanju ništa ilegalno. I vrijednosti koje gledam su podjednake, ako mi ne vjeruješ sam provjeri cijene.
istina, ali ti nitko u bf3 temi nece dati dlc za dirt 3 igru, zato probaj u drugim temama, jer tu svi vole i igraju bf3
Danny di si imas citercinu na serveru XD http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/lolumadbroh/
lolumadbroh je bolji od Baste
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/45380156/1/623178679/
dolazim i ja na server
megatr0n98
na serveru nije bilo ljudi jer dosta nas jos nema premium pa...
Haha ceco, mi pravi muskarci koristimo Maliziu i Pino Silvestre! :)
Baka - LOL :)
I moje pare su spremne za to, ali prebacit na 32, vise je too much za kanale...
Baš sam krenuo to stavljat legendic ali si me preduhitrio :)
ugl. debilzam dicea. Mogli su složit 2-3 moda i oni sami sa blue, sa colorom i neki balans, ili da si sliderom riktaš balans plave i mirna bosna, ali ne sad će kao banat ekipu.
jad.
Ovi moderi nikako da stanu. Boje se daju narediti na ekranu i grafičkoj no očito samo njubine tako rade. Kada se mod stavi onda si profesionalno promjenio boju.
EDIT:
Evo samo primjera što takvi modovi rade pa recite jel pošteno da one koji igraju s modom sunce ne zasljepi
ajd onda reci mi kako da si složim boje, na ti grafi da samo u bf budu takve ali ne da moram mjenjat cijeli desk.
ima ko ati control da je riktao boje da mi da postavke.
ajd onda reci mi kako da si složim boje, na ti grafi da samo u bf budu takve ali ne da moram mjenjat cijeli desk.
Nisam imao dugo ATI no NVIDIA ima 2 profila default i NVIDIA settings. Kada idem igrati BF3 stavim na NVIDIA settings i pojačam digital vibrance na 90%..
Mislim da i ATI ima mogučnost pravljenja više različitih profila. Trenutni koji ti ogovara za desktop snimiš i napraviš za BF3 jedan.
Nisam imao dugo ATI no NVIDIA ima 2 profila default i NVIDIA settings. Kada idem igrati BF3 stavim na NVIDIA settings i pojačam digital vibrance na 90%..
Mislim da i ATI ima mogučnost pravljenja više različitih profila. Trenutni koji ti ogovara za desktop snimiš i napraviš za BF3 jedan.
da ali opet nije to to. to samo pojaca glupo sivo zelenu boju. ebote nisam nikada u stvarnosti viido da je lisce sivo zeleno.
da ali opet nije to to. to samo pojaca glupo sivo zelenu boju. ebote nisam nikada u stvarnosti viido da je lisce sivo zeleno.
Ne znam meni slika bude dosta blizu ovim modovima. No naravno malga, sunce ostane. U biti prvi puta kad sam namještao imao sam bf 3 u prozoru i namještavao postavke boja, kontrasta, itd.
Server ce umrijeti lijepo, bas smo se nakidali, clusterfuck do jaja - amen :)
Provjeravane cheatera: www.team-des-fra.fr/CoM/index.php
Ne znam meni slika bude dosta blizu ovim modovima. No naravno malga, sunce ostane. U biti prvi puta kad sam namještao imao sam bf 3 u prozoru i namještavao postavke boja, kontrasta, itd.
A nezz imam neke presetove ali ne znam di da nariktam to da malo skinem tu plavu, malo da kontrast pojačam , samo to mi treba, malo jači kontrast.
Danny di si imas citercinu na serveru XD http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/lolumadbroh/
prava šteta je što ne možeš na battlelogu pisati "nefrendovima" da su pederčine na njihov profil....
A nezz imam neke presetove ali ne znam di da nariktam to da malo skinem tu plavu, malo da kontrast pojačam , samo to mi treba, malo jači kontrast.
Ako na teheranu skineš plavu neće ti ostati ništa