ma neki dan kad mi je ga Danny stavio na server radio je dobro.. a sad pise da je prebacio igraca ali on je jos uvijek na istoj strani.. tako da se zna stvoriti na jednoj strani i do 6 igraca vise..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ma neki dan kad mi je ga Danny stavio
Trolo-lo-lo :)
Jel sa lubrikantom ili bez? :)
Ovo je klasičan primjer one izreke - možes sagraditi 1000 mostova ali čim te prvi puta uhvate da j3beš ovcu ljudi će samo o tome pričati
Ma ne bode jer ze inače zatvoreno ;)
Neda mi se stavljati drugi hladnjak jer za sada ne planiram overclockati ništa ...
Eh da to... Ja isto imam stock cooler na i7 sandy bridge pa sem se pitao da li da stavim neki custom. Temp mi ne ide preko 65, ne cuje se skoro nikako, pa ne znam zasto da trosim jos para na to osim što bi bio šminker.
ma neki dan kad mi je ga Danny stavio na server radio je dobro.. a sad pise da je prebacio igraca ali on je jos uvijek na istoj strani.. tako da se zna stvoriti na jednoj strani i do 6 igraca vise..
...a nama ti je znalo napadace stvarati u defender bazi u prvom spamvu i takve male gluposti :)
a to sto mu ga je Danny stavio nije vazno i ne trebamo se mi mjesati jer ako se ljudi vole se vole :)
ma sad kad igram baci mi game disconnected i iskljucuje mi se network adapter i restarta za 5 sekundi,mora da je nešto sa lan driverom.uvijek nešto joj.ali događalo mi se i prije dok igram sa G na ts u.nitko me ne čuje na 5 sekundi i dc se sa servera.nema virusa.pa u pm.
ma sad kad igram baci mi game disconnected i iskljucuje mi se network adapter i restarta za 5 sekundi,mora da je nešto sa lan driverom.uvijek nešto joj.ali događalo mi se i prije dok igram sa G na ts u.nitko me ne čuje na 5 sekundi i dc se sa servera.nema virusa.pa u pm.
Probaj drugu mrežnu, sigurno ti netko od frendova ima rezervnu...
Probaj drugu mrežnu, sigurno ti netko od frendova ima rezervnu...
stavio sam sad nove drivere u safe modu bla bla i probat ću.nije do pucanja veze.
@Soldier977: šmninka > sve ostalo
ma neki dan kad mi je ga Danny stavio
Trolo-lo-lo :)
Jel sa lubrikantom ili bez? :)
bez kao pravi muskarci :)
jeli još kome iron sight na an94 zbagiran.? puška je u redu dok ju ne reloudam, kasnije mi fali pola puške wtf??napravio sam repair install i ništa
Omg warpig nikad nećeš naučiti. Tko još skraćuje cijev na automatskoj pušci?
Nemoj se sad izvlačiti
sve te noobove koji imaju modificirane puške treba banati
Ti češ meni skraćivati cijev na pušci? BAN !!!
Novi asajmenti su dosadni i lsat je uvjerljivo najgora puška u igri, hvala.
Opet debiloidni izbor weaponza za camo.
Za M16 ce prvi camo doci tjedan dana prije izlaska BF4 :)
steta sta nisu napravili za 100-ti service star da dobis zlatan dogtag i zlatni camo :D
steta sta nisu napravili za 100-ti service star da dobis zlatan dogtag i zlatni camo :D
cod feget go to cod i donesi nam zlatni camo za kalšu. :)
Može vas sram biti,da znate.
Curice ušminkane…
pogle ovo kako je mertro prije lijepo izgledao.
https://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=xK-8piGUk6w
LOL, servah skoro pun :)
Novi asajmenti su dosadni i lsat je uvjerljivo najgora puška u igri, hvala.
samo Danny igra s Lsat-om