Haha...evo ti na
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
http://www.own3d.tv/kovacou/watch/812108
jel tko netko malo modao svoj m16 aaa?
Svašta sam vidio ali ovo, pa ekipa stoji da ih bursta? jel to moguće da je ovako dobar.
U nekin dijelovima bursta igrača sa 3 metka, i ovaj padne i kako on zna da će past, a sta je pucat? Ja isto nekad ispalin 5 metaka i računan dosta je i 90% tako bude, ali brate da ću 3 metka ispalit pa stat pucat i siguran san da je mrtav LOL. I opet na CC bursta igrače, ma daj nemoj me yebat, i kad je supresan meci mu pogađaju, ja na 15 metara kad san supresan ne da ne mogu pogodit, nego mi triba 54 metka da jednog skinen iz ACR a iman oko 22% prosječni acc sa ton puškon. I ne pazin kako gađan, tj gađan i na 130 metara iako znan da će mi tribat 35 metaka za kill, što je dobar acc. Al ovaj smrad mi smrdi dovde iz francuske... Likovi su "PRO" a pro postaju nakon misec dana pr(o)čkanja po game fileovima i skuže ono što je latex posta da se more minjat sve živo i onda su pro... Nabijen ih na k... Što uopće imaš tražit po game fileovima, igraj igru ako ti se sviđa ako ne, ne yebi zrak. Ma...
Ja ne bi ovako uspio izdržati cijelu rundu da mi netko da godišnju plaću.
Pa di ćeš većeg gušta nego uzet strojnicu u ruke (ja je od milja zovem toljaga) i opleti po rafalima ko na svadbi 90-ih :))
lol nekog možeš samo jednom prijavit za tvoju informaciju,
neznaš za čitere jer si njubara, a da ti je čiter samo onaj koji ima aimbot ? pa nismo više u 90-tima,ljudi kao i tehnologija napreduju.
prije tjedan dana je krenulo to,dok u narednih tjedan dva dana očekujte BOOM toga,jer ga pb neće rješit to je definitivno,
dice se našao sad u lagano zahebanoj situaciji,
i pazite kaj vam kažem da će nakraju bf3 dobit mood toolse hahahha (mislim nedo bog,ali tako će biti)
PB poceo izbacivat na 5min ,tak da su ti inf. o 2 tjedna malo pretjerane
PB poceo izbacivat na 5min ,tak da su ti inf. o 2 tjedna malo pretjerane
Igra se još uvjek da na drugi način modati, tj zaobići md5tool check no neću o tome, a niti ču davati linkove jer modanje filova bi trebalo banati, a ne kickati. Pa se drugi puta ne bi usudili ni pokušavati zaobići provjeru jer bi riskirali ban.
5 - min kick pff. Pose*em se na takvu pravdu.
2GB RAM-a
HD 6450 1GB
AMD Dual Core 5600+ 2.91GHz
2GB RAM-a
HD 6450 1GB
AMD Dual Core 5600+ 2.91GHz
Kratko i jasno - ne.
jel netko zna gdje je najjeftiniji BF 3 premium endtion novo ili možda netko tko prodaje rabljeno???
jel netko zna gdje je najjeftiniji BF 3 premium endtion novo ili možda netko tko prodaje rabljeno???
Ovdje je dost povoljan: http://www.g2play.net/store/Battlefield-3-Premium-Edition-Origin-Key.html
Samo mi se prvo javiš preko privatne poruke da ti objasnim kako možeš kupiti putem Paysafecard s kioska i slično.
a jesam se sad isprepadao zbog HEBENIH IDIOTA U DICE-u
wrong passwor pa wrong password i promijenio pasword i mogu se logirati sa novim u origin ali ne mogu u battlelog i uđem u battlelog na foru da pritisnem PLAY na originu i kliknem na prijatelja da se joinam a ono dolje crvenim nešto tipa:banned by punk buster bla bla bla
skoro pa me srčani strefio
onda sam skužio da me na tom serveru banirao idiot jer sam ga silovao u šupčić sa užarenom cijevi od m16 i odmah mi bilo lakše
njuberi stiskaju TD ,a niti jedan od njih nema taj dog tag lol
Imam ga ja već nekoliko tjedana, kao i nekoliko kolega sa foruma (neki i prije mene "dobili"). BTW, jadan Hamster_X... Često njega potrefi hrvatski nož.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/MadTom_HR/dogtags/199586046/cem_ea_id/
A sad se opet idi gledat u ogledalo, kad si si tako zgodan.
Imam ga ja već nekoliko tjedana, kao i nekoliko kolega sa foruma (neki i prije mene "dobili").
A sad se opet idi gledat u ogledalo, kad si si tako zgodan.
ja sam rekao za one koji su mi stisnuli TD ,neznam di si se ti tu pronašao ? :)
a i nisam ga pratio ili lovio ili stalkao ili tako nešto ,meni je došao totalno random,zaklo frajera kad ono golden :)
mislim šta da ti kažem za ovu zadnju rećenicu ??
Zapravo bih rekao da je problem bio tvoj "ton" - "Pala je pica", i nakon toga još provociraš.
Možda sam, gospodine Cro_Zenge, previše reagirao, neću više...
pica je pala mislio sam na ovog iz EA smrada
nikog nisam provocirao ja sam rekao istinu.ovi njuberi šta stiskaju TD nitko od njih nema taj dog tag ,to nije provociranje,to je iznašanje činjenica.
sve ok gospon Tom
Samo se vi živcirajte...ja lagano mač i sikiricu u ruke i ajmo . nema pro "spike". hf
Samo se vi živcirajte...ja lagano mač i sikiricu u ruke i ajmo . nema pro "spike". hf
i hrpa lenedary-a na podu i samo beeri.sorry to je pro po meni :)
di je ova luda vještica da je pitam di su joj nestale obrve XD lol ja mislio neka žemska
Nova mašina stigla!
Znači ipak Radeonka Aj nek je sa srećom i visokim FPSovima
A da jer sam dobio bolju cijenu .... :) A i nisam dugo imao Radeon pa da vidim radi ;)
A da jer sam dobio bolju cijenu .... :) A i nisam dugo imao Radeon pa da vidim radi ;)
nakon onog laptopa će se preporodit!
btw koliko vrijedi ova tvoja grafička??
a jesam se sad isprepadao zbog HEBENIH IDIOTA U DICE-u
wrong passwor pa wrong password i promijenio pasword i mogu se logirati sa novim u origin ali ne mogu u battlelog i uđem u battlelog na foru da pritisnem PLAY na originu i kliknem na prijatelja da se joinam a ono dolje crvenim nešto tipa:banned by punk buster bla bla bla
skoro pa me srčani strefio
onda sam skužio da me na tom serveru banirao idiot jer sam ga silovao u šupčić sa užarenom cijevi od m16 i odmah mi bilo lakše
zoki citeru jedan neotesani, tako ti i treba samo neka te banaju. cudim te sto te nisu prije banali. to si i zasluzio
di je ova luda vještica da je pitam di su joj nestale obrve XD lol ja mislio neka žemska
Luda vještica je nakon tvog krasnog pristupa neki dan na mc serveru završila komunikaciju s tobom. I da, ja jesam žensko, i ne nije simpatično da me oslovljavaš s "pico".
U Linksu košta 3.999,00.
Ja sam je nabavio jeftinije pošto radim u IT-u i znam gdje i koga pitati za cijenu ;)
Luda vještica je nakon tvog krasnog pristupa neki dan na mc serveru završila komunikaciju s tobom. I da, ja jesam žensko, i ne nije simpatično da me oslovljavaš s "pico".
oprosti
nisam mislio ništa loše kako si sebi prezentirala,zaista nisam,ja sam mislio bacit neku šprehu tek toilko da razbijem onu monotoniju koja je tada vladala na serveru.
sorry još jednom
Nova mašina stigla!
Miči taj box hladnjak, bode u oči čovječe...
Inače, prekrasan strojčić kako se čini
Ma ne bode jer ze inače zatvoreno ;)
Neda mi se stavljati drugi hladnjak jer za sada ne planiram overclockati ništa ...
Pa jel ti nije glasan? Znam da mi je frend imao stock ali na AMD-u, majko to je katastrofa bila...
Ako možeš ubosti takvu grafulju, bolje bi bilo da uložiš u neki hladnjak za 100ak krznenih da imaš tišinu i niže temperature.
Kako sada dere BF?
I da, kada ističe najam za BUG server?
oprosti
nisam mislio ništa loše kako si sebi prezentirala,zaista nisam,ja sam mislio bacit neku šprehu tek toilko da razbijem onu monotoniju koja je tada vladala na serveru.
sorry još jednom
Ok, pripisat ćemo to tvojoj nespretnosti u komunikaciji sa ženama... Valjda ćeš naučit još ;)
Ok, pripisat ćemo to tvojoj nespretnosti u komunikaciji sa ženama... Valjda ćeš naučit još ;)
LOL, ne se dovoditi u zabludu. U mom svemiru to se zove maniri, bonton i kućni odgoj; but hey, thats just me :)