I da, kada ističe najam za BUG server?
Tačno u ponoć.
Tačno u ponoć.
Tačno u ponoć.
Kod OK Korala? Ili Kod Yume?
Ma nije glasan, ne čuje se baš pre jako, kao ni grafička sa 2 ventilatora - isto je tiha.
BF mi sada radi na ULTRA rijetko ispod 60 FPS, od 60-90 se kreće, nekad ide na 55, ali to samo sekundu, dvije.
A šteta za BUG server, baš je fora bilo igrati tu, sada opet moram igrati okolo sa razno - raznim pederima ....
Danny, 'bemtisuncekalajsano - odma sad serverlje prebaci na Kanale TDM, neka umre sa stilom
Danny, 'bemtisuncekalajsano - odma sad serverlje prebaci na Kanale TDM, neka umre sa stilom
http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/6d42e6d2-28cf-407d-95e2-580c57018a6b/
A da jer sam dobio bolju cijenu .... :) A i nisam dugo imao Radeon pa da vidim radi ;)
Hebate mora da ti troši kom struje ko lud,..
PSU: SeaSonic 6200W
Izgleda da je jedna 0 previše
@Danny_HR: Vidio sam da ste jučer igrali tamo, dodao sam u favorites...
@LuX_CRO: Da, jedna "0" je viška :)
http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/6d42e6d2-28cf-407d-95e2-580c57018a6b/
Hebate TDM sa 64 igrača mora da je počelo vrijeme kolinja: OINK; OINK,.....
jel netko zna gdje je najjeftiniji BF 3 premium endtion novo ili možda netko tko prodaje rabljeno???
Ovdje je dost povoljan: http://www.g2play.net/store/Battlefield-3-Premium-Edition-Origin-Key.html
Samo mi se prvo javiš preko privatne poruke da ti objasnim kako možeš kupiti putem Paysafecard s kioska i slično.
Na ebay-u sam našao za 300 kn pa gledam da li ima ispod toga...
Haha Danny, uber mega care svekolikog univerzuma :)
Cim stignem s posla joinam se, sex sa zenom moze cekat do 00:01 :p
Znaci navece partijana - svi su gore! :)
....a nista onda da odamo pocast i da ga kako treba zatvorimo ima da ga odmah pocnemo puniti :)
A nas server, od kolega iz MC i 53 su po meni jedini serveri di se nasa ekipa moze normalno zaigrati i medjusobno zvati PRO igracima kada svi znamo da smo noobovi .....heheheheheheheh :D
Stavi na server 50 000 ticketa.
di je ova luda vještica da je pitam di su joj nestale obrve XD lol ja mislio neka žemska
Luda vještica je nakon tvog krasnog pristupa neki dan na mc serveru završila komunikaciju s tobom. I da, ja jesam žensko, i ne nije simpatično da me oslovljavaš s "pico".
Bezobrazan je dečec kaj buš.
Jedina pica na ovom forumu je hellbyte...a i on više nije jer je podudal ban...tako da od jučer (nakon incidenta ispod stepenica na Bazaru) titulu ponosno nosi Basta
Na ebay-u sam našao za 300 kn pa gledam da li ima ispod toga...
Ok, super onda. Nema problema.
Jedina pica na ovom forumu je hellbyte...a i on više nije jer je podudal ban...tako da od jučer (nakon incidenta ispod stepenica na Bazaru) titulu ponosno nosi Basta
Svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujem!
Ti si po novom Dado AKA Bušotina
Svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujem!
Ti si po novom Dado AKA Bušotina
Koji si ono camo jučer nosio. Cigla edišn?
Sad sam pogledao u katalogu, kaze da se zove - I pwn n00bz by Gucci
Sad sam pogledao u katalogu, kaze da se zove - I pwn n00bz by Gucci
Hahaha
Aj pakiraj i šalji jedan. U zamjenu ti ide čaj...od mošnji
Nova mašina stigla!
...u "diretore" moj...vec te vidim kako "cucis"
nema više čučiranja! sada se trči naokolo i uživa u krajoliku...
ovaj me autobalance na serveru izludi.. radi kako mu se da nekad prebaci igrace a nekad ne :/
Advance balancer je jedini rconNEt balancer ili ima jos koji ?jer ovaj je uzas..