Ajd da i ja naletim na PRO igrača
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/45155157/1/239863374/
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/llI_TYIPlPlP_III/stats/793548195/
Ajd da i ja naletim na PRO igrača
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/45155157/1/239863374/
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/llI_TYIPlPlP_III/stats/793548195/
F2000, definitvno joj se treba posvetiti više pažnje. Nije neki score jer su nas rejpali ovi. Ja i još jedan lik jedva nešto radili, ali džaba.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/45155424/1/349195466/
ontopic: e koji je zadnji onaj injector? da vidim kako izgleda i porbam si složiti nešto? hvala
f2000 mi je strašan, pogotovo bez ikakve optike.Ima najbolji iron sight od svih pušaka, aek mi je isto odličan.
Ali te dvije puške previše "plešu" pod utjecajem suppressa, a to me živcira mnogo.
682 hits, 672 kills, dobar neki M60E4:
http://bf3stats.com/report/pc/44909773#LudacriskiIIer
Damage per shot uglavnom preko 50%, i nikad nisam vidio toliko nisko, Kill assists 0,24%
Evo jednog pro-a LINK
Evo jednog pedera si htjeo reći?
Čudi me da peder ima takve ideje baviti se time, ima 27 godina a te ideje su inače ideje 15-godišnjaka ...
bojim se da ce ih biti sve vise sa ovakvim modifajerima kakvi su postani i ovdje na forumu...pametne se nece skuziti lagano, jer nece staviti damage na 50 ili 100%, dovoljno je da stave na 30 ili 35 posto...
bojim se da ce ih biti sve vise sa ovakvim modifajerima kakvi su postani i ovdje na forumu...pametne se nece skuziti lagano, jer nece staviti damage na 50 ili 100%, dovoljno je da stave na 30 ili 35 posto...
sve više i više u zadnjih par dana naletavam na dmg modfiere. to će sad masovno krenut s obzirom da su ljudi sa ovog foruma to tek skužili jučer ili prekjučer ,a ja sam to vidio još prije tjedan dana.
jest da mnogo ljepše bf izgleda,šta je je,ali ljudi miču suppresion effekte,dižu dmg metka,ma nema šta ne rade,
i sada PB iliti puknbuster nema boga da ih ulovi.
i vidjet ćeš za mjesec -dva ,dice će ubacit tool mod,jer neće bit druge.
ma nek se pederi bave pederlukom, mene to ne zanima...to ti je isto ko da se spremas nad zenom, pa na kraju izvadis njezin alat iz torbice i obavis zadatak, umjesto sebe, ono LOL
ma nek se pederi bave pederlukom, mene to ne zanima...to ti je isto ko da se spremas nad zenom, pa na kraju izvadis njezin alat iz torbice i obavis zadatak, umjesto sebe, ono LOL
Upravo tako. Mislim koliki idiot moraš bit da se počneš bavit sa nečim za kaj nemaš mozga. Ako ti se neće dić nebreš je8at. ako neznaš držati miš nemožeš igrat, ali možda možeš kartati...
Čiteri su ovu igru meni osobno zgadili u pm..
Ali mi nemogu zgaditi sex:) haha!!
Stići će ih PB, ne brinem se previše. Istina, vjerojatno će im trebati neko vrijeme jer su poznati po ažurnosti. :)
PB prepoznaje modificirane fajlove pa je samo pitanje dana kad će stići nadogradnja i kad će pametnjakovići ubrati ben. Već vidim nove račune iz meka na forumu.
Upravo tako. Mislim koliki idiot moraš bit da se počneš bavit sa nečim za kaj nemaš mozga. Ako ti se neće dić nebreš je8at. ako neznaš držati miš nemožeš igrat, ali možda možeš kartati...
Čiteri su ovu igru meni osobno zgadili u pm..
Ali mi nemogu zgaditi sex:) haha!!
mislim da do problema dolazi kad nemozes j**at, a suckas u igrici,
Stići će ih PB, ne brinem se previše. Istina, vjerojatno će im trebati neko vrijeme jer su poznati po ažurnosti. :)
PB prepoznaje modificirane fajlove pa je samo pitanje dana kad će stići nadogradnja i kad će pametnjakovići ubrati ben. Već vidim nove račune iz meka na forumu.
misliš ??? lol
pb ih ne prepoznaje , a niti će ih tako brzo,sve dok ne izađe nova verzija pb-a oni će nama uništavat igru.
jučer sam naišao na njih jedno desetak.
katastrofa
misliš ??? lol
pb ih ne prepoznaje , a niti će ih tako brzo,sve dok ne izađe nova verzija pb-a oni će nama uništavat igru.
jučer sam naišao na njih jedno desetak.
katastrofa
Naravno da prepoznaje, ako su mu zadane definicije. Za ovo još nisu ali bit će.
E bio sam lud sto sam od 10 1vs1 sa scoutom protiv ovog tipa dobio... samo 1 .. tada sam mu otisao na profil kad ono http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Filipp-FTW/ ostao sam paff... scout heli je sad toliko nerfan da boli, a on i dalje rastura... svaka cast
Taj je i jućer igrao sa mnom,gubili smo ko ludi,a on mrtvo hladno neki score od 17:0,na kraju runde neki slićan score je imao... i to bez kampanja
lol njuberi za par dana ću stavit SS partije di je dotični gospodin bio OWNAN.
moj objective score je bio veći nego njegov sveukupni.
lol njuberi za par dana ću stavit SS partije di je dotični gospodin bio OWNAN.
moj objective score je bio veći nego njegov sveukupni.
Ne moraš,vjerujemo ti
Koja glupost - pa prepozati da li je fajl izmjenjen je nevjerojatno lak task. Za sve fajlove pri pokretanju od servera dobiješ hash, usporediš sa hashom lokalnih fajlova i to je to. Ako hash štima - igraš se. Ako ne štima repair instalacije i gotovo! Kreteni...
Otkad je izašao AK počeo sam primjećivati nešto što me zna jako uzrujati. Dogodi mi se da topom na tank destroyeru/tenku pogodim helikopter, ali se ništa ne dogodi. Jasno se vidi da sam pogodio helikopter, pojavi se kratko crni dim kao da je helikopterski motor počeo otkazivati, ali nema hit markera i ništa se ne dogodi. Prvo sam mislio da sam malo zabrijao, ali se to već počelo učestalo događati. Neki dan mi se to dogodilo na point blank range-u, prvi hitac 0 bodova, drugi - uništen komarac. Možda se radi o problemu sa hitboxevima, a možda je problem došao sa AK-om. Dosta je lakše skidati helikoptere pomoću tank destroyera i dogodi se da u jednoj partiji skinem po 2-3, što je prije bila rijetkost. Valjda sam zato i počeo primjećivati navedenu pojavu. Opet, možda sam sve umislio jer ne vidim da se neko žalio zbog toga.
Mislim da su si neki malo zabrijali, ne sercem previse citera u zadnje vrijeme.
Nekad zbog laga ili neceg pomislim da je netko citer, pogledam mu statse i u 99% bude sve u redu.
Jucer me neki lik ubio dva puta i to na takva nacin da sam bio siguran da je citer!!
Pogledam statse, ne mogu biti losiji nego sto jesu. I kroz cijelu partiju nije skupio vise ni jedan kill, imao je 2 killa (mene :D) i 9 smrti.
Prvi put me ubio sa planine, udaljen nekih 100 metara i imao sam osjecaj samo sa jednim metkom, kao da me je tenk pogodio.
Cuo sam sam "zzup" i pao mrtav iako sam prvi poce pucati, i drugi put isto tako , bio je ne nekih 30ak metara i samo cujem "zzup" i padnem. Ono wtf?
sve u svemu AK je veliki fail.
u biti najbolje je nakraju BF3+B2K i ništa ti više netreba.
ovo ostalo je prodana magla.
vidjet ćete aftermath na što će ličit,već vidim još jedan fail.
ovaj premium je samo sranja donio,ništa dobrog.
zaboli me za nož,njihove assigmente,premium content,camo i te gluposti.
kako su prezentirali do sada svaki dlc ja sam mislio da bolje nemože.
tu je ekipa bila masovno nabrijana na AK to su bile spike i spike vauuuu kako izgleda,vauuu ovo vaauu ono ,na kraju nitko od vas više to niti ne igra,a nije prošlo niti mjesec dana hahahha
i još se bug server diže radi AK,da bi nakraju isti propao najviše radi tog AK-a. prelol
cecin je dobar server damavand rush,samo što je hrpetina noobova non stop na njemu,ali nema veze glavno da je svako malo pun,da ne zjapi prazan.
Otkad je izašao AK počeo sam primjećivati nešto što me zna jako uzrujati. Dogodi mi se da topom na tank destroyeru/tenku pogodim helikopter, ali se ništa ne dogodi. Jasno se vidi da sam pogodio helikopter, pojavi se kratko crni dim kao da je helikopterski motor počeo otkazivati, ali nema hit markera i ništa se ne dogodi. Prvo sam mislio da sam malo zabrijao, ali se to već počelo učestalo događati. Neki dan mi se to dogodilo na point blank range-u, prvi hitac 0 bodova, drugi - uništen komarac. Možda se radi o problemu sa hitboxevima, a možda je problem došao sa AK-om. Dosta je lakše skidati helikoptere pomoću tank destroyera i dogodi se da u jednoj partiji skinem po 2-3, što je prije bila rijetkost. Valjda sam zato i počeo primjećivati navedenu pojavu. Opet, možda sam sve umislio jer ne vidim da se neko žalio zbog toga.
Jucer mi se dogodilo, dva puta! Ali oboje na jako veliku udaljenost pa sam mislio da mi se ucinilo da sam ih pogodio
+1.
Iritantan bug, prilično, prije 2 dana baš igramo nas 8-9 na istom serveru, na ts-u smo, normalno na 32 slot serveru razbacani jedni u us, drugi u ru team, i naravno ts ekipa s druge strane u littlebirdu i viperu. I baš kažem njima dvojici u birdieu, na ts-u, gotovi ste, i pogodim u pol birdiea, crni dim, kaže meni pilot da ga nisam ni pogodio, drugi hitac maltene fail, jedva dohvati rep, i razvalim ih. Koma. I to se događa sve češće u zadnje vrijeme...
modani BF3, ...............
Super, idem igrati neki drugi FPS dok punk buster ne riješi ovaj slučaj...
Btw u zadnje vrijeme primjećujem da se nakotilo podosta čitera. Bit će da već dugo nije bio val kao onaj zadnji koji je pomeo Furia :)
O jeste se sad usrali čoeče. Pola ekipe neće ni znat modat kao prvo, a onaj ostatak govana koji chita, chitat će i sa tim i svakako. Ja već dugo nisam naišao na nekog chitera, dobro ne igram nešto previše u zadnje vrijeme, ali nitko me nije skidao da nit čujem metak i te spike. Moram naravno kucat o stol da sad ne čuju pa me stalkaju cheateri.
A gle netko ima skill i oslanja se na njega, netko nema pa kompenzira wallhackom i takvim stvarima i šta ćeš. Najveći je problem što je dice gluh za sve te spike a punkbustard je smeće koje nemre otkrit jednostvane modifikacije fajlova.
Ionako ćete i dalje svi igrat, i opet rageat, i rejpat i uživat tako...čemu preseravanje sa, prestajem igrat, ovo ono.
Dajte ljudi kao da je ovo prva igra u kojoj ima cheatera.
Pola ekipe neće ni znat modat kao prvo, ...
Mislim da će ekipa sa recimo AnR servera, sve napravit da dođe do ovoga, i imat će damage modifire u roku dva dana, mark my words. Ti isti su dokazali svoje sposobnosti još u BC2. A ljudi sa ovog foruma se koliko vidim vole tamo igrati.
modani BF3, ..............
Super, idem igrati neki drugi FPS dok punk buster ne riješi ovaj slučaj...
Btw u zadnje vrijeme primjećujem da se nakotilo podosta čitera. Bit će da već dugo nije bio val kao onaj zadnji koji je pomeo Furia :)
samo dane bude zabune, moj post je uglavnom bio sarkastican, apsolutno sam protiv modificiranih fileova na ranked pb serverima
istina je da je sad moguce napraviti igru da dobro izgleda, ali nije vrijedno rizika i bana
iritira me kao su tvrdoglavi u DICE-u, jednostavno ne razumijem, Demize kaze ako uklone plavi filter onda je je BF3 genericki FPS, pa ako je plavi filter jedino u cemu je bf3 poseban onda nek se ubije jer je on bio lead gameplay designer
Pola ekipe neće ni znat modat kao prvo, ...
Mislim da će ekipa sa recimo AnR servera, sve napravit da dođe do ovoga, i imat će damage modifire u roku dva dana, mark my words. Ti isti su dokazali svoje sposobnosti još u BC2. A ljudi sa ovog foruma se koliko vidim vole tamo igrati.
Zato ni ne igram tamo pogotovo ne onaj inf mod. Tamo sve neki "pro" wannabe, koji će napraviti sve da budu u prednosti.