Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.092.893
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Battlefield 3

Istina jest da je u Bf3 previše plavila ali ovaj je previše smanjio plavu boju, a povečao ostale. Čak na momente drveće izgleda previše svijetlozeleno, pa imam dojam kao da su od plastelina i na kraju izgleda manje realno nego default.

A to što možeš mjenjati damage ti hackovi rade, tako da nikakva revolucija.

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.9.2012 13:12 (Jack Sparrow).
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
Re: Battlefield 3
Jack Sparrow kaže...

Istina jest da je u Bf3 previše plavila ali ovja je previše smanjio plavu boju, a povečao ostale. Čak na momente drveće izgleda previše svijetlozeleno, pa imam dojam kao da su od plastelina i na kraju izgleda manje realno nego default.

A to što možeš mjenjati damage ti hackovi rade, tako da nikakva revolucija.

Izgleda ti jer si navikao na taj plavi filter dosad, bar je meni tako. Sad sve boje izgledaju življe jače. U starim bf su bile isprane, onako pustinjske, žuto sve...ovdje je sve plavo lol.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
15 godina
Battlefield 3

http://imgur.com/a/wtwuu

meni izgleda odlično...

BF3 FlamingKing
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Oni su namjerno stavili takvu tmurnu atmosferu sa usranim bojama samo zato da se BF3 ističe od ostalih FPS-a?Koji su to debili.Baš sam nedavno igrao BF2 Wake island i uspoređivao sa istom mapom u BF3 i puno mi se više sviđa ova iz BF2(što se boja tiče)Koje je to sranje da si ne možeš namjestiti boje kako spada bez da te jednog dana banaju.Ja uvijek u igrama preferiram žive boje(sleeping dogs,mirrors edge) a ne da su sve nijanse smeđe(GTA IV) ili plavosive(BF3) ili neke druge boje.Ako je nešto žuto ili zeleno onda neka tako i bude a ne žućkasto-smeđe ili zelenkasto-sivkasto.Ove palme na Wake islandu uopće ne izgledaju kako spada.Trebale bi imati boju kao u Crysisu.

Po meni bi BF3 imao puno ugodniju i vedriju atmosferu za igranje.Ovako je sve tmurno i isprano.Šteta igra ima potencijal ali ljudi za*ebu.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Svi vi što kukate kako BF3 ima previše plave - pa samo u postavkama monitora ili grafičke smanjite količinu plave i imat ćete taman.

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
meni je prebrutalno i bas izgleda futuristicki sa plavom
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
Battlefield 3

Dok ne bude ovako ne igram bf3 do daljnjega.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
fila2208 kaže...

Dok ne bude ovako ne igram bf3 do daljnjega.

lol, meni je bas dobra igra takva kakva je, ja nezz zasto je netko doso na ideju da mijenja boje itd...

LooooooL
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pa nek stave opciju mijenjanja boje u video settings i svi sretni i zadovoljnji.

Nek default bude ovakav kakav je, a oni koji žele, nek si stave onak kak je bilo u alphi.

Isreno, gadi mi se ovo plavetnilo, nekak daje depresivnu atmosferu.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

ako nista drugo ovo objasnjava poplavu ekipe sa damage modifierima u zadnje vrijeme....

lagano mi se pocinje gaditi ova igra, svi traze neke nacine da steknu prednost: od igranja na gameboy rezoluciji preko poboljsanja vidljivosti i iskoristavanja bugova na puskama do damage modifiera i ostalih cheatova... a nesposobna ekipa u diceu i punkbusteru ne poduzima nista... da se mene pita odmah bi uveo hardware id banove pa ti ni novi acc ne pomogne i kad te uhvate da varas u jednoj igri banao bi ti sve igre koje imas...

zato u zadnje vrijeme igram borderlands 2 pa se barem ne zivciram oko cheatera  {#}

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.9.2012 15:21 (berto).
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
berto kaže...

zato u zadnje vrijeme igram borderlands 2 pa se barem ne zivciram oko cheatera  {#}

Prokleti stalkeri čiteri, imaju nanosuite  {#}

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.9.2012 15:35 (Šef).
16 godina
neaktivan
ceco22 kaže...

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/6d42e6d2-28cf-407d-95e2-580c57018a6b/Tank-Superiority-Only-Short-Rounds-Fast-Vehicle-Respawn/ lol ja tek sad skuzio da je to Bug server :)

E bio sam lud sto sam od 10 1vs1 sa scoutom protiv ovog tipa dobio... samo 1 .. tada sam mu otisao na profil kad ono http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Filipp-FTW/ ostao sam paff... scout heli je sad toliko nerfan da boli, a on i dalje rastura... svaka cast

Taj je i jućer igrao sa mnom,gubili smo ko ludi,a on mrtvo hladno neki score od 17:0,na kraju runde neki slićan score je imao... i to bez kampanja {#}

16 godina
neaktivan

Meni ovo stvarno puno bolje izgleda,prirodnije.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3
Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.9.2012 16:26 (Blade Runner31).
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 3
Dali se vi switchate kad neamte gunera u heliju i recimo vidite daleko anti air ili tenk??
ja se uvijek dignem visoko i onda na gunnera pa tv missile u njega
LooooooL
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
MARKOcVp kaže...
Dali se vi switchate kad neamte gunera u heliju i recimo vidite daleko anti air ili tenk??
ja se uvijek dignem visoko i onda na gunnera pa tv missile u njega

Ja ne vozim helije ali znam da je u BF2 to bilo striktno zabranjeno i kickalo se odmah radi toga!

Freak Show Inc.
17 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...
Danny_HR kaže...
Basta veli da pravi muži igraju samo TDM kanale. :-)

I čovjek je u pravu. Gaynali jedino i valjaju.

Hooah! Kanali FTW! :)

CoD rulez, BF3 sux - Quake3 sux, UT rulez! :)

17 godina
neaktivan
Basta kaže...
MegaMass 2000 kaže...
Danny_HR kaže...
Basta veli da pravi muži igraju samo TDM kanale. :-)

I čovjek je u pravu. Gaynali jedino i valjaju.

Hooah! Kanali FTW! :)

CoD rulez, BF3 sux - Quake3 sux, UT rulez! :)

Tru det.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded.
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/GamingWicked/weapons/365109403/pc/ sta mislite jel ovo haker? ovo mi je jako cudan igrac..

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ceco22 kaže...

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/GamingWicked/weapons/365109403/pc/ sta mislite jel ovo haker? ovo mi je jako cudan igrac..

Meni lik užasno smrdi.

Ali slab mi je komp pa nekad ne mogu reći je li neki lag ili nešto smrdljivo.

U svakom slučaju jako brzo ubija.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

mene je uvijek ubijao jednim metkom iz M98b... 

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ceco22 kaže...

mene je uvijek ubijao jednim metkom iz M98b... 

..na mjestu,u trku,u skoku....

17 godina
Battlefield 3

Ne bude nekog rješenja protiv ovih varalica sa modifikacijom fajlova brišem Battlefield 3.

Prelagano je napraviti modifikaciju recoila, štete, municije i ostalih stvari.

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.9.2012 19:38 (Hummer).

2 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

u zadnje vrijeme sam dosta na kanalima jer pokušavam otvoriti sve dodatke na svim oružjima...zaključio sam da ču to na kanalima najlakše napraviti...mogu reći da sam se čak i dosta zabavljao na pojedinim serverima gdje je dobra ekipa...inače nikad nisam volio CoD style igranja jer mi je malo naporan i frustrirajuč (zaključak nakon nekoliko rundi Nuketowna u BlackOps) ali ovdje mi je dosta zabavno

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 3

nekuzim sta nekoga dira na kojoj rezoluciji covjek igra i kojem senitivitju koje boje ce korisit zaboli me ona stvar skroz dok nekorsiti no recoil ili damage modefiere ili wallhack, neko uziva igrahjuci igrati igru na ultra a netko je fps ovisnik i voli monitore sa visokim refresh rateom i sa odgovarajucim frejmova.

Battlelog: ljudina
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.9.2012 20:02 (bmwhartge).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

lol nemozes mi rec da je nekome gust igrat na   crt-u 800x600 i da to nema veze sa stjecanjem prednosti...{#}

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.9.2012 20:17 (berto).
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
bmwhartge kaže...

nekuzim sta nekoga dira na kojoj rezoluciji covjek igra i kojem senitivitju koje boje ce korisit zaboli me ona stvar skroz dok nekorsiti no recoil ili damage modefiere ili wallhack, neko uziva igrahjuci igrati igru na ultra a netko je fps ovisnik i voli monitore sa visokim refresh rateom i sa odgovarajucim frejmova.

Ti ne razumiješ bolje boje se mogu dobiti podešavanjem monitora, postavki u windowsima i postavkama na grafičkoj kartici.

Nemam ništa protiv FXAA injectora i baš me briga tko če ga koristiti, no ovaj novi Battlefield 3 File Tweaker može micati maglu i povečati vidljivost kakvu drugi normalni igrači ne mogu imati. A da ne pričam o mogučnosti lagane modifikacije oružija i time stvaranjem prednosti naspram ostalih igrača. A najbolja je stvar u tome da PB ne može ništa protiv takvih modifikacija.

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.9.2012 20:19 (Hummer).
14 godina
protjeran
berto kaže...

lol nemozes mi rec da je nekome gust igrat na   crt-u 800x600 i da to nema veze sa stjecanjem prednosti...

pa svatko ima pravo da igra kako hoce, kao stto kazem netko vooli da mu ighra rdi fluidno da igra na 85 hz i 85 fps a netko voli igrati na ultra i na 30  fps-a i onda mi jos kaze da je 40-50 fpsa fluidna igra, pa dobro brate ako je tebi to fluidno nekima mozda nije, niti njegaa tko tjera da igra na crtu niti on mene ili nekooga drugoga da igra na full hd-u.

14 godina
protjeran
Hummer kaže...
bmwhartge kaže...

Ti ne razumiješ bolje boje se mogu dobiti podešavanjem monitora, postavki u windowsima i postavkama na grafičkoj kartici.

Nemam ništa protiv FXAA injectora i baš me briga tko če ga koristiti, no ovaj novi Battlefield 3 File Tweaker može micati maglu i povečati vidljivost kakvu drugi normalni igrači ne mogu imati. A da ne pričam o mogučnosti lagane modifikacije oružija i time stvaranjem prednosti naspram ostalih igrača. A najbolja je stvar u tome da PB ne može ništa protiv takvih modifikacija.

znam ja za sve te gluposti meni je saturation od prvoga dana na 200 u ati catalystu i na monitoru mi je plava boja smanjena od drugih, ali zaboli me tuki tko ce sta u igri koristiti. ako se to vec moze zloupetrabljavati dice bi trebao napraviti izbor, da igraci odaberu koje im se boje vise svidaju. 

i samo da ti kazem oni uopce nemogu micati maglu cak mi se magla na grand bazaru cini gora nego prije.

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.9.2012 20:23 (bmwhartge).
15 godina
Battlefield 3

kako sam bušio PIS ovce sa 870kom...milina.baserapaju nas na bazaru na us deploymentu,dobio sam i ja naravno po guzi ali to je sa m16 pa se ne broji.LP

BF3 FlamingKing
Moj PC  
7 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice