stalno me kika server diskonekted time aut koji k...je to
stalno me kika server diskonekted time aut koji k...je to
Pogledajte ovog smrada:
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/FIVE-xeLe/stats/250639818/
a ovo mu je klanski drug cheater, ali malo suzdrzaniji;
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Acer_mmisiek/stats/362712846/
a sumnjivi jesu, ali ne moraju biti cheateri. vidim lik igra samo TDM, takav SPM moze svatko imati na tdm-u. Ovaj drugi pise da je u Team Acer, mislim da su oni prvi na ESL-u. Ima svakakvih dobrih igraca mozda si naletio bas...
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/faustp/stats/363643185/
Za ovog sam bio siguran da je cheater, a onda sam vidio statse
Bio sam u tank destroyeru na deploymentu, a on me pogodio s T90A s E s jednim hitcem. Ne znam čiji deployment, onaj na drugom kraj mape od E
Ni jedan ni drugi nisu cheateri.
zna se i meni desit da me ubije neko a da je prethodno bio okrenut na drugu stranu. prvo misliš da te ubio neko drugi dok ne vidiš u killcamu da je zapravo bio on. isto mi se zna desit da me ubije lik dok reloada. sumnjam da je to čit, nego jednostavno jedan od bugova u igri ili vezi.
btw čini se da će opet ROCK pobrat pare s GO4BF3, četvrti put zaredom valjda
Stari animation bug di vidiš nekog okrenutog na drugu stranu a zapravo je okrenut prema tebi. Ako se sjećate luxove priče o onom network factoru...? e pa ti je više manje to.
Nepravilne animacije.
Znalo mi se dešavat da lik čuči i leti po podu, kao da klizi i puca i pobije nas sve, nemoš ga ubit klizi kao luđak okolo, lolwut!=?
Evo, dokazan cheat, samo ne znam tko :)
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/44623690/1/349418125/
S vremena na vrijeme mi se na mini mapi pojavio cijeli US tim.
Znaci netko na RU strani ima cheat. S ovim stranicama i gledanjem statistika probajte otkriti tko.
Btw, jadan Crozoki, iznerviran je otisao sa servera :)
Znaci netko na RU strani ima cheat. S ovim stranicama i gledanjem statistika probajte otkriti tko.
lol, pa bio sam prvi sa naše strane i čini mi se sa boljim omjerom kd od tebe samo što sam se iznervirao zbog svojih njubara pa sam quito par sekundi prije kraja jer mi se nije dalo više čekati
edit: eto me na 32 mjestu RUS tima :)
a to s pojavljivanjem protivničkih igrača na tvojoj minimapi predlažem ti da pregledaš komp ako slučajno imaš kakav radar za COD ili neku drugu igru pa da je nekako proradio i na BF3 i za svaki slučaj smanji odlaske u McDonalds
Da ne bi poslje bilo...
po meni je tip citercina... jer on je trcao prije nego ga je ovog... ubio .. a meni se u 800h bf 3 nikada nije dogodilo da tip koji trci je okrenut prema meni, a da trci u suprotnom smjeru... po meni je ovo klasicni hack... ali jebiga nema njegove snimke kila...
lol, pa bio sam prvi sa naše strane i čini mi se sa boljim omjerom kd od tebe samo što sam se iznervirao zbog svojih njubara pa sam quito par sekundi prije kraja jer mi se nije dalo više čekati
a to s pojavljivanjem protivničkih igrača na tvojoj minimapi predlažem ti da pregledaš komp ako slučajno imaš kakav radar za COD ili neku drugu igru pa da je nekako proradio i na BF3 i za svaki slučaj smanji odlaske u McDonalds
Da ne bi poslje bilo...
Da, bio si definitivno najbolji igrac na njihovoj strani. Ubijali ste me samo ti i jos 3-4 lika.
Hehe, cak mi je i ruski BF3 morao brat kupiti, jos da dajem lovu za hackove
I nisam ja bio odgovoran za otkrivanje neprijatelja, u cijeloj igri sam dobio mozda 4-5 spot bonusa.
Kad bi se moglo vidjeti ko ih je koliko dobio, odma bi se znalo tko je koristio cheat. Valjda ih tip ima nekoliko stotina u toj igri! :)
po meni je tip citercina... jer on je trcao prije nego ga je ovog... ubio .. a meni se u 800h bf 3 nikada nije dogodilo da tip koji trci je okrenut prema meni, a da trci u suprotnom smjeru... po meni je ovo klasicni hack... ali jebiga nema njegove snimke kila...
Pa kaj pričate? pa lik se okrenuo, zna da enemy dolazi iz tog smjera jer se tu spawna, brzo se okreno i njubao ga je sa m16-icom.
Po meni čisto. A to što ga ovaj koji biva ubijen vidi da se on brzo okreće je lag.
Da ne bi poslje bilo...
Malo čudno, ali mislim da sam ga našao.
http://bf3stats.com/report/pc/44623690#IIllIIllupyour
Promijenio je ime odmah, pa je sada na Battlelogu:
http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/eliminator1111/
Ispada da je igrao 0 sekundi na serveru (moguće je da se uopće nije spawnao), a ima 4510 bodova (spot assistovi, anyone...), u Battle reportu kao eliminator1111 ima 3810 bodova + 200 za CQ + 500 za CQ pobjedu, pa je to tih 4510.
Po cheatometru se vidi da koristi minimalno damage hack.
Trčao je i vidio ga je, ali nije zapucao dok je stajao na sred ceste već skočio u zaklon. Nepravilna animacija je pokazala da je okrenut u drugom smjeru, što se kao što rekoh gore dešava.
Stvar kod ove igre je da ima toliko bugova i glitcheva da zbilja, i kad igram sa domaćim ljudima za koje znam da nisu cheateri, nekad ih pošaljem u qurac i yebem mater cheatersku. Zašto zato jer frajer preskače zidove i 360° me no aima, onda ide altf4 i bok.
To što se tebi to ceco nije dogodilo ne znači da ne postoji. Meni se je, i to više puta i istraživao sam zašto, kasnije pročitao par članaka o sistemu na koji radi frostbite i bf3 i onda reko, ok, greška u igri yebga.
Ja znam samo jednog čitera u ovoj igri i to je BDS, aka Bakaxxx.
Čiterski kurviš.
Dobro velim svatko ima svoja iskustva a ti igraš na tri monitora, možda ti vidiš više nego mi smrtnici. Samo kažem da sam umro tonu puta od takvih likova, cheat ili ne nebih znao, možda i je, ali nisam obraćao pozornost. Suditi na temelju jednog klipa je glupo, kao što i sam veliš treba snimka onog tko je pucao da vidimo kako je to izgledalo. Šta se u esl ne treba snimat?
i btw. mnogi su postavljali snimke, guotini i takvi pa su svi opet uključujući i profeisonalce na ovom forumu vikali da je cheater...pa su mu vraćani stasi jer mu nisu mogli ništa naći....
tako da...yebga kako je tako je, propust dicea i punkshita u svakom slučaju kada cheater zbilja napravi neku štetu a oni ne rade ništa da spriječe.
Ja sam bivao ubiven na svakojake načine, al ovo, koliko se sjećam, mi se nikad nije dogodilo.
Iz vlastitgo iskustva mogu reći da lag i vidljivost/nevidljivost igrača odnosno njihovih pokreta ponekad šteka, ali kad su blizu mene i kad trčimo objica.
Recimo na TDM kanali... među kontejnerima se svašta događa i to mogu razumjeti.
Al ova situacija je vrlo čudna, sumnjiva.
Prvi lik se ne kreće dok drugi jurca i okrenut je u suprotnom smjeru od prvoga.
Zbog njihove međusovne udaljenosti sumnjam da je lag mogao imati toliku ulogu, pogotovo što je prvi lik statičan.
Isto tako, ovaj je prebrzo pao, a o pucanju iz okreta ne želim trošiti riječi.
Po meni je ovo klasičan prikaz čitera.
Ti si stvarno u gadnim problemima...
Ja znam samo jednog čitera u ovoj igri i to je BDS, aka Bakaxxx.
Čiterski kurviš.
Da, a Dado_HR kao nije?
Ja sam bivao ubiven na svakojake načine, al ovo, koliko se sjećam, mi se nikad nije dogodilo.
Iz vlastitgo iskustva mogu reći da lag i vidljivost/nevidljivost igrača odnosno njihovih pokreta ponekad šteka, ali kad su blizu mene i kad trčimo objica.
Recimo na TDM kanali... među kontejnerima se svašta događa i to mogu razumjeti.
Al ova situacija je vrlo čudna, sumnjiva.
Prvi lik se ne kreće dok drugi jurca i okrenut je u suprotnom smjeru od prvoga.
Zbog njihove međusovne udaljenosti sumnjam da je lag mogao imati toliku ulogu, pogotovo što je prvi lik statičan.
Isto tako, ovaj je prebrzo pao, a o pucanju iz okreta ne želim trošiti riječi.
Po meni je ovo klasičan prikaz čitera.
Konačno da i 4ntraks za nekog kaže da je čiter, a ne to su vam dečki skilleri.
Ja sam isto ostao iznenađen. Kad Antraks kaže da je netko čiter onda znaš da je tako. Ne izlaze te riječi iz njegovih usta tako lako.
S jednom 580-kom si tjerao tri monitora u surroundu? Na koju foru? Nvidia je to omogućila tek s keplerima, do tada je trebao SLI.
Ja sam isto ostao iznenađen. Kad Antraks kaže da je netko čiter onda znaš da je tako. Ne izlaze te riječi iz njegovih usta tako lako.
Neću odgovarati na ove provokacije.
Samo ću vam reći da ste njubare koje treba dobro izrejpat što ću prvom prilikom i učiniti.
S jednom 580-kom si tjerao tri monitora u surroundu? Na koju foru? Nvidia je to omogućila tek s keplerima, do tada je trebao SLI.
Pa Perki gdje si ti? o:O
na to sam i mislio da nije dovoljna... kad god mogu odem se svercat kod svojih.... sad cekam 680... da mogu i sebi to sloziti... ali pomalo ne zuri mi se... sad mi je ipak lumnia 920 vaznija, zaljubio sam se u taj mobitel( geyevi jos ne govore kad je van)... pa necu imat za monitore...
Ti si stvarno u gadnim problemima...
jbg druze nije dovoljna treba jos jedna, a ne stane u kuciste tako da sad cekam GTX680 kazu da ona moze.. :P
BTW. doduse pogodio si me u sridu sa slikom, tako sam ja izgledao kad sam uzeo GTX580 nakon 6870-ki... jer je ona kostala kao ove tri, a ne moze ovo sto moze jedna 6870.. :D