Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.194.624
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

poz curice,

evo jedan video za sve oni koji su ga "promashili"

malo zeze

Ja se vozija jednog lika u jeepu i on je isto bija u jeepu ali US na Kharg islandu.Moj jeep je ima 4 c4 na sebi.I ja ga 9-10 min pratija vozija za njim dok nije u zid udrija ja izlet
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Znam Xyan, Alborz je dušu dao za mine. Nije ni Gulf of Oman loš za njih. No, na novim mapama je prednost da ekipa još ne zna "točno" gdje su uobičajena mjesta za postavljanje. Ako baš nikako ne ide, uvijek je tu suicide jeep sa minama, ali to koristim jako rijetko.

A što se tiče Stinger/Igle, jako često dobijem Vehicle Disabled + Kill Assist 72, ali ide puno lakše sada, najljepše je kada ih disable-aš, pa idu pokušat popravljat i sruše se, double kill + roadkill.

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.9.2012 10:34 (TomoR).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Tom za iglu i mine d.peak ftw
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
17 godina
ceco22 kaže...
Tom za iglu i mine d.peak ftw

Je, imaš dobru taktiku za njih u rush-u, hehe. Javi ako trebaš laser designator-a, popravljača u scoutu.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Da, imeni zna dosta biti taj kill assist 72. Vrlo vjerojatno su ga 2 igle pogodile istovremeno, a priznalo je tudju pod kill

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...

Nemoj mi Stormica. Jučer sam s njim ugodno chatao na battlelogu, i lijepo mi je ukazao da imam 700 sati igre a nisam ni 100ti orao, iz čega se vidi da su naši klanovi sve njubare. 

Imaš 700 sati, a još nisi 100 colonel??? {#} 

Njubeeee {#}

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

ma sad smo tek postali pravi igraci. neoptereceni statistikama, opušteni prije svega...sad se sve može dogoditi...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
xyan kaže...

ma sad smo tek postali pravi igraci. neoptereceni statistikama, opušteni prije svega...sad se sve može dogoditi...

Da, sad sam postao pravi noob.

Kaže meni Latex jučer pa daj nemoj SMAW na Conquest Domination, a tako lijepo buknu oni sakriveni iza auta u recimo Operation 925, ili kada se okruže sa C4 pa dobiješ 4-5 Destroyed explosive + multikill (no lakše je sa M320 to napraviti nego sa SMAW, ali ajde)

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

jedno pitanjce vezano za M16A3, posto mi je ta gun najvise "sjeo". Nabavio sam Premium nadajuci se da ce Famas bit bolji, kad ono razocaranje :( moj najdrazi gun postade najgori :((

Uglavnom, sto preporucate za M16A3 po pitanju accessories-a ? Ja koristim Cobra ili Reflex, underslug rail i heavy barrel. (najvise igram TDM na kanalima i Kharag islandu)

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.9.2012 12:26 (MegaTheJohny).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Imas na mom profilu setup za m16a3 koji je nepogresiv.. HB+tactical+gold cammo.. Odlicno pristaje za mape poput ziba tower di se mozes stopit sa namjestajem..
17 godina
odjavljen
ceco22 kaže...
Imas na mom profilu setup za m16a3 koji je nepogresiv.. HB+tactical+gold cammo.. Odlicno pristaje za mape poput ziba tower di se mozes stopit sa namjestajem..

Jel tactical ima neku konkretnu svrhu osim zasljepljivanja? Laser ti daje preciznost u hipu (koliko sam shvatio)...

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
TomoR kaže...
xyan kaže...

Da, sad sam postao pravi noob.

Kaže meni Latex jučer pa daj nemoj SMAW na Conquest Domination, a tako lijepo buknu oni sakriveni iza auta u recimo Operation 925, ili kada se okruže sa C4 pa dobiješ 4-5 Destroyed explosive + multikill (no lakše je sa M320 to napraviti nego sa SMAW, ali ajde)

haha, nisma vec dugo upalio CQ, budem sad u ove hladne dane koji dolaze. Meni je najljepse pljucom razorit kombi kad se netko iza sakrije pa misli da je na sigurnom :D

edit: dafuq ceco, gold camo? haha, ja sam takav njub da bi ga stavio :P

i da primjetio sam da iako sam ispunio asajment za Scar-h, ne mogu odabrat u loadoutu onaj drugi camo, u igri nisam probao. I broken im je nesto poslije patcha sa imenima. Nema vise naziva za camo tipa Airman, nego Premium 4 (to im je valjda kodno ime)

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.9.2012 12:36 (xyan).
14 godina
neaktivan
Odi na moj profil pa vidi zasto sam napisao tactical light XD
17 godina
odjavljen
ceco22 kaže...
Odi na moj profil pa vidi zasto sam napisao tactical light XD

LOL, osim coca cole koja bode u oči ne vidim ništa neobično {#}

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Btw. Tactical light ti je osim smetanja protivnicima, istim krao i metke.. Npr. Ispucas 3 metka u neprijatelja koji ima tac. Light i igra ti prizna dva.. Sad ne znam jel to popravljeno..
17 godina
odjavljen
ceco22 kaže...
Btw. Tactical light ti je osim smetanja protivnicima, istim krao i metke.. Npr. Ispucas 3 metka u neprijatelja koji ima tac. Light i igra ti prizna dva.. Sad ne znam jel to popravljeno..

{#}

Jel ima neki glitch a da ti ne znaš za njega? {#}

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Hehe ima ih dosta samo za nekolicinu znam kako se dodje do toga.. Koliko znam ovo i nije bio glitch vec tactical je radio na tom principu.. Ali znam da su ga nerfali dosta puta , sad ja ga jos od bete nisam koristio osim na pistoljima...
14 godina
ceco22 kaže...
Hehe ima ih dosta samo za nekolicinu znam kako se dodje do toga.. Koliko znam ovo i nije bio glitch vec tactical je radio na tom principu.. Ali znam da su ga nerfali dosta puta , sad ja ga jos od bete nisam koristio osim na pistoljima...

ovo za tac light stvarno vrijedi, jer koliko mi se puta dogodilo da pucam po liku koji me zaslijepio sa tac lightom i niti jedan hit reg na čovjeku, a nišan direktno na njemu...očito meci lete svuda samo ne tamo gdje se cilja... {#}

My BF3 Battlelog: MasterChurner
17 godina
odjavljen
plavi83 kaže...
ceco22 kaže...

ovo za tac light stvarno vrijedi, jer koliko mi se puta dogodilo da pucam po liku koji me zaslijepio sa tac lightom i niti jedan hit reg na čovjeku, a nišan direktno na njemu...očito meci lete svuda samo ne tamo gdje se cilja... {#}

Sa saigom nema tih problema {#}

Trust me, i'm a saiga noob {#}

Freak Show Inc.
15 godina
Battlefield 3

Gold cammo na sve puške to svakako.

Što se tiče taca...ni sam više ne znam, dal tac light radi rasip metaka ili kad te zaslijepi nemoš lika pogodit pa ti se čini.U Svakom slučaju tac light je op kad ga drugi nose i nerfan je kad ga ja nosim, dakle ne.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
plavi83 kaže...
ceco22 kaže...

Slažem se. Zadnje vrijeme koristim na CQ PP2000 i tact light te baš je tako  :)

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
17 godina

To sam i ja primjetio za tact light. Isto stvar i sa laserom, pogotovo kada igram sniper bolt only. Oni koji nose laser kao da me lagano suppresaju i meci ne idu tamo di bi trebali. Kao da izostane registracija pogotka.

bakaxxx
15 godina
Battlefield 3

gledam lika kako owna sa rexom pa se pitam, jel bolji nakon patcha? Probao sam prije patcha jednu cijelu rundu i bio razočaran, puno je bio bolji  u bc2. Sad nakon peča, jel dobar, tj.jel bolji?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ne isti je.. Sad je samo magnum nerfan pa su skoro indeticni..
13 godina
fila2208 kaže...

gledam lika kako owna sa rexom pa se pitam, jel bolji nakon patcha? Probao sam prije patcha jednu cijelu rundu i bio razočaran, puno je bio bolji  u bc2. Sad nakon peča, jel dobar, tj.jel bolji?

Kažu svi da je super. Nisam ja igrao s njim nego koristim 1911. Magnum je nekako sad banana, a REX ću definitivno probati nakon ovog videa što sam pogledao.

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
14 godina
neaktivan
Ne znam ja sam vise zivaca pogubio .. Nego uzivao sa njim do 500 kilova...
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Rex je pistolj za cq, gubi na snazi nakon 15m, do 15m je 50dmg. Magnum ima inicijalno nesto vecu snagu, ali nakon 12m gubi dmg sa 60 nadolje. Magnum ima u nesto brzi metak, te ljepsi i precizniji iron sight. Ima bug da je na hip fire precizniji nego rex, sta nebi trebalo biti. rec ima veci fire rate, neprakticniji iron sight i brzi reload, k tome jos i brze se pistolj vraca nakon vertical recoila u prvotno stanje. Stvarno je stvar odabira i preferencija izmedju ova dva pisotlja nakon patcha. Ako vise vodis cq borbe, vise ti pase rex. ako volis zapucati i na distancu sa pistoljem, treba ti nesto preciznije poput magnuma.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
BDS kaže...

To sam i ja primjetio za tact light. Isto stvar i sa laserom, pogotovo kada igram sniper bolt only. Oni koji nose laser kao da me lagano suppresaju i meci ne idu tamo di bi trebali. Kao da izostane registracija pogotka.

Možda tact light  i laser izbacuju countermeasures pa ih navođeni meci ne pogađaju :)

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

evo koje kvalitete treba imat za 53 team :)

Moj PC  
27 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

i meni se to dogadja stalno sizim ko lud..u cemu je problem

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice