Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.216.315
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Battlefield 3
Virus puno piskara. Virusu treba kava :)
14 godina

To je.. sto? :)

Nego, prvo pa musko! Prvi put sam tek mogao za komp da i ja isprobam Armored Kill.

I odma sam Top Vehicle :)

Nego, moj dojam o AK DLC-u.

Meni genijalne mape!

Ogroman broj vozila, u samo 7-8 igri sam uspio desetak puta pronaci praznu atiljeriju. I nekoliko puta kad je voze likovi koji su snajperi ili support pa iskoce cim im health padne ispod 50%, ja lijepo dodjem popravim im vozilo, a njih vise nema u vidokrugu. I eto, vozilo moje.

I hvala onome koje je napisao foru s povecanjem mape i gledanja gdje padne projektil... HVALA! :)

I meni koji obozavam tenkice je zakon da ima dosta letecih vozila, pa ako ima pilota na obje strane, mene na zemlji primjecuju samo pjesadija i drugi tenkovi. Na BUG-u nisam bio ni jednom silovan od helikoptera. Napokon :)

Da se ispricam deckima kad sam ih vozao okolo i izasao iz granica mape, pogodili su me s RPG-om i vise se vozilo nije micalo.

Ja ispadnem van, otrcim natrag u mapu, a oni poginu. Izgledalo je ko da sam ih ostavil, a zapravo se nisam mogao vise micati.

Ako se dobro sjecam Flaming i Ivanec. Btw, njih trebate imati u  timu. Gdje god stanemo, jedan postavlja mine, a drugi mi popravlja tenkic. Fala decki :)

Kako ste opisivali sam se pobojao da ce izmedju mapa biti 500m razmaka, da nema borbe...

Pa koliko vidim napravljeno je po nekoliko skupina zastava s razmakom od 100-tinjak metara, pa onda veliki razmak pa opet 2-3 zastave blizu.

I nije postojala mapa koji bi bila nemoguca, ili lose rasporedjena. Kad nas ide jedan ili jos bolje dva squada, mislim da ne postoji zastava koja je neosvojva.

Cak su one gore na snjeznoj planini lako osvojive, jer se moze sa quadovima upasti sa nekoliko pozicija, ne mora se ici po (miniranoj) cesti!

Ima 4 mape, ja sam odigrao oko 7-8 partija, znaci na svakoj mapi sam bio dva puta.

To bi moglo znaciti da uopce nisam vidio 50% (ako ne i vise) terena! :)

I ni jednom u tih 4 sati igranja nisam dosao u Gunship. Kako vam to uspjeva? :) 

Kako se uopce upada? Na Deploy screenu se pojavi (osim padobrana) Gunship i samo se udje na jedno mjesto?

I nevezano:

Ne znam koji je moj problem, ali uopce si ne mogu zapamtiti imena mapa :( Nakon godinu dana igranja tek znam imena 5-6 oruzja u cijeloj igri. (??)

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
15 godina
neaktivan

Ma ja sam razočaran u taj ArmoredKill. Svi čuče u vozilima, mape su veće od Istre, pederi na sve strane, itd.

Bolje da sam išao na janjetinu za tih 50€ ...

[G]Diretore_BB // www.gerijatrija.com
14 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...

Ma 100% ti je router otišao. Meni je to bilo prije 10ak dana sa nekim starim routerom. Odjednom me počelo stalno izbacivati s porukom bla bla...time out..bla bla i internet veza mi padne na 20ak sec. Zamijenio router i sve za 5.

Preporuči mi tu neki
http://www.links.hr/?option=katList&id_kategorija=053524&naziv=routeri 

Treba mi Annex a, da ima dobar wireless i da ne košta 700kn {#} 

17 godina
nick54312 kaže...

Preporuči mi tu neki

Ovdje kod mene ljudi najcesce uzimaju TP-Link routere i modeme...Jako su jeftini, a dobri i mali ping imaju...

-BiH-slackspace
15 godina
neaktivan
Virus X*043 kaže...

Nadalje, možda da cijela ekipa BUG servera igra na njihovom TS-u. Dodano, postavite na TS plug in koji baca ekipu u kanale po Squadu u kojem se nalazi (Slammer iz MC-a zna više o tome, pa vam on  more pomoć).

Da, to je dobar plugin, dosta sam čitao da ga preporučuju, pogotovo za timsku igru. U TS-u se naprave kanali sa imenima squadova iz igre i onda kako se u igri ubaciš u neki squad, automatski te i na TS-u premjesti u kanal za taj squad.

[19xx] Pr0d1gyyy ---- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
14 godina
Virus X*043 kaže...

Postoji par sitnica koje možda neznate svi pa ću ih ovdje nabrojat:

• Squad Leader (SL) može pomoću Command Roose opcije "Give Order" označiti mapu koju napada (Pokušajte slušati zapovjedi SL)
  • Ostali SL na zastavicama vide brojčanu oznaku koliko Squadova ide na tu točku (neovisno branili ju ili napadali)

Počnite slušati zapovjedi SL, jer u BF3 zapovjedna odgovornost je podjeljena sa jednog čovjeka na SL. Npr. Napadamo neku točku, Virus je SL i on vidi da na toj točci več postoji oznaka "x2" (znači dva Squada imaju zapovjed da idu na tu točku), Virus neće dati zapovjed da i njegov Squad napadne tu točku, nego će branit/napast neku drugu točku.

Hvala ti na ovome sto znaci ova brojka gore! Ja sam mislio da to Squad Leaderu pise koliko je njegovih vojnika iz squada blizu toj zastavici!

I ovo za slusanje i davanje naredbi se treba posebno naglasiti? Tuzno {#}

Bas sam primjetio da sam u zadnjih mjesec dana mozda pet puta upao u Squad gdje je Leader oznacavao zastavice :(

Ja kad sam Sq. Leader uvijek oznacavam. Neces vjerovati koliko bodova dobijas i ti i tvoji kad pratite naredbe.

Za svaki kill, za svaku zastavu, za svaki kill od tvojeg sqada!

Dovoljno bodova da te samo to podigne na konacnoj ljestviti za 3-4 mjesta {#}

Makar, kad ja oznacavam, ako igram s no name likovima, oni uopce ne slusaju naredbe.

Ili ih bas briga, ili imaju pametniju ideju, ili uopce ne znaju sto znaci kad je zastavica oznacena?

Reci Virusu da mu je ovo bas pametna poruka i nadam se da ce ljudi poceti vise koristiti naredbe.

13 godina
xyan kaže...

prica jucer Dama, pa s ovom artiljerijom se ne dade nikog ubiti, kad ono dafuq 

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/43377332/1/302299724/

Skill  {#}

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
16 godina
neaktivan
MRSKI kaže...

Sry za jucer :), poludio sam jer svi uzmu vozila i umjesto da se pokusaju probiti, stoje i pucaj 50m od baze.

[M|C] ex_Co7
13 godina
nick54312 kaže...
Soldier977 kaže...

Ma 100% ti je router otišao. Meni je to bilo prije 10ak dana sa nekim starim routerom. Odjednom me počelo stalno izbacivati s porukom bla bla...time out..bla bla i internet veza mi padne na 20ak sec. Zamijenio router i sve za 5.

Preporuči mi tu neki

Ama nemam ti pojma. Meni donijeli i montirali ovi iz HT-a. Mislim da se može anex B pretvorit u anex A, ali ti treba malo skill-a za to {#}  (http://homecommunity.cisco.com/t5/Cable-and-DSL/Annex-A-Annex-B/td-p/127925)

Mislim da za 400 kn možeš zvijer naći, ali tu zvijer nisam vidio na ovoj stranici što si postao.

edit:  Vidi ga što je dobar {#} http://www.links.hr/?naziv=adsl-router-modem-asus-dsl-n10-4-port-switch-bezicni&option=artikl&id_kategorija=053524&id_artikl=053.524.036&tab=opis

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.9.2012 10:24 (Soldier977).
14 godina
Co7 kaže...
MRSKI kaže...

Sry za jucer :), poludio sam jer svi uzmu vozila i umjesto da se pokusaju probiti, stoje i pucaj 50m od baze.

Ej, to si mi ti jucer trcao s C4 oko tenka, jel? Gdje god se vozim kroz travu neki divljak trci oko tenka s C4 u ruci! {#}

Nekoliko puta kad sam vidio da vise nemam sanse sam radije iskocio van da me ubijes s puskom, nego da me raznese {#}

16 godina
MRSKI kaže...

Mene je sinoć netko na BUGu  (ne znam tko ali svaka mu dala) dva puta u jednoj partiji skinuo na Armored Shield  u heliju. Jbte onaj tenk destroyer dođe kao AA sa heavy barrel

Ja sam te skinuo 2x na toj mapi sa TDom. Prvo si bio u velikom heliću, a kasnije si se pokušavao prešvercati uz rub mape s onim transportnim i još sa sobom poveo 4 svoja druga, hvala ti na tome{#}. Kako sam se samo veselio kad sam te skinuo i vidio da ne prestaje prikazivati imena.{#}

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

fuckin hell osta doma na bolovanju (prehlada me uhvatila :( ) i sad nemam server di mogu igrat :(

CARPE DIEM
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Jack Sparrow kaže...
MRSKI kaže...

Mene je sinoć netko na BUGu  (ne znam tko ali svaka mu dala) dva puta u jednoj partiji skinuo na Armored Shield  u heliju. Jbte onaj tenk destroyer dođe kao AA sa heavy barrel

Ja sam te skinuo 2x na toj mapi sa TDom. Prvo si bio u velikom heliću, a kasnije si se pokušavao prešvercati uz rub mape s onim transportnim i još sa sobom poveo 4 svoja druga, hvala ti na tome{#}. Kako sam se samo veselio kad sam te skinuo i vidio da ne prestaje prikazivati imena.{#}

Nisam se švercao uz rub mape jer ja nikad ne bježim nego jurišam hrabro naprijed {#}{#}. Heli mi je  bio pun pa zato nisam mogao više u zrak nego onako nisko, polako ....{#}

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Onda sam ja očito nekom drugom presudio. :)

Skinuo sam scouta 2 puta.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vash kaže...

Onda sam ja očito nekom drugom presudio. :)

Skinuo sam scouta 2 puta.

Jednom mene i Dadu, ak se ne varam. :)

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ova ideja sa TS-om je odlična,

jel postoji mogučnost da se takvo nešto realizira??

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Svašta se može, kad se hoće. 

Tu su ti 2 problema:

1 - ne postoji BUG Online TS server

2 - dobar dio igrača ne bi dolazio jer igra sa svojom malom ekipom ili im paše bit solo, ja prvi. :)

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

4 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

a ima li neko da ima ts server i da ustupi za potrebe buga pa ko hoce da dodje neka dodje? i da se vrti gore informacije o adresi ts-a kao na drugim serverima? pa ko hoce da dodje neka dodje ko nece ne mora..

-BiH-slackspace

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Bio je Mumble server pa je ugašen jer skoro nitko nije dolazio. 

15 godina
CyberDemonVZ kaže...

Imam score 4-15 i totalno dno sam bio tu rundu. Neću postat kad napravim samo neki uber score, treba čovjek i bez srama pokazati svoje najgore dane.

Danny_HR kaže...

Tu su ti 2 problema:

2 - dobar dio igrača ne bi dolazio jer igra sa svojom malom ekipom ili im paše bit solo, ja prvi. :)

PA ček dalne dolazi gerijatrija i mc tebi ili ti njima na teamspeakove. Mislim uvijek je mc g i hr na jednoj strani,a negdje sam pročitao da netko ide na nečiji ts sad možda sam nešto pomješao jer znam da si ti alergičan na ts.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
14 godina
Danny_HR kaže...

Tu su ti 2 problema:

hrvoje_zg91 se vec ponudio da moze dati Team Speak server.

Pa ako netko od Admina ima volje da ga kontaktira, ubaci i podesi taj plugin i ubaci poruku o TS serveru na BUG server, pa da se vidi dal ce ici, ili ce ispasti kako si ti reko.

Posto je free, zasto ne probati. Treba samo volje :)

17 godina
neaktivan
Najebali su me da uzmem TS prije par mjeseci.

Dođu Govnari povremeno, da. I rijetko se desi da smo svi na istoj strani, čak ni mi HR ne igramo skupa uvijek. Uvijek se odvoje G na jednu MC na drugu a mi di upadnemo. Ili neka kombinacija toga.
17 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Danny_HR kaže...

Tu su ti 2 problema:

hrvoje_zg91 se vec ponudio da moze dati Team Speak server.

Pa ako netko od Admina ima volje da ga kontaktira, ubaci i podesi taj plugin i ubaci poruku o TS serveru na BUG server, pa da se vidi dal ce ici, ili ce ispasti kako si ti reko.

Posto je free, zasto ne probati. Treba samo volje :)

Eto, nek se Hrc javi pa ćemo skombinirati nešto.

15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Tu su ti 2 problema:

Virus je siguran u dobru volju klanova i da bi netko od njih ustupio svoj TS. Znam da MCevci koriste plug in za raspored po timovima ;)

[M|C] VirusX043 - Proser godine: Netko mi je ukrao mail, logirao se na haksorski portal, napisao 200 postova, kupio hax. Nakon toga mi je vratio mail i sad je sve OK. http://www.pbbans.com/mbi-viewban
16 godina
Battlefield 3

čitam utiske i uvik isto plakanje nevalja ono ne valja ovo,zbog slušanja takvih dice je pokvarija igru kakva je bila zamišljena

kradem mine iz minskog polja
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.9.2012 12:26 (dery).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Danny_HR kaže...

Dođu Govnari povremeno, da. I rijetko se desi da smo svi na istoj strani, čak ni mi HR ne igramo skupa uvijek. Uvijek se odvoje G na jednu MC na drugu a mi di upadnemo. Ili neka kombinacija toga.

Pogledaj strane na DV.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/43380435/1/349195466/

Pa onda Alborz.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/43382363/1/349195466/

Očigledno je sinoć bila kombinacija svega :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
14 godina
fila2208 kaže...
Danny_HR kaže...

Pogledaj strane na DV.

Pa onda Alborz.

Je, ti linkovi bi bili super da ja napamet znam tko je u kojem klanu {#}

16 godina
Battlefield 3
Ma mi G imamo svoj kanal na danny ts.ali ima 2 kanala za us i ru,ali zna biti gužva pa se podijelimo.pa bio je netko davao ts servere sa foruma.
BF3 FlamingKing
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
CyberDemonVZ kaže...
fila2208 kaže...
Danny_HR kaže...

Pogledaj strane na DV.

Pa onda Alborz.

Je, ti linkovi bi bili super da ja napamet znam tko je u kojem klanu {#}

A pa vidiš npr. co7 virus i to sve na dv i onda ih vidiš na drugoj strani i do bandra kad je slammer tražio da se svi force movaju knjima. A ono sry što ne poznaš domaću ekipu onda :(
MA nije ni bitno, žao mi je jer nemogu igrat, jer se ne forsira nikakv balans., kud se yebem sa frejmovima tud igraš protiv 2-3 klana i nemaš šanse, mogli smo se i mi komotno switchat tamo, ali šta onda.... . Ali dobro dve tri partije i bok.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice