Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.215.986
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
nick54312 kaže...

Ne mogu 2 runde normalno odigrat da mi se ne sruši net.. Ima još netko (ili je imao) problema sa Optimom?

Noobe, to ti ja resetiram, kad sam ti sa sestrom!!! jos to nisi skuzio!?!

14 godina
neaktivan
xyan kaže...
nick54312 kaže...

Ne mogu 2 runde normalno odigrat da mi se ne sruši net.. Ima još netko (ili je imao) problema sa Optimom?

Šta nisi prije reko?? Ja skoro potrošio 200-300kn na novi modem.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

brijem da ide ovak

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
4 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
nick54312 kaže...
xyan kaže...
nick54312 kaže...

Šta nisi prije reko?? Ja skoro potrošio 200-300kn na novi modem.

Gnječi ti sestru i resetira modem??? Pa to je materijal za ACB-90

Freak Show Inc.
17 godina
protjeran
Battlefield 3

Furyo pa gdje si mi lega, neki dan sam mislio do tebe skočit da odemo šta prigrist i podjelimo si nove skripte.{#}{#}

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
nick54312 kaže...

Ja sam imao takvih problema na t-comu .... Bacalo me redovito svaki 15-ak minuta van iz igre, prekidala se konekcija, riješio sam to sa isključivanjem UPnP-a .....

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
14 godina
neaktivan
goranbm kaže...

Ja sam imao takvih problema na t-comu .... Bacalo me redovito svaki 15-ak minuta van iz igre, prekidala se konekcija, riješio sam to sa isključivanjem UPnP-a .....

Meni se net sruši ne samo igra. Upnp mi je bio ugašen..

17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Definitivno na Bugu treba više ticketa, ovo je smješno...

Freak Show Inc.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

E pa brate mili meni stvarno nije jasno kolika paranoja vlada na ovom forumu. Nikakvog razloga vam nisam dao za sumnju da sam trol nego sam samo komentirao igru a vi opet udri po svom.

Stalno se žalite kako se ovdje jako malo raspravlja o igri i kako su većinom gluposti a upravo to se vuče sad zadnje  2 stranice zbog jednog malog  stormicha (mislim da nekima opet trebam naglasit da to nisam ja). Nemam se potrebu dokazivat ovdje nikome jer cisto sumnjam da ce mi zene skakat u zagrljaj na ulici ista vise zbog toga sto sam se ovdje registrira(mozda se varam ispravite me ako grijesim).

Dovoljno dugo citam ovu temu, a ni sam više neznam zašto, da sam i ja spominjao mamicu tihom i originalnim iksicima kad bi u bad companiju sjeli u helikopter, znam ko je furyo, znam za aferu mcdonalds i aferu oko nama najdražeg policajca ovdje, a isto tako sam citao i smijao se na sve svadje oko hardcore-a i super mega cool softcorea (team soft 4 life <3). [insert flame war after this]

I za kraj ako postoji i najmanja sansa da ce se rasprava vratit na temu iz naslova onda molim moderatore da me lijepo banaju/protjeraju (iako ne vidim razloga za to) jer ako sam mogao do sad samo citat a ne sudjelovat mogu i od sad.

tl;dr ja sam pro a vi nemate pishu i jaja vam se njisu 

4 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

tank domination je čisto smeće {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3
Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 3

Kempzorz

سمندری ڈاکو
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Eto, budući da ste pice koje igraju AK na kraju ste me prisilili da uzmem premium kako bih vas mogao i dalje bušiti na miru za sva BF3 vremena. :)

Skupio sam lijepu kolekciju tagova u sat vremena igranja, a bome je i iggy sjeo na minu, tako da se isplatilo. :) Nema meni gušta bez vas gadova.

Igram kao diverzant i uživam. Pratim minimapu, flenkam, sijem mine i dijelim igle i smawove. Sve u svemu za sad sam zadovoljan sa kupnjom.
Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Alborz Mountains..

Mislim da nisam vidio kako mapa izgleda dalje od F zastavice :O

Velikim dijelom i zbog mina debele berte, taj sije mine ko polje pšenicom.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.9.2012 1:52 (Zura).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Sve mi se više sviđa AK. Javelin se vraća u modu...

Freak Show Inc.

5 0 hvala 0
17 godina
Zura kaže...

Alborz Mountains..

Šta ne možeš taj camo na pušci promijeniti po map settingu, bode u oči jako. Možda te se bolje vidi izdaleka :)
17 godina
neaktivan
Zura kaže...

Alborz Mountains..

Na tim mapama ionako treba fokus ostaviti na jednoj ili dvije zastave. Jučer smo ja i bučer šibali Alborz samo na D i bilo je super zabavno, a kasnije sam s Kukyjem i Dadom na Desertu pokrivao one tri zastave uz obalu. Akcije ko u priči, a ne moraš se previše muvati.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
13 godina
protjeran
Stari barba kaže...

E pa brate mili meni stvarno nije jasno kolika paranoja vlada na ovom forumu. Nikakvog razloga vam nisam dao za sumnju da sam trol nego sam samo komentirao igru a vi opet udri po svom.

Stalno se žalite kako se ovdje jako malo raspravlja o igri i kako su većinom gluposti a upravo to se vuče sad zadnje  2 stranice zbog jednog malog  stormicha (mislim da nekima opet trebam naglasit da to nisam ja). Nemam se potrebu dokazivat ovdje nikome jer cisto sumnjam da ce mi zene skakat u zagrljaj na ulici ista vise zbog toga sto sam se ovdje registrira(mozda se varam ispravite me ako grijesim).

Dovoljno dugo citam ovu temu, a ni sam više neznam zašto, da sam i ja spominjao mamicu tihom i originalnim iksicima kad bi u bad companiju sjeli u helikopter, znam ko je furyo, znam za aferu mcdonalds i aferu oko nama najdražeg policajca ovdje, a isto tako sam citao i smijao se na sve svadje oko hardcore-a i super mega cool softcorea (team soft 4 life <3). [insert flame war after this]

I za kraj ako postoji i najmanja sansa da ce se rasprava vratit na temu iz naslova onda molim moderatore da me lijepo banaju/protjeraju (iako ne vidim razloga za to) jer ako sam mogao do sad samo citat a ne sudjelovat mogu i od sad.

tl;dr ja sam pro a vi nemate pishu i jaja vam se njisu 

Po tvom nacinu pisanja,smirenosti,dugi postovi,objasnjenja,izrazi itd znam da si ti... ;) Ali nema veze...
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Yep, i ja sam tako bauljao oko jedne ili dvije zastave, flenkao svakoga tko se probao približiti, sijao mine i isprobavao novi nožić.

Nije mi uopće falilo akcije, iskreno, tek sam na ovim mapama u svom elementu, valjda zbog mućko đubretarskog stila igranja.{#}

Ali šta je da je, s obzirom koliko se treba koncentrirati na kretanje tenkova i ovih komaraca koji zvrndaju po nebu, fakat je lako ostat bez tagova.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

It takes one to know one (cheater) jel tako neno.. to je nesto ko gaydar? {#}

-BiH-slackspace

6 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Probao danas ujutro rush na Platoon Rijeka Croatia, ac130 je OP u rushu, i to iskakanje iz njega je zesca glupost, samo da to maknu i bit ce bolje,

I evo popio ban zbog AC130 na Armored Shield-u na Platoon Rijeka, decki maknite to (KPD>10.0), ne moze covjek vise ni posteno ownati{#}

BF3: [Gerijatrija]Pamark
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.9.2012 9:17 (pamark).

5 0 hvala 0
13 godina
nick54312 kaže...
goranbm kaže...

Meni se net sruši ne samo igra. Upnp mi je bio ugašen..

Ma 100% ti je router otišao. Meni je to bilo prije 10ak dana sa nekim starim routerom. Odjednom me počelo stalno izbacivati s porukom bla bla...time out..bla bla i internet veza mi padne na 20ak sec. Zamijenio router i sve za 5.

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
13 godina
fila2208 kaže...
ovajonaj kaže...

eto cekao si cijelih 15 sati da to napisem {#}

a ne bih ni napisao da nisu u postovima prije mene pisali kako imaju problema sa rusenjem helija sa TD-om...

znaci nema veze s tobom nego da je lako skinuti heli..vidis da nisam ni znao jesi bio ti ili mrski okupator...to mi uopste nije bilo bitno...

Ma znam zezam se, nisam ni mislio da ti je bitno kad skidaš heliće svaki dan i to. Malo se šalim. Da se srušit sa sprutom još lakše neg sa tenkom.

Mene je sinoć netko na BUGu  (ne znam tko ali svaka mu dala) dva puta u jednoj partiji skinuo na Armored Shield  u heliju. Jbte onaj tenk destroyer dođe kao AA sa heavy barrel

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Hm, mislim da sam to bio ja.{#}

Si bio u onom malom heliju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

Na novim mapama nema smisla igrati na način kao na prijašnjim. Jednostavno treba igrati novu taktiku i slažem se s ekipom da se treba bazirati na 2-3 zastavice ili je pušiona. Ko zna vozit heli avion on je kralj na ovom bojištu. Mi ostali prašinari se trebamo tada sakriti u mišju rupu. Ali sve u svemu, nije mi loše, doduše samo u slučaju ako se igra timski (usput da se ispričam Berti što sam mu jučer pokvario plentanje C4 na neprijateljski tenk, ... namjerno je bilo samo radi zajebancije {#}). 

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina

Jesam. I da znaš da ti nije fora što pucaš po meni ja se samo malo divio krajoliku {#}

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ma čuo sam nekog komarca da mi zvrnda oko uha, čisti refleks sry.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mrfloyd kaže...

Šta ne možeš taj camo na pušci promijeniti po map settingu, bode u oči jako. Možda te se bolje vidi izdaleka :)

To je da se nađem kad me ubiju.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Virus vidi da zadnjih 10 stranica samo kukanje kako je AK loš i dosadan...da dosadan je ako igrate stil CoD-a ili Close Quaters-a. Na ovim mapama ne postoji, ja sam najbolji, ja ću sve sam uništit...i da nema mjesta M16 noobovima, na njihovu žalost, druge klase su puno efikasnije.

AK zahtjeva timski rad i to se Virusu sviđa! Na ovim mapama nemaš što tražit ako si sam.

Virus je primjetio da dosta vas igra na BUG serveru pa bi predložio nešto. Kako DICE nije napravio Commandera, moramo se snalazit. Ali Virus ne smatra da bi Commander nešto promjenio, jer ovdje se jednostavno radi o tome da ekipa do sad nije igrala timski.

Postoji par sitnica koje možda neznate svi pa ću ih ovdje nabrojat:

• Squad Leader (SL) može pomoću Command Roose opcije "Give Order" označiti točku koju napada (Pokušajte slušati zapovjedi SL)
  • Ostali SL na zastavicama vide brojčanu oznaku koliko Squadova ide na tu točku (neovisno branili ju ili napadali)
  • članovi Squada ne vide brojčane oznake, nego samo SL. Znači SL bi trebao voditi Squad i procjeniti što napasti/braniti

Prijedlog Virusa:

Počnite slušati zapovjedi SL, jer u BF3 zapovjedna odgovornost je podjeljena sa jednog čovjeka na SL. Npr. Napadamo neku točku, Virus je SL i on vidi da na toj točci več postoji oznaka "x2" (znači dva Squada imaju zapovjed da idu na tu točku), Virus neće dati zapovjed da i njegov Squad napadne tu točku, nego će branit/napast neku drugu točku.

Nadalje, možda da cijela ekipa BUG servera igra na njihovom TS-u. Dodano, postavite na TS plug in koji baca ekipu u kanale po Squadu u kojem se nalazi (Slammer iz MC-a zna više o tome, pa vam on  more pomoć).

Možda Virus fantazira i najvjerojatnije ćete ga svi popljuvat, ali možda me poslušate i možda BF3 postane organizirano ratište gdje svatko zna svoju ulogu i igra ju...bez solo ratnika i "PRO" igrača....

[M|C] VirusX043 - Proser godine: Netko mi je ukrao mail, logirao se na haksorski portal, napisao 200 postova, kupio hax. Nakon toga mi je vratio mail i sad je sve OK. http://www.pbbans.com/mbi-viewban
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.9.2012 10:34 (Virus X*043).

31 0 hvala 4
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

prica jucer Dama, pa s ovom artiljerijom se ne dade nikog ubiti, kad ono dafuq 

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/43377332/1/302299724/

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice