Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.098.470
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Battlefield 3
maggotmeister kaže...
Skilledžija kaže...

Vi mene trolate malo, a?

a jebote, bolje da nisi ni pitao... lol .... 

Samo najigranija ikad pucachina na pc-ju :P

To je ono što izgleda k'o wolfenstein, a svi igraju sa snajperom i svi su skillzorzi?

[19xx] 4ntraks
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Najstariji veteran Battlefielda. Igra od 1942 bete i prikupio je 6500 sati u svim BF igrama, DICE potvrdio informaciju. Ima 72 godine. Kralj!

Slikan na Gamescomu, isprobava Armored Kill Slikan na Gamescomu, isprobava Armored Kill

Kako ću mu skinut rekord. Još samo 46 godina. :)

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

21 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

Danny moram te samo upoznati sa novonastalom situacijom... koja ti se, uzgred, neće svidjeti.

Cijela tvoja ekipa, skupa sa Dadom (on se najviše odupirao, ali je na kraju pokleknuo) je prešla na mračnu stranu.

Za njih više ne postoji drugi mod osim TDM na Kanalima 24/7 - 1000 tiketa.

Neće ni da čuju za neku drugu mapu, a kamo li mod.

Čak više ni na bugov TS ne dolaze.

Ne znam što da radim?

Dobio sam proljev od silnih Kanala.

Pomozi mi.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Danny_HR kaže...

Najstariji veteran Battlefielda. Igra od 1942 bete i prikupio je 6500 sati u svim BF igrama, DICE potvrdio informaciju. Ima 72 godine. Kralj!

Da se vas dva sretnete bilo bi ovako: {#}

BF3 veterani :) BF3 veterani :)
Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
13 godina
protjeran
Skilledžija kaže...
maggotmeister kaže...
Skilledžija kaže...

Vi mene trolate malo, a?

a jebote, bolje da nisi ni pitao... lol .... 

Samo najigranija ikad pucachina na pc-ju :P

To je ono što izgleda k'o wolfenstein, a svi igraju sa snajperom i svi su skillzorzi?

skoro ko wolfy, malo bolje, i  nema nishanjenja osim ako igrash sa snajperom, problem Counter Strike multija je shto svi znaju spawn mjesta pa se vecinu vremena ni ne stignesh spawnat kako treba :D

19XX maggotmeister
17 godina
neaktivan
Battlefield 3
Antrakše, izdali su oni mene davnih dana. Osuđen sam na solo lutanje pustopoljinama Caspiana i Kharga.
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Open beta BF4!

Freak Show Inc.

12 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3
Ha! Nemam flash na mobu. :)

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Danny_HR kaže...

Hahah tome se toliko trese ruka kad puca da izgleda ko Švarceneger kad roka mitraljezom u Predatoru :). Da ne spominjem recoil kod kalaša hahah

15 godina
Kralj Situacije kaže...
Danny_HR kaže...

Hahah tome se toliko trese ruka kad puca da izgleda ko Švarceneger kad roka mitraljezom u Predatoru :). Da ne spominjem recoil kod kalaša hahah

Mislim da bi mi popušili kiflu da se zaratimo snjim :)

6.5k sati nije malo

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
12 godina
protjeran
fila2208 kaže...
Kralj Situacije kaže...
Danny_HR kaže...

Mislim da bi mi popušili kiflu da se zaratimo snjim :)

6.5k sati nije malo

Ah ali je zato previše 72, al svejedno mislim da si u pravu, s njegovom Parkinsovom puška roka lijevo-desno i taman bi nas sve porokao haha

17 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...
Ha! Nemam flash na mobu. :)

Probaj ga flashati {#}

Freak Show Inc.
15 godina
Kralj Situacije kaže...

Ah ali je zato previše 72, al svejedno mislim da si u pravu, s njegovom Parkinsovom puška roka lijevo-desno i taman bi nas sve porokao haha

Imaš ti dedeka kojima se ruke ne treesu jer ko mali nisu drkali puno. Pusti ti to, bila bi mi čast igrati sa takvim veteranom što je je.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Prije godinu dana sam naletio na ovaj video, ne znam da li je vec bilo postano u bc2 temi.

Battlelog: D-Ki11a
Moj PC  
8 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Kralj Situacije kaže...
Scrappy kaže...
Kralj Situacije kaže...
ARazer kaže...

nemoj kupit igru..nije to za tebe kad se toliko premišljaš.

LOL, odakle ti znaš koliko se ja premišljam........sad sam rekao zašto se dvoumim, takve pucačine se štancaju svake godine, bio to CoD, bio Battlefield ili MoH, zato pitam dali se isplati jer zadnji FPS koji sam igrao je bio Counter Strike Source. Sad novi CSGO košta 10 eura ali ne vidim pomak naspram CSS pa sam se zainteresirao za BF3

Btw nemam neki stroj ali trebao bi raditi hehe.... dvojezgreni 2 GB rama i ATI 5750  mislim 

Edit- ima sigurno nekakav klan od tu dečki sa foruma da igraju zajedno? Na možda nekakvom TSu ili Ventrillu?

ne sračkaj molim te i ne stavljaj bf i cod u isti kalup, activision štanca svaku godinu cod, dok ea izbaci bf svako 2-3 godine.. a o usporedbama samih igara nemam kaj komentirat

i btw, sa 2gb rama  i dvojezgrenim moral bus se zadovoljit na 30ak fpsa na low, zavisno na kojoj rezoluciji igras i koliko slota serveru...

Pa BF i COD su kao dva brata koja su bila razdvojena kod poroda i onda se nakon puno godina našli. E sad što si ti fanboy pa tu braniš nije moja krivnja

LOL

http://www.youtube.com/heat4HD
15 godina
Legendic1911 kaže...

Prije godinu dana sam naletio na ovaj video, ne znam da li je vec bilo postano u bc2 temi.

Bilo bi užitak zaigrati sa takvom ekipom.

17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Assignment gotov!

Freak Show Inc.

10 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3
Nego, da li ovdje ima zainteresiranih Bc2 veterana koji bi se našli na BC2 LANu pošto onaj server emulator zgleda da radi?! Čisto ideja da se razmisli o tome, malo je offtopic, pa sry.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Friday kaže...

Assignment gotov!

A jesi smotan. to se radi bez greške :)

Jel ljepiš onu traku ili imaš one qurce šta staviš pa da ne zafarbaš zid?

17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...
Friday kaže...

Assignment gotov!

A jesi smotan. to se radi bez greške :)

Jel ljepiš onu traku ili imaš one qurce šta staviš pa da ne zafarbaš zid?

Stavim traku ali premalena je {#}

Freak Show Inc.
17 godina
Danny_HR kaže...

Lik rođen za Gerijatriju {#}

::: peace 0n earth :::
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.8.2012 21:49 (wiz4rd).
14 godina
Battlefield 3

Nisam dugo postao...:)

Tek tolko,bezveze da se igram u vegasu malo.

Sad tek vidim.. kako YT ubije kvalitetu.. Morat cu rendat drugacije.. :(

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.8.2012 21:50 (drahic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Battlefield 3
Neda mi se čekat kutiju BF3 iz Engleske, uzet ću radije negdje ključ, zna netko gdje ima jeftino za kupiti samo key?

0 0 hvala 0
17 godina

Evo jedan dobar sajt s ključevima, provjereno pouzdan:

http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
12 godina
protjeran
191x7 kaže...

WTF šta je ovo   http://www.cjs-cdkeys.com/products/Battlefield-4-CD-Key-for-Origin.html pa gdje je još to, godina dana minimum

17 godina
Kralj Situacije kaže...
191x7 kaže...

WTF šta je ovo   http://www.cjs-cdkeys.com/products/Battlefield-4-CD-Key-for-Origin.html pa gdje je još to, godina dana minimum

Nemam pojma. Ili je neki bug ili je to prednarudžba...

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

decki meni hackan origin acc sa battlefield 3... jel ima ko kaku ideju ili prijedlog kak da ga vratim... razgovarah sa onim EA kretenima na live chatu i rekli su da ce mi se javit prek maila, ja cekam vec 4 dana i nista?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
drahic kaže...

Nisam dugo postao...:)

Tek tolko,bezveze da se igram u vegasu malo.

Sad tek vidim.. kako YT ubije kvalitetu.. Morat cu rendat drugacije.. :(

Imaš u opcijama videa da ga vratiš na original. Nemoj klikati na ono "Improve this video", samo ti ga tako zahebe pa se trese slika.

12 godina
protjeran
Battlefield 3
BF3 Trenutno najpopularnija i najigranija ratna pucačina?
41 DA
2 NE

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

fuuuu

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice