Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.097.671
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
Re: Battlefield 3
ARazer kaže...

nemoj kupit igru..nije to za tebe kad se toliko premišljaš.

LOL, odakle ti znaš koliko se ja premišljam........sad sam rekao zašto se dvoumim, takve pucačine se štancaju svake godine, bio to CoD, bio Battlefield ili MoH, zato pitam dali se isplati jer zadnji FPS koji sam igrao je bio Counter Strike Source. Sad novi CSGO košta 10 eura ali ne vidim pomak naspram CSS pa sam se zainteresirao za BF3

Btw nemam neki stroj ali trebao bi raditi hehe.... dvojezgreni 2 GB rama i ATI 5750  mislim 

Edit- ima sigurno nekakav klan od tu dečki sa foruma da igraju zajedno? Na možda nekakvom TSu ili Ventrillu?

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.8.2012 1:33 (Kralj Situacije).
15 godina
Battlefield 3

Imaš dosta domaćih klanova, super igrača i ekipe, kupi, podjeli svoj acc sa nama, dodaju te ljudi, pratiš ih, igrate malo.

Sistem je kao na fcb, dodajete se i igrate skupa, kasnije uletiš na ts, malo i igraš.

Napomena: ovo nije counter strike, ovo je puno kompletnije i zanimljivije iskustvo od countera vjeruj mi. Na početku ćeš bit izgubljen, ne odustaj već se samo oprezno kreći i pazi na rafale. Ostalo će doći sa vremenom :)

sretno.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
fila2208 kaže...

Imaš dosta domaćih klanova, super igrača i ekipe, kupi, podjeli svoj acc sa nama, dodaju te ljudi, pratiš ih, igrate malo.

Sistem je kao na fcb, dodajete se i igrate skupa, kasnije uletiš na ts, malo i igraš.

Napomena: ovo nije counter strike, ovo je puno kompletnije i zanimljivije iskustvo od countera vjeruj mi. Na početku ćeš bit izgubljen, ne odustaj već se samo oprezno kreći i pazi na rafale. Ostalo će doći sa vremenom :)

sretno.

Ma pa ja sam odrastao na pucačinama, starom originalnom MoHu i još dobu prije CODa, starom Unreal Tournamentu.........u zadnjih par godina me nisu privlačile jer su sve isti qurac drugo pakovanje, ali BF3 mi se ipak čini malo drugačiji od ostalih, ipak nije evo ti puška i samo deri. Osim toga evo već sam od forumaša dobio odličnu ponudu (prodaju accounta) pa pregovaramo :). A 99 % da ću kupit samo čekam da mi se sa paypala sa pending balance prebaci novac na avaliable funds

15 godina
Battlefield 3

Kao što rekoh....kad probaš bf vidjet ćeš razliku od svega dosad što si igrao. Samo kupi, nećeš požaliti.

( navlačim ljude na kupnju, morat ću od dicea tražit dogtag) :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
Moj PC  
3 1 hvala 0
12 godina
protjeran
fila2208 kaže...

Kao što rekoh....kad probaš bf vidjet ćeš razliku od svega dosad što si igrao. Samo kupi, nećeš požaliti.

Hahah, izgleda, odigrao sam SP (piratski naravno) ali nemože se to usporediti s MPom. Odo malo gleđat na jubitubu gameplay MP i kakve su mape

Edit- e da, kao i u svakoj MP pucačini ima cheatera? I kako ih EA istrebljuje?

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.8.2012 2:34 (Kralj Situacije).
15 godina
neaktivan
Kralj Situacije kaže...
fila2208 kaže...

Hahah, izgleda, odigrao sam SP (piratski naravno) ali nemože se to usporediti s MPom. Odo malo gleđat na jubitubu gameplay MP i kakve su mape

Edit- e da, kao i u svakoj MP pucačini ima cheatera? I kako ih EA istrebljuje?

Uvaljivam ti se ovdje, ali ne slažem se da je CS:GO mal napredak sa Sourcea. To možeš samo reć ako ga nisi igrao. Feeling je potpuno drukčiji, perfektna mješavina 1.6-ice i Sourcea.

BF3 igra 40k ljudi? CS 1.6 igra 50k, Source 40-45k, GO 30k - a još nije službeno ni izišao.

Ne omalovažam BF3, samo navodim na GO nije tako loš kako si ga predstavio.

Malo šale, no imaš li Hrvatsku zastavu u BF3? http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2885467

CoD games unlike Counter Strikes are so popular because they quickly give a player a false impression of being good at something. CS is very unforgiving and demand a lot of time, nerves and skill...
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.8.2012 2:57 (Vapor).
15 godina
neaktivan
Vapor kaže...

BF3 igra 40k ljudi? CS 1.6 igra 50k, Source 40-45k, GO 30k - a još nije službeno ni izišao.

Receno je da BF3 u svakom trenu igra cca 40k ljudi,ali na pc-u.Dodaj na to jos igrace s konzola.

Jos malo šale, ima li u cs:go destrukcije? :P

EDIT:

Na ovoj stranici pod global stats (na lijevoj strani) moze vidjeti kolko trenutno ljudi igra na PC/PS3/XB360  http://bf3stats.com/

Battlelog: D-Ki11a
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.8.2012 3:57 (Legendic1911).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pa i GO je na PCu, konzole su zasebna priča. I GO se sigurno neće igrat na konzolama jer je takva vrsta FPSa neigriva sa joystickom.

Bilo kakve usporedbe GO-a i BF3 nemaju smisla jer je to drukčiji žanr FPSa. CS:GO je brza igra gdje do impacta dodje u 20 sekundi i postoje dva objektiva, plantat i defueseat. Mape su male i destrukcija je suludost u toj igri, iako ima mod i za to i prilično dobro obavlja posao.

BF3 je s druge strane simulacija bojnog polja, te kao takva mora imat nekakvu destrukciju jer cilja na realnost.

CoD games unlike Counter Strikes are so popular because they quickly give a player a false impression of being good at something. CS is very unforgiving and demand a lot of time, nerves and skill...
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.8.2012 4:42 (Vapor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

ja se igram vec punih 10 godine , nema sta nisam igro ali bf covjece jedina igra di mozes stat i pitas se koji se tuki desava na mapi. kad bus kreno igrat vise ces  vremena provodit ginuci. igra je stvarno perfekcije. od jihad jeepa aviona suicidalnih pa s torchom tank kad razletis ili on izade van a ti pred njim popravis tank i odes ma to su scene igri itko ili nitko jednostavno to nemoj propustiti.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kralj Situacije kaže...

Ma pa ja sam odrastao na pucačinama, starom originalnom MoHu i još dobu prije CODa, starom Unreal Tournamentu.........u zadnjih par godina me nisu privlačile jer su sve isti qurac drugo pakovanje, ali BF3 mi se ipak čini malo drugačiji od ostalih, ipak nije evo ti puška i samo deri. Osim toga evo već sam od forumaša dobio odličnu ponudu (prodaju accounta) pa pregovaramo :). A 99 % da ću kupit samo čekam da mi se sa paypala sa pending balance prebaci novac na avaliable funds

fila2208 kaže...

Ja sam bio do sada igrao sve CoD serijale ovo mi je prva BF3 igra koju sam zaigrao i rekao sam nikada vise,od sada samo BF igre,mislio sam igrati i BFBC2 ali na kraju nisam uzeo i sada mi je krivo,po meni se ni jedan fps nemoze vise porediti sa BF3 ^^

LoL-scarface797(EU-West)
16 godina
neaktivan
Kralj Situacije kaže...
ARazer kaže...

LOL, odakle ti znaš koliko se ja premišljam........sad sam rekao zašto se dvoumim, takve pucačine se štancaju svake godine, bio to CoD, bio Battlefield ili MoH, zato pitam dali se isplati jer zadnji FPS koji sam igrao je bio Counter Strike Source. Sad novi CSGO košta 10 eura ali ne vidim pomak naspram CSS pa sam se zainteresirao za BF3

Btw nemam neki stroj ali trebao bi raditi hehe.... dvojezgreni 2 GB rama i ATI 5750  mislim 

Edit- ima sigurno nekakav klan od tu dečki sa foruma da igraju zajedno? Na možda nekakvom TSu ili Ventrillu?

ne sračkaj molim te i ne stavljaj bf i cod u isti kalup, activision štanca svaku godinu cod, dok ea izbaci bf svako 2-3 godine.. a o usporedbama samih igara nemam kaj komentirat

i btw, sa 2gb rama  i dvojezgrenim moral bus se zadovoljit na 30ak fpsa na low, zavisno na kojoj rezoluciji igras i koliko slota serveru...

http://www.youtube.com/heat4HD
15 godina
Vapor kaže...

Pa i GO je na PCu, konzole su zasebna priča. I GO se sigurno neće igrat na konzolama jer je takva vrsta FPSa neigriva sa joystickom.

Bilo kakve usporedbe GO-a i BF3 nemaju smisla jer je to drukčiji žanr FPSa. CS:GO je brza igra gdje do impacta dodje u 20 sekundi i postoje dva objektiva, plantat i defueseat. Mape su male i destrukcija je suludost u toj igri, iako ima mod i za to i prilično dobro obavlja posao.

BF3 je s druge strane simulacija bojnog polja, te kao takva mora imat nekakvu destrukciju jer cilja na realnost.

Dajem glavu da neki novi nastavak, će bit za konzole. Budeš vidio, jer nema proizvođača koji ne želi pare, a fps na konzolama je postao jako unosan posao mada mi nikad nije bilo jasno igrat fps je kao da yebeš na štakama. Ajde igrat tučnjave, vožnje, nogomet sa joystickom, ali fps? Probao sam i plakao sam neko vrijeme nakon toga kako je to ružno iskustvo.

Naravno da se u nekim segmentima mogu uspoređivati jer cs nudi koliko 10-15 mapa, i što još community napravi. Nekih 30 pušaka i par modova igre. Uvijek isti sistem, 20 sec terrorist win.

Bf je kompletniji, kompleksniji i jači. Ima sve te modove, još povećane i napravljene u stilu pravog ratovanja.

Dont get me wrong vjerovatno ću nabaviti cs i igrati ga ali bf je trenutni no1 pucačina za ljude koji žele zanimljivu i veliku igru.

Cs ima toliku bazu jer je početak, temelj fpsa na pcu. Igrao sam ga i ja u lanu, to je ipak staro remek djelo. Bf je krenuo tek kasnije, izgradio bazu korisnika i sad živi polako.

Ako ćemo gledat sad ko koliko igra, onda uzmi sve nastavke bfa i usporedi igrače, i uzmi sve nastavke cs i usporedi pa vidi ko veće pare okreće.

tldr. dont get me wrong, ne pljujem cs, dapače volim tu igru, ali ne može se mjeriti sa bf. Cs je sjest na sat dva odigrat malo, counter terrorist win i to je to. A bf...igram cijelio dan nekad da ni ne skužim. Eto toiko od mog iskustva i zapažanja.

Btw. koliko je GO na steamu, koliko će koštat, hvala.

15 godina
Scrappy kaže...
Kralj Situacije kaže...
ARazer kaže...

ne sračkaj molim te i ne stavljaj bf i cod u isti kalup, activision štanca svaku godinu cod, dok ea izbaci bf svako 2-3 godine.. a o usporedbama samih igara nemam kaj komentirat

i btw, sa 2gb rama  i dvojezgrenim moral bus se zadovoljit na 30ak fpsa na low, zavisno na kojoj rezoluciji igras i koliko slota serveru...

2002 Battlefield 1942

2003 Battlefield 1942: The Road to Rome

2003 Battlefield 1942: Secret Weapons of WWII

2004 Battlefield Vietnam

2005 Battlefield 2

2005 Battlefield 2: Special Forces

2005 Battlefield 2: Modern Combat

2006 Battlefield 2: Euro Forces

2006 Battlefield 2: Armored Fury

2006 Battlefield 2142

2007 Battlefield 2142: Northern Strike

2008 Battlefield: Bad Company

2009 Battlefield Heroes

2009 Battlefield 1943

2010 Battlefield: Bad Company 2

2010 Battlefield: Bad Company 2: Vietnam

2010 Battlefield Online

2011 Battlefield Play4Free

2011 Battlefield 3

2011 Battlefield 3: Back to Karkand

2012 Battlefield 3: Close Quarters

2013/2014 Battlefield 4

Malo provjeri koliko često izlazi bf pa nemoj takvo što pisati.

Sry na double postu i ovako načačkanom sjebadoh

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.8.2012 11:59 (fila2208).
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...
...

Opa, netko se otrijeznio {#}

Freak Show Inc.
17 godina
neaktivan
Uspoređivati CS s Battlefieldom ima jednako smisla kao uspoređivati nogomet sa stolnim nogometom. Da, oba su nogomet, ali sličnosti tu prestaju.
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Da, CS je super igra (u svim svojim verzijama) ali to je kao da uspoređuješ prvi tinejdžerski poljubac sa nekom curom i prvo pušenje. I jedno i drugo je super, ali zbog jedne stvari ti bude toplo oko srca a zbog druge imaš osjećaj da će ti oči izletjeti iz glave i osjećaš se like a boss. (nisam prostačio, mislim na prvu cigaru, za ozbač {#})

Freak Show Inc.

7 0 hvala 0
14 godina
Friday kaže...

Da, CS je super igra (u svim svojim verzijama) ali to je kao da uspoređuješ prvi tinejdžerski poljubac sa nekom curom i prvo pušenje. I jedno i drugo je super, ali zbog jedne stvari ti bude toplo oko srca a zbog druge imaš osjećaj da će ti oči izletjeti iz glave i osjećaš se like a boss. (nisam prostačio, mislim na prvu cigaru, za ozbač {#})

LoL....arhivirano

You should never underestimate the predictability of stupidity
16 godina
moderator
Danny_HR kaže...
Uspoređivati CS s Battlefieldom ima jednako smisla kao uspoređivati nogomet sa stolnim nogometom. Da, oba su nogomet, ali sličnosti tu prestaju.

Ja bi CS i BF usporedio sa odbojkom na pjesku i stolnom odbojkom na pjesku.

سمندری ڈاکو
13 godina
Battlefield 3

A što je to CS?

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Skilledžija kaže...

A što je to CS?

Cicata Seljačina

سمندری ڈاکو
17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...

A što je to CS?

Ovo

Freak Show Inc.
13 godina
Battlefield 3

Vi mene trolate malo, a?

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...

Vi mene trolate malo, a?

Da, ali te jaaaako volimo i mazit ćemo se poslije...

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

sigurno jedan od 'odmjerenijih' tenkista u bf-u:

KILL! Have no fear!
Moj PC  
9 0 hvala 0
16 godina
fila2208 kaže...

2002 Battlefield 1942

2004 Battlefield Vietnam

2005 Battlefield 2

2006 Battlefield 2142

2008 Battlefield: Bad Company

2009 Battlefield 1943

2010 Battlefield: Bad Company 2

2011 Battlefield 3

2013/2014 Battlefield 4

Malo provjeri koliko često izlazi bf pa nemoj takvo što pisati.

Sry na double postu i ovako načačkanom sjebadoh

BF online je isto što i Play4Free, odnosno zašto bi uopče ubrajali te smiješne F2P naslove!? Niti mi nije jasno od kad se DLC računa pod zasebnu igru.

Battlefield izlazi svaku godinu i pol ili dvije, ali razlika između njega i CODa je što je COD već 5 godina potpuno isti. Jedino što mijenjaju su mape, skinove za oružija i oblekice.

Uredio sam ti malo listu gore kako bi inače to trebalo izgledati.{#}

17 godina
Battlefield 3

Valja napomenuti da je BF:BC čisto konzolaška ekskluziva, nikad nije izašao za PC.

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
191x7 kaže...

Valja napomenuti da je BF:BC čisto konzolaška ekskluziva, nikad nije izašao za PC.

Ma svejedno, ali spamaju nastavke svi. Cod franšiza isto tako praktički daje drukčije nastavke. jednom  treyarch drugi put activision. Tako će sad ovi spamat medal of honor pa onda bf, dođe opet na isti qurac :)

12 godina
protjeran
Scrappy kaže...
Kralj Situacije kaže...
ARazer kaže...

Pa BF i COD su kao dva brata koja su bila razdvojena kod poroda i onda se nakon puno godina našli. E sad što si ti fanboy pa tu braniš nije moja krivnja

13 godina
protjeran
Skilledžija kaže...

Vi mene trolate malo, a?

a jebote, bolje da nisi ni pitao... lol .... 

Samo najigranija ikad pucachina na pc-ju :P

19XX maggotmeister
12 godina
protjeran
Battlefield 3
Al Fila ma odluka je pala, kupujem BF3 samo da mi maknu sa Paypala pending balance djubrad pokvarena :)

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice