Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.191.541
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Battlefield 3
zdenko1991 kaže...

dajte mi samo recite moze li se ikako kupiti premim bez kreditne kartice i ak moze kako ?

Regaš se na neku hakersku stranicu i kupiš hack za 15 €. Odeš na server i haksaš ko lud do kad te ne uhvate. Nakon toga odeš natrag na hakersku stranicu i žališ se da su te skucali i tražiš novi acc od njih. E sad tu je kvaka....moraš ih uvjeriti da ti je acc imao i premium.

Za info kako kupiti hack bez kreditne kartice ideš na:

http://www.pbbans.com/mbi.php

I tražiš ekipu sa krvatskim zastavicama i šalješ im PP

{#}

You should never underestimate the predictability of stupidity
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.8.2012 12:21 (Zero2).
16 godina
U zagrebackoj banci mozes napraviti jednokratnu karticu pa s njome mozes normalno kupovati na originu. Kad je potrosis, samo je bacis
While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
15 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...

dajte mi samo recite moze li se ikako kupiti premim bez kreditne kartice i ak moze kako ?

Ne isplati ti se to, budeš kao i Furyo spušio 600+ kn zbog haksanja.

[M|C] VirusX043 - Proser godine: Netko mi je ukrao mail, logirao se na haksorski portal, napisao 200 postova, kupio hax. Nakon toga mi je vratio mail i sad je sve OK. http://www.pbbans.com/mbi-viewban
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

ideja od zeroa nije losa ali kak da prekinem pretplatu i uzmem jeftiniji cheat, da si mi reko prije nebi uzo pretplatu sad pa hebemu, a virus nebrini za punkbuster nije me ni esl wire ulovio tak da kuis :-D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
Znaci ovako:
Kupio sam Battlefield 3 CD key pocetkom ove godine. Igrao sam normalno sve do 6. mj kada su mi rusi provalili na acc i promijenili mi sve. Ponovno sam kupionovi acc preko njuskala i za 2 tjedna su i njega hakirali. Kontaktirao sam EA ali oni ne odgovaraju na mail. Mozda sam slao na krivi mail. Zna li netko kako da vratim svoje accounte? Znam smo ime 2. na Battlelogu ito je to.
MJ
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
mj85 kaže...
Znaci ovako:
Kupio sam Battlefield 3 CD key pocetkom ove godine. Igrao sam normalno sve do 6. mj kada su mi rusi provalili na acc i promijenili mi sve. Ponovno sam kupionovi acc preko njuskala i za 2 tjedna su i njega hakirali. Kontaktirao sam EA ali oni ne odgovaraju na mail. Mozda sam slao na krivi mail. Zna li netko kako da vratim svoje accounte? Znam smo ime 2. na Battlelogu ito je to.

Javi se origin supportu.

...Nije sretan onaj tko puno ima, sretan je onaj tko malo treba, neda se sreća zlatom kupiti...
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

momce ti hebeno nemas srece.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
mj85 kaže...
Znaci ovako:
Kupio sam Battlefield 3 CD key pocetkom ove godine. Igrao sam normalno sve do 6. mj kada su mi rusi provalili na acc i promijenili mi sve. Ponovno sam kupionovi acc preko njuskala i za 2 tjedna su i njega hakirali.

Strašno jbt!

Da sa na tvom mjestu ja više nebi kupovao BF3,jer očito ti nije suđeno.{#}

سمندری ڈاکو
16 godina
mj85 kaže...
Znaci ovako:

Ti si prvi kojem su "rusi" provalili na account i to 2 puta 

Sumnjivo do jaja

Pogotovo ako neznaš na koji mail si registrirao igru i neznaš password.

Tebi ne treba ta igra sori opet ćeš je "izgubiti".

Kud preko njuškala kupuješ BF3 igru čim si je kupio pravi korisnik je imao pristup njoj a igra se nemože prebacivati sa korisnika na drugog korisnika

radije si napravi novi account, novi gmail (što već koristiš), te kupi igru preko Origin-a, a ne preko nekog nepoznatog.

[M|C] LuX_CROATIA
16 godina
Zero2 kaže...
zdenko1991 kaže...

Regaš se na neku hakersku stranicu i kupiš hack za 15 €. Odeš na server i haksaš ko lud do kad te ne uhvate. Nakon toga odeš natrag na hakersku stranicu i žališ se da su te skucali i tražiš novi acc od njih. E sad tu je kvaka....moraš ih uvjeriti da ti je acc imao i premium.

Za info kako kupiti hack bez kreditne kartice ideš na:

http://www.pbbans.com/mbi.php

I tražiš ekipu sa krvatskim zastavicama i šalješ im PP

{#}

moraš kupiti hack kao ja,tip me optužio....ja koji sam lowara zadnja.bože.

BF3 FlamingKing
16 godina

Origin suport ali ne mail nego pronadi broj tel njihovog supporta pa prek skyp-a nazovi ,isto mi se dogodilo 2 puta pa sam ja to rjesio na taj nacin ,malo mi je nick bio ActionJakson (neki nadobudni amer na tel) ali nakon par dana sam bio opet Andi

www.bfwarzone.net
16 godina
Battlefield 3
Kako su vam uspjeli ukrasti account ??

Sigurno su vam isto upali na mail, ali šta vi imate za mail password tipa: 12345

Ili ste kupili polovni account

a možda su u šumi

Jer kad bih vam korisnik htio ukrasti account zna vaš nick i onda šta lupi forget password, ali odmah vam na mail dođe link za reset password-a.

Onda ispada da vam je netko upao na mail?

Neznam ja koristim password veličine (pravog naziva) Bangkok-a (Krung Thep Mahanakhon Amon Rattanakosin Mahintharayutthaya Mahadilok Phop Noppharat Ratchathani Burirom Udomratchaniwet Mahasathan Amon Phiman Awatan Sathit Sakkathattiya Witsanukam Prasit)

uz to ide dupla verifikacija mail-a.

te mjenjanje svakih 2-3 mjeseca
[M|C] LuX_CROATIA
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Na prvom mi je pass bio Battlefield3 ali je na drugom bio veci od 20 znakova sa velikim i malim slovima i brojevima. Drugi acc je bio polovan jer mi se nije dalo prelazit 50 levela. Na prvom je bila laka sifra ali ne razumijem kako su uspili ukrasti drugi'??
MJ
14 godina
neaktivan
Kad sam je kupio preko njuskala i promjenio mail i sifru od origina i battleloga. Za prvog znam da su rusi jer je mail promijenjen na @yandex.ru
MJ
14 godina
neaktivan
Andi_zg kaže...

Origin suport ali ne mail nego pronadi broj tel njihovog supporta pa prek skyp-a nazovi ,isto mi se dogodilo 2 puta pa sam ja to rjesio na taj nacin ,malo mi je nick bio ActionJakson (neki nadobudni amer na tel) ali nakon par dana sam bio opet Andi

Jel to pravi telefon ili origin skype acc?

Nemam karticu pa nemogu zvati sa skypa na telefon. MOZDA mogu samo jos vidit CD KEY od novog nekako.

MJ
13 godina
Drug Crni kaže...
CyberDemonVZ kaže...
Drug Crni kaže...

Ako ima, neka me doda Comrade_Black. Dojadilo mi je igranje sa sebičnim "PRO" igračima i njubarama koji trče okolo kao muve bez glave .

Dodaj ti nekog :)

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/bf3-nickovi-da-se-ekipa-lakse-skupi/122184.aspx

Ja bi, ali znam da većina igra normal, koji ja bas i ne volim. tako da...

Onda da. Ali to si bas mogao navesti u pitanju :)

Evo, mozda ti se sad netko javi. Makar dosta je proslo od izlaska igre, pa mozda ljudi vec imaju svoje klanove ili bar nekakve stalne "partnere" ;)

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
16 godina
LuX_CRO kaže...

Neznam ja koristim password veličine (pravog naziva) Bangkok-a (Krung Thep Mahanakhon Amon Rattanakosin Mahintharayutthaya Mahadilok Phop Noppharat Ratchathani Burirom Udomratchaniwet Mahasathan Amon Phiman Awatan Sathit Sakkathattiya Witsanukam Prasit)

sad kad se kurcis, ce ti neko provalit u acc   {#}

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
14 godina
neaktivan
Krivo si me razumio. Ja od starog acca sve znam informacije. Nakon sto su mi ga hakirali sam nekako doznao ime na koje mi je promijenjen acc.
MJ
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

50 72 6f 64 61 6a 65 6d 20 62 66 33 20 61 63 63 20 2c 20 31 30 30 20 6b 6e 2c 20 69 6e 66 6f 20 6e 61 20 70 6d 21

Iz hex u text prevedite ;)

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Luxy2501 kaže...

50 72 6f 64 61 6a 65 6d 20 62 66 33 20 61 63 63 20 2c 20 31 30 30 20 6b 6e 2c 20 69 6e 66 6f 20 6e 61 20 70 6d 21

Trebao si zipati i staviti pass i ne napisati ga tu. Ovako je jednostavno prelako ;)

You should never underestimate the predictability of stupidity
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.8.2012 15:46 (Zero2).
16 godina
mj85 kaže...
Andi_zg kaže...

Jel to pravi telefon ili origin skype acc?

Nemam karticu pa nemogu zvati sa skypa na telefon. MOZDA mogu samo jos vidit CD KEY od novog nekako.

Nasao sam broj na origin stranicama valjda je pravi ,a na skyp-u sam imao nesto eura ali mi nis nije uzelo ,obavezno prek skyp-a zovi meni je prvi put trebalo jedno 20 min dok sam se snjim sporazumio 

www.bfwarzone.net
14 godina
neaktivan
Luxy2501 kaže...

kupio bih al se bojim da ne bacim jos 100 kn. :(

MJ
14 godina
neaktivan
Andi_ZG kao sto sam rekao nemam karticu. Znas li mozda mail od EA?
MJ
16 godina
Battlefield 3

stigao kakav flimic sa gamescoma? :p

http://g.bf3stats.com/pc/H4pfi0Bs/Bronthophobiaa.png

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 3
Battlelog: ljudina
Moj PC  
0 0 hvala 3
13 godina
Battlefield 3

kako sam i rekao 10sec novog trailera kojeg nismo vidjeli ostalo je sve isto..:D i 4.9 armored kill ce doc za ps3 a za pc sigurno tjedan dva poslije :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Doca15 kaže...

kako sam i rekao 10sec novog trailera kojeg nismo vidjeli ostalo je sve isto..:D i 4.9 armored kill ce doc za ps3 a za pc sigurno tjedan dva poslije :D

armored kill izlazi 4.9 za ps 3 i za premium igrace a za ove koji ce kupit posebno DLC 2 tjedna posli

16 godina
Battlefield 3

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
3 0 hvala 7
17 godina
odjavljen
PeTaR_HR kaže...
Doca15 kaže...

armored kill izlazi 4.9 za ps 3 i za premium igrace a za ove koji ce kupit posebno DLC 2 tjedna posli

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Prvo dolazi za ps3 premium igrace, a tek onda za xbox i pc premium igrace.

Logika je najjednostavniji način da samouvjereno dođeš do krivog zaključka..
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice