Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.190.814
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Meni sto se tice pravila bilo je jedino dobro ono sto je bilo na Bugovom serever  da nema krasti vozila dok ga neko repaira a ovo ostalo da se trpiti jbg dio je igre ,i na vecini servera na kojima igram mislim da bi vecina prije dala 20 kuna nego bacila ammo box ja skacem oko njega derem se izvodim pantomimu on se samo lagano odseta {#}

LoL-scarface797(EU-West)
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.8.2012 20:55 (scarface797).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 3
scarface797 kaže...

Meni sto se tice pravila bilo je jedino dobro ono sto je bilo na Bugovom serever  da nema krasti vozila dok ga neko repaira a ovo ostalo da se trpiti jbg dio je igre ,i na vecini servera na kojima igram mislim da bi vecina prije dala 20 kuna nego bacila ammo box ja skacem oko njega derem se izvodim pantomimu on se samo lagano odseta {#}

Da, to se vidi iz aviona - jednostavno supply više nema smisla kao što ga je imao u npr bf2. Onda si dobio municiju kao na tacni, o tome se baš brinulo a sada ekipa uzima support samo radi strojnice i boli ih neka stvar za bacanje sanduka.

Freak Show Inc.
13 godina
Battlefield 3

Al bas sam se dobro nasmijao i nabeljio preko tsa veceras na PRi serveru., vrh mi je bio kad me skinuo čovjek s 14.levelom{#}. Dotukla me ubojita kombinacija M4A1 s prigušivačem,ACOG 4x optikom i bipodom. Sad gledam report runde i smijem se kao lud na brašno., čovjek je na kraju imao 3% accuracy{#}{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Lijep pozdrav,

Jel mi neko moze reci di bi mogel najeftinije kupit key pa da prek origina ukucam,

ak nije problem,

Hvala. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Kad bi trebao bit bonus drop u augustu?

btw. jedna nejasnost.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/40687822/1/349195466/

Imao sam 29-13 gledam report 28-13 i srebrni sam ali prvi kao player, dok je maryo kao pravi mvp. Na koji se to način računa? Imao sam preko 4k poena pa mi je uzelo na kraju?

wtf

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.8.2012 23:24 (fila2208).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

sutra popodne novi trailer

0 0 hvala 2
17 godina
odjavljen
CroChef kaže...

sutra popodne novi trailer

Sutra popodne nova soba za krečenje... {#}

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
G1g1 kaže...

Lijep pozdrav,

Jel mi neko moze reci di bi mogel najeftinije kupit key pa da prek origina ukucam,

ak nije problem,

Hvala. 

ako trazis bf 3 limited edition http://www.cjs-cdkeys.com/products/Battlefield-3-LIMITED-EDITION-CD-Key-for-Origin-%252d-Scan.html?setCurrencyId=3

ako zelis kupit obicni bf 3 http://www.cjs-cdkeys.com/products/Battlefield-3-CD-Key-for-Origin-%252d-Scan.html

15 godina
Battlefield 3

The new @Battlefield 3 Trailer that launches tomorrow on the official Battlefield YouTube (youtube.com/battlefield) at 7:30AM CDT or 14:30 UTC

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
fila2208 kaže...

The new @Battlefield 3 Trailer that launches tomorrow on the official Battlefield YouTube (youtube.com/battlefield) at 7:30AM CDT or 14:30 UTC

UTC      utorak, 14. kolovoz 2012, 14:30:00       UTC
Zagreb  utorak, 14. kolovoz 2012, 16:30:00      CEST    UTC+2 hours

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
16 godina
Battlefield 3

Evo i mene uskoro u ovoj temi. Konačno došao na red i BF3. Prvo tjedan-dva SP kampanje pa onda ćete malo nabijati bodove u MP na mojem neiskustvu :)

Skida se cijelu noć Skida se cijelu noć
Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
CyberDemonVZ kaže...
fila2208 kaže...

UTC      utorak, 14. kolovoz 2012, 14:30:00       UTC
Zagreb  utorak, 14. kolovoz 2012, 16:30:00      CEST    UTC+2 hours

u 16 pocinje live stream sa GAmesComa, nadam se da nebum opet pol godine cekao na live streamu da bi odgledao 10 sekundi novog gameplaya {#}

btw. na fejsu su objavili još neke detalje kaj bude u traileru: http://www.facebook.com/events/349138631829747/

''A new Battlefield 3 trailer will be going live on the Battlefield YouTube channel on August 14th around 7:30 AM PST / 14:30 UTC.
Watch the trailer for new footage from Armored Kill and a glimpse at the upcoming Battlefield 3 Aftermath expansion.''

http://www.youtube.com/heat4HD
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.8.2012 9:21 (Scrappy).
13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Drug Crni kaže...

Ako ima, neka me doda Comrade_Black. Dojadilo mi je igranje sa sebičnim "PRO" igračima i njubarama koji trče okolo kao muve bez glave .

Dodaj ti nekog :)

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/bf3-nickovi-da-se-ekipa-lakse-skupi/122184.aspx

ovajonaj kaže...

... i ja napisem da sam ja i mozda sam jos napisao da im je glup server zato sto imaju debilne zabrane i eto kick... 

{#} Mozda, ne sjecas se tocno {#}

Imas pravo, ne volim bas ogranicenja na serverima, nek se igra kako je zamisljeno.

A onda ipak, mape koje nisu "prave BF mape" tipa Bazar ili Metro, ako svi pocnu koristiti smaw i M320 to postane neigrivo.

Ja bi, ali znam da većina igra normal, koji ja bas i ne volim. tako da...

17 godina
odjavljen
Micek kaže...

Evo i mene uskoro u ovoj temi. Konačno došao na red i BF3. Prvo tjedan-dva SP kampanje pa onda ćete malo nabijati bodove u MP na mojem neiskustvu :)

Ma zajebi SP, ja nisam odigrao ni sekunde. Odmah na caspian i vozi miško!

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...
Micek kaže...

Ma zajebi SP, ja nisam odigrao ni sekunde. Odmah na caspian i vozi miško!

Nisam ni ja... započeo i prošao ono u metrou i na krovu, ali moj mali je za jedno popodne spičio kampanju tako da se Micek malo preračunao s ovih tjedan-dva :)

[19xx] 4ntraks
13 godina
Battlefield 3

nemogu se logirati na battlelog stalno mi izbacuje krivi mail/pass, jel vama radi?

ORIGIN: CR0_VandaL ; STEAM: vandalzd ; TDU2: VaandaL; Social Club: vandal_zd
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
xyan kaže...
letece_prase kaže...

a što je s onima koji imaju btk i cq., a nemaju 1911.?

mislim da ti to svi mogu dobiti. ja sam se tamo kod izlaska igre tam ulogirao pa ga dobio. mene vise muci zasto mi na nekim serverima nema izabrati mp443, nego mi na default postavi m9? jednostavno, cudno, a sve nakon battlelog updatea. Pistolj nije nikakva exkluziva, normalno se dobiva u igri. i to klasicna verzija bez iceg. a kad ono nema u igri XD

Tražite preko EA supporta da vam otključaju sve Veterane (za sve igre) i dobit ćete ih.

Što se tiče MP443 i M9, reset oružja se dogodi sigurno nakon jedne odigrane runde Gun Mastera, a ako se ne varam treba skupiti bar 100 killova s M9 i MP443 pa da ih možeš koristiti na obje strane.

16 godina
neaktivan
VandaL.pr! kaže...

nemogu se logirati na battlelog stalno mi izbacuje krivi mail/pass, jel vama radi?

ulogira se bez problema

CARPE DIEM
17 godina
odjavljen
VandaL.pr! kaže...

Radi. Provjeri si caps lock

Freak Show Inc.
13 godina
Battlefield 3

Koristim Operin WAND pa nemogu pogrijesiti.... hmmm odo na forgot pass, valjda mi nisu mazli acc... nebi se usrećili   {#}

EDIT: Evo resetirao sam pass i stavio isti ko prije i uredno mi se logiralo....čudno. Jel ima negdje log kad je mjenjan password?

ORIGIN: CR0_VandaL ; STEAM: vandalzd ; TDU2: VaandaL; Social Club: vandal_zd
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.8.2012 10:24 (VandaL.pr!).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Odoh po kokice, sad će opet krenuti priča o mekdonaldsu... {#}

Freak Show Inc.

4 0 hvala 0
13 godina
Friday kaže...

a nisi li rekao da imas posla s krečenjem.?{#}

13 godina

Odhebo ga Hrka, rekao je da hoce sam... {#}

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
17 godina
odjavljen
letece_prase kaže...
Friday kaže...

a nisi li rekao da imas posla s krečenjem.?{#}

Ma sastavljam neki j*beni stol za komp u dječjoj sobi. Spakirali su ga neki idioti u makedoniji. Stol ima 37 dijelova (nisam brojao vijke i ostalu sitnariju) a stavili su sve na JEDNU sliku. Trebalo mi je sat vremena da skontam koja daska ide gdje. Do sada sam sastavio nekoliko dnevnih soba, kuhinja, n stolova i p*zdarija ali ovako nešto kretenski još nisam vidio.

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.8.2012 11:38 (Friday).
13 godina
neaktivan

G1G ja sam uzeo na g2play-u prije par dana + premium....dobio ga u roku par minuta nakon placanja

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.8.2012 11:48 (Maddog_HR).
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

pitanje - zašto mi ne pamti camo koji namjestim?

0 0 hvala 0
17 godina
Maddog_HR kaže...

pitanje - zašto mi ne pamti camo koji namjestim?

It's not a bug, it's a feature...

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

dajte mi samo recite moze li se ikako kupiti premim bez kreditne kartice i ak moze kako ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
zdenko1991 kaže...

dajte mi samo recite moze li se ikako kupiti premim bez kreditne kartice i ak moze kako ?

Kupiš na kioksu Tiska Paysafe karticu odgovarajućeg iznosa (većeg nego što dođe premium), odeš na www.g2play.net i prijaviš se, odabereš BF3 Premium i dodaš u košaricu, ideš platiti i pod način plačanja odabereš Paysafe card te uneseš kod s te kartice. Oni ti s te kartice skinu novca koliko dođe Premium (ostatak ostaje na kartici) i tebi stiže premium.

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
13 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...

Preko ovih http://nova.eplati.com/Battlefield3Premium možeš bez kreditne kartice (običnom uplatom, npr. u pošti). Detalje ne znam jer meni nije trebalo, al netko od mojih je uzimao i bilo je sve u redu.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice