Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.196.894
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Battlefield 3

Šta ste svi tolko zabrijali na te asajmente? To vam tolko zanimljivo ili šta? Ono da me netko ne shvati krivo, čisto me samo zanima.

Mene osobno zaboli kita za te bojanke na puškama...jbt čak mi je još jedna puška ostala za otključati.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ne kužim wtf kako ovo otključati ?

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
strbi kaže...

Ne kužim wtf kako ovo otključati ?

Skupi killove s n00b tubeom.

13 godina
Switch kaže...

Šta ste svi tolko zabrijali na te asajmente? To vam tolko zanimljivo ili šta? Ono da me netko ne shvati krivo, čisto me samo zanima.

Mene osobno zaboli kita za te bojanke na puškama...jbt čak mi je još jedna puška ostala za otključati.

Meni je to super dodatak igri.

Volim igrati s nekakvim ciljem tako da mi to dodatno oplemenjuje igru.

Čim teži zadatak, ja zadovoljniji... recimo ovo sa minama zadnje što je bilo je super stvar.

Mine sam koristio na početku, ali kad su uveli njihovo spotanje onda sam prestao i sad ponovo stavljanje mina, kalkuliranje gdje je nabolje i ostalo mi je super fora.

Da ne govorim o C4 na vozila... dobro, to ponekad radim i bez da mi je zadano :P

Te kamuflaže praktički niti ne koristim, to me ne zanima, ali neki zajeban zadatak koji moram ispuniti tijekom igranja mi je super stvar.

Priznajem, boostao sam se za kill sa EOD-om jer tu stvarčicu nikad do tada, a ni nakon toga nisam koristio :)

[19xx] 4ntraks
15 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
xyan kaže...
Skilledžija kaže...

Po kuloraima se isto tako spominjalo njegovo ime, kao i Neno pa su uhvaćeni... ovi ostali što su se spominjali su se pritajili, ali valjda će i oni past jednog dana - no to je druga tema.

ajde kad si vec poceo, zavrsi onda misao...

Iz tvog klana Maus.

Ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha-ha-ha. Jel to zbog onog G3A3 na Firestormu? haha

15 godina
protjeran
Battlefield 3
Gdje je sad najjeftiniji ključ? I koliko košta?
[IMG]http://i.minus.com/iHG3nG88Vcglh.png[/IMG]

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 3

سمندری ڈاکو
Moj PC  
9 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3
Nakon upgrejda kompa doslo vrijeme da si piknem BF3 i premium.....obzirom da je Origin relativno skup, molim savjet gdje da uzmem navedeno, a da je sigurna kupovina i da ustedum nesto love ako je moguce. Thanx

0 0 hvala 0
13 godina
xyan kaže...

Ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha-ha-ha. Jel to zbog onog G3A3 na Firestormu? haha

To je zbog nekoliko različitih situacija, pa i te na firestormu što spominješ.

Mene to na Firestormu nije toliko pogodilo kao kad me skinuo s jednog kraja na drugi na Teheranu, a ja ga sa 8X optikom jedva vidim, on samo pljuc, pljuc i ja pade k'o gromom pogođen :)

I da G3A3 je u pitanju :P

Na Firestorumu recimo, kad već spominješ, trojicu je poderao s G3A3 iz neposredne blizine bez problema... mislim da je još i armao M-com.

Ne kažem da je nemoguće, ali jako, jako sumnjivo... isto kao i ono gore što sam napisao na Teheranu što mi je napravio.

Evo, sad sam se sjetio još jedne stvari na Teheranu što je bilo... bomba jedna je doletila niotkud, i ubila, a čovjek je puzao da ga ne vidite i čisto sumnjam da ste ga vidjeli bez Mausove ili čak Nenine pomoći.

Ne znam tko je bacio bombu, možda i sam Maus.

Gle, mogu se i ja zajebat... nisam ja detektor za čitere, ali mnogo puta sam bio u pravu tako da u pravilu rijetko griješim :P

[19xx] 4ntraks
15 godina
Battlefield 3

Uz malo rushanja na metrou danas, ustanovio sam ovo:

Dakle za Metro:

Best assault class:

Primary: M416+ACOG+GRIP+HEAVY BARREL

Side arm: MP412 REX

Gadget 1: M26 MASS

Gadget 2: DEFIBRILLATOR

Specialization: Sprint

...Nije sretan onaj tko puno ima, sretan je onaj tko malo treba, neda se sreća zlatom kupiti...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
nul-3 kaže...

Dakle za Metro:

Best assault class:

zašto acog? Zašto grip?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
16 godina
Battlefield 3

Cover je must have, tek onda dolaze ostale specijalizacije na red.{#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
fila2208 kaže...
nul-3 kaže...

Dakle za Metro:

Best assault class:

zašto acog? Zašto grip?

Acog zbog meni najboljeg zooma, 4x je najbolje. Nije ni previše a niti premalo. Grip jer je bolje za close range.

Koji je tvoj prijedlog?

...Nije sretan onaj tko puno ima, sretan je onaj tko malo treba, neda se sreća zlatom kupiti...
16 godina
nul-3 kaže...

Acog zbog meni najboljeg zooma, 4x je najbolje. Nije ni previše a niti premalo. Grip jer je bolje za close range.

Koji je tvoj prijedlog?

Red dot, holo ili bez ičeg pošto je to metro i mala je mapa, ali ako ti već paše da ti malo pribliši kad ciljaš onda 3.4x, 4x bi stavio samo na one ogromne mape gdje ima dosta otvorenog prostora.

15 godina
Jack Sparrow kaže...
nul-3 kaže...

Koji je tvoj prijedlog?

Red dot, holo ili bez ičeg pošto je to metro i mala je mapa, ali ako ti već paše da ti malo pribliši kad ciljaš onda 3.4x, 4x bi stavio samo na one ogromne mape gdje ima dosta otvorenog prostora.

Bez ičega je šit :D

Moram otključati još dosta toga, a i fali mi sitnica bodova da otključam AEK 971, možda mi se on više svidi

15 godina
neaktivan
nul-3 kaže...

Moram otključati još dosta toga, a i fali mi sitnica bodova da otključam AEK 971, možda mi se on više svidi

AEK se uglavnom koristi bez optike jer manje mrda, za close range borbu je super

16 godina
Skilledžija kaže...
LuX_CRO kaže...

Onda se ti igraj na švabskim i britanskim serverima i tamo se žali

nou lajfer

ljudi igraj da se zabave makar trčali kao muve bez glave,... jer ih to opušta ala ispušni ventil 

Nije mi jasan izraz nou lajfer... ustvari znam što znači, ali u gornjem kontekstu ga ne razumijem pa te molim da mi malo pojasniš što si htio s time reći.

Nadalje, ja igram iz zabave i ovo što kažeš - da se ispušem odnosno opustim nakon radnog dana pa samim time svaka nepravilnost u igri me nervira i čini moj gameplay nezanimljiv, nezabavan - ne opušta me.

Ako igram BF3, onda ga igram onako kako se ta igra treba igrati. Odnosno, ako igram TDM onda ubijam i boli me kita za sve drugo, ako igram Rush onda branim/napadam M-comove, ako igram Conquest onda hvatam zastave i branim uhvaćene.

Za svaki stil igre ima mod i tko voli nek izvoli, a ne fore, meni se ne da igrat Rush pa ću igrat TDM sa dimnjaka, a vi se svi jeb1te u chmar.

Ili, ova mapa je glupa i ne da mi se igrati ju pa ću malo trollat i provocirat ostale igrače.

Jebate, odi na drugi server koji vrti tvoj mod, tvoju omiljenu mapu i deri do mile volje.

Ako si došao igrati na ovaj server onda igraj normalno ili odjeb1.

Što se tebe tiče, nemam pojma tko si... uopće se ne sjećam jesam li ikad igrao protiv tebe, ali znam za tvoj klan.

Samim time znam da ste u klanu imali čitera i da je taj klan nastupao na različitim natjecanjima u kojima je isti taj čiter nastupao.

I onda mi ti govoriš da igram iz zabave i da se opustim??!!!

Igram najviše na PRI i MC serverima.

Igram zato što me igra opušta (boli me kiki za stats-e, ping, hit det., i ostale bugove u ovoj igri), nadalje igram sa ekipom koja nije previše nabrijana sad da baš moramo ostvariti određeni task idemo ono APP (ako prođe prođe)

Tako da se ne živciram jer nismo uspjeli ostvariti neki score,...

a kad je neki dogovoreni susret između klanova i tak to onda se pokušavam pridržavati određenih taskova.

ali i jako veliko ali ovako igram jedino preko TS-a, jer mi nema svrhe igrati solo igram sa ekipom i to je to.

A ti kad igraš sigurno je pizd..arija drugim osobama s tobom na TS-u ili nekom drugom VOIP-u. Sigurno se čujemo samo: idi vamo, čiter vamo, čiter tamo, puno cmizdrenja i kukanja,......

a ako se ti živciraš zbog igre (taskova, m-com,..) onda nevrijedi se stobom nadhebavati

ti stvarno bi trebao način neku drugu zanimaciju u životu jer ćeš od silnog živciranja i pokazivanja prstom na naš klan zbog određenih ljudi hebeno puknuti (ono dobit ćeš sjede, rokat ćeš praksitene, i tak dalje i dalje)

Ajd ti ljepo se smiri i oladi jer nespuštam se na tvoju razinu komunikacije, kao da si u vrtiću (pokazivanje prstom na druge i kukanje zato što ljudi neigraju kako bi ti htio)

Lijepi ti dan i pozdrav želim

[M|C] LuX_CROATIA
16 godina
maggotmeister kaže...
Skilledžija kaže...
LuX_CRO kaže...

Onda se ti igraj na švabskim i britanskim serverima i tamo se žali

nou lajfer

ljudi igraj da se zabave makar trčali kao muve bez glave,... jer ih to opušta ala ispušni ventil 

Nije mi jasan izraz nou lajfer... ustvari znam što znači, ali u gornjem kontekstu ga ne razumijem pa te molim da mi malo pojasniš što si htio s time reći.

Nadalje, ja igram iz zabave i ovo što kažeš - da se ispušem odnosno opustim nakon radnog dana pa samim time svaka nepravilnost u igri me nervira i čini moj gameplay nezanimljiv, nezabavan - ne opušta me.

Ako igram BF3, onda ga igram onako kako se ta igra treba igrati. Odnosno, ako igram TDM onda ubijam i boli me kita za sve drugo, ako igram Rush onda branim/napadam M-comove, ako igram Conquest onda hvatam zastave i branim uhvaćene.

Za svaki stil igre ima mod i tko voli nek izvoli, a ne fore, meni se ne da igrat Rush pa ću igrat TDM sa dimnjaka, a vi se svi jeb1te u chmar.

Ili, ova mapa je glupa i ne da mi se igrati ju pa ću malo trollat i provocirat ostale igrače.

Jebate, odi na drugi server koji vrti tvoj mod, tvoju omiljenu mapu i deri do mile volje.

Ako si došao igrati na ovaj server onda igraj normalno ili odjeb1.

Što se tebe tiče, nemam pojma tko si... uopće se ne sjećam jesam li ikad igrao protiv tebe, ali znam za tvoj klan.

Samim time znam da ste u klanu imali čitera i da je taj klan nastupao na različitim natjecanjima u kojima je isti taj čiter nastupao.

I onda mi ti govoriš da igram iz zabave i da se opustim??!!!

Ne sekiraj se antrakshe... covjek se stvarno opushta uz bf3, pa pogledaj mu statistike :)

Ništa krivo nisi rekao evo ti jedan TP

Igram radi ekipe i druženja, 

živciram se radi obitelji (jer jedino je to bitno), ali radi igre nikad.d

[M|C] LuX_CROATIA
15 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Gle, mogu se i ja zajebat... nisam ja detektor za čitere, ali mnogo puta sam bio u pravu tako da u pravilu rijetko griješim :P

Treba znat sa g3a3 pucati, ja ipak imam 6,5k killova s njom pa ti mogu reci da je moguce. na daljinu ima jedna tehnika pucanja, koju necu sad tu prodavati. vi niste igrali s nama kad je neno igrao, nego smo mau5, ja, switch i astra igrali. firestorm uopce necu spominjat

17 godina
nul-3 kaže...

Dakle za Metro:

Best assault class:

velika večina igrača je u početku igrala sa optikama sa povečanjima, ne brini se trebalo bi te proči {#}

Da Bog da svi čiteri dobili rak kostiju,tako da ne mogu držati jebeni miš u ruci.Tada će imati barem malo opravdanja za varanje.
16 godina
Battlefield 3
Zanimljivo je vidjeti tuđi loadout :)
[M|C] LuX_CROATIA
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Kora kaže...
Gdje je sad najjeftiniji ključ? I koliko košta?

bump

16 godina
Battlefield 3

@ LUX

Pusti ga vidiš da je u 3 posta prokazao 4 čitera, i jako se nervira jer se nema skim igrati..

[M|C] jokaCRO ingame
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
nul-3 kaže...

Koji je tvoj prijedlog?

Ne treba ti 4x zoom. Dobor na početku dok se ne navikneš, ali stavi mu red dot ili kobru. Imaš ok pregled, igrači su malo manji radi zooma, ali kad se uštosaš budu padali ko iz šale.

Grip po meni ne jer m16 gotovo da i nema side to side recoil. Sa gripom samo dižeš spread metaka a to ti ne treba. 

Idi kobra ili red dot (kobra za manje mape, red dot za veće), i heavy barrel ili eventualno laser ako želiš bit uprednosti na close combat mapama.

Što se tiče specijaliziacija ako igraš hc stavi si dve granate, ako igraš soft onda si stavi granate ili squad cover.

btw. uzmi m16, daleko je bolji od m416, bar dok ga ne nerfaju iskoristi njegovu premoć.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.8.2012 17:05 (fila2208).
13 godina
LuX_CRO kaže...
Ajd ti ljepo se smiri i oladi jer nespuštam se na tvoju razinu komunikacije, kao da si u vrtiću (pokazivanje prstom na druge i kukanje zato što ljudi neigraju kako bi ti htio)

Lijepi ti dan i pozdrav želim

Do sada sam bio prilično cool i smiren, ali s ovim zadnjim si me, moram priznati, malo iznervirao.

Koji ku.ac je vama iz MC-a???

Ako se netko ne slaže s vašim mišljenjem i ima mu.da to javno reći/napisati odmah smatrate da se svađa s vama?!

Rekoh, normalnim tonom komuniciramo i razmjenjujemo mišljenja i onda odjenom spominješ razinu komunikacije... kakva je to razina moje komunikacije???

Možda sam se lijepo izražavam i uredno pišem postove pa me ne razumiješ? Znam gdje ide veliko, a gdje malo slovo - to ti nije možda jasno?

Ne razumijem - aj mi objasni kakva je to razina moje komunikacije jer sam očito glup pa ne kužim.

Nadalje, opet ću ti napomenuti da je u tvojim redovima igrao čiter... gledao sam vaše viedouratke na youtubu... točno znam kakva je atmosfera bila na vašem TS-u tako da ovo što pišeš ti pada u vodu.

Ako ti treba objasniti... pobjeda prije svega je moto tvog klana pa i pod cijenu varanja u igri.

Ajde, možda sam malo pregrub? Ne mogu cijeli klan osuditi zbog pojedinca, ali vaša je krivica što je on jako dugo igrao s vama, a vi ste nepažnjom, neznanjem ili nečim drugim propustili primjetiti da vara - što samim time povlači i vašu odgovornost.

To kako ja igram... to je moja stvar, odnosno moje ekipe i ostalih na TS-u.

Ali moram ti priznati, pogodio si... igram točno tako kako si napisao... derem se često i psujem.

Naređujem mojima gdje smiju, gdje ne smiju i gdje moraju biti... kako napasti, koga ubiti itd.

Ja sam na našem TS-u bog i batina i malo tko mi se usudi suprotstaviti.

Ovih par jadnika koji su pokušali više ne dolaze na TS, odnosno ne igraju igru - gdje su, što rade nitko ne zna.

[19xx] 4ntraks
15 godina
protjeran
Battlefield 3
Nitko ne hebe novog potencijalnog igrača, oni se svađaju oko cheatera..............:

0 0 hvala 0
15 godina
Skilledžija kaže...
Switch kaže...

Meni je to super dodatak igri.

Volim igrati s nekakvim ciljem tako da mi to dodatno oplemenjuje igru.

Čim teži zadatak, ja zadovoljniji... recimo ovo sa minama zadnje što je bilo je super stvar.

Mine sam koristio na početku, ali kad su uveli njihovo spotanje onda sam prestao i sad ponovo stavljanje mina, kalkuliranje gdje je nabolje i ostalo mi je super fora.

Da ne govorim o C4 na vozila... dobro, to ponekad radim i bez da mi je zadano :P

Te kamuflaže praktički niti ne koristim, to me ne zanima, ali neki zajeban zadatak koji moram ispuniti tijekom igranja mi je super stvar.

Priznajem, boostao sam se za kill sa EOD-om jer tu stvarčicu nikad do tada, a ni nakon toga nisam koristio :)

Slažem se i ja da to nije loš dodatak igri al samo ako su ti asajmenti pametno napravljeni i ne narušavaju sam teamplay. Znači pričam o tome da ti moraš mjenjati klase, dodatke za oružja, specijalizacije itd...samo da bi određeni asajment ispunio. A to što u određenom trenutku tvome timu treba nešto sasvim drugo to je u drugom planu. I onda se događaju situacije da si recimo u tenku i trebaš ga popraviti ali nemaš repair tool nego mine (jer ti mine trebaju za asajment) ili moraš uzeti m26 i onda ne moš baciti liku medpack a dere se na tebe ko nespašen ili najjače igraš neki inf only pa se nađe pametnjaković koji vija ostale sa EDO botom da bi nekog ubio. 

Zato kažem da se uopće ni ne trudim to ispunjavati. Igram kako sam igrao i dosad i ako tim načinom uspijem nešta otključati super, ako ne opet dobro.

13 godina
red_bull kaže...

@ LUX

Pusti ga vidiš da je u 3 posta prokazao 4 čitera, i jako se nervira jer se nema skim igrati..

Ti fakat imaš odličnu ekipu... moram priznati da sam malo zavidan... buhahahahah jadan ja, sam sam k'o Pave

[19xx] 4ntraks
15 godina
Kora kaže...
Nitko ne hebe novog potencijalnog igrača, oni se svađaju oko cheatera..............:

G2play, 120 kn.

Šalalallalalalalallalaa.
16 godina
Skilledžija kaže...
red_bull kaže...

@ LUX

Ti fakat imaš odličnu ekipu... moram priznati da sam malo zavidan... buhahahahah jadan ja, sam sam k'o Pave

Hvala! Imam odličnu ekipu, a da je i jedan kao ti(da psuje naređuje ili bilo kaj slično) nebih bio ni minute više s njima.

I onda ti kažeš da se samo zabavljaš a tone živaca gubiš na igru koja bi trebala bit zabavna. Da ne optužuješ, i da ne poplaviš svaki put kad te netko sumljivo ubije igra bi ti bila zabavna.

Moj prijateljski savjet: Nemoj pokušavati biti glavni to ti je izvor mnogih frustracija.

[M|C] jokaCRO ingame
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice