Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.199.922
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Battlefield 3
Lateralus kaže...
ceco22 kaže...
Moja je nova ljubav MTAR-21, ta je puska broj jedan sad za mene...

to cudo melje meso, pogotovo u close quaters sa laserom, jedino je reload jako dug

Opaka je puška. Nešto kao  F2000 u Assault klasi.

You should never underestimate the predictability of stupidity
15 godina
neaktivan

Neka ti neno odgovori on je pro igrac.

13 godina
Y2K2 kaže...

Da su sve puske iste, jel bi to imalo smisla? ljudi igraju sa onim sta im odgovara. Eto ja imam 10k sa m16 jesam i ja njubara?

Trebalo bi vidjeti koliko imaš killeva s ostalim puškama odnosno s koliko ih uopće nisi igrao da bi se mogla dati točna dijagnoza.

A da su sve puške iste isto ne bi imalo smisla - tu se slažem s tobom.

Jedino mi smeta što je M16 prejaka, odnosno najjača puška.

Dobra je u svakom pogledu... oćeš na blizu, oćeš na daleko... stavi koji god atačment na nju i ona dere.

S drugim puškama moraš igrati onako kako ti ta puška dozvoljava, dok s M16 igraš onako kako ti želiš.

E to po meni nema smisla... čemu onda ostala oružja???

Ajmo svi uzet M16 i izigravat frajere na serveru.

Ovo što kolega kaže... M16 se uzima samo u slučaju nužde.

Barem ja tako radim.

A i glupo mi je non-stop igrat s jednim te istim oružjem... dosadi mi nakon par mapa isto oružje pa obično mijenjam.

Jebote, toliko pušaka i svega ostalog ima u ovoj igri da je grehota ne probati barem malo svaku pušku i stil igre.

[19xx] 4ntraks
16 godina
moderator
Battlefield 3

Koja glupa rasprava.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
11 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
Y2K2 kaže...

Da su sve puske iste, jel bi to imalo smisla? ljudi igraju sa onim sta im odgovara. Eto ja imam 10k sa m16 jesam i ja njubara?

Trebalo bi vidjeti koliko imaš killeva s ostalim puškama odnosno s koliko ih uopće nisi igrao da bi se mogla dati točna dijagnoza.

A da su sve puške iste isto ne bi imalo smisla - tu se slažem s tobom.

Jedino mi smeta što je M16 prejaka, odnosno najjača puška.

Dobra je u svakom pogledu... oćeš na blizu, oćeš na daleko... stavi koji god atačment na nju i ona dere.

S drugim puškama moraš igrati onako kako ti ta puška dozvoljava, dok s M16 igraš onako kako ti želiš.

E to po meni nema smisla... čemu onda ostala oružja???

Ajmo svi uzet M16 i izigravat frajere na serveru.

Barem ja tako radim.

A i glupo mi je non-stop igrat s jednim te istim oružjem... dosadi mi nakon par mapa isto oružje pa obično mijenjam.

Jebote, toliko pušaka i svega ostalog ima u ovoj igri da je grehota ne probati barem malo svaku pušku i stil igre.

Igrao sam sa svim puskama za tvoju informaciju i jos uvijek igram, samo je glupo rec da je netko njubara ako ima vise kilova sa jednom puskom.

I opet kazem samo ce se placipicke bunit i govorit ova je puska prejaka ona puska je prejaka, uzmete lijepo sebi server zabranite m16 i uzivajte.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.7.2012 14:45 (Y2K2).
15 godina
Battlefield 3

Malo sam zakasnio, sve najbolje

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...

Igrao sam sa svim puskama za tvoju informaciju i jos uvijek igram, samo je glupo rec da je netko njubara ako ima vise kilova sa jednom puskom.

90 posto za koje znamo da igraju jako dobro imaju najvise kilova s njom,tako da te boli đon sta ko kaze

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
13 godina
Y2K2 kaže...

Gle, mene su mnogo puta proglašavali snajper njubarom pa me to nikad nije diralo... igrao sam i dalje svoju igru i ubijao te iste koji su me prozivali bez imalo grižnje savjesti.

Zašto?

Zato što znam da je snajpanje zajeban posao i uvijek odajem počast dobrom snajperisti.

Zašto si se ti osjetio prozvan na moje izjave o M16 njubarama samo ti znaš.

Ako ti smeta onda je to do tebe.

Do mene nije sigurno.

[19xx] 4ntraks
16 godina
Battlefield 3

U Mandušića Vuka,svaka puška ubojita!! {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Y2K2 kaže...

Za tebe bio i ostao PRO... Kad god hoces u igraonicu neku da ti i dokazem.. Ako hoces i u novac (100€ili vise) pred svjedocima,nema beda,sve se moze dogovoriti...
15 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...
Y2K2 kaže...

Za tebe bio i ostao PRO... Kad god hoces u igraonicu neku da ti i dokazem.. Ako hoces i u novac (100€ili vise) pred svjedocima,nema beda,sve se moze dogovoriti...

Prosetaj.

17 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...

Haxori nemaju privilegiju prozivanja.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
16 godina
Y2K2 kaže...
Cyber_Freak kaže...
Y2K2 kaže...

Prosetaj.

Do McDonaldsa za svaki slučaj{#}

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

alo ljudi, ne igrah bf3 nekih 2 mjeseca, osim što sam probao malo CQ jer imam Premium. Na kojem serveru igrate jer koliko vidim bug-a više nema, a meni se malo pripucalo nakon diabla, civilizacije i max payne-a. pozz

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

dali mogu onda igrati sa vama sa ˝obicnom˝ verzijom igre bez ikakvih DLC-a?

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Da, dok god nismo na nekoj mapi iz DLC-a.
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

obozavam takve likove sto seru po pojedinim puskama...takvih ima jos od bf2 i cuvene g36c preko bfbc2 i mg36 pa sada na m16a3...a ti sto serendaju ne znaju igrat ni s jednom puskom nego pametuju sa snajperom iz svoje baze...(hrdjavom k.... i dlaka smeta)ja na infanrtiju igram m16(noob) a na klasiku sam inzinjerac...

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Da, dok god nismo na nekoj mapi iz DLC-a.

a koliko cesto ste na mapi DLC-a?

14 godina
neaktivan
strbi kaže...

dali mogu onda igrati sa vama sa ˝obicnom˝ verzijom igre bez ikakvih DLC-a?

mozes mape koje dobijes s obicnom verzijom

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Do McDonaldsa za svaki slučaj{#}

Evo jedna na putu iz McDonaldsa

Klik

17 godina
neaktivan
strbi kaže...

Nema ti više jedinstvenosti zajednice, ne brini. Svatko igra negdje drugdje. Najbolje da pratiš nekoga s frends liste.

14 godina
Friday kaže...
BloOm3R! kaže...

Ja na svojoj konfi na 1024x768 sve off jedna pokrenem na 50 fps -.-'

moze li bolje ? :(

Mislim da bi moralo moći malo bolje ići...

Mislim i ja da bi trebalo bolje ici,jos je i grafa klokana nesto malo.

U cem moze biti problem?

dafuq! =)
13 godina
Skilledžija kaže...

Barem ja tako radim.

Skilledžija kaže...

M16 je daleko najjače oružje u igri i tko to ne želi priznati je njubara samo takva.

Ostala oružja imaju svoje mane odnosno vrline, a M16 ima samo vrline.

Oni koji iskorištavaju te vrline su njubare i amen!

Skilledžija kaže...
>ceco22 kaže...
>gle ja imam mislim sa m16 najvise ubojstava ....
Pa imam i ja.....

4ntraks

1 M16A4 3343 Kills

2 AEK-971 1441 Kills

3 M40A5 1300 Kills

4 M98B 1264 Kills

5 M60E4 1151 Kills

OK, kuzim da si jednom rekao da je M16 prejaka i da ju koriste "njubare", ali da se pespotrebno svadjas vec dvije strane s ljudima, a ti sam spadas u tu kategoriju, to mi je vec cudno.

Ili, kao sto si rekao, svako malo ti je sila pa ju uzimas? {#}

Nego, ozbiljno imas 36 god, i ovako se "nadmudrujes" preko foruma? {#}

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
13 godina
protjeran
bmwhartge kaže...
Cyber_Freak kaže...
Y2K2 kaže...
Cyber_Freak kaže...
Y2K2 kaže...

Prosetaj.

Mozes se samo lagano sagnuti,duboko udahnuti i puhnuti u moju frulu...

Neno mene bas zanima kako igras sada bez haxa, daj mi posalji link od novoga battlelog nicka. nemoj sada reci da nisi kupio ponovno igru.

Da sam koristio hax imao bi jako zavidnu statistiku... Moj experiment me kostao svega i snosim posljedicu za to,a to je naziv citer.. Boli me tuki tko mi vjeruje ili ne... Mozda bi me cak i u hrvatsku repku zvali da sam koristio cheat "all the time"...Imao bi statse kao neki "bivsi" reprezentativci,koji su na kraju zavrsili kao kuhari u MCdonaldsu... ;)
Moj PC  
1 6 hvala 0
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
strbi kaže...

Nema ti više jedinstvenosti zajednice, ne brini. Svatko igra negdje drugdje. Najbolje da pratiš nekoga s frends liste.

neznam, malo mi je glupo igrati bez ekipe, pogotovo BF3, nije to to ako nismo na TS ili nesta :)

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

zasto dokazani cheateri imaju pravo srati po svima u ovoj temi?

sad kad eskalira opet ce biti crvenih kartona, a ovaj gubitnik prvocira vec 2 stranice

Battlelog: LateralusX

7 0 hvala 0
16 godina
Lateralus kaže...

zasto dokazani cheateri imaju pravo srati po svima u ovoj temi?

sad kad eskalira opet ce biti crvenih kartona, a ovaj gubitnik prvocira vec 2 stranice

Nije ti on cheater, ne. On ti je "eksperimentirao" i to ga je koštalo. {#}

šumski put je bio ravan.
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

pr0 igraci koriste m16..

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nabavio sam si neki dan premium i svako malo po chatu vidim da netko nekoga zove noobom zato jer koristi neko oruzje.Mislim stvarno da ljudi toliko ne mogu podnijeti gubiti to je cudo jedno.

...shotgun noob.....gaymore noob....m16 noob...aek noob....f2000 noob....rpg noob.....c4 noob....

Imam osjecaj da koje god oruzje da uzmem uvijek bi netko rekao da sam noob.Najvise igram sa AN-94,valjda sam onda AN-94 noob.

Jos su me neki dan banali bez upozorenja sa close quarters   servera jer sam koristio flashlight.Bilo je jos par likova koji su ga također koristili pa rekoh zasto ne bi i ja.CQ je savrseno mjesto za flashlight(btw ja ga ugasim kad sam u blizini mojih da im ne smetam)

Zato sad najvise igram na no rules serverima pa nek se zivciraju svi koji ne mogu podnijeti gubiti,ja uzivam.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Dal netko mozda ima problema s konstantim kickanjem sa servera?Na koji god server da odem me bez razloga kicka i pise connection to server timed out ili tako nesto.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice