Mene zanima koji će ti k bodovi i zašto se svi ložite nako ako ste već 20+ leveli colonela? Stvarno mi nije jasno...
Da im SPM naraste, po mgućnosti će još resetirat statse kako bi im isti bio još veći.
Mene zanima koji će ti k bodovi i zašto se svi ložite nako ako ste već 20+ leveli colonela? Stvarno mi nije jasno...
Da im SPM naraste, po mgućnosti će još resetirat statse kako bi im isti bio još veći.
Idealan scenarij - dočekati da ti fali jedan ribbon za medal, resetirati statse i otići roknuti par ljudi u 20 sekudni na nosharu - eto ti SPM preko nekoliko... cure ima da bacaju dlake na tebe od želje
Daj molim te javi kako si to rješia jer me strašno nervira, prekine me u pola igre, kad je najnapetije.
napravio repair ali nisam puno igrao pa cemo vidjet
al zasada je sve ok.
probaj repair
BTW, samo da se nadovežem, uzeo još 2GB rama, sad imam 6 i igra leti čak s teksturama na high, što prije nisam smio ni pomislit. Eto di je problem, 4gb nisu dovoljna.
BTW, samo da se nadovežem, uzeo još 2GB rama, sad imam 6 i igra leti čak s teksturama na high, što prije nisam smio ni pomislit. Eto di je problem, 4gb nisu dovoljna.
ofc,ja sam imao 4 gb,katastrofa....sad sa 8 gb nikakvi crashevi ili disconnected problemi.
Evo da opet podsjetim na CroGunners platoon server.
Lokacija Zagreb, dakle najniži pingovi za Hrvatske igrače.
Infantry only server, trenutno se vrti conquest.
M320 i RPG na pješadiju nije poželjan ali neće biti auto bana, tako da odlučite sami ;)
Svi su dobrodošli! OVDJE!
odlično m16 i revive boosting serveri,evo da zatrollam malo....
Jesam ja ovo zaboravio kako BF3 izgleda ili što?
Nisam se spajao dva, tri tjedna i čini mi se da su efekti koje dodaci oružjima daju bitno drukčiji, puno je veći rasip metaka...
Jel se to meni čini ili su se stvari bitno promijenile? To nam je došlo sa zadnjim patchem?
Btw, koje dodatke preporučate za najpopularnija oružja po klasama?
Btw, koje dodatke preporučate za najpopularnija oružja po klasama?
M16 - RDS, underslung rail, HB
M16 - RDS, underslung rail, HB
Njet!
M16 - kobra, grip & heavyb
Ja sam se danas već digao za 2 colonela.
lol nice boosting
kanali cijeli dan i deri
Tako je, cijeli tjedan samo kanali zbog double XP.
pa veci je SPM na ovom novom cq domination modu... ja sam to prvi put zaigrao na mc serveru i smjesno je koliko se bodova natuce u 10 minuta ...
jaoo jučer od 25 online frendića njih 23 je igralo kanale,uključujući mene
nikad mi neće bit jasna ekipa koja igra kanale tdm sa m16a3.
ja ako igram kanale onda igram sa onim oružjem s kojim baš i ne igram,pa otključavam,nabijam killove,isprobavam raznorazna oružja i takve gluparije.
a i dobro je ceco reko,ako hočeš nabit score bolje je igrat CQ CD ili metro only,dobiješ puno više bodova nego na kanalima.
Nema mi ništa mrže nego kada netko kaže ono tipa m16 noob, ili rpg noob, ili aek noob, ku*ac palac noob....... Ma igrat ću š čim god hoću i namjerno u inat sa M16A3 sve mape od sad pa dok postoji bf3 :D
ofc,ja sam imao 4 gb,katastrofa....sad sa 8 gb nikakvi crashevi ili disconnected problemi.
E to nisam ni primjetio zapravo, isto sam morao 3 puta probat uć u server zbog raznih problema, a sada sve radi onako kako je zamišljeno. Stvarno najisplativijih 100kn koje sam sprašio na komp.
meni 4gb rama sasvim u redu,doduse na low na 1600x900 (zato jer je grafa 5570)
Nema mi ništa mrže nego kada netko kaže ono tipa m16 noob, ili rpg noob, ili aek noob, ku*ac palac noob....... Ma igrat ću š čim god hoću i namjerno u inat sa M16A3 sve mape od sad pa dok postoji bf3 :D
Ja sam prije igrao kanale sa m416-icom dok nisam isprobao saigu... Od onda trolam sa njom!
ne kužim zašt bi ti netko reko m16 noob ili aek noob,pa to su puške koje su najnormalnije puške,
rpg noob će ti netko reć jedino ak ga koristiš na inf only serveru a da nema admina da te kicka(naravno kad je zabranjen na serveru)
mene probije kad vidim da netko sa velikim orlićom uđe na tdm kanale na kojima je groo nobova i on ih kao ubija,i još se buksa.
takvi su mi debilana žešća
što se tiće m16a3 puške kao puške je meni najomiljenija,nevažno šta je najbolja,ali je NIKAD ne koristim na tdm još pogotovo ne na nobovima ili low level igračima,to mi je ispod časti
hahaha
Njet!
Zašto grip? Veći je spred nego s u-railom... imam 30k killova s M16 i bolja mi se čini ta combo od onog patcha prije par mjeseci
Njet!
Zašto grip? Veći je spred nego s u-railom... imam 30k killova s M16 i bolja mi se čini ta combo od onog patcha prije par mjeseci
Da sa railom je puška preciznija, ali ima i veći recoil, pa je to više za medium-long range. To obično koriste kamperi kao ona chuky neznam kako mu nick na forumu
A sa gripom dobivaš malu nepreciznost, ali ti smanjuje trzaj i spread metaka u hip firea. Ta kombinacija je više za run and gun, kao rođena za kanale.
Idealan scenarij - dočekati da ti fali jedan ribbon za medal, resetirati statse i otići roknuti par ljudi u 20 sekudni na nosharu - eto ti SPM preko nekoliko... cure ima da bacaju dlake na tebe od želje
Isprobano-nemoguće
SPM se pokaže tek nakon 20 rundi, sada igram dosta CQ domination i imam 3-4 runde sa preko 2000SPM(double XP, medalje), ali i 2-3 runde s ispod 200(Sharqi peninsula na 16p severu, igrao sam s frendom) pa cu vidjeti kako ispadne
Edit: pokazao se, 1266 :D Bilo je oko 330 prije, ali BF mi je prvi MP FPS koji sam igrao, pa mi je prvih 20ak sati i jedan kill bio puno
Da sa railom je puška preciznija, ali ima i veći recoil, pa je to više za medium-long range. To obično koriste kamperi kao ona chuky neznam kako mu nick na forumu
A sa gripom dobivaš malu nepreciznost, ali ti smanjuje trzaj i spread metaka u hip firea. Ta kombinacija je više za run and gun, kao rođena za kanale.
neš ti meni recoila i trzaja kod m16a3,pa ja ga ne primjećujem i igram bez gripa obavezno.
a spred metaka u hip fireu nemoš skužit preveliku razliku
Imam pitanje. Pošto sam nov u BF3 i nemam baš neku opremu jel mi se isplati uzim onaj kit shortcut za 5 eura?
Jesu u to osim oružja uključeni svi dodaci za to oružje kao scopovi, gripovi i to? ili se to mora dodatno otključavat?
neš ti meni recoila i trzaja kod m16a3,pa ja ga ne primjećujem i igram bez gripa obavezno.
Skuži se razlika kad malo duže igraš i testiraš neke kombinacije. Bez gripa se osijeti taj treći, a pogotovo četvrti metak kako jako baci pušku, a preciznost sa gripom iz hipa se osijeti jako jako. To što si ti n00b pa ne primjećuješ je tvoja greška.
Imam pitanje. Pošto sam nov u BF3 i nemam baš neku opremu jel mi se isplati uzim onaj kit shortcut za 5 eura?
Jesu u to osim oružja uključeni svi dodaci za to oružje kao scopovi, gripovi i to? ili se to mora dodatno otključavat?
sve dobiješ otključano,ali
ovo ali je važno jer za 5 eura biraš koju klasu želiš otključanu,jer za 5 eura ne dobiješ sve otključane klase nego primjer uzmeš assault kit shortcut,otključa ti samo assault
ja nemrem vjerovat da nekome uopće pada na pamet to plaćat.
imaš sada double xp tjedan,sjedi za komp,i udri,otključaš sve brzo,nije neka nauka
Skuži se razlika kad malo duže igraš i testiraš neke kombinacije. Bez gripa se osijeti taj treći, a pogotovo četvrti metak kako jako baci pušku, a preciznost sa gripom iz hipa se osijeti jako jako. To što ti nisi PRO pa ne primjećuješ je tvoja greška.
aha trebaš bit pro da skužiš kak ti m16a3 "trza" daj molim te napraviš lagani ali ful lagani pokret mišem prema dolje i problem je riješen,
preciznost sa gripom se osjeti jako?? lol u kojoj to igri?
svaka puška je neprecizna iz hipa,nevažno imala ona grip ili ne imala,a iz hipa gađaš lika na 5 eventualno 10 metara,za sve ostalo se potrudi stisnut desni klik miša tj naciljaš protinika.
ovo me nasmijalo kako m16a3 "trza" ,al stvarno je
Nemaš pojma.
Još nešto. Imam m16a3 ja mislim kad sam US, a kad sam u RUS onda nemam nego imam neki AK nez sad točno, ili obrnuto. Uglavnom vidio sam likove da u oba tima imaju m16a3. Dali ga se za svaki tim treba otklučat posebno ili? Taj sistem otključavanja mi nije baš jasan. A i glupo mi je da se za svaki wep dodaci posebno otključavaju. Recimo dobijem scope x4 za m16a3, a ne mogu ga koristit na ovom ak iz drugog tima.
kakav si ti lik.
pošto si samoprozvani pro igrač,vidim da ti noobovi očitavaju lekciju.
a di si ti to sve gledao i kombinirao ja stvarno neznam.
nema puške(osim supporta),pištolja i snipera kojega nisam "testirao" ako ti nešt nije jasno slobodno pitaj,pa nije sram ako pitaš.
a još pogotovo ako ti netko da pametan odgovor,onda nešto usput i naučiš.
nemaju pojma oni koji moraju koristit m16...ja recimo igram ESL sa sv98 ili 870mcs, pa si ti sad misli XD