- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mislim da je ESL Vs. najbolja stvar koja se desila za BF3 zadnje vrijeme
Skupiš ekipicu i rokaš, prezabavna stvar
Lik glumi..
ma ovaj je munjen,mora glumit sto posto
Assignments: Destroy enemy vehicle with repair tool možeš izvršiti tako da na karti nađeš: radio beacon, t-ugs pa čak i mortar te ga uništit sa onim repair toolom... djeluje iako to nisu vozila :-))
majketi opet double xp od danas do 8.7.
Zadnjih nekoliko dana me uvijek izbaci usred igre. Odjednom mi bloka ekran i izađe mi iz igre. Nevezano koji server igrao ili koliko dugo.
Ima li tko kakav primjer, ideju, nešto?
Zadnjih nekoliko dana me uvijek izbaci usred igre. Odjednom mi bloka ekran i izađe mi iz igre. Nevezano koji server igrao ili koliko dugo.
Probaj ugasit aimbot.exe.
Ako ovo gore ne uspije onda probaj napraviti repair.
Odem ja sad malo da ću skupljat Double XP, connectam se na server u njemačkoj, 30 pinga, za 2 sec BAN, reason: Please find a server in your own country...
Di toga ima lol, a nigdje ne piše da je German only
i meni se isto dešava.samo zblokira ekran u igri,i moram gasit u task mangeru.
danas ću probat napravit repair.
Kakvo je stanje na BF3 na PS3? Dal se uopće isplati kupovati BF3, tj. jel se još uvijek igra?
Kakvo je stanje na BF3 na PS3? Dal se uopće isplati kupovati BF3, tj. jel se još uvijek igra?
da
Ne, BF3 je smece i za klince - kupi COD-MW3; zakon je igrica!
da
Kako stvari stoje, najviše ti je online igrača na PS3.
Screenshot online igrača uzet prije par minuta.
xbox skoro ima ko pc,pa to je poražavajuće
da
na xboxu ima ''malo'' zato jer je xboxeva najvise u USA i kanadi,a oni su u drugoj vremenskoj zoni
treba to pogledati navecer. i po europskom i americkom vremenu
pas mater izbacuje me glede:
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'kozle_hr' (for 2 minutes) ... Violation (IGNORING QUERIES) #9006
sve updejtano
pas mater izbacuje me glede:
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'kozle_hr' (for 2 minutes) ... Violation (IGNORING QUERIES) #9006
sve updejtano
1. ručni update PB-a (http://www.evenbalance.com/index.php?page=support-bf3.php) - vjerojatno jesi već
2. restart routera/modema
3. restart PC-a
Imao sam to jednom pa mi je prošla ta boljka na gore opisani način.
rješeno na drugi način preko pb propertisa ali ipak hvala
i meni se isto dešava.samo zblokira ekran u igri,i moram gasit u task mangeru.
danas ću probat napravit repair.
Daj molim te javi kako si to rješia jer me strašno nervira, prekine me u pola igre, kad je najnapetije.
nvm
kako ce sad bit power levelanje cijeli tjedan
kako ce sad bit power levelanje cijeli tjedan
Ja sam se danas već digao za 2 colonela.
Ja sam se danas već digao za 2 colonela.
lol nice boosting
kanali cijeli dan i deri
Tako je, cijeli tjedan samo kanali zbog double XP.
Mene zanima koji će ti k bodovi i zašto se svi ložite nako ako ste već 20+ leveli colonela? Stvarno mi nije jasno...
bas tako,mene zivo boli cosak koj sam level a ne da peglam jedno te isto do besvjesti