Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.081.094
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
ZeNGe_CRO-mt kaže...

http://www.astrogaming.com/

od ovog nema boljeg i kvalitetnijeg headseata bez obzira koji proizvod od ta tri ponuđena izabrao

ma nemoj... sve te gejming dide mide su za k....

http://europe.beyerdynamic.com/shop/hah/headphones-and-headsets/gaming/mmx-300.html 

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.6.2012 19:27 (berto).
14 godina
neaktivan
ma ja nikad nisam bio za neku daljinu.. Jer jednostavno volim protivniku doci sto blize, ali sad supresor kao da guta metke ili sto vec tako da nema vise svrhu uopce za mene.... Jer volim tisinu oruzja ,ali oni su ga zasrali... Neka oni smanje damage za 50 %, ali nek ne diraju u preciznost.....
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pozdrav

Koliko bi vrijedio Origin s Battlefield 3 kada bi ga prodavao?

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.6.2012 21:21 (dado123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Još jedan hrvat dobio ban. Kolko vidim neki nubić koji je tek počeo igrati, valjda mu igra bila preteška pa treba malu pomoć.

Zanimljivo je kako svi ti čiteri koji dobiju PB ban pišu po zidu i battlelog forumu kako oni nisu nikad to koristili, da oni jedva znaju pokrenuti igru i sl. Pravi mučki provokatori{#}

Moj PC  
6 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Još jedan hrvat dobio ban. Kolko vidim neki nubić koji je tek počeo igrati, valjda mu igra bila preteška pa treba malu pomoć.

Zanimljivo je kako svi ti čiteri koji dobiju PB ban pišu po zidu i battlelog forumu kako oni nisu nikad to koristili, da oni jedva znaju pokrenuti igru i sl. Pravi mučki provokatori{#}

boze i ovaj iz Rijeke,nismo svi takvi stvarno,Veki cuvaj se....PB je u Rijeci i vozi gore prema tebi hihi {#} ali statsi su mu nikakvi,mozda je greska

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.6.2012 21:38 (Blade Runner31).
15 godina
Battlefield 3

mislim da su me PIS zamrzili danas.....

BF3 FlamingKing
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Blade Runner31 kaže...
Jack Sparrow kaže...

boze i ovaj iz Rijeke,nismo svi takvi stvarno,Veki cuvaj se....PB je u Rijeci i vozi gore prema tebi hihi {#} ali statsi su mu nikakvi,mozda je greska

Rođen sam u Rijeci, gradu najvećih BF3 cheatera {#}

Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
16 godina
Ovi HR čiteri su svi fakat iz Rijeke...ili neko dila wh ili fenomen
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
Battlefield 3

Našao sam na eksternom disku kopiju BF3 foldera kad sam nosio kod frenda da ne mora skidati negdje u 4. mjesecu(znači ima već BTK i predzadnji patch) i ima svega 11GB, a sada mi je isti taj folder(nakon novog patcha i premiuma, znači CQ) preko 20GB :O

Tko je ono rekao da se fileovi samo zamjenjuju?

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

Uf svi iz moje okolice dobili ban hmmm jel mi to neka skrivena poruka.{#}{#}

13 godina
ceco22 kaže...
ma ja nikad nisam bio za neku daljinu.. Jer jednostavno volim protivniku doci sto blize, ali sad supresor kao da guta metke ili sto vec tako da nema vise svrhu uopce za mene.... Jer volim tisinu oruzja ,ali oni su ga zasrali... Neka oni smanje damage za 50 %, ali nek ne diraju u preciznost.....

Pa upravo tako suppressor sada i radi. Imaš veću preciznost (manji spread) kad gađaš kroz sight, a zauzvrat damage pada na daljinu. Umjesto na 50 m, sa suppressorom ti je minimalni damage već na 30 m.

BF3: Bombovich
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Nađu se iza ugla,na papiriću mu napiše link,ovaj mu da pare i put pod noge {#}

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
14 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...

Hehe.

Ma neće PB u Viškovo :D , oni hvataju samo u centru gradu , Mcdonaldsu i tako... {#}

Možda je i ovaj uzeo x22 menu.

13 godina
neaktivan
ivanec kaže...
stalno mi javlja da imam krivi pass
i na battlelogu i na originu
????

meni se isto to dogodilo i morao sam promijeniti pass

17 godina
hellbyte0 kaže...

Uf svi iz moje okolice dobili ban hmmm jel mi to neka skrivena poruka.{#}{#}

Cheateru jedan, vidio sam te da nosis 2 hambureka iz McDonaldsa - KGB te prati :)

16 godina

Nisam u toku te ne znam je li to stara vijest, ali od ponedjeljka počinje Double XP week koji traje za premiumce cijeli tjedan, a za škrtice dva i pol dana. 

Sad vidio na fb-u pa reko da podjelim ako još tko nije vidio.

šumski put je bio ravan.
13 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

MakeYouRage_CRO.....kako mi se sere od takvih imena.Neki dan sam igrao sa I_Kill_Ur_Family, prijavio sam ga odma.

14 godina
Battlefield 3

Kao sta je vec napisano...

Next week, we have a great treat for all Battlefield 3 players. Premium members will get double XP for an entire week, while non-Premium members get two and a half days of double XP goodness.

As always, double XP means your net gain for any round will be effectively doubled at the end of round. This goes for any map and any mode from the base game or any of our expansion packs, as long as you play on ranked servers.

July Double XP event
What: Double your net score after every round
Who: All players
When: July 2-8 for Premium members, July 2-4 for non-Premium members
Starts: 00:01 PDT/07:01 UTC July 2 (click link for handy time conversion tool)
Ends for non-Premium members: 13:00 PDT/20:00 UTC July 4
Ends for Premium members: 23:59 PDT July 8/06:59 UTC July 9

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
BF3 Serveri

Nedavno sam se zaželio dobre igre pa sam kupio BF3, do sada sam gubio vrijeme na SAMPu.
Naime, pokrenem igru sve 5, otvori mi se battlelog. Fail no. 1. Osobno mislim da je ovo promašaj, ovako traženje servera preko browsera. Ne sviđa mi se ali valjda postoji razlog zašto su to radili.
Naime to nije bitno, problem je sljedeći. Odem na Multiplayer, browse servers.
Isključim filter, znači stavit da može bit bilo koja ekspanzija, bilo koji broj slotova i igrača, bilo koja mapa, jedino što je ''Checked'' je Preset: Normal, Punkbuster: On i Ranked: On.

I evo što dobijem http://img806.imageshack.us/img806/7626/7ac38afdbffb47f2bdb0f59.png

Pa šta da u svijetu su samo 3-4 servera sa igračima?? Znam da nisu, jer sam stavio kasnije u filter da ima malo free slotova pa mi je izlistalo nekih 10-15. Ali to i dalje nije način a ni to nisu svi serveri. Mene interesira dali se može SVE ali SVE servere izlistat nekako? Pa ovo je živo sranje ako ne može, to su zadnje budale radile ako je tako, igri svaka pohvala, stvarno je dobra i zadovoljan sam, SP je isto oke, ali brate traženje servera je horor...

EDIT:
Zanima me još dali se može connect na neki server direktno preko IP, to se nisam sjetio potražit pa da odmah pitam. I ima li koji naš server da je dobar/pun?

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.7.2012 10:25 (Tox2401).
14 godina
neaktivan
Re: BF3 Serveri
Tox2401 kaže...

Nedavno sam se zaželio dobre igre pa sam kupio BF3, do sada sam gubio vrijeme na SAMPu.
Naime, pokrenem igru sve 5, otvori mi se battlelog. Fail no. 1. Osobno mislim da je ovo promašaj, ovako traženje servera preko browsera. Ne sviđa mi se ali valjda postoji razlog zašto su to radili.
Naime to nije bitno, problem je sljedeći. Odem na Multiplayer, browse servers.
Isključim filter, znači stavit da može bit bilo koja ekspanzija, bilo koji broj slotova i igrača, bilo koja mapa, jedino što je ''Checked'' je Preset: Normal, Punkbuster: On i Ranked: On.

I evo što dobijem http://img806.imageshack.us/img806/7626/7ac38afdbffb47f2bdb0f59.png

Pa šta da u svijetu su samo 3-4 servera sa igračima?? Znam da nisu, jer sam stavio kasnije u filter da ima malo free slotova pa mi je izlistalo nekih 10-15. Ali to i dalje nije način a ni to nisu svi serveri. Mene interesira dali se može SVE ali SVE servere izlistat nekako? Pa ovo je živo sranje ako ne može, to su zadnje budale radile ako je tako, igri svaka pohvala, stvarno je dobra i zadovoljan sam, SP je isto oke, ali brate traženje servera je horor...

EDIT:
Zanima me još dali se može connect na neki server direktno preko IP, to se nisam sjetio potražit pa da odmah pitam. I ima li koji naš server da je dobar/pun?

sranje koje nemože,da.

izlista ti jednom jedne servere onda kad ponovo klikneš refresh onda opet druge i tako samo u krug.ali poredaj ih po pingu,bit će ti lakše

neki od naših servera koji je svako malo pun je ovaj :)

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/b7e5bd8a-6a94-4bf3-8794-894844ada917/Platoon-Rijeka-Croatia-PRi/

Battlelog CRO_ZeNGe
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ma naviknuti ćeš se na server browser i battlelog, daj mu malo vremena i vidjet ćeš da je fora.

Što se tiče filtera, eliminiraj servere van europe s velikim pingom, ideš na Set Region filter i odabereš europske zemlje. I podesi Free Slots filter, da ti izbaciju servere s 1-5 praznih mjesta. Neznam kako ti tako malo servera izbacuje, ja kad namjestim Free Slots da mi prikazuje i pune i prazne servera, izbaci ih toliko da mogu scrollati u nedogled.

[19xx] Pr0d1gyyy ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: BF3 Serveri
ZeNGe_CRO-mt kaže...

sranje koje nemože,da.

izlista ti jednom jedne servere onda kad ponovo klikneš refresh onda opet druge i tako samo u krug.ali poredaj ih po pingu,bit će ti lakše

neki od naših servera koji je svako malo pun je ovaj :)

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/b7e5bd8a-6a94-4bf3-8794-894844ada917/Platoon-Rijeka-Croatia-PRi/

Hvala ti na brzom odgovoru, budem provjerio taj server :D

13 godina
dreammaker kaže...

Nisam u toku te ne znam je li to stara vijest, ali od ponedjeljka počinje Double XP week koji traje za premiumce cijeli tjedan, a za škrtice dva i pol dana. 

Sad vidio na fb-u pa reko da podjelim ako još tko nije vidio.

neke ŠKRTICE bi dale 50 eur za premium ali si to nemogu priuštiti jer imaju obitelji sa malom djecom na koje trebaju potrošiti taj novac i kupiti im šta trebaju...ne kupuju svima roditelji igre...za dvadesetak godina dok odrasteš budeš vjerovatno skužio zašto su u ovo doba postojali premium i nonpremium igrači u bf3

13 godina
neaktivan
thesekiman kaže...

Ma naviknuti ćeš se na server browser i battlelog, daj mu malo vremena i vidjet ćeš da je fora.

Što se tiče filtera, eliminiraj servere van europe s velikim pingom, ideš na Set Region filter i odabereš europske zemlje. I podesi Free Slots filter, da ti izbaciju servere s 1-5 praznih mjesta. Neznam kako ti tako malo servera izbacuje, ja kad namjestim Free Slots da mi prikazuje i pune i prazne servera, izbaci ih toliko da mogu scrollati u nedogled.

Jesam, do sad nisam gledao taj filter nešto puno. Ali počeo sam sad stavljat samo Europske zemlje, i stavio sam Full ili 1-5 free slots i stvarno je ima puno servera. Naime ispada da filter čim je precizniji i više ispunjen to će više servera bit. To mi je novo i neuobičajeno ali opet dobro. Malo sam u prvom postu rageo jer sam izgubio živce kad vidim po 3 servera.
Sad je baš kako ti kažeš, scrollo sam dosta dolje i svi serveri puni, nije to tako loše na kraju {#}

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Imam još jedno pitanje.
Dok se vozim okolo u nekom vozilu zna mi nestat zvuk i onda varira kad se vrati, a zna se i ne vratit čuju se samo neki zvukovi dok recimo kretanje tenka ne i sl.
Zna netko uzrok?

0 0 hvala 0
13 godina
power_user kaže...

Našao sam na eksternom disku kopiju BF3 foldera kad sam nosio kod frenda da ne mora skidati negdje u 4. mjesecu(znači ima već BTK i predzadnji patch) i ima svega 11GB, a sada mi je isti taj folder(nakon novog patcha i premiuma, znači CQ) preko 20GB :O

Tko je ono rekao da se fileovi samo zamjenjuju?

Zato jer patchevi vise manje zamjene fajlove (istina, nesto se doda, al ne u gigabajtima), a cim je u patchu i novi DLC (recimo CQ) onda se skidaju i nove teksture, mape, oruzja.... a to je nekoliko gigabajta.

Istina, razlika je veca nega sam mislio, al eto.... probaj istu usporedbu napraviti ako ce za mjesec-dva izaci novi patch (kad smo sigurno da jos nema fajlova za Armored Kill - novi DLC).

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
13 godina
Tox2401 kaže...

Imam još jedno pitanje.
Dok se vozim okolo u nekom vozilu zna mi nestat zvuk i onda varira kad se vrati, a zna se i ne vratit čuju se samo neki zvukovi dok recimo kretanje tenka ne i sl.
Zna netko uzrok?

Dogadjalo se, bio je bug. Al su obecali de ce ispraviti u novome patchu.

Iskreno, nisam cuo da netko sad ima taj problem.

Pogledaj ovo:

http://sonsofvalour.forumotion.co.nz/t687-battlefield-3-tweaks-and-fixes

i ovo:

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2224117

Ako se negdje spominje zvuk.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
17 godina
odjavljen
Tox2401 kaže...

Imam još jedno pitanje.
Zna netko uzrok?

Takve stvari su uobičajene ako je pored tebe bila neka veća eksplozija. Onda ti se polako počne vraćati "sluh". Ali ako ti se to događa iz čista mira onda je malo čudno...

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Tox2401 kaže...

Imam još jedno pitanje.
Zna netko uzrok?

Dogadjalo se, bio je bug. Al su obecali de ce ispraviti u novome patchu.

Iskreno, nisam cuo da netko sad ima taj problem.

Pogledaj ovo:

http://sonsofvalour.forumotion.co.nz/t687-battlefield-3-tweaks-and-fixes

i ovo:

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2224117

Ako se negdje spominje zvuk.

Jel moguće da je lag uzrok, jer evo sad igram solo na jednom serveru i nisam još naletio na problem, a i nije mi se događalo u SP.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Konačno taj stationary medal.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.3.2024 15:28 (Masta1).
Moj PC  
11 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice