Sad igram na MC serveru i sam odjednom propadnem pod mapu i izbaci me iz igre. Slučajno sam ugasio battlelog, pa nisam vidio zašto. Jel se ikom dogodilo?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sad igram na MC serveru i sam odjednom propadnem pod mapu i izbaci me iz igre. Slučajno sam ugasio battlelog, pa nisam vidio zašto. Jel se ikom dogodilo?
Nije :) Al me tcom mater in j.eben uredno u ponoć izbaciva...
kako rijesit to da ne mijenja ip ili zasto vec izbacuje.stavio sam da koristi istu ip adresu ali opet isto
I ja isto, resetira san ga u 5 popodne, ali opet nakon jednog dana ista stvar... svaki put u ponoć....
Procackajte po opcijama routera. neki imaju mogucnost da ti odredis kad ce se veza resetirati.

Koji imas ruter ?
Šta koristite za konverziju izlaza iz frapsa? Pokrenuo sam handbrake i ide dosta brzo (file od 22-23 giga konverta u x264 za cca 15 minuta).
kako pravis ovaj BF 3 prelaz ?
http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-3-pc/1462192-pb-violation-ignoring-queries-9006-a.html
Ne znam je li vama novo ili ne ALI - danas na SQDM Noshahr Canals vidjeh snajpera na vrhu onog najvećeg hangara, koristio je MAV.Slučajnim slučajem, sačekuša tenka, naciljam sa Javelinom prema snajperu na sekundu KAD Javelin skuži MAV, fino ga zalockam i gledam kako raketa ide od onoga mosta sa drugog kraja mape prema snajperovom MAV-u i BOOOOM, kill, hehe.
kako pravis ovaj BF 3 prelaz ?
Odgovorio sam ti na YT-u. Valjda si ti CrniJoker :)
^^
Not sure if serious....
Imam doma roccat i obicne stereo.
Razlika je NEBO i ZEMLJA.
Ne razumijem o cemu vi pricate?
Virusu isto nije jasno?! Zar surround nije bolji od sterea?
Creative sound blaster 3d sigma. Imao i g35 i gamecom 777 ali ove imaju najviše mogućnosti od svih navedenih (gamecom nema apsolutno nikakav popratni software) a creative ima sve što i g35(cool sound morphing, profile itd)
A što se tiče kvalitete zvuka, daleko su bolje od g35.. po meni čuješ veći spektar frekvencija ako ih usporedujem sa g35. Gamecom 777 s druge strane ima odličan zvuk no nisu preudobne(jako stišću glavić)
Što se tiče surrounda, sve ti je to tak. Eventualno neke sluške sa stvarnim surroundom(ne emuliranim kao što je dolby headphone ili THX TruStudio Pro Surround kod creativa)
Pravi surround imaju
i sve druge koje imaju 6 ili 8 drivera ugrađenih u sluške.
od ovog nema boljeg i kvalitetnijeg headseata bez obzira koji proizvod od ta tri ponuđena izabrao
Hehehe, ma nebi dao 200 - 300 dolara za headset ma da je od zlata :D
od ovog nema boljeg i kvalitetnijeg headseata bez obzira koji proizvod od ta tri ponuđena izabrao
I dostupan je u vašem lokalnom dućanu, not.Šteta, navodno najbolji headsetovi.
Koji imas ruter ?
THOMSON ST780
Koji imas ruter ?
THOMSON ST780
ja imam isti problem kao i ti,imam TG 782
I stereo, imaju tipku za prebacivanje na stereo čime dobivaš sterei 7.1.
Na Roccatu mozes imat i stereo,LOL,samo nemoj ukopcat jedan od cinceva. Ja imam 5 cinceva koje spajam u Ausu Xonar Dg i usb od sluska koje sluzi kao posebno napajanje (jer je real 5.1)
Anyway,evo ti link na stranicu njihovu pa pogledaj http://www.roccat.org/Products/Gaming-Sound/ROCCAT-Kave-5-1/
I btw- Kad poslusas sa bilo kojim real 5.1 ili 7.1 ovo,javi dojmove. ;)
Da, osjeti se razlika u zvuku. Hvala na preporuci...sada kreče fino podešavanje svega ikad. :D
i na battlelogu i na originu
????
Do 1000 kn. Virus gleda G35, dosta su hvaljene.
Ja ti preporučam Platronics Gamecom 780, vrhunske, ako te ne smeta nedostatak 3.5 mm kontektora biti će ti dobre. Imaju 7.1, udobne su i dobar mic.
Ali virtualni kompa,virtualni 7.1.....
I stereo, imaju tipku za prebacivanje na stereo čime dobivaš sterei 7.1.
Na Roccatu mozes imat i stereo,LOL,samo nemoj ukopcat jedan od cinceva. Ja imam 5 cinceva koje spajam u Ausu Xonar Dg i usb od sluska koje sluzi kao posebno napajanje (jer je real 5.1)
Anyway,evo ti link na stranicu njihovu pa pogledaj http://www.roccat.org/Products/Gaming-Sound/ROCCAT-Kave-5-1/
I btw- Kad poslusas sa bilo kojim real 5.1 ili 7.1 ovo,javi dojmove. ;)
Imam istu zvucnu i iste sluse i stvarno svaka preporuka (real 5.1 a ne kao kod razera virtual 5.1 ili 7.1 )
i na battlelogu i na originu
????
onda ti je sto posto kriv pass
^^
Not sure if serious....
Imam doma roccat i obicne stereo.
Razlika je NEBO i ZEMLJA.
Ne razumijem o cemu vi pricate?
Virusu isto nije jasno?! Zar surround nije bolji od sterea?
Creative sound blaster 3d sigma. Imao i g35 i gamecom 777 ali ove imaju najviše mogućnosti od svih navedenih (gamecom nema apsolutno nikakav popratni software) a creative ima sve što i g35(cool sound morphing, profile itd)
A što se tiče kvalitete zvuka, daleko su bolje od g35.. po meni čuješ veći spektar frekvencija ako ih usporedujem sa g35. Gamecom 777 s druge strane ima odličan zvuk no nisu preudobne(jako stišću glavić)
Što se tiče surrounda, sve ti je to tak. Eventualno neke sluške sa stvarnim surroundom(ne emuliranim kao što je dolby headphone ili THX TruStudio Pro Surround kod creativa)
Pravi surround imaju
i sve druge koje imaju 6 ili 8 drivera ugrađenih u sluške.
I roccat kave imaju pravi surround
Po meni i nije šteta. Da skidaš na 200 metara sa supresoron bolje nego heavy barrelon nema smisla nikakvog.... Na medium to close i dalje suporesor je odličan a tako triba i bit.