Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.081.219
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Super - igram 2 sata ko konj i otključam sve i svašta i ostanem bez bodova - nema ih na battlelogu {#}

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

jel se kome desio bug da nemože igrat sa m16a3?meni je jednostavno nestao u izborniku i vise nemogu opce igrat s njim...{#}

BF3 nick:FlasHard3 Xfire:bobbyz666
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Battlefield 3
BobbyZ kaže...

jel se kome desio bug da nemože igrat sa m16a3?meni je jednostavno nestao u izborniku i vise nemogu opce igrat s njim...{#}

ako si na ruskoj strani onda nemaš m16, moraš ga otključati

14 godina
neaktivan
BobbyZ kaže...

jel ima u kojem cd key shopu za kupit premium za manje od 50 dolara?

http://www.g2play.net/index.htm

[M|C] 7emper_fi
14 godina
Battlefield 3

Eto ga.. {#}

DB XP je pomogao malo da se to ubrza. {#}

Trebalo mi je 578h 59 min.

Moj PC  
28 0 hvala 2
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Nesto battlelog zahebava, malo malo pa nedobijem battle report, sada sam odigrao partiju od 2000 tickeata imao 182-21 i nemam je u battlereportu.

Battlelog: ljudina
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
drahic kaže...

Eto ga.. {#}

Prvo se boostaš, a onda se hvališ. Ne može to tako.

Svejedno, svaka čast ;)

šumski put je bio ravan.
15 godina
drahic kaže...

Eto ga.. {#}

i šta ćeš sad,....možeš umrijet samo nema ti život previše smisla...sry ali ne :)

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

hocu li moc pokrenut BF3 ako nadogradim ram na 2gb ?? :SS

saodhnasdihwd0hiwdphaisdf'wqfhasčfasfnsiafhnawihasiofjqwđfhniasm

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
ajdin99 kaže...

hocu li moc pokrenut BF3 ako nadogradim ram na 2gb ?? :SS

Trebaš ti svašta nadograditi...

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
bmwhartge kaže...

Nesto battlelog zahebava, malo malo pa nedobijem battle report, sada sam odigrao partiju od 2000 tickeata imao 182-21 i nemam je u battlereportu.

Isto i kod mene (malo manje killova). To mi je do sada najbolja partija i baš je ona morala nestati...

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
MV_gamer kaže...
animosity_frenzy kaže...

Od nedavno mi je došlo do naglog pogoršanja performansi igre. Koliko se sjećam počelo je sa CQ-om. Imam par pitanja za vas.

1. Trzaju li vam, odnosno imate li nesnosan lag na CQ mapama? Ovo mi se počelo događati skoro redovito i na velikim mapama gdje prije uglavnom nije bilo problema.

imam isti problem kao i ti.. koji pc imaš?

Imam i ja taj problem, cak sam jucer skuzio i da mi metro steka kada se nalazite tamo vani na a, cini mi se da su nesto sa patchom zahebali, ako netko ksuzio do cega je neka napise.

14 godina
neaktivan
BobbyZ kaže...

jel ima u kojem cd key shopu za kupit premium za manje od 50 dolara?

imas ovdje http://www.cdkeyhouse.com/video-games/action-fps/buy-cd-key-battlefield-3-premium_504

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
14 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...
MV_gamer kaže...
animosity_frenzy kaže...

Od nedavno mi je došlo do naglog pogoršanja performansi igre. Koliko se sjećam počelo je sa CQ-om. Imam par pitanja za vas.

1. Trzaju li vam, odnosno imate li nesnosan lag na CQ mapama? Ovo mi se počelo događati skoro redovito i na velikim mapama gdje prije uglavnom nije bilo problema.

Imam i ja taj problem, cak sam jucer skuzio i da mi metro steka kada se nalazite tamo vani na a, cini mi se da su nesto sa patchom zahebali, ako netko ksuzio do cega je neka napise.

evo onda smo trojica sa tim problemom,i ja neznam kako,šta...ako saznate javite

eto prije 3 dana lijepo otiđem na server jedan,conquest brijem bazaar,igramo tako napucavamo se,vidim ja lik gađa nenormalno,(btw bio je lvl 24.)rekao sam sebi ma neću mu pisat ništa,i neda mi vrag mira nakon što me par puta skinuo "čudno",u tri metka svaki put,napišem mu nice aiming for 24 lvl.,tako on piše prvo neke spike,onda sad kako ja trebam naučit igrat itd,ok rekao mu igramo dalje,btw ja sam bio prvi daleko,nekih 60-14 i opet me skine frajer dva-tri puta "čudno" napišem mu čiter,i tako frajer nešto piše bzve ,i opet mi neda vrag mira i otiđem mu na profil,kad ono šou,vraćam se u igru i napišem mu da je garantirano čiter bez obzira na statse jer je 24 lvl,ali ako netko tako gađa sa lvl 24 ja sam jeb+eni kreten! on napiše kako su mu "ukrali account"sa prošlog profila,da mu je ovo novi,ja mu napšem šta mu je ukrao punkbuster profil,i on se izvlači nešto i nestane sa servera,ekipa na serveru se smijala na najjače (po komentarima)

inače ne pišem ljudima takve gluposti

Battlelog CRO_ZeNGe
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.6.2012 11:39 (ZeNGe_CRO-mt).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

neznam zašto ali od zadnjeg patcha ja nemogu nikog reportat...

ovaj lik je jucer samo ubijao magnumom cim se spawnas bilo di na mapi, i idem reportat ali nemogu nikog reportat vec par dana...

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/davidasulin7777/stats/473799604/

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.6.2012 12:48 (berto).
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
bmwhartge kaže...
MV_gamer kaže...
animosity_frenzy kaže...

evo onda smo trojica sa tim problemom,i ja neznam kako,šta...ako saznate javite

Gledao sam malo po drugim forumima i ljudi se isto masovno žale na micro stuttering na CQ mapama. Ne pomaže čak ni ako se sve stavi na low. Mislim da je kod mene problem što mi grafička lagano postaje preslaba za bf3, odnosno CQ mape, a za lag na starim mapama krivim k*rčev B net. Jučer prvi put u server browseru nisam mogao vidjeti ping. Danas je opet normalno što se toga tiče.

KILL! Have no fear!
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.6.2012 12:54 (animosity_frenzy).
15 godina
Battlefield 3

Nove mape nisu optimizirane i ima dijelova di zaštekaju jako. Samo su ih složili u mjesec dana i izbacili, nema tu nekog poliranja. Bf3 je valjda jedina igra koja svoje hardverske zahtjeve mijenja po dlcovima. Prvo ti igra radi normalno, onda nove dlcove moraš uzet novi komp da ti bude igrivo...što ima smisla da, ipak je dlc kao nova igra :facepalm:

Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Ali nema do onoga kako Oman laga u nekim djelovima mape. Sve okolo je ok ABDEG zastave ali C i F su katastrofa, C pogotovo. Odnosno onda ruta kuda ide Rush je jako neoptimizirana.

A od ovih CQ je najbolja Scarpmetal koja osim što i radi prekrasno je i jako dobro dizajnirana.

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.6.2012 13:04 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 3

isto tako i metro sve glatko ide a cim izades na A laga za poluditi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
animosity_frenzy kaže...

Gledao sam malo po drugim forumima i ljudi se isto masovno žale na micro stuttering na CQ mapama. Ne pomaže čak ni ako se sve stavi na low. Mislim da je kod mene problem što mi grafička lagano postaje preslaba za bf3, odnosno CQ mape, a za lag na starim mapama krivim k*rčev B net. Jučer prvi put u server browseru nisam mogao vidjeti ping. Danas je opet normalno što se toga tiče.

da ali brijem da od ljudine i moja grafička nisu baš slabe grafičke,nisu jake do bola ali bogami nisu slabe

Battlelog CRO_ZeNGe
14 godina
neaktivan
@berto ja taj problem imam bar mjesec i nesto dana.. Nako onog jednog update battleloga, svaki put kad kliknem report dobijem eror i da probam kasnije....
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
15 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
@berto ja taj problem imam bar mjesec i nesto dana.. Nako onog jednog update battleloga, svaki put kad kliknem report dobijem eror i da probam kasnije....

moguce da je od onda, nisam primijetio jer nisam bas reportao, ali u zadnjih par dana sam naletio na par ocitih cheatera i htijeo repotrat kad ono k***c...

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.6.2012 13:14 (berto).
14 godina
neaktivan
isti slucaj..... Naletio sam na par bas ocigledni... Ali nista od toga, a znam da bar jos 10 ljudi mi je reklo da ne mogu, samo ne vidim na sluzbenom forumu nigdi teme o tome...
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
13 godina
neaktivan
berto kaže...

neznam zašto ali od zadnjeg patcha ja nemogu nikog reportat...

ovaj lik je jucer samo ubijao magnumom cim se spawnas bilo di na mapi, i idem reportat ali nemogu nikog reportat vec par dana...

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/davidasulin7777/stats/473799604/

da sje*ali su taj report vise neradi

15 godina
Battlefield 3

Žasu je optimizacija i neki djelovi su trzavi. Drago mi je to čuti, mislim ne da sam sretan radi toga nego da i drugi ljudi imaju probleme jer sam mislio da mi je do lapa. Ako netko sa zmajem od grafe ima takve probleme onda je do njih problem a ne kod nas.

Oman je meni neigriv, kao i sve karkand mape nakon zadnjeg patcha. Sve cq mape ne smijem preko 24 igrača igrat, a operation 925 trza kad gledaš kroz one duge hodnike prema c. Donya je još ok i ziba može proć. Scrap je jako dobra mapa što je da je, nevjerovatno je igriva sa puno prolaza i mogućnosti,

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Žasu je optimizacija i neki djelovi su trzavi. Drago mi je to čuti, mislim ne da sam sretan radi toga nego da i drugi ljudi imaju probleme jer sam mislio da mi je do lapa. Ako netko sa zmajem od grafe ima takve probleme onda je do njih problem a ne kod nas.

Oman je meni neigriv, kao i sve karkand mape nakon zadnjeg patcha. Sve cq mape ne smijem preko 24 igrača igrat, a operation 925 trza kad gledaš kroz one duge hodnike prema c. Donya je još ok i ziba može proć. Scrap je jako dobra mapa što je da je, nevjerovatno je igriva sa puno prolaza i mogućnosti,

Nemam nikakvih problema s trzavicama i optimizacijom. Igram na high postavkama i sve uredno prolazi.

[url=http://www.enjin.com/bf3-signature-generator][img]http://sigs.enjin.com/sig-bf3/680763f317669c2b.png[/img][/url]
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Koliko vidim da vecinom imaju problema sa trzanjem svi koji imaju amd procesor.

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

b3 mi se poceo gadit sve vise i vise.. sto napravise od igre.. {#}

xfact
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Kiki-hr- kaže...
fila2208 kaže...

Nemam nikakvih problema s trzavicama i optimizacijom. Igram na high postavkama i sve uredno prolazi.

PA bravo za tebe, ali veći postotak je ljudi sa kojima sa pričao i imaju problem, nego oni koji nemaju.

14 godina
protjeran
Battlefield 3

jos sam primjetio kada ukljucim onaj grafikon, da mi pocinje trzati kada pocnem po nekome pucati, sto mi totalno poremeti recoil, ili kada sam pod supresom takoder trzaka.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice