Dali je dopusteno igrat s FXAA injector-om?
Za sada da.
Za sada da.
Mene je dado jedamput upitao kako sam se spawnao iza njih u crvenom prostoru na mapi na početku runde i pobio ih sve s leđa. Stvar je u autobalanseru koji te nekad baci u protivnički tim ali odmah i vrati pa se spawnaš iza svih..
Inače kul ali ne događa se često
Za sada da.
mislim da je jednostavnije na nvida control panelu pod adjust desktop color settings, ak imas nvidiu , za ati ne znam valjda se isto moze
Malo prije me izbacilo sa porukom conction lost with ea, idem provjeriti update PB sve u redu, stavim repair game i skine neki update od 99,6 mb, pa ako vam se dogodi da znate. Inače igra je original engleska verzija LE.
Neznam točno ali uzima više toga u obzir, bilo je u temi negdje prije ovih sapunica. Samo sam primjetio da je sad puno teže imati pozitivan skill nego prije bez obzira koliko je dobar rezultat. Ali nije važno da o tome sad raspravljamo, idemo malo .
Navodno je taj skill jedino bitan kada se ide na 'quick match' feature i više je zamišljen za ekipu sa konzolama.
Nikad nisam niti kliknuo na taj quick match.
da li se dobiva ban za metro glitch ili ne?
Ne, ali trebao bi dobit ban ako to abjuzaš.
zadnja 2 dana ne mogu igrat nikako, kada idem repair inst mi skida neki k od 99mb i u pola loadinga bf3 stoped working, a kada i uspijem pokrenut sve postavke i sve mi je toliko sje da mi treba pola sata dok opet sve ne namjestim kako je bilo. ode sada bf3 zajedno sa windowsima u smeće pa sve na novo
Jel mi mozete preporucit di kupit kod nas BF3 najjeftinije a opet sigurno?
Po mogucnosti da je ZG ili okolica.
misliš da me izbaci admin ili igrači sa servera ili?
Možeš sam sebe izbaciti ako misliš koristiti to.I admin bi ti trebao dati perm ban ako te skuži kao i svim drugih igračima koji koriste to.
kakvo glitchanje ??!!! nabijem vas,igrajte mučki prsa u prsa !
Možeš sam sebe izbaciti ako misliš koristiti to.I admin bi ti trebao dati perm ban ako te skuži kao i svim drugih igračima koji koriste to.
kako sam sebe,zašto bih sebe izbacio,ostali igrači se spawnaju na mene i šta onda,vidim da samo jedna strana može koristit glič
Od nedavno mi je došlo do naglog pogoršanja performansi igre. Koliko se sjećam počelo je sa CQ-om. Imam par pitanja za vas.
1. Trzaju li vam, odnosno imate li nesnosan lag na CQ mapama? Ovo mi se počelo događati skoro redovito i na velikim mapama gdje prije uglavnom nije bilo problema.
2. Za korisnike B net-a: je li vam ping skočio naglo u zadnjih tjedan - dva?
Čini mi se da svako malo imam spikeove što se tiče pinga, ali nisam siguran. Sumnjam i na zadnje ati drivere i na neoptimiziranost cq mapa. Najveći sumnjivac mi je trenutno B net.
nemogu uć u je*** glič,nek se hebe
koj si ti specijalac... stalno po forumu vajnas da su svi cheateri i onda se jos zalis da nemozes ic u glitch...
e pirate sad kad vidim taj video jasno mi je kako su se ovi iz MC klana spawnali kod MCOM-a u wc-u kad smo igralu rush na toj mapi iako nije bilo beacona nigdje u wc-u ali se cuo da beep-a
I ja kazem Drazenu kako se spawnao meni iza ledja na nasem MCOM-u koji jos nije bio ni arman, i on mene ubjedjuje da se spawnao na njega prije nego sam ga ubio sto nije tacno jer sam ja ubio drazena i cuo beepanje i obisao citav wc i polupao sva ona vrata trazeci beacon i kontam gdje beep-a bemu beacon i lik se stvori iza mene tj lijevo iza mene jer sam ga vidio kad se stvorio i poceo sam i pucati na njega al je imao onu spawn protection i uspio me ubiti prije nego ja njega..
I zato sad kazem Drazene nataknem i tebe i tvoj klan jer ste toliko jadni da se sa tim glitchevima sluzite, ko da vam je to jedino u zivotu pa ste spremni cak i na takve stvari da bi pobijedili... jadno jebote...
Niko to nije ni zna od nas a kamoli koristija, zato fak of, a bolje da natakneš neku ženku nego da si isfrustriran ode na forumu.
koj si ti specijalac... stalno po forumu vajnas da su svi cheateri i onda se jos zalis da nemozes ic u glitch...
M4X je bog i batina, ne rađa se takav svaki dan
ne mogu ni ja u glič., sad me neki gličer na bazaru ispod ceste ubio na infantry serveru. pitanje, gdje je ulaz.,?
igra li tko BF3 na ovoj zadnjoj Windows 8 verziji? i da li ima problema sa Punkbusterom? mene na svakoj igri ebe pb
LOL još mi nisu jasni pojedinci koji ne shvačaju da vas M4X namjerno trola i provocira. Stalno to radi i stalo padate na njegove fore.
pa čit i glič nije isto
Od nedavno mi je došlo do naglog pogoršanja performansi igre. Koliko se sjećam počelo je sa CQ-om. Imam par pitanja za vas.
1. Trzaju li vam, odnosno imate li nesnosan lag na CQ mapama? Ovo mi se počelo događati skoro redovito i na velikim mapama gdje prije uglavnom nije bilo problema.
imam isti problem kao i ti.. koji pc imaš?
Pozdrav!
Zna li itko zašto ne mogu vidjeti ping u browseru, ni u samoj igri. Samo mi prikazuje sivu crticu ('-').
Pozdrav,
odjednom me pocelo izbacivat sa svih servera radi PunkBustera iako sam danas vec igro i radilo mi normalno, pa ako netko zna kako to rijesit neka pomogne evo ovo mi pise...
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'randic7' (for 2 minutes) ... Violation
Pozdrav!
Zna li itko zašto ne mogu vidjeti ping u browseru, ni u samoj igri. Samo mi prikazuje sivu crticu ('-').
Ovo i mene također zanima ali mislim da treba nešto prčkati po modemu pošto ja nemogu vidjeti ping ni nakon reinstalacije windowsa, pa ni na drugom kompjuteru na istom modemu.
jel ima u kojem cd key shopu za kupit premium za manje od 50 dolara?