Da li uzimate račun iz McDonaldsa sa sobom kući?
Virusu se sviđa ova fora :)
Da li uzimate račun iz McDonaldsa sa sobom kući?
Virusu se sviđa ova fora :)
??Ti sinko mora da se drogiras... ;) Korektan? Nije lagao? Objasnio? Citer je,lagao je,objasnjenje je samo izlika... Procitaj jos jednom moje postove od prve stranice gdje on objasnjava.. Svaku tvrdnju sam mu pobio i pobit cu,a Even Balance ga nece odbanati kao ni mene,i sa opravdanim razlogom... Nemojte biti smjesni..Mozete me mrziti koliko hocete,i ne vjerovati mi niti jednu rijec,ali to nece odbanati Dr.Furya,bez obzira sto se malo ulizivao ovdje i bio pristojan... Morate shvatiti cinjenicu da ta osoba igra za Hrvatsku repku na Clanbaseu,sto ce ako se tamo sazna biti velika sramota za sve nas i nece se moci sa nicime usporediti a pogotovo sa misljenjima ljudi sa Bug foruma..Jel kuzite o cemu se radi??
kao prvo od*ebi od mene i citiranjem mojih postova
kao drugo nemaš šta tu tražiti i solit pamet sa čiterskim spikama.
treće , sinko ,ti je prvi i zadnji put da si me tako nazvao,
četvrto tko si ti da nakon svega pobijaš nečije tvrdnje?tko si ti u cijeloj priči?pokri se po ušima i šuti
peto nitko te ne mrzi ali nemoj zaboravit da je tebe ekipa prokužila,a nisi se sam javio,zato si dobio onoliko hejta,
šesto, furyo nije lagao on je dao dokaze kakve takve (mislim to neće ništa promjenit) ,ali sjeti se da si ti odbijao davat bilokakve dokaze!! videa,ss-ove bilo šta!
sedmo nalazio si se face2face sa dannyem i njemu lagao i izmišljao toplu vodu,kao i svima na forumu ovdje ,a i na PHBL-u di sam ja pitao ,a šta sa tobom,na to si napisao bajke i basne ,na šta sam ti ja odgovorio sve ok,jer se nisam htio spuštat na tako niske razine i natezat se sa likom kojem je IQ manji od temperature na toplomjeru
sedmo odi rađe zurit u sunce ili tako nešto ,bit ćeš pametniji
Pitanje za vas koji imate CQ mape : dal su mape slične s Metro mapom u kojem slučaju? Mislim, dal se može lako dogoditi da recimo jedna ekipa uzme 75% zastava, i zakempa se, pokrije sve ulaze-izlaze i nema šanse da neko ode osvojiti srednju zastavu jer se konstantno šiba vatra s RPG i M320?
Thnx
Evo sada sam probao igrati na serveru od 16 igraca i tamo imam zacementirano 70 fpsa kako sam si i lockao ali cim dodem na 64 odmah krece taj problem.
Pa normalno... jučer igram TDM na novim mapama i lijepo piše kod učitavanja mape TDM 16 players.
A to što ljudi igraju nove mape na serverima od 32 i više igrača je bezveze jer osim laga ni spawn onda ne štima, a i sam gameplay.
Ako se dobro sjećam, i gun master je predviđen za 8 igrača, a i on se bogami igra na 32 i više.
Mogli bi vi onaj vaš server koji zjapi prazan naštelat večeras na 16 igrača pa da probamo kako to izgleda?
Pitanje za vas koji imate CQ mape : dal su mape slične s Metro mapom u kojem slučaju? Mislim, dal se može lako dogoditi da recimo jedna ekipa uzme 75% zastava, i zakempa se, pokrije sve ulaze-izlaze i nema šanse da neko ode osvojiti srednju zastavu jer se konstantno šiba vatra s RPG i M320?
Thnx
nemoze jel brzo skidas zastave.
Skratit ću tvoj post - ništa ne znaš (odakle ti znaš da je ono što je on napisao točno ili netočno), al imaš osjećaj za filing na temelju kojega ti je eto neno mrzak a furyo drag.
Priznaješ da si pristran i nije ti ok što ima nas ovdje kojima je priča od furya, u ovakvom stanju, nakaradna - baš čudno lol.
Ne obaziri se na njega jer je on poznati uvlakač u pak MC-jevcima.
To što on misli može okačiti mačku o rep.
jel vas dvojica imate problema?
Thnx
nisu ni slicne metrou, moze se kampat ali nigdije nema "uskih grla" koje je nemoguce probit kao na metrou
??Ti sinko mora da se drogiras... ;) Korektan? Nije lagao? Objasnio? Citer je,lagao je,objasnjenje je samo izlika... Procitaj jos jednom moje postove od prve stranice gdje on objasnjava.. Svaku tvrdnju sam mu pobio i pobit cu,a Even Balance ga nece odbanati kao ni mene,i sa opravdanim razlogom... Nemojte biti smjesni..Mozete me mrziti koliko hocete,i ne vjerovati mi niti jednu rijec,ali to nece odbanati Dr.Furya,bez obzira sto se malo ulizivao ovdje i bio pristojan... Morate shvatiti cinjenicu da ta osoba igra za Hrvatsku repku na Clanbaseu,sto ce ako se tamo sazna biti velika sramota za sve nas i nece se moci sa nicime usporediti a pogotovo sa misljenjima ljudi sa Bug foruma..Jel kuzite o cemu se radi??
četvrto tko si ti da nakon svega pobijaš nečije tvrdnje?tko si ti u cijeloj priči?pokri se po ušima i šuti
peto nitko te ne mrzi ali nemoj zaboravit da je tebe ekipa prokužila,a nisi se sam javio,zato si dobio onoliko hejta,
šesto, furyo nije lagao on je dao dokaze kakve takve (mislim to neće ništa promjenit) ,ali sjeti se da si ti odbijao davat bilokakve dokaze!! videa,ss-ove bilo šta!
sedmo nalazio si se face2face sa dannyem i njemu lagao i izmišljao toplu vodu,kao i svima na forumu ovdje ,a i na PHBL-u di sam ja pitao ,a šta sa tobom,na to si napisao bajke i basne ,na šta sam ti ja odgovorio sve ok,jer se nisam htio spuštat na tako niske razine i natezat se sa likom kojem je IQ manji od temperature na toplomjeru
@neno
Haha, jednostavno ne odustaje lik. Fakat koj k. ti još uvijek tražiš na forumu?
Tu sa takvim ponosom objašnjavaš sve u vezi čiteva, upoznat si sa svakom forom u vezi njih, bio si uhvaćen i banan, a prije nego su te otkrili pre.seravao si se sa svojim "skillom"
nabijao na nos svima koji su izgubili a ti si ownao, a sad se čudiš što te ljudi nemogu smislit?
Pa lowara i noskiller si. Uhvaćeni čiter.
Alo sinek,zar ti nije lakse otici na Battlelog i stisnuti na zahtjev za klan MC,nego sto se na ovakav nacin blamiras i uvlacis u guzu ?? ;) Ja nisam Dannyu nista lagao na Ts-u,ono je sve bila istina.. A sad sto sam ja poslije svega toga isao isprobati na svoji ruku,to je druga stvar i kaznjen sam za to,dosao ovdje izvinio se,rekao sta je bilo i to je to.. Tko mi vjeruje vjerovat ce,tko nevjeruje njegov problem.. Barem nisam kao Furyo isao izmisljati Mcdonalds itd.. Ma to je presmijesno i tako nesto ne bih nikad isao pisati,jer onaj tko ima imalo pameti ce skontati da je to samo prazna prica i priprema terena kad nestane opcija da na kraju prizna i izvine se..Budes vidio,samo polako... ;) A zasto bi se ja tu opravdavao kome dokazima ovdje na BUG-u?kome?tebi? Daj molim te,mene boli pisa za sve ovo... ;) Samo vracam istom mjerom kao sto je on meni.... Nikada neostajem,niti cu nekome ostati duzan... ;)
Cheaters united! :)
GG :p
pa ovaj close quarters nevalja nista ... otisao sam na mapu onu sa bakom ona fabrika stara, altmetal il kako se vec zove ...
zalutao sam i nisam mogao izaci sa servera ;)
Alo sinek,zar ti nije lakse otici na Battlelog i stisnuti na zahtjev za klan MC,nego sto se na ovakav nacin blamiras i uvlacis u guzu ?? ;) Ja nisam Dannyu nista lagao na Ts-u,ono je sve bila istina.. A sad sto sam ja poslije svega toga isao isprobati na svoji ruku,to je druga stvar i kaznjen sam za to,dosao ovdje izvinio se,rekao sta je bilo i to je to.. Tko mi vjeruje vjerovat ce,tko nevjeruje njegov problem.. Barem nisam kao Furyo isao izmisljati Mcdonalds itd.. Ma to je presmijesno i tako nesto ne bih nikad isao pisati,jer onaj tko ima imalo pameti ce skontati da je to samo prazna prica i priprema terena kad nestane opcija da na kraju prizna i izvine se..Budes vidio,samo polako... ;) A zasto bi se ja tu opravdavao kome dokazima ovdje na BUG-u?kome?tebi? Daj molim te,mene boli pisa za sve ovo... ;) Samo vracam istom mjerom kao sto je on meni.... Nikada neostajem,niti cu nekome ostati duzan... ;)
Čiter nebi trebao ljude na forumu nazivati sinekima itd..
Još je i bahat gle ti njega.. Nikome neće ostat dužan.. Ajd makni se odavde..
Virus misli da Neno haksor nema što tražit na ovom forumu. Pokri se ušima i šuti. Tvoju iskrenost smo svi vidjeli, toliko sranja iz debilnih usta Virus nije nikad čuo! Virus neshvača kako netko može biti takav pataloški lažov...žao mu je kaj se takvi ne riješavaju plinom!
Zasto? Jel me stid? -Jeste,Jel mi zao zbog moje nepromisljenisti?-jeste Jel bi trebao se ubiti sad sto sam dobio PB ban i zauvijek sutjeti?-Ne... Ti sad suti,i ti se pokri usima...Ti i Furyo ste danima likovali za moj ban,pljuvali po meni i mome klanu,optuzivali druge etc. Sad se ti pokrij usima,jer imas citera u klanu... Mene ne mozes ocrniti jer sam ocrnjen,ne mozes me optuziti jer sam optuzen,ne mozes mi suditi jer sam optuzen.. Sta ti preostaje?-Nista... Na tvome bi mjestu otisao na BCHR forum i prijavio slucaj i trazio da se tim obrise i rezultati poniste,isto kao i nama... Nemas sta sad se vaditi na mene i moj ban...To je zavrsena prica... No,prica o Dr.Duryu i MC klanu tek pocinje..Vezite se ,polijecemo... I da,mislim da veceras izlazi drugio dio filmica Dimitrija,ali se glavna uloga primijenila.. Nasli su mladjeg i iskusnijeg glumca... ;)
Virus misli da te malo "dira" video" Evo jedan od Virusa, da se podsjetite!
jel vas dvojica imate problema?
Kojekakvih, bolje da ne znaš.
Čiter nebi trebao ljude na forumu nazivati sinekima itd..
Još je i bahat gle ti njega.. Nikome neće ostat dužan.. Ajd makni se odavde..
Gle,ja barem nisam kao ti i osali iz tvog klana kad sam ka dobio PB ban isao blatiti cijeli klan i optuzivati druge bez dokaza... Ja sam svoju kaznu dobio(PB),ocitovanje(Bug ,BCHR forum),tako da me nema sta vise biti sram postati ovdje... Jednom citer,uvijek citer i to je to...Sta god da napravim,i dam logicnu tvrdnju ljudi ce opet vikati citer ovo-ono,ali zaboli me tuki za to..Kuzis? Nikoga ne psujem,postivam pravila foruma i ne mogu dobiti ban zbog svojih izjava.. Bolje bi u tvom trenutku se ovdje ispricao sto imate i vi citera u klanu nego sto kenjas i mene tu prozivas... Prica o meni je proslo-svrseno vrijeme i zavrsena je... Tako da prevacivanje teme sa svog clana klana(citera Furya) je jadno i bezveze... Pusa..
furijo čiter,tko je sljedeći?
najbolji je deni boy,on je barem priznao da je čiter
Virus misli da Neno haksor nema što tražit na ovom forumu. Pokri se ušima i šuti. Tvoju iskrenost smo svi vidjeli, toliko sranja iz debilnih usta Virus nije nikad čuo! Virus neshvača kako netko može biti takav pataloški lažov...žao mu je kaj se takvi ne riješavaju plinom!
Zasto? Jel me stid? -Jeste,Jel mi zao zbog moje nepromisljenisti?-jeste Jel bi trebao se ubiti sad sto sam dobio PB ban i zauvijek sutjeti?-Ne... Ti sad suti,i ti se pokri usima...Ti i Furyo ste danima likovali za moj ban,pljuvali po meni i mome klanu,optuzivali druge etc. Sad se ti pokrij usima,jer imas citera u klanu... Mene ne mozes ocrniti jer sam ocrnjen,ne mozes me optuziti jer sam optuzen,ne mozes mi suditi jer sam optuzen.. Sta ti preostaje?-Nista... Na tvome bi mjestu otisao na BCHR forum i prijavio slucaj i trazio da se tim obrise i rezultati poniste,isto kao i nama... Nemas sta sad se vaditi na mene i moj ban...To je zavrsena prica... No,prica o Dr.Duryu i MC klanu tek pocinje..Vezite se ,polijecemo... I da,mislim da veceras izlazi drugio dio filmica Dimitrija,ali se glavna uloga primijenila.. Nasli su mladjeg i iskusnijeg glumca... ;)
Virus misli da te malo "dira" video" Evo jedan od Virusa, da se podsjetite!
Hahahahha,nice bro...Ali kao sto rekoh,bude veceras drugi dio,sa drugim glumcem,tj tvojim frendom iz klana... Vidjet cemo oce ti biti onda smijesno... ;)
Kratite citate i raspravljajte bez vrijeđanja, jer bi mogli pocrveniti kao Virus.
pa ovaj close quarters nevalja nista ... otisao sam na mapu onu sa bakom ona fabrika stara, altmetal il kako se vec zove ...
A jesam se na ovo nasjimo, skoro pa sam se valjao po podu, svaka cast.
Imam jedno pitanje za XXX clan...Stvarno di vam je taj Zdenko?Neno je za njega bio mala beba...
HAM7A druže nisi jedini...jučer kada sam uletio na tu mapu nisam znao kuda da krenem....gdje je koja zastava...od kuda mogu doći....pravi labirint....
Imam jedno pitanje za XXX clan...Stvarno di vam je taj Zdenko?Neno je za njega bio mala beba...
radi sezonu
ja sam iz CROATIAN RAMBO OUTLAWS-a i točka.to je moj klan do daljnjeg.
a sad ću ti reć da vidiš da si i ti u krivu,i onaj antrax i električna ovca.
ja se u životu nikome nisam uvlačio u dupe,naprotiv uvijek sam bio taj u RL od ekipe kojega je ekipa "pratila",a to murjaci ne shvaćaju.znaš zašto?
zato je ja znam kakav je profil murjaka koji sa 18-20 godina odluči otići u regrutaciju mladih budala,neboj se imam i frendova murjaka,i rođaka i veza kakvih ti ne da nisi gledao na tv-u nego s takvim ljudima nečeš biti u istoj prostoriji.
vidi se da te ekipa tlačila ko klinca,pokušavao si biti u centru paženj/događanja jednostavno to nejde,tako da razumijem tvoj gnjev
nemožeš i nemoj mi glumit fakina,kao fakin se rađaš,to ne postaješ
onaj tvoj video šta si vozio 160-180 kmh ja neznam s čim si se ti to kurčio,to ti je vezano za ovo podcrtano i poboldano,jer ja se ujutro vozim na posao brže nego ti šta stavljaš takve blamaže od filmića po facebuku,
oprosti na offtopicu,ali morao sam spomenuti taj famozni filmić od smijurije
a sada da vidiš kako si u krivu,ja sam protiv tebe cijelo vrijeme bio jel tako?istina,jer sam znao da si čiter i onda si bio prokužen,ee sad pogledaj najvažniju činjenicu,da nakon svega toga,
na čijoj sam bio strani nakon svega kada si napisao ono za ex_CO7?? gle čuda na tvojoj.
toliko o mom "uvlačenju u guzu MC-ovcima"
nevidim razloga za time da ideš tako razmišljat,zato jer igram sa XXX-ovcima isto kao i sa MC-ovcima,a tako igram sa bilo kojim drugim igračem iz hrvatske.
btw ovo je igrica,šta ja tebi tu trebam objašnjavat,osim da su svi tvoji komentari suvišni.
Gle,znam da smo imali nesuglasica,svadja i ostalih gluposti,ali sada ces mi morati vjerovati.. Nazalost jeste,citer je... Dobio je delayed ban..X22 stranica od kako je pustila u prodaju svoj cheat za BF3 u prodaju nije nikada imala detekciju,dok su sve ostale hack stranice imale "hit detection" par puta...Odi na onu stranicu hackreviews sto sam stavio,uzmi si malo vremena i procitaj sta sve pise o svim stranicama koje prodaju haxove,PB ban brojeve i koliko je koja imala drtekcija..Cak je neki usrer u x22 custumer review neki dan napisao da jedino x22 stranica nije DETECTED.. Ali nazalost nije znao da je x22 otkriven i da ce dan nakon njegovog posta biti pusten ban wawe.. Volio bih mu vjerovati kao i ti,i ostali ovdje,ali Even Balance nikad ne grijesi i u 99.9% ne odbana ljude.. Ja kad sam dobio ban,skupio sam svoje na TS-u,rekao sta sam radio i priznao krivnju. Svaki ban code je vezan za neku hax stranicu,a nazalost Dr.Furyov ban code violation je vezan za x22,tako da je 100% koristio cheat i nema se tu sta reci... To sto je on dobio ban zbog cheata ne znaci da je los covjek.. Svi mi grijesimo i oprastamo,a ljudski je grijesiti i oprastati... Ne moze dokazati da nije koristio cheat,kao ni ja,tu nema puno rasprave.. Unban nece sigurno dobiti,i ja sam se zalio Even Balanceu,predocio im uvjerljive dokaze,ali nazalost na kaju rasprave samo ti kazu " sa vaseg je Pc-a koristen cheat ,bez obzira jel ste vi igrali ili netko drugi i unban necete dobiti"..Eto,takav sam ja odgovor dobio i to je to... Jednostavno trebate biti ljudi i popricati sa njime,neka se izvine ,kupi novi account i igra dalje,nema druge opcije.... Ja da sam htjeo kupiti cheat za BF3,to bi vjerovatno bio isto x22,jer je najbolji na trzistu i najduze je ostao neotkriven... Kazem,ne mozes nekome suditi na osnovu virtualnog svijeta,to nije fer i to su 2 razlicita svijeta... Razmisli malo...
Ja sad ne kontam. Vrlo bitna je razlika da li je dobio ban na acc ili na njegovom kompu. Dakle, da li taj PB ili taj koji bana, gleda hardware s kojeg se igra ili samo acc sa bilo kojeg kompa????
Ako se ne varam.
Pri bananju, odnosno pri svakom pb reportu pri igranju, bio bez cheata ili sa cheatom, uz to pb pokupi tvoj hardware i driver od graficke te u svakom trenutku zna na kakvom kompjuteru taj user igra.
Sada, da pb da podatke, znao bi koji su sve kompjuteri koristili taj acc, samo 1 ili je i susjed pa da je on pokupio ban.
u cq,neznam koja mapa ali znam da sam se opleo na tamo neku ogradu od žice i ubio se sam,uskoro valjda mogu očekivat i da se meci odbijaju
tvornica ima tamo jedan sljijepi labirint gdje se moraš vraćat natrag,ništa se ne događa na tom mjestu
Ma frend ima x22 cheat a nema ni bf3 da ga može probati, trolol, šuplja priča.
Ovo priznavanje je samo damage control, a ne iskrenost.
Samo jos ovo, koja bi budala koristila cheat na publicu i a igrala ESL bez cheata?
Pa ako nemas skill za public, ti neams sta raditi na ESL-u.
Ja iskreno ne znam da li wire moze to uhvatiti, ali pretpostavljam da moze. Koji je inace smisao?
LOL Koja budala? Stotine buraz, stotine.
ESL Wire ne hvata čitere, hvata samo bedaste i škrte čitere.
Jedino mi je ža što nije zanimljivo koliko je bilo i sa nenom. Kako je ekipa pisala legendarne postove, te svađe, prepucavanja....sad ovdje su svi valjda već umorni od toga.
Nije, nego su glavni pokretači svađa sad u nezavidnoj situaciji, jer je "seronja" ovaj put iz njihovih redova. ;-)
Alii iskreno, mislim da je taj lik citer, stvarno je sumnjiv!
LOL
Draž pa je*emumiša, fokusiraj se na one za koje je EB procijenio da su čiteri, a ne na one na koje ti sam sumnjaš. Kužiš koliko to nema smisla? U stanju si ovdje braniti "osuđenog čitera" i u isto vrijeme napadati službeno čistu ekipu.
Otprilike isto ko i vaš kolega, ne?
Bla bla.
---
Zadnja moja na ovu temu, jer je potpuno besmislena.
Furyo nije ništa drugačiji od Nene, obojica su uhvaćeni čiteri, a njihova objašnjenja i opravdanja drže vodu koliko i sito. Meni je samo jako žao što vidim Draža i Josipa kako staju u obranu nekoga tko je sasvim čisto dobio ban dok u isto vrijeme napadaju nekog drugog zbog istih razloga. Time pokazujete koliko ste licemjerni i pristrani. Najveću je frku oko čitera Nene digao upravo Draž, glavni odvjetnik u ovom slučaju.
Sve što će vam Furyo reći najvjerojatnije bi rekao bilo tko da se želi izvući. Ne može ti pružiti dovoljno čvrst dokaz, jer da može, EB bi mu skinuo ban bez većih problema.
Sjećam se, Draž, koliko si se smijao meni kad sam pušio foru o ukradenom računu a sad ti pušiš tu istu foru 2.0. Više nije ukradeni nego posuđeni acc. Jer svi imamo prijatelje koji bi nam sj*bali account kad im posudimo. Zicer.
Thnx
nisu ni slicne metrou, moze se kampat ali nigdije nema "uskih grla" koje je nemoguce probit kao na metrou
Igra je puno dinamičnija nego Metro. Spawnati se možeš samo na čovjeka iz squada ili random.
Čak i u situaciji kada nemaš ni jednu od 3 zastave sa random spawnom (i mogu reći da su stvarno random, tj. teško da se sve točke mogu pokriti) možeš uletjeti ekipi iza leđa i vratiti zastave (znalo me spawnati 20m do protivničke zastave).
Uglavnom nemam puno killeva ali uzimam zastave, čak sam i nekoliko MVP1 pokupio na taj način (čak i ako izgubi rundu).
Preporučam igrati CQ mape do maksimalno 24 igrača.
@HAM7A, daj malo šanse mapama, kada ih upoznaš bit će ti puno zabavnije. I da, i ja se izgubim na Scrapmetalu.