Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.029.334
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Battlefield 3
bmwhartge kaže...

JA imam iduci problem igram sve na low i nove mape mi stekaju imam 35 fps-a. kada ukljucim onaj grafikon one linije cpu i gpu mi zajedno skacu prema gore. dali netko zna u cemu bi mogao biti problem jer nemogu ovako igrati.

Bad optimization maybe. Karkand mape su žasu optimizacija, znali smo svi skupa izać na omanu koji sam nekad igrao na 15 fps.

Preporčam samo servere do 16 igrača, to donekle radi kako treba.

Smješan je dice, napravi igru sa ovakvim zahtjevima, svi igraju i onda bacaju dlcove koji traže još više radi loše optimizacije.

MrKungPaoChicken kaže...

e ljudi sam da znate u INDIJI vise inje 1699 INR nego je sad 2699 INR cijena premiuma

Dosta im je trebalo moram priznati....zato sam požurio uzeti odmah među prvima. :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.6.2012 12:00 (fila2208).
16 godina
Battlefield 3

Stavio sam jedan Battle Report pod Favorite, i sada mogu vidjetio samo 5 zadnjih Battle reportova.

Da li tko zna kako vidjeti više od tih 5 zadnjih?

BTW, što se tiče performansi CQ mape mi rade malo bolje nego B2K mape (sa istim postavkama).

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Co7 kaže...
berto kaže...

to je to napadni ljude iz naseg klana koji nemaju pb ban a opravdavaj one iz svojeg koji imaji PB ban....{#}

PS. ako te bas zanima zdenko ne igra jer je otisao radit na more....

Oprosti!

Ljut sam ko pas, ali ovo stvarno je bilo nepotreno.

To je bilo podbadanje upuceno xyanu.

Ali iskreno, mislim da je taj lik citer, stvarno je sumnjiv!

da sad ja kao nisam dio cjeline pa mozes mene, druge neces {#} zdenko covjek radi na moru, ali ne brini vratit ce se uskoro {#}

edit: meni radi sve 5, 100+fps-a avg na low

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.6.2012 12:05 (xyan).
14 godina
protjeran
fila2208 kaže...
bmwhartge kaže...

JA imam iduci problem igram sve na low i nove mape mi stekaju imam 35 fps-a. kada ukljucim onaj grafikon one linije cpu i gpu mi zajedno skacu prema gore. dali netko zna u cemu bi mogao biti problem jer nemogu ovako igrati.

Bad optimization maybe. Karkand mape su žasu optimizacija, znali smo svi skupa izać na omanu koji sam nekad igrao na 15 fps.

Preporčam samo servere do 16 igrača, to donekle radi kako treba.

Smješan je dice, napravi igru sa ovakvim zahtjevima, svi igraju i onda bacaju dlcove koji traže još više radi loše optimizacije.

Ma nema pojma cak si smanjim rezolucikju na 600 i nessto bas da vidim ali je i problem i dalje prisutan, i kada me ubiej ako da padnem od nekoga deelaja svaki put me nesto vraca nazad, ili ja ubijem lika i on bude mrtav 1 sec i onda padnem i ja poslije mrtav od tog istog lika koji je vec bio mrtav.

Battlelog: ljudina
13 godina
bmwhartge kaže...

Ma nema pojma cak si smanjim rezolucikju na 600 i nessto bas da vidim ali je i problem i dalje prisutan, i kada me ubiej ako da padnem od nekoga deelaja svaki put me nesto vraca nazad, ili ja ubijem lika i on bude mrtav 1 sec i onda padnem i ja poslije mrtav od tog istog lika koji je vec bio mrtav.

Probaj klasične šeme, nekoliko drajvera pa vidi ima li razlike, apdejt punkbustera (brisanje punkbustera pa ponovna instalacija). Šanse su ipak da nije do tvog pc-a već do igre.

Tread softly because you tread on my dreams.
14 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...
fila2208 kaže...
bmwhartge kaže...

ja i ti imamo indentične probleme.pogledaj moj pc,ja neznam šta je.

dal da možda napravim repair na bf3?

Battlelog CRO_ZeNGe
15 godina
neaktivan
Co7 kaže...
berto kaže...

to je to napadni ljude iz naseg klana koji nemaju pb ban a opravdavaj one iz svojeg koji imaji PB ban....{#}

PS. ako te bas zanima zdenko ne igra jer je otisao radit na more....

Oprosti!

Ljut sam ko pas, ali ovo stvarno je bilo nepotreno.

To je bilo podbadanje upuceno xyanu.

Ali iskreno, mislim da je taj lik citer, stvarno je sumnjiv!

a i meni je bio jedno vrijeme sumnjiv, a igrali smo na ts-u svaki dan zajedno, ali onda smo jednom bas isli zajedno da vidim kako on to igra i malo popricali i cini mi se da se dosta trudi i vjezba...

Mada opet kao sta dado kaze:

{#}

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Da li uzimate račun iz McDonaldsa sa sobom kući?

2 Da, uvijek!
1 Ne
44 Samo kad osjetim da me čeka PB
http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Moj PC  
13 2 hvala 0
16 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ja sam jučer napravio repair ali nema neke pomoci

14 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ja sam jučer napravio repair ali nema neke pomoci

šta i ti imaš takvih problema?

Battlelog CRO_ZeNGe
14 godina
protjeran
ZeNGe_CRO-mt kaže...
bmwhartge kaže...
fila2208 kaže...
bmwhartge kaže...

Pa koliko ja vidim imamo skroz slicni hardwer, koje ti drivere koristis. ja koristim 12.3

17 godina
Zero2 kaže...
wiz4rd kaže...

..svim "chiterima" nek vas zene (cure) varaju s visokim, inteligentnim i prelijepim mladicem u "40-im" godinama {#}

Sve si pogodil osim godina...naime muškarac ima 35 {#}

...deca u red stat...prvo pravi muži, a poslije "naljepnice" {#}

::: peace 0n earth :::
16 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

šta i ti imaš takvih problema?

Da, pa napisao sam ti gore. Dosta mi se loše izvode ove nove mape sve osim Scrapmetala koji ni malo ne trza, ove ostale mape ne cijele vrijeme ali u nekim djelovima mape užas. Istina da imam dosta slabi PC, ali opet na toj mojoj mašini normalne mape iz vanile mi se vrte jako dobro bez takvih lagova. U karkandu mi samo tako lagati zna Oman sve ostali radi dobro, pogotovo Wake koji ide savršeno.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.6.2012 12:19 (Jack Sparrow).
14 godina
neaktivan
thesekiman kaže...

ovo je totalno nepotrebno,jer ja smatram da je furyo korektan dečko,sam se javio,rekao,objasnio,nije nikog u ništa uvjeravao i lagao,nikome nije srao i bio bahat tako da ja neznam zašto sada ovakve stvari daješ ljudma da glasaju,kao da želiš nešto dokazat.

u tome i je razlika između nene i furya,i zato se ne diže neka frka-zbrka,meni je žao dečka,pa makar on imo 100 čitova i aimbota,ja kad god sam protiv njega igrao nisam imao taj filing koji se javlja kod ovih očiglednih čitera.

btw kad si kod toga ja uzimam skoro uvijek račun iz meka jer uđem u drive in,platim karticom i račun samo gurnem sastrane u ladicu od auta

Battlelog CRO_ZeNGe
14 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

Pa koliko ja vidim imamo skroz slicni hardwer, koje ti drivere koristis. ja koristim 12.3

isto koristim 12.3 drivere. već sam i probao instalirat 12.4 ,skine ih sve insatliram i opet javlja da imam 12.3 neznam koji k! a i čitao sam da se masovno ekipa žali na te 12.4 drivere.

@jack sparrow, isto je i meni,scrap mi jedini normalno kolko tolko radi

Battlelog CRO_ZeNGe
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Što se tiče računa bilo bi vam pametnije da ih uvijek uzimate i bacate tek kad dođete doma, da ne bi pukli 500 kunića.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Virus kaze....{#}

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
bmwhartge kaže...

isto koristim 12.3 drivere. već sam i probao instalirat 12.4 ,skine ih sve insatliram i opet javlja da imam 12.3 neznam koji k! a i čitao sam da se masovno ekipa žali na te 12.4 drivere.

@jack sparrow, isto je i meni,scrap mi jedini normalno kolko tolko radi

12.4 ima neki bug s upisivanjem verzije u registry.

Ja sam BTW još na 12.2 Preview.

14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Furyo samo da te pitam, jesi dao za premium 400 ili 170kn? Ža mi te je zbilja ako jesi 400.

400 je da i mi smo mu kupili jer nema karticu.

[M|C] 7emper_fi
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ovo je totalno nepotrebno,jer ja smatram da je furyo korektan dečko,sam se javio,rekao,objasnio,nije nikog u ništa uvjeravao i lagao,nikome nije srao i bio bahat tako da ja neznam zašto sada ovakve stvari daješ ljudma da glasaju,kao da želiš nešto dokazat.

u tome i je razlika između nene i furya,i zato se ne diže neka frka-zbrka,meni je žao dečka,pa makar on imo 100 čitova i aimbota,ja kad god sam protiv njega igrao nisam imao taj filing koji se javlja kod ovih očiglednih čitera.

btw kad si kod toga ja uzimam skoro uvijek račun iz meka jer uđem u drive in,platim karticom i račun samo gurnem sastrane u ladicu od auta

Skratit ću tvoj post - ništa ne znaš (odakle ti znaš da je ono što je on napisao točno ili netočno), al imaš osjećaj za filing na temelju kojega ti je eto neno mrzak a furyo drag.

Priznaješ da si pristran i nije ti ok što ima nas ovdje kojima je priča od furya, u ovakvom stanju, nakaradna - baš čudno lol.

Tread softly because you tread on my dreams.
13 godina
protjeran
ZeNGe_CRO-mt kaže...
thesekiman kaže...

??Ti sinko mora da se drogiras... ;) Korektan? Nije lagao? Objasnio? Citer je,lagao je,objasnjenje je samo izlika... Procitaj jos jednom moje postove od prve stranice gdje on objasnjava.. Svaku tvrdnju sam mu pobio i pobit cu,a Even Balance ga nece odbanati kao ni mene,i sa opravdanim razlogom... Nemojte biti smjesni..Mozete me mrziti koliko hocete,i ne vjerovati mi niti jednu rijec,ali to nece odbanati Dr.Furya,bez obzira sto se malo ulizivao ovdje i bio pristojan... Morate shvatiti cinjenicu da ta osoba igra za Hrvatsku repku na Clanbaseu,sto ce ako se tamo sazna biti velika sramota za sve nas i nece se moci sa nicime usporediti a pogotovo sa misljenjima ljudi sa Bug foruma..Jel kuzite o cemu se radi??
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

ma meni ga je zao,jest da ako je istina je zalosno ali sta sad zivot ide dalje

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
ElektričnaOvca kaže...

Skratit ću tvoj post - ništa ne znaš (odakle ti znaš da je ono što je on napisao točno ili netočno), al imaš osjećaj za filing na temelju kojega ti je eto neno mrzak a furyo drag.

Priznaješ da si pristran i nije ti ok što ima nas ovdje kojima je priča od furya, u ovakvom stanju, nakaradna - baš čudno lol.

Ne obaziri se na njega jer je on poznati uvlakač u pak MC-jevcima.

To što on misli može okačiti mačku o rep.

[19xx] 4ntraks
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

raja punkbuster uhvatio neke punkere kako bustere

Ja se vozija jednog lika u jeepu i on je isto bija u jeepu ali US na Kharg islandu.Moj jeep je ima 4 c4 na sebi.I ja ga 9-10 min pratija vozija za njim dok nije u zid udrija ja izlet
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Virus X*043 kaže...

Virus misli da Neno haksor nema što tražit na ovom forumu. Pokri se ušima i šuti. Tvoju iskrenost smo svi vidjeli, toliko sranja iz debilnih usta Virus nije nikad čuo! Virus neshvača kako netko može biti takav pataloški lažov...žao mu je kaj se takvi ne riješavaju plinom!

u to ne ulazim,ja se salim samo sta si se napalio

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Viruse, mislim, da, TI, nemas sto traziti tu(dans, sutra, prekosutra), i da se bolje TEBI pokrit usima po ocima...jesam srao po covjeku? nisam, odi gore i citaj post. neno jedanko nije srao po njemu, detaljno je objasnio situaciju.

Moj PC  
4 2 hvala 0
16 godina
nooir kaže...
fila2208 kaže...

Furyo samo da te pitam, jesi dao za premium 400 ili 170kn? Ža mi te je zbilja ako jesi 400.

400 je da i mi smo mu kupili jer nema karticu.

jesi siguran da je nema?{#}

trebao je uzeti i kad je kupio sladoled jer ja sam ga vidio kako ih nosi :P

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.6.2012 12:37 (Jack Sparrow).
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

da nitko od nasih nije nista ruzno napisao i mislim da ni nece

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Virus X*043 kaže...

Virus misli da Neno haksor nema što tražit na ovom forumu. Pokri se ušima i šuti. Tvoju iskrenost smo svi vidjeli, toliko sranja iz debilnih usta Virus nije nikad čuo! Virus neshvača kako netko može biti takav pataloški lažov...žao mu je kaj se takvi ne riješavaju plinom!

Zasto? Jel me stid? -Jeste,Jel mi zao zbog moje nepromisljenisti?-jeste Jel bi trebao se ubiti sad sto sam dobio PB ban i zauvijek sutjeti?-Ne... Ti sad suti,i ti se pokri usima...Ti i Furyo ste danima likovali za moj ban,pljuvali po meni i mome klanu,optuzivali druge etc. Sad se ti pokrij usima,jer imas citera u klanu... Mene ne mozes ocrniti jer sam ocrnjen,ne mozes me optuziti jer sam optuzen,ne mozes mi suditi jer sam optuzen.. Sta ti preostaje?-Nista... Na tvome bi mjestu otisao na BCHR forum i prijavio slucaj i trazio da se tim obrise i rezultati poniste,isto kao i nama... Nemas sta sad se vaditi na mene i moj ban...To je zavrsena prica... No,prica o Dr.Duryu i MC klanu tek pocinje..Vezite se ,polijecemo... I da,mislim da veceras izlazi drugio dio filmica Dimitrija,ali se glavna uloga primijenila.. Nasli su mladjeg i iskusnijeg glumca... ;)
Moj PC  
0 5 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Evo sada sam probao igrati na serveru od 16 igraca i tamo imam zacementirano 70 fpsa kako sam si i lockao ali cim dodem na 64 odmah krece taj problem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice