jel legalno ???
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jel legalno ???
Legalno je ako ti susjed da, ali ako ukradeš onda nije legalno
cek a za ovu foru sa indijom za premium dali stavljem njegovo ime i prezime ili svoje
mislim na ovo
1. Izgasite origin u windowsima
2. Otvorite origin stranicu i ulogirajte se na svoj acc
3. Na svom profilu promijenite drzavu u India, isto napravite i na svom battlelogu (za svaki slucaj)
4. Odjavi te se sa origin acc-a i battlelog acc-a
4. Otvorite Mozillu Firefox (u njoj je najjednostavnije namjestit proxy)
5. Odite u tolls(alati)->mogućnosti->napredno->mreza->postavke
6. U postavkama unesite ove brojeve za indijski proxy 111.119.199.82, port: 8080 illi neki drugi koji nadete na googlu
7. Sad odite na origin, ulogirajte se i cijene bi vam trebale biti izrazene u Rs (indijski rupij) bf3 premium=Rs 1499
8. kliknite buy now->checkout
9. Sad morate unijet podatke
Address book: create new entry
Ime: Ivo
Prezime: Ivic
Address: Al Musakar Hwy (to je neka ulica u indiji koju sam naso na google mapsu :P)
City: Nelore
Country: India
Phone number: 00973.... (ovo je pozivni za indiju pa vi dodajte samo neki bezvezni broj)
Payment nickname: mislim da tu treba upisati kakvu karticu imate (u mom slucaju visa electron)
Credit card number: XXXXXXXXXXXXXXXX
Expiration date: to pise na kartici
Card security code: troznamenkasti broj na poledini kartice (kod Am. expressa 4-znamenkasti)
10. Stisnite continue pa jos jednom i na mail ce vam stici potvrda o kupnji
Tocno ovako je meni uspjelo pa ce nadam se i vama. You're welcome!
Ok...Samo cu iskomentirat LOOOL na tvoj nick..
Zakaj ???
DObro daj odgovorite ???
E ljudi ja sam maloljetan pa nemam svoju karticu a starci mi nemaju ni visu ni mastercard jel smijem koristiti za kupnju na originu karticu od susjeda ??
Što se njih tiče, ti možeš koristit i karticu od Kung Pao Chickena, samo da su pare tu.
ime s kartice staviš
ja sam 7. kupio, dobio premium a još mi ništa nisu skinuli s kartice

ma meni se neda zaebav** s indijom ja ću u US preko paypala ako neko zna negdje gdje košta manje a može se kupit s paypalom neka kaže
ali imam filing da ce to oni 12.6 krenut provjeravat
Indijski FTW., ne znam u čemu je caka i zašto nisu skinuli pare., sad čekam oće li prvo skinuti pare il ce mi poništiti premijum
eto da se i ja malo javim, bio sam na putu par dana i jučer se vratio pa malo zaigrao. uspio sam premium indijski kupit, koliko traje da traje, hvala gamer001. nisam još otključao većinu novih oružja ali jesam dva koja sam najviše želio: aug i spas. aug je stvarno strava kao šta ste već rekli, spas mi je odsad najbolji shotgun i isto sam primjetio par puta da ne ubije kako treba ali to je do pinga i svega pa to mislim da nije problem.
ALI TO NIJE SVE.. opet mi igrica trza i to poprilično, stvarno neznam zašto. znam da tlačim već po ko zna koji put da mi igrica ne radi kako treba i sry zbog toga. pogledajte moj pc pa recite do čega bi moglo bit, stavio sam i nove windowse nedavno, driveri su 12.3, pokušao sam na kompu ugasit sve nepotrebne procese, sve šta se spaja s netom, ali nema pomaka, probao sam i bez ts-a, probao sam i sa onim vodičem za optimizaciju ali mi ništa nije pomoglo. pa ako znate nešto šta bi pomoglo, zahvaljujem se, ako ne najvjerojatnije kupujuem novi pc oko 10 mjeseca pa ću to onda trpit. i da, primjer na caspian borderu na serveru sa 64 igrača jako rijetko trza, na kanalima tdm 24 igrača neko vrijeme radi dosta ok, ali počne nakon nekog vremena trzat, a npr na našem (PRi) serveru trza konstantno, tako da stvarno više neznam.. thx svima
ime s kartice staviš
bas sam sad to iso pogledat i ni meni jos nisu skinuli s racuna vec mi stoji 166kn pod rezervacijama za ea store dublin, a kupio preko indijskog prije 5 dana....
mah... u najgorem slucaju ce mi vratit pare
Indijski FTW., ne znam u čemu je caka i zašto nisu skinuli pare., sad čekam oće li prvo skinuti pare il ce mi poništiti premijum
nadaj se da ti ne skinu pare, ali mozda su prokuzili ali sumnjam
Taj LVG već imamo ili ga treba otključati? Ja ga nisam primjetio da ga imamo, mislio sam da je to samo za onaj Gun Master mod.
Ja sam vidio da ga imam. Samo sto se on otkljuca kao i smoke, mora se prvo igrati sa standradnim M320 da bi se otvorio taj LVG
Taj LVG već imamo ili ga treba otključati? Ja ga nisam primjetio da ga imamo, mislio sam da je to samo za onaj Gun Master mod.
Imamo ga svi
Neko je bija priča za naj score...
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Kalatnikov/stats/352470264/
kalat....samo tdm igra. A skuži gore kdr i ovaj dolje pravi, malo bugano.

ime s kartice staviš
Aj u banku i zatvori račun :D
Neko je bija priča za naj score...
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Kalatnikov/stats/352470264/
kalat....samo tdm igra. A skuži gore kdr i ovaj dolje pravi, malo bugano.
Resetira je statse, pa mu gori pišu novi statsi...
ej pa ne možeš reć da ime nije predobro jer kužiš uništava onu monotoniju
i jel se to meni cini ili se vise ime na originu nemre promjenit
e ljudi ovak se zovem i na battlelogu pa me dodajte
Vidim da si nov. Imaš tipku "Uredi", ne moraš stalno nove poruke pisat.
HVALA
i možeš kliknut HVALA umjesto pisat
samo ti kažem da ne spamaš bezveze temu.
jel tako bolje
jesu li bolje slusalice razer electra ili roccat kulo