Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.086.680
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
drahic kaže...

SPAS 12- E sad... Obozavam sacme inace,ali sa spasom kao da postoji neki BUG. Nekad na pola metra-metar pogodim i odmah padne lik,a nekada mi trebaju cak 3 hica !!  Neznam ko je tu lud. Vidio sam da ekipa isto pise po chatu da nesto nevalja sa njime. Inace ima 5 metaka,sa extendedom ima 7. Kada se reloada moze se pucati,jer nema okvir kao usas da se mora cekat dok reloada.

E to je to što sam mojima na TS-u non stop govorio dok sam igrao sa SPAS-om, znači nisam jedini lud. A mogli su i dodat još koji metak sa extendedom. Inače dobro roka dok radi kako treba.

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
13 godina
protjeran
red_bull kaže...

Sorry ekipo, ali di sam ja napisao da je DICE za ista kriv?

Ovo sam napisao da mi netko pomogne, posto dosad nisam uspio naci pravo rijesenje.

Ugledajte se na kolegu koji mi je pomogao bez licemjernjog pljuvanja.

P.S. poslije ovog patcha imam 10 FPS-a vise :-)))) bravo DICE {#}

13 godina
Battlefield 3

vidio sada da i amazon ima premium...za 49.99$...biće uskoro na nekom popustu i onda se kupuje...

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Bugzapper kaže...

Možda nisi,al bilo je puno njih u ovoj temi koji su krivili DICE zbog toga.

سمندری ڈاکو
14 godina
I Onlinekeystore je počeo prodavati premium,ali po 42 eura.
http://www.onlinekeystore.com/Battlefield-3-Premium-CD-KEY-ORIGIN.html
robimarko@gmail.com
14 godina
Battlefield 3

Meni je kupovina u Indiji preko proxy-a otvorila oči. Evo upravo naručio šteku WC papira i feferone za 0,99 €.

You should never underestimate the predictability of stupidity
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

uzeo sam od nekog aug mislim,puška je super uopće nema recoil

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Zero2 kaže...

Meni je kupovina u Indiji preko proxy-a otvorila oči. Evo upravo naručio šteku WC papira i feferone za 0,99 €.

Bit ce sranja znaci.... {#}

***** Maxxy *****
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Moze mi neko kupiti indiski premium za 22€ dam mu 35$ na paypal ili vise.

Neka se javi na PM.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.6.2012 17:39 (H4X0R_Bug).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
pirat kaže...
Bugzapper kaže...

Možda nisi,al bilo je puno njih u ovoj temi koji su krivili DICE zbog toga.

A koga bih trebao krivit.

Dakle netko kupi za 30 funti u UK i onda nakon svakog patcha ne radi.

Koja razlika jel kupio u UK ili Rusiji ,i zašto nismo imali taj problem s bfbc2.

Pohlepa je je*na stvar.

16 godina
moderator
Promatrač kaže...

A koga bih trebao krivit.

Dakle netko kupi za 30 funti u UK i onda nakon svakog patcha ne radi.

Koja razlika jel kupio u UK ili Rusiji ,i zašto nismo imali taj problem s bfbc2.

Pohlepa je je*na stvar.

BC2 nije imao regionalno ograničenje,BF3 ima.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.6.2012 16:59 (pirat).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Zakon!

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Moze mi neko kupit premium iz indije? Posto sam maloljetan i nemam kreditnu? Uplatio bi mu vise para na racun. Ako bi itko htio javite mi se na PP. Hvala :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pozdrav!

Zna li itko zašto me punkbuster kicka 1 minutu nakon što upadnem u server?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Probaj updaetat PB
robimarko@gmail.com
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pozdrav ekipa,

Dali je netko uspio danas kupiti preko Indijskog proxy-a ???
Probao bih sutra ako uspijem, ako ne jbg onda preko origina standardno..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

8:59:51 remaining to finish downloading BF3,hvala ti Indestructible,najbolji si!

HUGE RESPECT: woodgamesfx, captain_soap_McTawish, rustweaver, royalhero, tracerCPP
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Astelot kaže...

Moze mi neko kupit premium iz indije? Posto sam maloljetan i nemam kreditnu? Uplatio bi mu vise para na racun. Ako bi itko htio javite mi se na PP. Hvala :)

ja ti kupim za 399 kn.. Može?

Pirat oces malo ovo očistiti, fakat mi se neda 5 stranica čitati o proxy-u indijcima indijankama itd..

Ontopic:

Odlkjucao aug i mislim da nije toliko brutalan kao m16a3. Ova beba je još uvijek najjača(ipak je bolja od ak74 kao što sam nedavno tvrdio)

[M|C] jokaCRO ingame
16 godina
neaktivan
Meni AK74 bolje lezi. Na njemu drzim laser i bipod dok na M16 drzim HB. Nisam ni probo jesu li ispravili foregrip sa patchem. Probao netko?
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
red_bull kaže...
fila2208 kaže...

aug, scar, mitar, acr....sve i jedna puška predobra  :)

moram priznat da sam oduševljen

edit: uf sad me preznojilo...disconnecta me sa ea online i neda mi u bflog...reko arivederči...i onda odjednom proradi :)

evo vidiš , koliko god si pi.zdio da je preskupo ovo ono na kraju se isplatilo. I još si kupio jeftinije.

Nego jel netko zna zasto me diskonekta sa "conection timed out"?

Do sad mi se to nije događalo a imam isključenm upnp odavno..

I dalje smatram da cijeli premium ne vrijedi preko 100kn i da je navlakuša, te žalim vas koji ste dali sad za to bliže 400kn i za samu igru 400kn. Pogledaj oružja i sve dodatke, lagani pay to win je: najviše mi se sviđa prioritete na ulazu u servere. Lool a ako nas 5 premium cura čeka ulaz...ko ima prednost.

EA je progurao svoju politiku i super. Zamisli samo koliko su sad para digli, na čemu, na par linija koda, i nove skinove za puške? Očekivao sam nove skinove za sve puške a ne skin za 3 puške. Ako već kopiraju COD onda nek to naprave kako spada.

A i zadnja poruka za vajnere kako je skupo, zar nije kad su izlazile igre koštale ovako:

1942 za 50$ expanzije 25$-30$ x2, ukupno110$

Bf2 50$ SF 30$ Boosters 15$x2 ukupno 110$

Bf3 60$ Bf3 Premium $50 ukupno 110$,

Kupili ste kako ste kuipili, meni ni kune nije ža i o ovome ne ću više komentirat, al nevjerojatni ste.

[M|C] 7emper_fi
15 godina
protjeran
nooir kaže...
, al nevjerojatni ste.

Dobro ok, zaboravio je navesti i noz a to je ipak velika stvar. {#}

to je isto kao da real madrid kupi kopačke koje same trče a lokomotiva mora imati kopačke stare tri generacije
15 godina
neaktivan

A kao svi koji su kupili igru preko origina nemaju problema? jer koliko vidim na EA forumima se svi zale na probleme pa bilo to sa eng. verzijom ili ruskom, problemi su isti.

A ovi sto govore da nemaju nikakvih bugova ili problema samo zato sto su kupili preko origina, lazu.   A sto se tice premiuma neka se ljudi snalaze kako mogu, jbg nemaju svi para na bacanje.

jebes skill kad ga mozes kupit http://www.pbbans.com/mbi-viewban-2dfca045-vb263088.html
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Y2K2 kaže...

A ovi sto govore da nemaju nikakvih bugova ili problema samo zato sto su kupili preko origina, lazu.   

Ma odoh se ispovjedit šefe...

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
athlon64 kaže...
Y2K2 kaže...

A ovi sto govore da nemaju nikakvih bugova ili problema samo zato sto su kupili preko origina, lazu.   

Pa evo reci ti kakva je razlika izmedju eng. i ruske verzije, i zasto obadvije verzije imaju iste probleme, jer po vasoj prici samo ruska verz. ima probleme a ostale rade besprijekorno.

jebes skill kad ga mozes kupit http://www.pbbans.com/mbi-viewban-2dfca045-vb263088.html
15 godina
Battlefield 3

Ruska verzija sa indijskim premiumom, jedan dcon dosad, otad sve glatko, konfa je minimalna laptop. Ne razumijem di je problem?

nije u verzijama već od računala do računala...nov engine koji još nije do kraja ispoliran...svakakvi problemi se jave.

I da, scar L -> bog.

Moj PC  
2 2 hvala 0
15 godina
Y2K2 kaže...
athlon64 kaže...
Y2K2 kaže...

Pa evo reci ti kakva je razlika izmedju eng. i ruske verzije, i zasto obadvije verzije imaju iste probleme, jer po vasoj prici samo ruska verz. ima probleme a ostale rade besprijekorno.

Da se mene pita osim još pokojeg omanjeg bug-a u igri i jedna i druga verzija rade besprijekorno.(Ali ja lažem kako ti kažeš pa...)

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.6.2012 21:01 (athlon64).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

sada igramo đukela, ja i 2 frenda neki mix server cq na bazzaru dobijemo za 500+ ticketa  i na tdm siene cr pred kraj mi lijepo izbaci..prvi kod njih je 99,9 % haker a vjerovatno i admin servera i kad sam mu napisao u chat da ugasi hack lijepo ja dobijem

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
ARazer kaže...

sada igramo đukela, ja i 2 frenda neki mix server cq na bazzaru dobijemo za 500+ ticketa  i na tdm siene cr pred kraj mi lijepo izbaci..prvi kod njih je 99,9 % haker a vjerovatno i admin servera i kad sam mu napisao u chat da ugasi hack lijepo ja dobijem

A uzmu server pa se bahate...

15 godina
neaktivan
athlon64 kaže...
Y2K2 kaže...
athlon64 kaže...
Y2K2 kaže...

Da se mene pita osim još pokojeg omanjeg bug-a u igri i jedna i druga verzija rade besprijekorno.(Ali ja lažem kako ti kažeš pa...)

A nista, mora da vi koji ste kupili igru na originu ste dobili bug free igru.

15 godina
Y2K2 kaže...

A nista, mora da vi koji ste kupili igru na originu ste dobili bug free igru.

Ne nego se vi žalite radi problema povezanih s vašom internetskom vezom i pc-em dok stotine igrača zadovoljno igraju i ne dolaze na forume jer nemaju potrebe. Evo čeka me 15 stranica hejta... al kako onda objašnjavate da nas ima dobar broj kojima igra radi besprijekorno? I ja se nisam prestajao žalit dok mi bnet nije sredia probleme s pingom. EDIT. igraš bf sa 4gb ram-a,pa ja nisam prestajao imat crasheve tad, ta igra je sama sposobna progutat 3-3.5GB (testirao)

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.6.2012 21:12 (athlon64).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice