Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.089.708
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ope me izbacilo sa servera sa "connection timed out" porukom. Zna tko zakaj?

[M|C] jokaCRO ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
power_user kaže...
athlon64 kaže...

moglo bi se vrlo jednostavno dogodit da dice ugasi account svakome tko je u jedan dan 2 puta prominia državljanstvo :)

Nece to napraviti, sve je potpuno legalno, a izgubili bi ogromnu bazu korisnika da nekom ukinu acc koji je vec placen 50-60€

a gle mene su banali zbog obicne slikice... a kupio sam sve sto se za BF3 moze kupit... pa sve je moguce.. iako vrlo vrlo tesko da se to dogodi... jer onda bi vas vise od pola popilo ban za RU key...

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
15 godina
ceco22 kaže...
power_user kaže...
athlon64 kaže...

moglo bi se vrlo jednostavno dogodit da dice ugasi account svakome tko je u jedan dan 2 puta prominia državljanstvo :)

Nece to napraviti, sve je potpuno legalno, a izgubili bi ogromnu bazu korisnika da nekom ukinu acc koji je vec placen 50-60€

a gle mene su banali zbog obicne slikice... a kupio sam sve sto se za BF3 moze kupit... pa sve je moguce.. iako vrlo vrlo tesko da se to dogodi... jer onda bi vas vise od pola popilo ban za RU key...

vjerojatno nebi dali ban nego oduzeli premium,meni se ne igra s time... stvarno su rigorozni.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
ceco22 kaže...
power_user kaže...
athlon64 kaže...

Ti si pojedinac, ovdje se radi o stotinama, ako ne i tisućama ljudi

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
15 godina

Da se maknemo malo od proxy-a i inih stvari.

Sad zaigrao sa AUG-om i puška mi je do jaja! Inače obožavam AK-74 samo mi je smetao ROF od 650. Ovih 700 na augu mi je taman za tu pušku. Igram sa RDS-om, foregrip i HB i baš mi leži. Sa kobrom bi moglo biti još bolje, budemo vidli kad otključam.

No moram se osvrnuti na još jednu stvar. IRNV mi izgleda kao da su ga vratili na staro. I dalje scope ima mali FOV ali ljudi svijetle ko betlehem i na 100m. Budem to još malo isprobao na drugim mapama.  

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Cekaj malo,postojat ce nova vozila za premium koja ce samo premium igraci moci voziti?

HUGE RESPECT: woodgamesfx, captain_soap_McTawish, rustweaver, royalhero, tracerCPP
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FireMan97 kaže...

Cekaj malo,postojat ce nova vozila za premium koja ce samo premium igraci moci voziti?

Ne, ali premium igrači će imat osobnog vozača, masera i pedikera. Vozila će biti opremljena klimom, minibarom, kožnim sjedalima, mahagonijem i ebanovinom i dvije eskort dame.

BF3: Bombovich
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.6.2012 21:02 (Perki).
15 godina
Perki kaže...
FireMan97 kaže...

Ne, ali premium igrači će imat osobnog vozača, masera i pedikera. Vozila će biti opremljena klimom, minibarom, kožnim sjedalima, mahagonijem i ebanovinom i dvije eskort dame.

{#}{#}

13 godina
neaktivan
red_bull kaže...

Ope me izbacilo sa servera sa "connection timed out" porukom. Zna tko zakaj?

Probaj isključiti UPnP u postavkama rutera. Ako već jesi provjeri, meni se nekad sam zna uključit.

Kalko1212 ingame
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo upravo krenuo naručiti BF3 Premium sa indijskog proxy-a. Ulogiram se sa svojom e-mail adresom na origin i sve lijepo prikaže u rupijima(1499 rupija) I dođem do opcija plaćanja,unesem sve podatke,ali se sjetim da e-mail koji koristim za ulogiranje na Origin ili battlelog više nemam pristup te sam napravio novi e-mail. Ja tu potvrdu neću moći niti primiti jer nemam pristup tom starom e-mailu. Šta da radim??

BF3 Nick: hrci1950
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.6.2012 23:28 (CoreByte).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CoreByte kaže...

Evo upravo krenuo naručiti BF3 Premium sa indijskog proxy-a. Ulogiram se sa svojom e-mail adresom na origin i sve lijepo prikaže u rupijima(1499 rupija) I dođem do opcija plaćanja,unesem sve podatke,ali se sjetim da e-mail koji koristim za ulogiranje na Origin ili battlelog više nemam pristup te sam napravio novi e-mail. Ja tu potvrdu neću moći niti primiti jer nemam pristup tom starom e-mailu. Šta da radim??

Potvrda ti nije nis posebno, samo osnovni podaci sa ime, prezime, adresa...kaj si kupio, kao racun i to je to.

Tak da ti taj mail nebu trebo

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

javi kako je proslo

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Uspio sam :) Zahvaljujem Gameru i ostalima na pomoći!

BF3 Nick: hrci1950
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.6.2012 0:41 (CoreByte).

0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Unazad 24 sata igrati Bf3 je bilo predivno...Svi te iz squada uvijek ozive,bace ti extra medic..Bace ti 4 kutije ammo boxa,bez da sam pisao ista u chat.. Bas super! :)

Dok ne odrade svoje assignmentse.. Nazalost.

Dobro je dice napravio to,tako da ekipa pocne malo vise pomagat squadu. Ocito je da su se bazirali na squad a ne na team kao sta je bilo u slucaju kod B2K ako se ne varam.

Moj PC  
11 0 hvala 2
15 godina
drahic kaže...

Unazad 24 sata igrati Bf3 je bilo predivno...Svi te iz squada uvijek ozive,bace ti extra medic..Bace ti 4 kutije ammo boxa,bez da sam pisao ista u chat.. Bas super! :)

Dok ne odrade svoje assignmentse.. Nazalost.

Dobro je dice napravio to,tako da ekipa pocne malo vise pomagat squadu. Ocito je da su se bazirali na squad a ne na team kao sta je bilo u slucaju kod B2K ako se ne varam.

Ko zna možda im i ostane u navici  :)

17 godina
protjeran
Battlefield 3

Postao sam indijac.{#} I'm a poor indian exchange student from india.{#}{#}

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina

Majko mila ovaj ACW-R je boleština. Pa to čudo nema recoila ništa! NIŠTA! No mal mi je čudna, kao da treba metak više za ubiti, no vjerojatno zato što još nisam otključao HB za nju.

U svakom slučaju mislim da će mi postati No1 puška za inženjerca!

14 godina
neaktivan
Switch kaže...

Majko mila ovaj ACW-R je boleština. Pa to čudo nema recoila ništa! NIŠTA! No mal mi je čudna, kao da treba metak više za ubiti, no vjerojatno zato što još nisam otključao HB za nju.

Pa 4 killa imaš s njon tek, kakav metak više {#}

btw odlična je puška, uz scar, koji razara najbolje od novog sadržaja. A i mtar na CQ je predobar... A i aug je odličan, nešto između M16 i AK, i L86, hibrid neki, mali recoil, na medium odlična...

[M|C] 7emper_fi
15 godina
neaktivan
Perki kaže...
FireMan97 kaže...

Pošteno sam se nasmijao +1 {#}

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
15 godina
Battlefield 3

aug, scar, mitar, acr....sve i jedna puška predobra  :)

moram priznat da sam oduševljen

edit: uf sad me preznojilo...disconnecta me sa ea online i neda mi u bflog...reko arivederči...i onda odjednom proradi :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.6.2012 1:34 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
nooir kaže...
Switch kaže...

Pa 4 killa imaš s njon tek, kakav metak više {#}

btw odlična je puška, uz scar, koji razara najbolje od novog sadržaja. A i mtar na CQ je predobar... A i aug je odličan, nešto između M16 i AK, i L86, hibrid neki, mali recoil, na medium odlična...

Ma imam više, nisam još dobio report. Ma puška je odlična samo moram otključati taj HB pa da vidim kak to onda izgleda. Aug kao što sam prije napisao mi je preje*ena! Još čekam kobru za nju i to je to.

Scar još nisam otključao al kako vidim na jubitou i ona je perverzija.

15 godina
Battlefield 3

Mislim da kužim caku. Stavit nova oružja, ekipa proba, svrši, ekipa čuje, kupi  radi oružja....zanimljivo :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.6.2012 2:16 (fila2208).
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

edit: uf sad me preznojilo...disconnecta me sa ea online i neda mi u bflog...reko arivederči...i onda odjednom proradi :)

evo vidiš , koliko god si pi.zdio da je preskupo ovo ono na kraju se isplatilo. I još si kupio jeftinije.

Nego jel netko zna zasto me diskonekta sa "conection timed out"?

Do sad mi se to nije događalo a imam isključenm upnp odavno..

[M|C] jokaCRO ingame
17 godina
odjavljen
red_bull kaže...
fila2208 kaže...

evo vidiš , koliko god si pi.zdio da je preskupo ovo ono na kraju se isplatilo. I još si kupio jeftinije.

to se i meni prije događalo,ovo šta sam malo odigrao poslije patcha još se nije pojavilo

tko će ga znat,meni skoro svaki drugi put kod spawna blica como rose

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Malo detalja o Armored Killu i AC-130 Gunshipu

• Several new vehicles are featured in the expansion, including new tank destroyers, an AC-130 gunship, ATVs, and mobile artillery.
  • Taking over a specific base grants the controlling team access to an AC-130 gunship. The gunship travels on a fixed circular path around the bases and it has four seats -- two for shooting 125mm cannons at the ground and two anti-air turrets for defending its airspace.
  • Though only four people can man the AC-130 at once, other soldiers can use it as a mobile parachute spawn point.
  • The AC-130 is also a great position to spot and mark enemies for your teammates.
  • If your team controls the AC-130, the smart strategy is to have all patrolling the aircraft defend it from oncoming attacks so it can continue its forceful barrage.
  • The AC-130 is heavily armored, but it cannot be repaired by engineers. This means ground forces can bring it down with concentrated fire.
  • The tank destroyers are lighter and more limber than the tanks included in the base game. They still pack a punch, but are much more vulnerable than the conventional tanks.
  • Over 20 upgrades are available for the new vehicles, but there is no new infantry weaponry. 
  • Armored Kill also has a new Tank Superiority mode, but DICE wouldn't go into specifics just yet.
  • You should spawn on a squad member near a hot zone or to jump into a vehicle. Given the large size of the map, hiking from your home base to a flag point takes a while.
  • The maps are large enough that you can employ new team tactics like positioning your mobile artillery on the ridge and shelling any troops approaching a hotly contested flag capture point from a long range.
http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Moj PC  
6 0 hvala 15
14 godina
Čini se vrlo zanimljivim
robimarko@gmail.com
15 godina
red_bull kaže...

Probaj UPALITI upnp. Meni je odavno upaljen jer mi je trebao za co op i od tada ga nisam gasio. Ne znam kad sam dobio zadnji put taj connection timed out.

Nakon patcha sam dobivao onaj disconnected form ea online no i to se riješilo nakon ovog zadnjeg updatea battleloga.

14 godina
Upalite UPNP i samo otvoritte portove za BF3
robimarko@gmail.com
15 godina
red_bull kaže...
fila2208 kaže...

I dalje smatram da cijeli premium ne vrijedi preko 100kn i da je navlakuša, te žalim vas koji ste dali sad za to bliže 400kn i za samu igru 400kn. Pogledaj oružja i sve dodatke, lagani pay to win je: najviše mi se sviđa prioritete na ulazu u servere. Lool a ako nas 5 premium cura čeka ulaz...ko ima prednost.

EA je progurao svoju politiku i super. Zamisli samo koliko su sad para digli, na čemu, na par linija koda, i nove skinove za puške? Očekivao sam nove skinove za sve puške a ne skin za 3 puške. Ako već kopiraju COD onda nek to naprave kako spada.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo i ja kupio Bollyfield premium preko Indije, hvala gamer001.

nego jel netko zna kolko je sigurno kupovati kreditnom karticom preko indijskog proxy-ja?

thanks

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice