Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.087.644
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
moderator
Re: Battlefield 3
FireMan97 kaže...
Dali postoji piratski BF3 multiplayer?

Ne.

سمندری ڈاکو
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pozdrav ljudi!

Ima li itko vremena i volje meni nabavit taj Indijski premium? Maloljetan sam i nemam kreditnu karticu.

Ja bih vam uplatio na račun novce. Dogovor preko pp.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Nije indijski premium,nego se kupuje preko indijskog proxya.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Evo i ja sam postao ponosni vlasnik premiuma. sada ce mi odma bolje raditi hit box.

Battlelog: ljudina
Moj PC  
11 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da li je taj premium koji se uzme preko Indiskog proxya regin free ili lock?

15 godina
bmwhartge kaže...

Evo i ja sam postao ponosni vlasnik premiuma. sada ce mi odma bolje raditi hit box.

A možda i skužiš da u sqadu igraš sa ljudima sa BUG foruma. ( Sinoć oko 2 - Metro)

K4lim3ro
15 godina
FireMan97 kaže...
Dali postoji piratski BF3 multiplayer?

Postoji - Indijski.

K4lim3ro
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

a kak mogu u mozili provjerit da sam na indijskom proxyu nakon kaj ukucam onu ip adresu i port?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Premium aktiviran :D

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja bih volio stvarno taj premium,ali ipak 350kn dati za to? Svi ti besplatni DLC-ovi,nova oružja i ostale pogodnosti koje premium članovi dobivaju su stvarno primamljivi ali ipak za 350kn možeš kupit novu igru-preorder MoH Warfighter,Crysis 3 itd. A da ne govorim ako mi igra dosadi,onda se pozdravi sa tim novcima.

Ljudi,što vi mislite,isplati li mi se uzimat premium?

P.S Samo nemojte napisat kako ste raspravljali o tome već jer mi se neda vrtit 100 strana unazad i čitat ponovo...

BF3 Nick: hrci1950

1 0 hvala 0
15 godina
CoreByte kaže...

Ja bih volio stvarno taj premium,ali ipak 350kn dati za to? Svi ti besplatni DLC-ovi,nova oružja i ostale pogodnosti koje premium članovi dobivaju su stvarno primamljivi ali ipak za 350kn možeš kupit novu igru-preorder MoH Warfighter,Crysis 3 itd. A da ne govorim ako mi igra dosadi,onda se pozdravi sa tim novcima.

Ljudi,što vi mislite,isplati li mi se uzimat premium?

P.S Samo nemojte napisat kako ste raspravljali o tome već jer mi se neda vrtit 100 strana unazad i čitat ponovo...

391 je mene izašlo sve skupa.Znam,boli al to je jedino šta igram i ti dodatni sadržaji mi stvarno čine igru zabavnom,Uostalom nečemo bf4 vidit još koju godinu tako da... Isplati se da se mene pita.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

gdje budu problemi?

evo meni sada u kartici prikazuje 1500 rupija 

al nisam isao dalje . dalje steka ili ako je sve do sad OK ce i ovo placanje bit OK?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Dečki nemojte se za.jebavati sa tim uzbekistanskim indijskim itd stvarima.

Ja sam 100% siguran da ,kad ovo poprimi vece razmjere, postoji šansa da popušite account.

Jel ova ušteda od 100-150 kn vrijedi tog rizika, ja mislim da ne..

[M|C] jokaCRO ingame
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Dali netko prodaje BF3 key?

Mislio sam isprobati cracked multiplayer dal ce mi bar vrtit sve low 25-30 fps ali cini se da cu morati kupiti igru da isprobam :(

EDIT:Dali postoji neki patch koj jos manje od low smanji postavke da imas jos bar +15 fps?

HUGE RESPECT: woodgamesfx, captain_soap_McTawish, rustweaver, royalhero, tracerCPP
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.6.2012 20:11 (FireMan97).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

uvijek sam znao da sam povezan s mahatma gandhom, a sad znam i zasto

ivanec007 now has access to Close Quarters for Battlefield 3

hvala svima

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
red_bull kaže...

Ja sam 100% siguran da ,kad ovo poprimi vece razmjere, postoji šansa da popušite account.

U najgorem slucaju cemo dobit povrat love ;)

Da al je veca jebada ako izgubimo account :(

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.6.2012 20:12 (Kule_zg).
16 godina
neaktivan
red_bull kaže...

Da al di bi oni stigli kad bi svi popušili acc kad poprimi veće razmjere. Pola premium usera će imat premium preko indijskog proxya, i šta će svima blokirat acc?

14 godina
neaktivan
Cheezl kaže...
red_bull kaže...

Da al di bi oni stigli kad bi svi popušili acc kad poprimi veće razmjere. Pola premium usera će imat premium preko indijskog proxya, i šta će svima blokirat acc?

Da ne vjerujem da ce se zajebavat s tim.

Kao prvo trebat ce svakom dokazat da je kupio iz hrvatske preko indijskog proxya

15 godina
FireMan97 kaže...

Dali netko prodaje BF3 key?

Mislio sam isprobati cracked multiplayer dal ce mi bar vrtit sve low 25-30 fps ali cini se da cu morati kupiti igru da isprobam :(

EDIT:Dali postoji neki patch koj jos manje od low smanji postavke da imas jos bar +15 fps?

kanta ti je stara...dovoljno da ti grune tenk kraj tebe i eksplodirat će ti pc

BF3 FlamingKing
13 godina
neaktivan
red_bull kaže...

तुम भूल सकता है कि पैसे की कमी के कारण संकट.{#}

Kalko1212 ingame
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.6.2012 20:19 (kalko1212).
15 godina
Battlefield 3

Evo danas malo više odigrao. Mogu reć da mi igra bolje radi (možda je placebo) ali meni nekako bolje ide. f2000 je predivno dobar sad i užitak mi je napunit onaj tag snjim.

Aug je simpatičan jako i nostalgija me puca jer sam ga volio u bc2. Scar Legendu čekam još, probao par killova, klasično ja is car priajtelja dva.

ugl. čist solidno, mogu reć da mi se bf3 opet igra sa užitkom, nešto što sam izgubio odavno. :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Evo danas malo više odigrao. Mogu reć da mi igra bolje radi (možda je placebo) ali meni nekako bolje ide. f2000 je predivno dobar sad i užitak mi je napunit onaj tag snjim.

Aug je simpatičan jako i nostalgija me puca jer sam ga volio u bc2. Scar Legendu čekam još, probao par killova, klasično ja is car priajtelja dva.

ugl. čist solidno, mogu reć da mi se bf3 opet igra sa užitkom, nešto što sam izgubio odavno. :)

HMM meni je sa drugim patchom F2000+ suppresor  bio odličan, sa heavy barelom ok. A sada kako pričate da je poboljšan, mislim da će mi postati dio borbenog kompleta za davanje guze i Rock"N"roll.

Kalko1212 ingame
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.6.2012 20:27 (kalko1212).
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Premiuim E3 trailer.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
0 2 hvala 1
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Kod namjestanja proxya u mozilli da li ide kvacica na SOCKS proxy?

Poblem je ak stavim kvacicu onda ne radi, a bez nje radi proxy, da li je to vazno?

14 godina

Evo prve informacije o prodaji BF3 Premiuma van Origina.Evo tekst od CD KeyHouse:
We have lot of questions regarding Battlefield 3 Premium CD key,

and the answer is YES!!! CDkeyhouse will sell this key and for sure with a discounted price as always. We will post more information soon. We are first trying to deal with our suppliers to get the best price as possible, but we know the stock will arrive 17th - 20th June

robimarko@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.6.2012 8:35 (robimarko).
13 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Premiuim E3 trailer.

Već viđeno ali svu ga maknuli.

Kalko1212 ingame
15 godina
Battlefield 3

moglo bi se vrlo jednostavno dogodit da dice ugasi account svakome tko je u jedan dan 2 puta prominia državljanstvo :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Neće se to dogodit sigurno.
Ja sam promijenio isto par puta danas državu
robimarko@gmail.com
16 godina
athlon64 kaže...

moglo bi se vrlo jednostavno dogodit da dice ugasi account svakome tko je u jedan dan 2 puta prominia državljanstvo :)

Nece to napraviti, sve je potpuno legalno, a izgubili bi ogromnu bazu korisnika da nekom ukinu acc koji je vec placen 50-60€

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Zna li itko gdje ima patch za download? Znaci da nije preko Origina, nego fileove za download?

Nemam flat pa bi mi frend skinuo to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice