Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.106.789
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Battlefield 3

Ja sam jucer nakon bezbroj pokusaja preko indije,pakistana itd.. Poludio i kupio za 5banki € preko origina.

Znam da je ˝original˝ i da mi nemogu uzet.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Re: Battlefield 3
drahic kaže...

Ja sam jucer nakon bezbroj pokusaja preko indije,pakistana itd.. Poludio i kupio za 5banki € preko origina.

Znam da je ˝original˝ i da mi nemogu uzet.

A nisam ni ja sto psoto siguran...ali gledam, ko mi može reći da nisam bio u indiji laptopom i kupio? Mislim ono.

A i da me banaju nek si puše ku.rce njima je ionako samo do para, a i igru sam platio manje od većine ekipe tako da sam svojih 600 sati već odplatio.

17 godina
neaktivan
Nije opće bitno gdje si ti kupio, nego da si kupio za svoju regiju. Žišku.

Al ionak ti najvjerojatnije nebu niš, pa je tak svejedno.
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
15 godina
Battlefield 3

Pa nemogu vam banat acc zbog toga, znam neke koji su kupili u indiji i igraju sve normalno. 

Šalalallalalalalallalaa.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
leobugi kaže...

Pa nemogu vam banat acc zbog toga, znam neke koji su kupili u indiji i igraju sve normalno. 

Imam frenda koji je isto sumnjivim kanalima dobio BF3 sa karkandom (limited, jel) i nakon nešto igranja mu je stigla neugodna obavijest... Poptuno mu je disejblan origin acc. E onda je otvorio novi acc, kupio original igru i sad se lijepo igra...

Freak Show Inc.
15 godina
Friday kaže...
leobugi kaže...

Imam frenda koji je isto sumnjivim kanalima dobio BF3 sa karkandom (limited, jel) i nakon nešto igranja mu je stigla neugodna obavijest... Poptuno mu je disejblan origin acc. E onda je otvorio novi acc, kupio original igru i sad se lijepo igra...

Ja negovorim o sumnjivim radnjama. Ja govorim o igrama kupljenim legalno u Indiji.

Šalalallalalalalallalaa.
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

glej, njihova krivica ako se ne znaju zastiti od takvih stvari...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
leobugi kaže...
Friday kaže...
leobugi kaže...

Ja negovorim o sumnjivim radnjama. Ja govorim o igrama kupljenim legalno u Indiji.

Ma vidi, ja samo pišem ono što znam. Ali realno - ovakva kupovina bi se dala svakako protumačiti (pa i kao sumnjiva, jer EA/Origin likovi nisu baš tako glupi).

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jedna naznaka da će vožnja AC-130 biti skriptirana ('on rails'), znači moći će se spawnati u njega i rokati topovima, ali ne i voziti sam avion.

http://i.imgur.com/9QTmN.png

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Friday kaže...
leobugi kaže...
Friday kaže...
leobugi kaže...

Ma vidi, ja samo pišem ono što znam. Ali realno - ovakva kupovina bi se dala svakako protumačiti (pa i kao sumnjiva, jer EA/Origin likovi nisu baš tako glupi).

Pa sta ja njima kazem da sam bio na poslovnom putu u indiji i tko ti sta moze.{#}

Battlelog: ljudina
15 godina
Battlefield 3

Ma sve to stoji ali mislim da su oni previše para gladni da bi ih bolio qurac za siromahe kao ja :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Neznam dali je bilo,ali... MAGNUM sa Laserom i SILENCER!!

LOL

Brutalno

Moj PC  
2 1 hvala 1
17 godina
odjavljen
bmwhartge kaže...

Pa sta ja njima kazem da sam bio na poslovnom putu u indiji i tko ti sta moze.{#}

Da li već je bilo govora o nekim regijama - ako to postoji u nekoj "EULI" onda si nayebao...

Freak Show Inc.
17 godina
Battlefield 3

Ne mogu ne primjetiti slično našeg HACa (Hrvatske autoceste) sa EAom!

Daj mi 500Kn odmah na ENCu pa ti bude vožnja jeftinija i daj kupi Premium sada odmah za 50€iliUSD pa ti budu DLCovi jeftiniji!

Naglasak na futuru!

Kaj su išli u istu školu? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

vidim da su i svi nasi rusi nayebali....a ima ih jedno 70 posto....kaj smo ond ami svi bili glupi sta smo preorder platili, ili box verziju za 50€ ? ma boli me vise za njih.pare nisu problem, nemogu ti uzet. samo ti mogu  mozda ponistit kupnju pa nadodas pare....u najgorem slucaju. ili tem ozda netko prijavi, nebi se cudio sa ovim nasim komjunitijem

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Friday kaže...
bmwhartge kaže...

Da li već je bilo govora o nekim regijama - ako to postoji u nekoj "EULI" onda si nayebao...

Ma nisam ja jos kupio premium niti cu ga kupiti po tako bezobraznoj cijeni od 50eura jos pogotovo sto moram placati karkand 2 puta, jedino cu kupiti tako za maximalno 20 eura.

14 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...
Friday kaže...
bmwhartge kaže...

Ma nisam ja jos kupio premium niti cu ga kupiti po tako bezobraznoj cijeni od 50eura jos pogotovo sto moram placati karkand 2 puta, jedino cu kupiti tako za maximalno 20 eura.

Preporuka - probajte sada u Brazilu, proslo je 7h pa im valjda i bankovni sustav radi. Preko Firefoxa proxy staviti na ovaj 186.228.41.210 port 8080 i kvacicu ispod kliknuti. pa onda na store.origin.com i tamo lijepo to sve obaviti - jest da je na portugalskom ali dade se snaci i ima google translate za to. Preporucam Visu electron, dakel obican ziro racun PBZ po mogucnosti.

15 godina
Battlefield 3

Dobro ako vas toliko pati, pošaljite upit podršci, nameljite da ste bili kon nekog rođaka u indiji i da ste usput kupili to. Pa onda vidite jel to dopustivo ili ne.

Šalalallalalalalallalaa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 3

jel zna tko dali moze preko visa electron kartice od zagrebacke banke. jel netko probao, jer znam da prije 2 godine nije radila.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
thesekiman kaže...

Jedna naznaka da će vožnja AC-130 biti skriptirana ('on rails'), znači moći će se spawnati u njega i rokati topovima, ali ne i voziti sam avion.

http://i.imgur.com/9QTmN.png

O da, već vidim Nastyja kako se cijelu rundu ne skida s topa u AC-130.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
17 godina
moderator
Danny_HR kaže...

O da, već vidim Nastyja kako se cijelu rundu ne skida s topa u AC-130.

Buši hahahaha, buši hahahaha, buši hahahaha... (Ko to tamo peva)

Prvo moram do Albanije ili Indije, al kad budu popusti :D

15 godina
bmwhartge kaže...

jel zna tko dali moze preko visa electron kartice od zagrebacke banke. jel netko probao, jer znam da prije 2 godine nije radila.

Tako sam kupio, napuni račun sa 170kn i rpobaj indiju ili brazil.

Svi vi koji ste mi slali pm za indiju i te spike imajte na umu da ako vas bana, ne proradi nešto si sje.bete nisam ja kriv.

Meni je proradilo i imam premium. Tako da sretno :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.6.2012 13:14 (fila2208).
17 godina
odjavljen
leobugi kaže...

Dobro ako vas toliko pati, pošaljite upit podršci, nameljite da ste bili kon nekog rođaka u indiji i da ste usput kupili to. Pa onda vidite jel to dopustivo ili ne.

ne šaljite upite podršci,bolje da se nezna,ne bi trebalo bit nikakvih problema

17 godina
moderator
Battlefield 3

Ja ću poslati EA supportu godišnji BDP za BiH, Albaniju i Indiju, stope nezaposlenosti i prosječne plate.

Ako nam nakon toga ne budu dijelili premiume kao donacije, nabijem ih na premium Q.

5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
drahic kaže...

Neznam dali je bilo,ali... MAGNUM sa Laserom i SILENCER!!

LOL

Brutalno

Je posta san ja, ali po meni je to retardluk. Nisan neki profesionaloc u RL što se tiče oružja ali mislin da se revolveri ne mogu silencerati, pogotovo ovaj .44 jer i da ga staviš razdera bi prigušivač u roku odma... A i ko želi takav moćan zvuk prigušit? WTF??

I da tribalo bi u igru stavit da silencer pukne ako ga puno koristiš na puški, pa ga moraš minjat ili nešto takvo... :D

[M|C] 7emper_fi
14 godina
Može netko objavit taj albanski proxy za kupovanje preko origina
robimarko@gmail.com
15 godina
Battlefield 3

Mislim da bi ga magnum strgao, isto kao što bi ka teže strojara spalile nakon nekog vremena....ali srećom je ovo arkada :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Je, i trebalo bi stavit da se cijev grije, da moraš zavijat rane, da ti pukne potkoljenica kad skočiš u punom trku s krova dvokatnice i tak.

1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
nooir kaže..

Je posta san ja, ali po meni je to retardluk. Nisan neki profesionaloc u RL što se tiče oružja ali mislin da se revolveri ne mogu silencerati, pogotovo ovaj .44 jer i da ga staviš razdera bi prigušivač u roku odma... A i ko želi takav moćan zvuk prigušit? WTF??

I da tribalo bi u igru stavit da silencer pukne ako ga puno koristiš na puški, pa ga moraš minjat ili nešto takvo... :D

A zasto ne i stavit na shootgun... pa kad je bal neka je maskenbal... LAME

samo jos fali da ubace u secondary oruzje "noz za bacanje"... hahahaha

minjanje silencera, bi bilo pre sporo, niko se nebi zeza sa time, mozda da je igra malo sporija, i naginje vecoj taktici bilo bi super.

14 godina
protjeran
fila2208 kaže...
bmwhartge kaže...

Tako sam kupio, napuni račun sa 170kn i rpobaj indiju ili brazil.

Svi vi koji ste mi slali pm za indiju i te spike imajte na umu da ako vas bana, ne proradi nešto si sje.bete nisam ja kriv.

Meni je proradilo i imam premium. Tako da sretno :)

morska dukela jel mi mozes to postepeno objasniti, ja sve promjenim ali mi i dalje pise 49 eura u originu, ako mozes iakko doci na ts, ili da ja dodem na vas ts pa da mi objasnis.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice