Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.200.902
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Battlefield 3
Kao sto sam mislio moci ce se kupoti key bilogdje a ne samo na originu.I naravno da ce biti puno jeftiniji
robimarko@gmail.com
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

i ja bi tako ako je moguce :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ceco22 kaže...

neki dan je bila prica tko ima najvisi SPM u hr to je ovja tip http://bf3stats.com/stats_pc/Johnny_Cash06

pa toliki bi i ti iamo da igras samo tdm....pogledaj si battle reporte koliki ti je SPM u svakoj rundi, na tdmu je uglavnom 1500 - 2000+ meni XD

13 godina
ceco22 kaže...

neki dan je bila prica tko ima najvisi SPM u hr to je ovja tip http://bf3stats.com/stats_pc/Johnny_Cash06

Taj lik je igrao samo kad je bio double xp vikend. Otud mu toliki skor... inače je njubara žešća.

[19xx] 4ntraks
13 godina
protjeran
Battlefield 3

svi znamo da je M4X najveći vajner i ja sam da se skupi donacija i kupimo mu premium

ima 7950,a nema 50 EURA ,kakav škrtac :)

7 0 hvala 0
17 godina
moderator
kakavkralj kaže...

svi znamo da je M4X najveći vajner i ja sam da se skupi donacija i kupimo mu premium

Kako znaš sa 0 dana na forumu? Zenge, zašto radiš accounte ako si suspendiran?

16 godina
moderator
Battlefield 3

Ti Nasty budeš nabavio taj premium?

سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
DrNasty kaže...
kakavkralj kaže...

Uništio ga!

Samsung Galaxy SII GT-I9100 crew :)
17 godina
moderator
pirat kaže...

Ti Nasty budeš nabavio taj premium?

Ne vjerujem, jer ne igram ni ovaj siromaški, tako da mi se ne isplati.

Možda neka 50% popust akcija u Indiji kad bude.

16 godina
neaktivan
kakavkralj kaže...

ima bi i ti da ne bacas pare na gluposti i dva puta placas igru...

mozda vajna za gluposti, ali dosta toga je istinito sta kaze...

...ima i ljudi koji razmisle prije nego sta pocnu kupovat nesto... don't hate the haters!

13 godina
protjeran
Battlefield 3

jeste skužili koliko sad ekipe igra sa f2000 poslije zadnjeg patcha? za blisku borbu trenutno nema bolje puške

i  spas mi je preopasan ,a aug niti nije toliko koliko ga dižu neki nekorisnici premiuma tako da se ne brinete što nemate tu mogučnost igranja sa aug-om mada nije loš

opet nisu popravili do kraja l96 još pogotovo ako stavljaš druge nišane ne samo sniper scope 8x ili 12x ,još uvijek ne gađa tamo di bi trebao gađati(u ravnini),mada se to sada puno manje dešava ali još nije 100%

m98 opet ima onaj problem kad stojis pored zida ili zaklona i ne registrira pogodak nego registrira imaginaran zid ,mislim kako su to dopustili propustit.

m27 iar je pre*ebena poslije patcha,sad mi se skrozz sviđa,napokon da malo i sa supportom odigram jer sam ga zaobilazio.

m16a3 ja nisam vidio razlike da su je s*ebali??neznam šta pišete ali još uvijek puškica roka na najjače XD

baca medic kit brže,fluidnija je igrica dosta,osjeti se razlika,nož naravno da se zna desit da ga opet onako ne registrira al ajde ne dešava se tako često,da vajnam

jedino šta me muči je spor battlelog,kao da šteka,neznam možda je do mene jer sam instalirao one teme pa ga to možda koči,ali kažem spor spor mi je.

1 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Igraju sa f2000 da otključaju ono nešto....

Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
protjeran
DrNasty kaže...
kakavkralj kaže...

daj sredi nekaj sa tim crvenima XP

morao sam napravit jer sam hitno trebao odgovor na pitanje,neradi mi net na laptopu "diagnostic policy service is not running" nikako se neće spojit,bilo preko kabela ili wirelessa,windowsi su original x64,neznam radi čega je to.probao sam maknut drivere mrežne,ništa. soory na offtopicu stvarno mi je jako hitno nebi inače tlačio

16 godina
moderator
kakavkralj kaže...
bla bla ;)

S f-200 svi igraju zbog toga da otključaju onaj dogtag za premium.

Acw-r i scar-l su poprilično dobre pljuce za sad koliko sam isprobao.

Scar-h je kita al ova scar-l rastura.

سمندری ڈاکو
13 godina
protjeran
Battlefield 3

i je i nije,probaj igrat pa reci dojmove,gle na blisko joj nema sad ravne.prebrzo ispaljuje metke za bilo koju pušku plus ima 31 metak za razliku of famasa koji isto brzo ispaljuje metke ali je 21 metak i nije toliko dobar kao f2000,provjereno.

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
kakavkralj kaže...

i je i nije,probaj igrat pa reci dojmove,gle na blisko joj nema sad ravne.prebrzo ispaljuje metke za bilo koju pušku plus ima 31 metak za razliku of famasa koji isto brzo ispaljuje metke ali je 21 metak i nije toliko dobar kao f2000,provjereno.

A probao sam jer i ja otključavam za onaj dogtag i dobra je al ne leži i baš.

P.S Pričekaj da ti istekne suspenzija,da ti nebi acc "Zenge" pocrnio.pliz :)

سمندری ڈاکو
15 godina
kakavkralj kaže...

famaš ima 25+1 metak. Ne širi dezinformacije.

14 godina
kakavkralj kaže...

m27 iar je pre*ebena poslije patcha,sad mi se skrozz sviđa,napokon da malo i sa supportom odigram jer sam ga zaobilazio.

Yep...jučer ga malo testirao i puške je opaka. Neznam jeli do mojeg subjektivnog dojma, ali kad gađaš igrača u pokretu imam feeling da bolje lijepi metke za njega nego ostale puške. Nek Fr4nk potvrdi {#}

EDIT:

I sva sreća da Nex igra Diablo jer bi nas guzio sve po redu!

You should never underestimate the predictability of stupidity
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.6.2012 10:40 (Zero2).
15 godina
Battlefield 3

Dobar mi je balans. Prvo daš rpk ext. mags pa sad iaru koliko sam skužio pa će seljedeći patch to maknuti i onda svi srenti jer su imali ex mags.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel tko kupio igru prek indije?80 kn je haha.

0 0 hvala 0
17 godina

...ubodi prek Albanije...40-ak je kuna i dobiješ 20% popusta na "bakljave" kod Azemija {#}

::: peace 0n earth :::
17 godina
moderator
wiz4rd kaže...

...ubodi prek Albanije...40-ak je kuna i dobiješ 20% popusta na "bakljave" kod Azemija {#}

Stvarno 40ak kuna? Ako je tako, sam ću im tufahije napraviti i odnijeti.

15 godina
kach kaže...

Jel tko kupio igru prek indije?80 kn je haha.

Preko indije je 1500 rupija, tj. 163kn.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Da znam,ali igra je 80 kn.Znaci bez premiuma.

1 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

jel govorite o premiumu ili igri?

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Pozdrav iz zračne luke Gaya Airport iz Bihara. Evo danas sam došao ovdje uzeti svoj primjerak premiuma, sa laptopom na koljenima izgledam kao is vaki drugi turist, samo moje namjere su zbilja odvrtne :). Nisam planirao uzimati ovo, ali gledam ajde, ionako ću bf3 igrati kroz cijelu godinu a ža mi neke ljude pustit na miru, nego još malo trolati i zajebavati pa ajde.

Ugl. Velike zahavale idu KIKIHR i SHOCKRE, te VEKI1987. Hvala dečki.

Ukoliko nekog zanimaju detalji, ip proxya itd, može poslat ćevape i colu pa mu dam :)

Šalim se,na pm koga zanima. Cijena u Indiji je 1499 rupija, 27 USD, 163.7 krznenih životinja :)

živi bili pa umrli :)

Moj PC  
5 0 hvala 3
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Pozdrav iz zračne luke Gaya Airport iz Bihara. Evo danas sam došao ovdje uzeti svoj primjerak premiuma, sa laptopom na koljenima izgledam kao is vaki drugi turist, samo moje namjere su zbilja odvrtne :). Nisam planirao uzimati ovo, ali gledam ajde, ionako ću bf3 igrati kroz cijelu godinu a ža mi neke ljude pustit na miru, nego još malo trolati i zajebavati pa ajde.

Ukoliko nekog zanimaju detalji, ip proxya itd, može poslat ćevape i colu pa mu dam :)

Šalim se,na pm koga zanima. Cijena u Indiji je 1499 rupija, 27 USD, 163.7 krznenih životinja :)

Čekaj, to stvarno funkcionira ili je neka zajebancija u pitanju?

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pirate, kako ti moze biti SCAR kur*** od puske? mislim, puska je fenomenalna. 7.62x51 kalibar, damage 30 na blizinu (34 ima g3a3 jedino) mirna, recoil nije toliko jak ko na g3-ici, mislim savrsenstvo. uz foregrip predobra puska meni. imam valjda avg 22% acc na njoj, al sam toliko metaka napocetku zapucao s njom da ne mogu popraviti general acc za tu pusku

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Friday kaže...
fila2208 kaže...

Čekaj, to stvarno funkcionira ili je neka zajebancija u pitanju?

Doduše nisam bio u indiji...ali preko proxya radi. Ja veki, shockre, kikihr su neki koji su kupili, pogledaj moj profil, budeš vidio da sam premium pič.ka prava :)

xyan kaže...

Pirate, kako ti moze biti SCAR kur*** od puske? mislim, puska je fenomenalna. 7.62x51 kalibar, damage 30 na blizinu (34 ima g3a3 jedino) mirna, recoil nije toliko jak ko na g3-ici, mislim savrsenstvo. uz foregrip predobra puska meni. imam valjda avg 22% acc na njoj, al sam toliko metaka napocetku zapucao s njom da ne mogu popraviti general acc za tu pusku

Scar općenito je jedna od definitivno najboljih pušaka na svijetu uz sad novi m416 i te spike, je predobra puškica koju obožavam. Jest da ima 20 metkića, ali svaki put se osiguraj punim klipom i nikad problema. xyan moj brat po scaru :) Još sad kad se uhvatim L verzije ajme meni :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.6.2012 12:09 (fila2208).
16 godina
moderator
xyan kaže...

SCAR-H mi nije baš,al ovaj novi SCAR-L je odlična puška.

سمندری ڈاکو
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice