Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.202.104
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
moderator
Re: Battlefield 3
ceco22 kaže...
 Ali je bar Pirat pao prvi od novog noza :)

Testirao sa AUG,al ajd nek ti bude.{#}

سمندری ڈاکو
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ma brige me je 50 ili 100 eura,ako necu dat za nesto sto cu igrat 1000 sati onda ga jeb... Ljudi daju 20-50 eura za neku igru koju prodju jedanput i poslje skuplja prasinu.skupo neskupo ipak ju peglam pun klinac i briga me {#}

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Moj PC  
9 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FireMan97 kaže...

http://nova.eplati.com/origin/Battlefield%203

Dali ima razlike igrao ja s Ruskom ili EU verzijom?

Dali uopce ima razlike?

17 godina
neaktivan
Nije draz, cijena je bila ista. To kaj ste kupovali na opskurnim stranicama s razlicitim cijenama je druga prica.
Svaki preorder je po cijeni same igre dobio B2K. Svaki legalni preorder - that is.

Svi nesto kenjate i kenjate. Nemojte onda uzimat premium pa DLC-ove pojedinacno platite jos vise. A sve jer vam zlocesti EA ne da popust jer imate b2k koji ste dobili besplatno.
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
15 godina
robimarko kaže...
Ja baš sad pogledam origin preko pakistanskog vpn-a i vrlo se ugodno iznenadim.BF3 Premium je 1500 pakistanskih rupija tj 16 dolara ili 13 eura,a
sam BF3 je 750 rupija

Ajde ako kupiš javi da znam i ja sebi uzeti ako to tako radi.

nooir kaže...

Smišni ste svi odreda koji ser*te. Igru će te igrat cca 3 godine. Osim ako CoD ne kupite. I ne plaćate JEDAN dlc nego 5 dlcova po cijeni 50 eura, a inače bi platili 75 eura, a ko ima B2K isto prolazi jeftinije 10 eura. Uz to dobiju se neke pi*darije, tipa nož, kamuflaže za vojnika tako i za oružja (isto po mjesecima nove i novi assingmenti), posebni mjesecni eventi (mislin da će to neki turniri bit ili igranje sa nekin "pro" igračima), double xp vikendi jednom misecno, i još dosta toga .. Ako ne želite sve DLC ove onda nemojte uzimat premium i to je to, uzmete što van paše. A da ovo upakiraju u novu igru i to prodaju??? Opet lupetate bezveze, bolje da daju podršku za BF3 nego da izbacuju kao CoD iste igre sa novin mapama na iston enginu 8-9 godina. Pišete stvari, prdite bezveze a tražite da dice radi isto što i activision. Da li se activision trudi kad upakira mape i izda novu igru po 60eura??' Ne, ne trudi, se, zato ne ser*te, i od**bite i igrajte nešto što van paše kad su ovi lopovi... Dice barem za svaku novu igru razvije kompletno novi engine, barem rade nešto i još jednom, svi vi koji pi*dite kako su lopovi, kao što je danny reka, ili ste ŠKRTI ili no skilleri :). Jer utučete 1000 sati u igru i ser*te kako naplaćuju nove dlcove i to van ne odgovara, rađe bi cili vijek igrali na istin mapama, ili novin ali da su besplatne. A igranje van je strast i nećete platite ništa??? Gadite mi se sirotinjo :D

A da ne govorin za jazavce koji kupuju ruske ukradene keyeve za 70 kuna i onda se*u kako ih dice pljačka itd itd. Jao koji ste vi poludeb*li, a tih 70 kuna DICE-ov zaposlenik ne može kavu sebi platit kad se porez odbije. Ili platit mafijaša koji je opljačka kamion koji je prevozija BF3 u dućane :) I onda želite besplatne mape itd itd. LOL. A da ne počinjen pričat o održavanju servera, potrošnji energije, plaćanju osoblja, i sve se plaća od jedne prodane igre, i vi bi da van BF koji ste platili 12 eura (ru) traje 10 godina uz sve servere i online funkcije dostupne i da rade besprijekorno???

To je isto kad zidar uzida kuću, pa da vlasnik ako je jedan put platija oćekuje da mu zidar besplatno održava sve što je sagradija bar dok u penziju ne ode. Prestanite bit smisni i od*ebite sa vajnanjen.

You should get laid more...

14 godina
neaktivan
LuX_CRO kaže...
nooir kaže...
NightShadow kaže...

Poštovao sam BF serijal jer sam znao da mi neće svake godine uvaliti istu igru po punoj cijeni..

Od danas to više nije tako.

Više bi vrijedilo da su izdali novu igru, ne BF4, to nikako. 

Već BF: Warlord ili nešto sa novim mapama i dopustili nam da zadržimo rangove, tj. vezali MP napredak dvije igre.

To bi bio posao. Bar bismo imali osjećaj da su se potrudili..

Nemam ništa protiv dlc u MP igri, ali ove cijene su presmiješne..

50 eura za dlc nedam..

Radije ću uzeti 5 igara po 10 eura na steam popustu i podržati 5 developera nego jednu pohlepnu korporaciju..

Smišni ste svi odreda koji ser*te. Igru će te igrat cca 3 godine. Osim ako CoD ne kupite. I ne plaćate JEDAN dlc nego 5 dlcova po cijeni 50 eura, a inače bi platili 75 eura, a ko ima B2K isto prolazi jeftinije 10 eura. Uz to dobiju se neke pi*darije, tipa nož, kamuflaže za vojnika tako i za oružja (isto po mjesecima nove i novi assingmenti), posebni mjesecni eventi (mislin da će to neki turniri bit ili igranje sa nekin "pro" igračima), double xp vikendi jednom misecno, i još dosta toga .. Ako ne želite sve DLC ove onda nemojte uzimat premium i to je to, uzmete što van paše. A da ovo upakiraju u novu igru i to prodaju??? Opet lupetate bezveze, bolje da daju podršku za BF3 nego da izbacuju kao CoD iste igre sa novin mapama na iston enginu 8-9 godina. Pišete stvari, prdite bezveze a tražite da dice radi isto što i activision. Da li se activision trudi kad upakira mape i izda novu igru po 60eura??' Ne, ne trudi, se, zato ne ser*te, i od**bite i igrajte nešto što van paše kad su ovi lopovi... Dice barem za svaku novu igru razvije kompletno novi engine, barem rade nešto i još jednom, svi vi koji pi*dite kako su lopovi, kao što je danny reka, ili ste ŠKRTI ili no skilleri :). Jer utučete 1000 sati u igru i ser*te kako naplaćuju nove dlcove i to van ne odgovara, rađe bi cili vijek igrali na istin mapama, ili novin ali da su besplatne. A igranje van je strast i nećete platite ništa??? Gadite mi se sirotinjo :D

A da ne govorin za jazavce koji kupuju ruske ukradene keyeve za 70 kuna i onda se*u kako ih dice pljačka itd itd. Jao koji ste vi poludeb*li, a tih 70 kuna DICE-ov zaposlenik ne može kavu sebi platit kad se porez odbije. Ili platit mafijaša koji je opljačka kamion koji je prevozija BF3 u dućane :) I onda želite besplatne mape itd itd. LOL. A da ne počinjen pričat o održavanju servera, potrošnji energije, plaćanju osoblja, i sve se plaća od jedne prodane igre, i vi bi da van BF koji ste platili 12 eura (ru) traje 10 godina uz sve servere i online funkcije dostupne i da rade besprijekorno???

To je isto kad zidar uzida kuću, pa da vlasnik ako je jedan put platija oćekuje da mu zidar besplatno održava sve što je sagradija bar dok u penziju ne ode. Prestanite bit smisni i od*ebite sa vajnanjen.

semper jel si ti kupio premium, ako jesi koliko si ga platio jer ako imaš B2K (a znam da imaš razbojniče) kako si onda naveo da prolazi 10€ jeftinije.

Jer meni piše 49.99€ Premium paket?

Brate zar nije pljačka prodati 2 puta B2K (BF3 Limited Edition i Premium)

Meni baš nije lako izdvajati tolke novce za neke pakete koje već imam. znaš (deca, žena, stan, hrana, auto,...)

hebiga kriza je kriza, a igra mi se BF3.{#}

4 DLCa ćeš dobit bez B2K a to je 4x15=60. A sada platiš 50. Ako nemaš B2K to bi platia još 15 e a to je 75. A B2K su ubacili u ovaj paket samo zato da ekipa koja nema B2K Da kaže kao pa ajd to je dobra ponuda ipak ću sve skupa uzet, a mi koji imamo (ja san ga dobija besplatno pre order san limited edition za 40eura napravija i dobja B2k besplatno) opet ne gubiš ništa. Samo dobijaš (fiktvno) manje od onih koji nemaju B2K ako uzmeš primijum. Vi kojima se ne sviđa igrajte vanilla mape i to je to. Ne budite ljubomorni na ljude koji imaju premium. :)

Ipak se okreće :)

[M|C] 7emper_fi
14 godina
neaktivan
DarGar kaže...

Nooir, ko tebe dijete tako nasikira? ajde baci drkicu da ti bude lakse...

Za razliku od pola frustriranog foruma ja je*en svaki dan pa ne triban dr*at, a vama kojima vuco pr*a ženu evo

[M|C] 7emper_fi
14 godina
Mjenjam BFBC2:Digital Deluxe i Godfather II,te steam acc sa Dirt 3,te CS:GO gift,RO:Ostfront 41-45 key ili acc za BF3 Premium +dajem i AIDA 64 Extreme key,te COD2 Key
robimarko@gmail.com
13 godina
Soldier977 kaže...
fila2208 kaže...

A sto se tice pusaka jucer sam dao priliku AUG puskici... I mogu reci da je dosta losa... Tj. Da nece zaziviti kao sto je famas i ostale puskice iz B2K...

A ne znam. Poceo sam jucer igrat s njom i... nije da je dosta losa, ali nije ni da je sjajna. Negdje izmedju UMP 45 i L85A(neki broj)... Mozda joj treba dati malo priliku. Inace ja pokusavam dobiti ovaj scar L, posto mi se scar H jako svidio pa bih vas sve zamolio da ako me vidite kako bacam granate da se ne micete i pokusavate poginuti od nje :) treba mi jos 10 killova... hvala

Evo nakon desetak partija moram reci da mi se aug sve vise i vise svidja. 

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
13 godina
neaktivan
nooir kaže...
DarGar kaže...

Za razliku od pola frustriranog foruma ja je*en svaki dan pa ne triban dr*at, a vama kojima vuco pr*a ženu evo

brate cistam zadnji 15strana i samo tebe vidim frustriranog ;) zapjenio si oko ovoga, niko te ne tjera da kupis. hoces-neces ne moras... ne vidim potrebu za dramom

I see noob people
13 godina
FireMan97 kaže...
FireMan97 kaže...

http://nova.eplati.com/origin/Battlefield%203

Dali ima razlike igrao ja s Ruskom ili EU verzijom?

Dali uopce ima razlike?

Da, igra ce ti biti na ruskome.

Ali, naravno, posto nas je dosta kupilo igru mozes zakljuciti da se moze promjeniti na engleski:

http://www.cjs-cdkeys.com/battlefield-3-origin/bf3lang.html

Ides od dolje prema gore. Prov snimis velike fajlove, onda izmjenis registry.

I na kraju poslije svakog patcha snimis nove fajlove od po koji megabajt.

Ako ti se neda zezati s tim, uzmes englesku verziju.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
14 godina
neaktivan
DarGar kaže...
nooir kaže...
DarGar kaže...

brate cistam zadnji 15strana i samo tebe vidim frustriranog ;) zapjenio si oko ovoga, niko te ne tjera da kupis. hoces-neces ne moras... ne vidim potrebu za dramom

Ja san kupija, nego ostali što imaju igru koju su platili 100 kuna i sad bi još sve tili besplatno, vajnaju da in je sad previše platit 50 eura. Radije će DLC ove plaćat svakih par miseci po 15 eura. Valjda in triba crtat da ako misle uzimat da je ovako jeftinije a ako ne misle čemu uopće spominju igru i bilo što... A i ako ti smetan imaš ono ignore pa ti ne prikazuje moje post-eve..

[M|C] 7emper_fi
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

pa kralju ko ne radi, normalno da mu je puno izvaliti odjednom 50evra... meni svejedno, radim, i nije mi problem... al razumijem da je nekom puno.

al opet ne vidim smisao onolike frustracije, forum je, svako iznosi svoje misljenje...

I see noob people

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Nije draz, cijena je bila ista. To kaj ste kupovali na opskurnim stranicama s razlicitim cijenama je druga prica.
Svaki preorder je po cijeni same igre dobio B2K. Svaki legalni preorder - that is.

Svi nesto kenjate i kenjate. Nemojte onda uzimat premium pa DLC-ove pojedinacno platite jos vise. A sve jer vam zlocesti EA ne da popust jer imate b2k koji ste dobili besplatno.

Nista nije besplatno. Glupo mi je davat 50€ za DLC-ove i od toga sam jedan vec platio (b2k sam platio 7.5€).

BBC2 nick: reader562 BF3 nick:reader562
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Onda ok, a i uzeli smo zajedno bf3. Si zaboravio?

[M|C] ex_Co7
13 godina
protjeran
red_bull kaže...
Calinjos kaže...

Pitanje, ako kupim premium recimo na ruskoj origin stranici (a imam za odabir engleski jezik kada stavljam u cart), da li ce skinuti close quarters isto na ruskom? (ako ej netko imao iskustva sa B2K)

igra je bila preorderana sa ENG origin.

ps igra dodje tamo 35 eura=270 kn

postupak je jako lagan, mogu ovdje objasniti nije problem, samo me J da ne bude na ruskom...

Na tvom mjestu se nebih zajeba.vao što ako ti blokiraju acc? Neznam nije vrijedno tih 100 kn..

Zasto bi blokirali acc?

Ja kad sam imao problema s downloadom igre, javio sam se agentu Origina koji mi je odmah u drugom pitanju postavio pitanje di sam kupio kljuc.

Kopirao sam link od sajta i pitao jel ima neki problem, medutim odgovorio je nakon 30 sec da je sve u redu.

14 godina
neaktivan
pirat kaže...
ceco22 kaže...
 Ali je bar Pirat pao prvi od novog noza :)

Testirao sa AUG,al ajd nek ti bude.{#}

i ja sam ga testirao... mislim noz ;)

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
15 godina

Šta je s tim battle reportovima? Od 5 odigranih rundi ne dobijem 3 battle reporta. Jel vama funkcionira dobro?

17 godina
Battlefield 3

...ajde neka mi netko tko ima "ružnu sestru" uplati "premium" za uzvrat ju kresnem par puta {#}

::: peace 0n earth :::
Moj PC  
13 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

ujeba** su opet igru sa ovim patchem i premium,ovi svi premium igraju sa aug

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
wiz4rd kaže...

...ajde neka mi netko tko ima "ružnu sestru" uplati "premium" za uzvrat ju kresnem par puta {#}

Ajd ti daj svoju seku da ju ja kresnem i ako je dobra dobis premium od mene!!{#}

EDIT

.. vajnajte koliko ocete ali mene najvise narajca kad vidim "Prioritized Queue" za premium acc i vidis samo pada: 4.3.2.1. logging in haha kakva pe.derija{#}

[M|C] jokaCRO ingame
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.6.2012 17:40 (red_bull).
14 godina
neaktivan
Switch kaže...

Šta je s tim battle reportovima? Od 5 odigranih rundi ne dobijem 3 battle reporta. Jel vama funkcionira dobro?

to mene muci jos od izlaska od B2K... ali uglavnom se broji samo nije prikazan... a imas ga u bf3stas... :)

16 godina
moderator
M4X kaže...

ujeba** su opet igru sa ovim patchem i premium,ovi svi premium igraju sa aug

Ti uzmi m16 i u prednosti si.AUG je loš.

سمندری ڈاکو
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

AEK, M16, M416, F2000,AK74M sve su bolje od AUG... Aug je izmedju M416 i one iz B2K L85 ili nes takvo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jeble ih te premium gluposti, , puno teze je uc na popularnije servere. jer prem. curice imaju prednost.

jebes skill kad ga mozes kupit http://www.pbbans.com/mbi-viewban-2dfca045-vb263088.html
16 godina
Battlefield 3
A uzet ću premium jbg,moraš skupit sve sindrom.malo mi je glupo jer imam b2k...meh,mene samo veseli SPAS 12 a ovaj COD gungame i domination je navlakuša za codovce.
BF3 FlamingKing
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

evo prijatelj uspio uzet indijski premium za 2O dolara.. :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dali ja mogu kupiti rabljeni key i s njim napraviti acc koji nema nikakve veze s onim starim?
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Da, navodno se može promijenit država i proć jeftinije.

UAE key (Ujedinjeni Arapski Emirati)

Znam da sam vidio da je neko zakeljio link za novi RUSKI patch. Neda mi se trazit, jel bi mogao netko pls ponovno stavit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

nemas rabljeni key.. kupis acc.. i onda promjenis ime i restartas  se....

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice