Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.197.169
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Dečki, usporite malo, čitam zadnjih par stranica o premiumu, i ništa ne kužim, samo kužim da cu dobiti pristup svim DLC-ovima, i dodatnim oruzjima i dog tagovima, cak i novi combat knife.

Sad mi se patch skinuo i odem na Battlelog, da vidim situaciju, i to sve, i ne mogu u nijedan server, jednostavno me kicka, i ne mogu mjenjati filtere za server, ništa ne mogu, to bi tako trebalo biti ili oni to sad nas sve sile na to da kupimo Premium?

Ima li itko ovaj problem?

Ja posjedujem B2K već, tako da mi je skroz bezveze kupiti premium i platiti i B2K u paketu...

Dodajte me na Battlelog: SchimaHR

P.S. Kod mene je još s*anje, što sam maloljetan i nemam svoju karticu s parama, i ne mogu naručiti preko Origin Store, a starci kao starci, ne daju da stavim njihovu karticu na internet :S

I will pwn you in real life :P

0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Imaš i mali Battlelog update, pa napravi i to. Možda će bar server browser raditi.

Što se tiče problema sa spajanjem, vjerojatno moraš napraviti Port Forward - vidi prvi post u ovoj temi s uputama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3

Poštovao sam BF serijal jer sam znao da mi neće svake godine uvaliti istu igru po punoj cijeni..

Od danas to više nije tako.

Više bi vrijedilo da su izdali novu igru, ne BF4, to nikako. 

Već BF: Warlord ili nešto sa novim mapama i dopustili nam da zadržimo rangove, tj. vezali MP napredak dvije igre.

To bi bio posao. Bar bismo imali osjećaj da su se potrudili..

Nemam ništa protiv dlc u MP igri, ali ove cijene su presmiješne..

50 eura za dlc nedam..

Radije ću uzeti 5 igara po 10 eura na steam popustu i podržati 5 developera nego jednu pohlepnu korporaciju..

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.6.2012 14:35 (NightShadow).
14 godina
neaktivan
ne znam za vas.. Ali ja sam igru platio 100KN... I sad da kukam o tome koliko kosta 4dlc plus ostale pogodnosti bi bilo bezobrazno sa moje strane... Jer kao sto ste vec pisali pojedinacno dodju puno skuplje... A sto se tice pusaka jucer sam dao priliku AUG puskici... I mogu reci da je dosta losa... Tj. Da nece zaziviti kao sto je famas i ostale puskice iz B2K...
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

ne znam za vas.. Ali ja sam igru platio 100KN... I sad da kukam o tome koliko kosta 4dlc plus ostale pogodnosti bi bilo bezobrazno sa moje strane... Jer kao sto ste vec pisali pojedinacno dodju puno skuplje... A sto se tice pusaka jucer sam dao priliku AUG puskici... I mogu reci da je dosta losa... Tj. Da nece zaziviti kao sto je famas i ostale puskice iz B2K...

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

5 0 hvala 0
16 godina

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.6.2012 14:50 (Mitch).

4 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

(ne znam jel ovo kao neki "vlakić" {#})

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.6.2012 14:47 (Friday).

5 0 hvala 0
16 godina

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.6.2012 14:49 (Mitch).
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

E Mič Bjukenone, s*ebo si nam koncepciju. Viš kak je Petko dobro skužio.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

2 0 hvala 0
15 godina

Prerano sam se ponadao s onim port forwardom od jučer. Ponovo me počelo kikati van sa porukom Disconnected from the EA Online...Evo 2 puta u 5 min. Jel zna netko kako to riješiti?

17 godina
odjavljen
Mitch kaže...
Mindf*ck ?!

:D

Nego, jel riješen onaj B2K famas bug sa statsima?

Ja sam za vikend odigrao dosta partija gdje su likovi imali famas i nisam imao problema sa statistikom...

Freak Show Inc.
15 godina
Battlefield 3

Jel ko pokušavao preko nekog proxya uzimati i kako to radi?

Priučao mi je kolega da je uzeo preko meksika za 29 eura.

btw.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.6.2012 14:52 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Danny_HR kaže...

E Mič Bjukenone, s*ebo si nam koncepciju. Viš kak je Petko dobro skužio.

riješeno ;) :D

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ma, sad je gotovo. {#}

0 0 hvala 0
13 godina
Switch kaže...

Prerano sam se ponadao s onim port forwardom od jučer. Ponovo me počelo kikati van sa porukom Disconnected from the EA Online...Evo 2 puta u 5 min. Jel zna netko kako to riješiti?

Pricekas da oni rjese problem? :)

Vidim da se dosta ljudi javilo, pa je mozda neki globalni problem?

EDIT: Evo ga, Battlelog je down! Vjerojatno popravljaju... opet...

Battlelog will go down for maintenance at 05:00 PDT / 07:00 EST / 14:00 BST / 15:00 CEST for 30 minutes

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.6.2012 15:05 (CyberDemonVZ).
17 godina
odjavljen
Friday kaže...
Mitch kaže...
Mindf*ck ?!

:D

Nego, jel riješen onaj B2K famas bug sa statsima?

Ja sam za vikend odigrao dosta partija gdje su likovi imali famas i nisam imao problema sa statistikom...

ja čekam na statistiku i to samo iz jednog matcha već tjedan dana i ništa,neću ni dočekat,kre*** retardirani

nemora se zvat Battlefield 4,može se zvat i pero djetlić ali su trebali odvojit od BF3

13 godina
neaktivan
Switch kaže...

Mislim da nas svih kicka sad... sd će ga ionako ugasit na pol sata.... 

17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
Switch kaže...

EDIT: Evo ga, Battlelog down! Vjerojatno popravljaju... opet...

*ebem im mater, jučer sam potrošio tipku F5 na tipkovnici...

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pa neznam baš ni da je Famas zaživio, dobar je samo za close combat, donekle, velik recoil, meci se ispucavaju brzinom svjetlosti, dva bursta i nemaš metaka više. Nisam stigao igrati s njim poslije patcha, ali netko je jučer na TS-u rekao da nema neke razlike.

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Switch kaže...

Ja sam si morao komp staviti u dmz (!!!) i ugasiti win firewall (koji mi je inače ugašen ali bili su friški windowsi).

Freak Show Inc.
15 godina
Battlefield 3

Samo da još jednom priupitam jel se ko bavio proxyima i kupovanjem premiuma preko njih?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Switch kaže...

EDIT: Evo ga, Battlelog ce biti down! Vjerojatno popravljaju... opet...

Battlelog will go down for maintenance at 05:00 PDT / 07:00 EST / 14:00 BST / 15:00 CEST for 30 minutes

Koje je sad od ovog CET vrijeme? CEST?

Naše :)

[M|C] 7emper_fi
13 godina
Switch kaže...

Ma nema ti to veze. I mene pocelo izbacivat. Znaci da je do njih. Mozda sad poprave sa ovim maintenencom... Taman da instaliram max payna :)

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
13 godina
fila2208 kaže...

A sto se tice pusaka jucer sam dao priliku AUG puskici... I mogu reci da je dosta losa... Tj. Da nece zaziviti kao sto je famas i ostale puskice iz B2K...

A ne znam. Poceo sam jucer igrat s njom i... nije da je dosta losa, ali nije ni da je sjajna. Negdje izmedju UMP 45 i L85A(neki broj)... Mozda joj treba dati malo priliku. Inace ja pokusavam dobiti ovaj scar L, posto mi se scar H jako svidio pa bih vas sve zamolio da ako me vidite kako bacam granate da se ne micete i pokusavate poginuti od nje :) treba mi jos 10 killova... hvala

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
14 godina
Battlefield 3

Ajde da je taj DICE napravio po prvi puta patch kako valja.

Odigrao sam par rundi i cini se da je sve nekako bolje,vjerovali ili ne cak je i moj problem napokon rijesen ,totalno sam izgubio volju za igrom,ogranicen sam bio samo na Metro i totalnu razvaljotku no rules servera(moram priznati da sam se malo navukao){#}.Sada kada mogu na SVE servere,BUG-ovci cuvajte se{#}.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Zak975 kaže...

Javim ti sutra, kad stisnem da hocu kupit daje mi cijenu u dolarima, samo treba jos kartica :)

I meni - samo ne pusta dalje bez unosa adrese itd. itd.

14 godina
Pa koristi fake name generator
robimarko@gmail.com
17 godina
robimarko kaže...

riječima retardinja Badnića: "Ke?"

17 godina
odjavljen
robimarko kaže...

Ili meme generator, npr ovako nešto:

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jbg Danny nisam ja kriv sto ne znate napravit dobru mobilnu aplikaciju za forum... Ovako sam pici postove koliko mu treba XD

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice