za ruse radi ono šta je forumaš uploadao maloprije
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Acc mi je na 20.3% LOOOL
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/MrAstraOwner/stats/325994494/
Jel se vama acc povisio/spustio?
radi...provjereno
pas mater, vec me pocelo disconnectat
a bas se ponadao, eto i mape se brže loadaju
pas mater, vec me pocelo disconnectat
a bas se ponadao, eto i mape se brže loadaju
i mene vec treci puta
mmm,patch je super,jetovi su fluidniji,sama igra je fluidnija a primječujem i neke promjene na mapama.Sve u svemu sviđa mi se.
WTF se događa sa igrom! 4 puta me u pola sata izbacilo van sa "You were disconected form the EA Online". Jel još kome tako??
Acc mi je na 20.3% LOOOL
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/MrAstraOwner/stats/325994494/
Jel se vama acc povisio/spustio?
Meni je pao sa 16.8 na 14.8 :(
Netko probao kupit premium u dolarima umjesto eurima? (prebacivanjem zemlje na www.ea.com za vas account na 'United States')
WTF se događa sa igrom! 4 puta me u pola sata izbacilo van sa "You were disconected form the EA Online". Jel još kome tako??
upravo to
opet
kako iritantno
Puno brže baca medkit, kulness.
Vidim dosta je ekipe već uzelo premium, gz lads.
opet
kako iritantno
Evo mene izbacuje već sedmi put za redom u samo pola sata, uspijem izdržati svega koji minut na mapi... Možda s ovim rus-eng filom nešto nije u redu?
opet
kako iritantno
Evo resetiro ruter i komp, ušao na server, igrao ni 30 sekundi i odmah me izbacilo van sa tom gluposti EA Online!
Cim se spojim odma me kikne van i pise.. connection timed out .. krasno.
A stvarno je jadan taj EA umjesto da daju jeftinije tko ima Limited Edition oni nas zajebu sad moramo platit 50 ojra za premium a već imamo B2K...smradovi samo da pare poberu mogli su odma stavit u prodaju premium...
Može neko sad objasnit ovaj Premium, ja imam Bf3+ Karkand i ubuduće mi je najvažnije da imam sve mape(koliko sam shvatio za to mi trebaju : close quaters,armored kill, endgame ) Kako mogu najeftinije proć, da kupujem te tri ekspanzije zasebno ili ovaj premium. Kada sam kupovao BF3 i poslje karkand i planirao sam kupovati buduće ekspanzije ali stvarno ne kužim kako na kraju svaka ta ekspanzija me dođe kao i prvotno BF3. na kraju kao da kupujemo 4-5 igri a ne jednu, malo mi je puno dat za ekspanziju 50 eura ako sam igru platio 20( i još k tome plačam karkand koji već imam) ali kolika su go oni đubrad ja ću to prije ili kasnije kupit, jbg ne mogu si pomoć :D
Meni sve savrseno radi.
I ubo sam premium :)
Ja ću malo pričekati sa premium-om do nekog 50% popusta, a ako ga ne bude ubrzo uzimam i po ovoj cijeni jer sam ionako igru platia 120 kn i to Limited Edition.
Igra radi puno fludinije ,napokon mi karkand mape imaju veci fps nego prije.Uglanom super su ju sad optimizirali.
Kome se kreša zbog "disconnected from ea online" napravite port forward! Sad radi sve kako spada!
Sviđa mi se ovaj patch jako! Vjerojatno ćemo ubosti i premium!
A stvarno je jadan taj EA umjesto da daju jeftinije tko ima Limited Edition oni nas zajebu sad moramo platit 50 ojra za premium a već imamo B2K...smradovi samo da pare poberu mogli su odma stavit u prodaju premium...
ja sam cuo da poslje premiuma dolazi platinum
ja sam cuo da poslje premiuma dolazi platinum
I onda ultra
Javim ti sutra, kad stisnem da hocu kupit daje mi cijenu u dolarima, samo treba jos kartica :)
Gun Master mod
Kolko god se po trailerima mape činile malene, ova je izgleda dosta velika, ovaj lik skoro prve 3 minute nijednog neprijatelja nije vidio.
A i non stop je neka paranoja u điru, čuješ trčanje ljudi a nemaš pojma di su.
Bit ce super dlc,jedva cekam.
jel samo mene AUG razocarao?
Pošto jučer nisam igrao, danas samo čekam kad počne: sranje, sje su više nego popravili itd itd
Oće li biti mguće kupiti Premium cd key?
Premium kupiš preko origina..nema key-a ni niš koliko znam