ja sam kupio preko e-baya usb zvučnu samo za slušalice i radi ko podmazano, na zvučnoj od ploče stalno problemi
Čekaj, trolaš ili stvarno?
najstvarnije...
http://uk.store.creative.com/sound-blaster/sound-blaster-play/1-17892.aspx
ja sam kupio preko e-baya usb zvučnu samo za slušalice i radi ko podmazano, na zvučnoj od ploče stalno problemi
Čekaj, trolaš ili stvarno?
najstvarnije...
http://uk.store.creative.com/sound-blaster/sound-blaster-play/1-17892.aspx
Zar nije jednostavnije uzeti USB slusalice?
Jel ima netko problem da mu igra nekada radi kao u slow motionu, kao da mi grac trci 30 posto sporije i kada se okrecem kao da je sve nesto usporeno, jucer sam stavio forcrenderaheadlimit na 0 i stavio origin offline i sada je stanje bolje reagirao brzo na mis i tipkovnicu.
I sad kad komp radi kako treba, ili ti ne dozvole spajanje na server ili milion i jedno pravilo što je dozvoljeno, a što ne.. ispada, nađi jedan server koji radi kako treba i kači se na njega, ostale zaboravi.. smijeh od igre..
I sad kad komp radi kako treba, ili ti ne dozvole spajanje na server ili milion i jedno pravilo što je dozvoljeno, a što ne.. ispada, nađi jedan server koji radi kako treba i kači se na njega, ostale zaboravi.. smijeh od igre..
Onda stvarno nemas srece :)
Ja igram svaki dan, i u zadnjih nekoliko mjeseci se nisam spojio na ni jedan server koji mi ne bi dozvolio spajanje, ili bi me zbog necega izbacio.
Makar, ja sam podesio postavke pretrazivanja samo europski serveri, i odabirem Conquest, Rush, TDM, ovisno sto trazim i nikad ni jedan problem.
I naravno, raspored prikazanih servera po pingu i uvijek se spajam na prve.
posto sam dobio ruski kljuc, moze tutorijal za ubacivanje eng jezika.
Hvala...
Zar nije jednostavnije uzeti USB slusalice?
Zašto kad za usb zvučnu dam par $ na e-bayu. to sam uzeo kada sam imao asrock matičnu i ostala je, sada nisam niti probao više drivere za zvuk stavljat.
Al me ekipa iznervira kad idu sa B na A na Metrou i uvik popušimo jer se krelci neki probiju.
Ja sam sada kod sebe to pogledao i sa AEKom ima dosta bolje odnose u hit/kill omjeru nego on iako mi je acc manji. A on svoj navodi kao 50% bolje nego od prosjecnog igraca (pretpostavljam da tu misli na furya i ostale :))
Doduse,u zadjnje vrijeme je konstantno izmedju 16% i 19% po partiji.
Ali to je zato sto gadjam u glavu, i ne treba puno hitova za pad.
I po meni jos jedan cimbenik ima tu veliku ulogu, a to je igranje na HC serverima (a kod mene je to ispod 1% odigranih parija).
Ali na HC serveru ti treba dosta manje pogodaka za kill.
Ja sam sada kod sebe to pogledao i sa AEKom ima dosta bolje odnose u hit/kill omjeru nego on iako mi je acc manji. A on svoj navodi kao 50% bolje nego od prosjecnog igraca (pretpostavljam da tu misli na furya i ostale :))
Doduse,u zadjnje vrijeme je konstantno izmedju 16% i 19% po partiji.
Ali to je zato sto gadjam u glavu, i ne treba puno hitova za pad.
I po meni jos jedan cimbenik ima tu veliku ulogu, a to je igranje na HC serverima (a kod mene je to ispod 1% odigranih parija).
Ali na HC serveru ti treba dosta manje pogodaka za kill.
Da, ali zato ti je i accuracy manji jer ajmoe reć od ispaljenih 10 metaka, pogode 3 i sruše lika. A na soft od ispaljenih 10 5-7 pogodi i sruše lika ajmo reć. Acc je veći i to mogu posvjedočiti sa svojim profilom jer sam na hc imao 13.3% sad sam se popeo do skoro 14% samo igrajući soft. :)
Teško je chitera spazit po statsima...mislim ima ljudi koji su stvarno roobti sa +20% acc.
Meni dosta problem stvara kasnjenje informacije da je lik mrtav.
I zbog toga redovito ispucam metak vise sa magnumom!
Na kraju sam dosao do toga da pucam i stanem kada mislim da je dosta, i u 90% slucajeva bude istina, ali nekad stanem pucat,
krenem relodat i onda skuzim da je lik jos ziv.
Na kraju sam dosao do toga da pucam i stanem kada mislim da je dosta, i u 90% slucajeva bude istina, ali nekad stanem pucat,
Da, najgore kad pređeš sa hc na soft. Pa ispucaš 3-4 metaka i prestaneš a lik i dalje stoji i obrnuto, sprayaš jače kad dolaziš na hc sa softa. :)
Ima li kakav teamspeak 3 server gdje pričate dok igrate?
Teško je chitera spazit po statsima...mislim ima ljudi koji su stvarno roobti sa +20% acc.
Mislim da je lik s ovim videom dao vrlo jasne upute sta i kako gledati. Osnovno je da se ne uzima u obzir accuracy jer je odnos ispaljenih metaka (shots) i pogodaka (hits), hacker ce to mudro sakriti pucanjem u prazno.
Kad se pogleda kao u videu primjer ocitog citera njegov omjer hits/kills je preko 50%, kad predjes ovim omjerom 50% to znaci da skidas sa manje od dva metka. Ako netko igra samo HC moglo bi se diskutirati, ali mislim da je i u tom modu prosjek 50% (da ne govorimo vise od toga) ipak too much.
Da, najgore kad pređeš sa hc na soft. Pa ispucaš 3-4 metaka i prestaneš a lik i dalje stoji i obrnuto, sprayaš jače kad dolaziš na hc sa softa. :)
Ja osobno igram hc a probao sam i soft. Ne volim mijenjati soft -hc jer se baš ne snalazim u tim promjenama pa se samo naljutim.
al mi se čini kao da je hc boostanje,još pogotovo meni koji voli igrat sa sniperom,a u hc iz prve padaju,a kamoli iz puške.
iskreno imam 5 hc partija odigranih,prepussy su.
moje mišljenje
da bravo, ajmo traziti cheatere po netu, to ce mi dan ispuniti
Kud me igra sama po sebi živcira još da se igram cyber policajca ne hvala :)
Kud me igra sama po sebi živcira još da se igram cyber policajca ne hvala :)
imali ste čitera cijelo vrijeme pred nosom lol
cyber neno
Tip priča gluposti. Tako možeš skužiti samo nekoga tko koristi "1 shot kill". Većina "dobrih" čitera to zamaskiraju da niti sami sebi ne izgledaju kao čiteri.
A konkretno za ovoga kojeg priča, čiter je sigurno - samo što spada u te "lošije".
Ako netko želi prekriti dokaze i zna kako, možete se vi slikati s ovim analizama.
Vidi se na trenutak da će biti dodani i transportni avioni (1:02). Zanimljivo, to do sada nisu spominjali ako se ne varam.
I jel se to meni čini ili na coveru End Gamea lik jaše konja (0:50)?
jel ima koja snimka da nije ukolnjena ?