Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.086.008
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Battlefield 3
CyberDemonVZ kaže...
Vash kaže...

M16 je najbolje allround oružje i to je jednostavno tako. Također mag dumping tehnika je bolesno učinkovita tako da praktički nema smisla koristiti išta drugo u igri.

"Mag dumping"?

Moze objasnjenje ovog pojma? :)

15 godina
neaktivan
xyan kaže...
Virus X*043 kaže..

Virus djeli mišljenje kolege Lateralusa! Iskiči su opet "najjakiji" kako na forumu tako i na riječima! Da iskiči imaju imalo obraza, pisali bi po forumu tek nakon što ih se nešto pita!!!

Poziv na fun war je bio upučen normalnim (čitaj: onima koji ne haksaju), a ne iksičima. Iksiči opet očito provociraju!

Virusu nedostaju stara vremena kada se je znalo što se radi s haksorom!

Takav je tvoj nacin ponasanja? pa ni ne cudi me...dapace, samo potvrdjuje... ti tako sa tudjom imovinom postupas? ne cudi me... samo vjerujem da JA vidim da postupas bilo kime ili bilo cime u mojoj prisutnosti tako, ti bi bio ovaj komp za $2000... a sve to fini decki iz kvarta, zar ne? (cast Furyju, Semper-u, MadTomu, SBmarku i kraghotu)

Moje provociranje je upuceno tome da prihvatite izazov i igrate 8vs8 classic. Ne zelite, dobro...

Virus se pita koliko godina imaš? Virusu je ispod časti igrati s noobovima...Virus misli da ih treba ostaviti da se malo "prže" i da nisu dostojni njegovog vremena! Virus vas podsjeća da ste vi bili ti koji ste odbijali igrati protiv MC-a, MC zadržava pravo da vas zbog haksanja odbija doživotno...nada se da će cijeli community sljediti primjer! Iskiči mjenjaju mišljenje dan za danom!

[M|C] VirusX043 - Proser godine: Netko mi je ukrao mail, logirao se na haksorski portal, napisao 200 postova, kupio hax. Nakon toga mi je vratio mail i sad je sve OK. http://www.pbbans.com/mbi-viewban
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.5.2012 15:20 (Virus X*043).
17 godina
odjavljen
Virus X*043 kaže...

Virus se pita koliko godina imaš? Virusu je ispod časti igrati s noobovima...Virus misli da ih treba ostaviti da se malo "prže" i da nisu dostojni njegovog vremena! Virus vas podsjeća da ste vi bili ti koji ste odbijali igrati protiv MC-a, MC zadržava pravo da vas zbog haksanja odbija doživotno...nada se da će cijeli community sljediti primjer! Iskiči mjenjaju mišljenje dan za danom!

Get over yourself...

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.5.2012 15:31 (Friday).
15 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

"Mag dumping"?

Moze objasnjenje ovog pojma? :)

Kolega TomoR me prestigao.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
15 godina
Battlefield 3

Dosta {#}    malo on topic o Neni , a najjaci mi je komentar drahica na youtubu kad brani Nenu i kaze da su svi igraci u Hrvatskoj je*ivjetri :

Season 10 Ep.1

Neno : Evo da se pohvalim i ja sa svojim prvim videom !!! Za whinere i osatle nevjernike koji me optuzuju {#}

Jojs jednom zahvaljujem Switchu i Astri za pomoc oko editiranja !!               hmm         lol {#}

Sorry, ali dosta je lagao ovaj napaceni narod pa neka i mi malo damo sebi oduska :)

BE HAPPY xD : )
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.5.2012 16:31 (Joe Cooker).
Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
pirat kaže...

BTW Nemogu a da ne prokomentiram ono kickanje kukya jučer sa servera(XXX)

Rekli ste da ste ga slučajno kickali jer ste ga išli upozoravat zato jer je dvojicu ubio s C4.

Pa jbt nismo stranci da mu ideš preko procona pisat upozorenje i preseravat se,lijepo mu napišeš u chat da to više ne radi i sve 5.

A i nismo retrdirani da ne vidimo pravila,to je bilo pravo mučko ubojstvo s C4.

Umjesto da smo se malo nasmijali vi idete upozoravat preko procona i onda "slučajno" kickate kukya.{#}

Naravno da su nakon toga svi pop*izdili na TS-u i otišli sa servera.

Vaš server,vaša pravila al mi vrlo vjerojatno više nećemo na taj server.Jer nemate smisla za humor,a mogli smo se cijelu večer igrati.

over & out!

Prvi put sam ga upozorio preko chata, drugi put sam ga išo slayat, ali mi je ostalo od prije (dok sam kickao stranu ekipu da bi svi mogli uć) kvačica na kick i tako umjesto da ga slayam, ja njubina kakva jesam kickam Kukya i od onda problemi {#}.

Još jednom, isprike Kukyu.

www.key-storm.com
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Sta nema vise Bug servera?

Ne mogu naći Hrvatske server. Može koji link ako neko zna? Ma glavno da su s ovih prostora.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Virus X*043 kaže...
Danny_HR kaže...

Daj pitaj Virusa zakaj o sebi priča u trećem licu.

Virus je samo projekcija gaming osobnosti osobe u realnom životu, stoga sam, kao osobnost nije u mogučnosti prenjeti svoje mišljenje zajednici ovoga foruma.

Prenesi Virusu da je zabavan i da ne uzima u obzir mučke provokacije! 3. lice FTW!

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
15 godina
neaktivan
Šef kaže...
Virus X*043 kaže...
Danny_HR kaže...

Daj pitaj Virusa zakaj o sebi priča u trećem licu.

Virus je samo projekcija gaming osobnosti osobe u realnom životu, stoga sam, kao osobnost nije u mogučnosti prenjeti svoje mišljenje zajednici ovoga foruma.

Prenesi Virusu da je zabavan i da ne uzima u obzir mučke provokacije! 3. lice FTW!

Virus i je tu da se zabavi!

[M|C] VirusX043 - Proser godine: Netko mi je ukrao mail, logirao se na haksorski portal, napisao 200 postova, kupio hax. Nakon toga mi je vratio mail i sad je sve OK. http://www.pbbans.com/mbi-viewban
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo opet čitam tri stranice normal offtopica, pa opet 3 stranice xxx bahatosti.

Svaka čast na ispriki no xyan je po meni pretjerao sa provociranjem. Zato ću svom klanu predložiti da se povuče sa ovog foruma u potpunosti

i da ne sudjelujemo više u provokacijama tipa "xyan i filla".

Isto tako predlažem svojim dečkima da ne igraju sa nikim tko nosi xxx tag dok god se xyan ne skulira i prestane puniti školjku.

Nhf nikome ali meni je već lagano dosta djece sa previše godina.

Hvala i have a nice day{#}

[M|C] jokaCRO ingame
Moj PC  
4 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Stigao je kljuc,ali sada imam problem.Ja od prije imam skinuto Battlefield 3 sa patchem sa ruskog na engleski.Posto ja sada unosim taj klju moram li brisati ovu igru?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
red_bull kaže...

Evo opet čitam tri stranice normal offtopica, pa opet 3 stranice xxx bahatosti.

Svaka čast na ispriki no xyan je po meni pretjerao sa provociranjem. Zato ću svom klanu predložiti da se povuče sa ovog foruma u potpunosti

i da ne sudjelujemo više u provokacijama tipa "xyan i filla".

Isto tako predlažem svojim dečkima da ne igraju sa nikim tko nosi xxx tag dok god se xyan ne skulira i prestane puniti školjku.

Nhf nikome ali meni je već lagano dosta djece sa previše godina.

Hvala i have a nice day{#}

A joka prijatelju..zar ja od svih, ne vjerujem, baš mi je žao eto da tako misliš o meni :(

16 godina
nick54312 kaže...

Prvi put sam ga upozorio preko chata, drugi put sam ga išo slayat, ali mi je ostalo od prije (dok sam kickao stranu ekipu da bi svi mogli uć) kvačica na kick i tako umjesto da ga slayam, ja njubina kakva jesam kickam Kukya i od onda problemi {#}.

Još jednom, isprike Kukyu.

Nemoj se sad tu izvlačiti. Ljepo priznaj da nisi mogao podnjeti što sam te pwnao, pa je jedini način da me ubiješ ili me se riješiš bio kick{#}{#}...{#}

Isprika prihvačena({#}), ali pazite drugi put. Netrebate se prema našim ljudima ponašati kao i prema strancima. Mogao si mi ljepo u chat napisati da češ me kickati ako ne prestanem s C4 ubijati i prestao bi, jbt pa razumni smo ljudi.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.5.2012 16:10 (Jack Sparrow).
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
A ja sam čuo da ste imali čitera u svojim redovima pa su vas odjebali s laddera. :)

Ja sam čuo da ih ima jos.

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
17 godina
neaktivan
GARGOYLZTKS1995 kaže...

Stigao je kljuc,ali sada imam problem.Ja od prije imam skinuto Battlefield 3 sa patchem sa ruskog na engleski.Posto ja sada unosim taj klju moram li brisati ovu igru?

A gdje je igra ? Skinuta sa origina ili sa torrenta ? Kako god, igra treba da se nalazi u Origin games folderu. Nakon toga resetujes Origin i pokrenes samo instaalciju ako su fajlovi ispravni. Eventualno odraditi repair install da ubaci fajlove koje fale itd.

http://stondenstik.com/index.php
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Igra je skinuta s origina jer mi je  rpijatelj bio posudio kljuc.Ako ja sada tu igru prekopiram u origin mogu li nekako izgubiti kljuc?

EDIT:

Sada igra skida neki update znaci li to da je prepoznalo igru?

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.5.2012 16:20 (GARGOYLZTKS1995).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GARGOYLZTKS1995 kaže...

Igra je skinuta s origina jer mi je  rpijatelj bio posudio kljuc.Ako ja sada tu igru prekopiram u origin mogu li nekako izgubiti kljuc?

EDIT:

Sada igra skida neki update znaci li to da je prepoznalo igru?

Kljuc nemozes izgubit, kad ga jednom upises on je vezan za origin account...

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

A joka prijatelju..zar ja od svih, ne vjerujem, baš mi je žao eto da tako misliš o meni :(

A kaj buš. nemoraš biti tužan.. nemogu te svi voljeti:)

odoh radit egistencijalne stvari. Bok filla{#}

[M|C] jokaCRO ingame
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

not sure if stupid or retarded.... pa i kad objasnim zasto zajebavam, nije dovoljno...viruse i da imas jos 27, tebi nije dovoljno...ova taktika ignoriranja, i prdojsanja ti ne odgovara. Iz nje mogu samo iscitati, da si mucki provokator zaljubljen sam u sebe, koji se skriva iza :"Neno citer, svi citeri". Moja misija je demistificirati ovaj komjuniti, da, osim MC-a, PiS-a, internacionalnog LN-a ima i drugih koji mogu parirati, biti konkurentni, pa cak i biti bolji

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
xyan kaže...

not sure if stupid or retarded.... pa i kad objasnim zasto zajebavam, nije dovoljno...viruse i da imas jos 27, tebi nije dovoljno...ova taktika ignoriranja, i prdojsanja ti ne odgovara. Iz nje mogu samo iscitati, da si mucki provokator zaljubljen sam u sebe, koji se skriva iza :"Neno citer, svi citeri". Moja misija je demistificirati ovaj komjuniti, da, osim MC-a, PiS-a, internacionalnog LN-a ima i drugih koji mogu parirati, biti konkurentni, pa cak i biti bolji

Ne......Virusa nisi uvjerio u ništa osim da ga više u ništa nemozeš uvjerit! MC nikada nije reko da je nabolji, Virus zna da je bolji od tebe ;)

14 godina
neaktivan
Virus X*043 kaže...
xyan kaže...

Ne......Virusa nisi uvjerio u ništa osim da ga više u ništa nemozeš uvjerit! MC nikada nije reko da je nabolji, Virus zna da je bolji od tebe ;)

lol

14 godina
Jack Sparrow kaže...

Jedina 2 čovjeka na svijetu koja govore za sebe u trečem licu su: Bandić i Virus

Zaboravil si na Markovića.....i Mamića ponekad ;)

You should never underestimate the predictability of stupidity - Extremne njubare team
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kak ste zabrijali na te skilzorze!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
xyan kaže...

Moja misija je demistificirati ovaj komjuniti, da, osim MC-a, PiS-a, internacionalnog LN-a ima i drugih koji mogu parirati, biti konkurentni, pa cak i biti bolji

to nije nitko tvrdio, ni PIS, ni MC, ni LN
samo je XXX opterecen tim...
ali to je klan ciji je osnivac cheater pa koga briga

Battlelog: LateralusX
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.5.2012 16:51 (Lateralus).
15 godina
neaktivan
DadoZG kaže...

Virus samo kuri djete iksiča...

Virus se vraća na temu....ima tko za odigrat neki fun war...onako, malo da trenirano?

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.5.2012 16:54 (Virus X*043).
14 godina
neaktivan
Virus X*043 kaže...
DadoZG kaže...

Virus samo kuri djete iksiča...

Virus se vraća na temu....ima tko za odigrat neki fun war...onako, malo da trenirano?

nemojte pisati nist, jos serem na wc-u....

15 godina
Virus X*043 kaže...

Virus djeli mišljenje kolege Lateralusa! Iskiči su opet "najjakiji" kako na forumu tako i na riječima! Da iskiči imaju imalo obraza, pisali bi po forumu tek nakon što ih se nešto pita!!!

Poziv na fun war je bio upučen normalnim (čitaj: onima koji ne haksaju), a ne iksičima. Iksiči opet očito provociraju!

Virusu nedostaju stara vremena kada se je znalo što se radi s haksorom!

E nemam ništa protiv tebe ali čovječe jesi ti normalan? Al ono sad te ozbiljno to pitam da znam (mislim ono, to što se oslovljavaš u 3. licu već mi daje sliku odgovora).

Šta ti želiš da mi kao klan napravimo? Neno je kikan iz klana i više ne igra za nas! I šta sad ti nas prozivaš nenormalnima ili da svi ostali haksamo?! I zašto mi ne bi igrali s nekim klanom war? Zašto ne bi igrali u ligi?! I na koncu zašt ne bi igrali protiv vas? Ono svaka čast vama, imate stvarno super ljudi (da sad tu ne nabrajam) i nemam apsolutno ništa protiv vas. Evo baš smo neki dan odigrali 5vs5 i bilo je stvarno odlično i sad ne vidim razloga da se to ne bi ponovilo?

Mislim čemu sad pozivanje da se ne igra s nama, čemu prozivanje nas nenormalnima i čiterima itd. Pa dajte ljudi idemo se malo uozbiljiti svi, ovo je sve predaleko ošlo.

A i ti xyan prestani više srati tu. Svakom loncu moraš biti poklopac! A i kad nema lonca opet ti moraš poklopiti svojim glupostima!

Da tolko pišeš diplomski kolko tu trolaš već bi ga završio odavno!

16 godina
moderator
Virus X*043 kaže...

Virus samo želi da crknete od raka ;)

Pirat kaže Virusu da bi mogao Virus opet biti crven,ovaj put na duže vrijeme.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
22 0 hvala 1
15 godina
Battlefield 3

I onda neki kažu, cod community je zanimljiv tamo se djeca svađaju....očito nije vidio  ''novi'' bf community, bolji, brži, jači, pun skilzora i iznadprosječnih igrača, koji kao imaju poslove, ženu i djecu, ali u isto vrijeme imaju veću minutažu na bf i na forumu nego neki koji imaju i viška slobodnog vremena.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.5.2012 17:05 (fila2208).
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pirat kaže...
Virus X*043 kaže...

Virus samo želi da crknete od raka ;)

Pirat kaže Virusu da bi mogao Virus opet biti crven,ovaj put na duže vrijeme.

Virus se ispričava moderatorima, ali samo je čekao. Virusu je radno vrijeme završilo, bit će pristojan ubuduće. Ako su iksiči završili i Virus je završio.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice