Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.085.200
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

počeli ste previše fantazirat vezano uz BF3.

ako ti smeta ne igraj.jednostavno

,a ne da svaki dan drugog čujem kako mu smeta heliji i vozila,pa mu smeta tdm,pa nekom smeta hc,nekom normal,nekom je metro njuberska mapa i takve gluposti.

btw  kako netko može izjavit da mu je metro njuberska mapa?? katastrofa

a seinea je pro?bazaar?caspian??

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
8 1 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Zenga daj molim te.

Moj PC  
2 3 hvala 0
15 godina
Re: Battlefield 3

Igraci koji kukaju na mape/oruzja/perkove kako su njubski ili kad ih netko ubije pa mu napisu "NOOB" dokazano je da su oni upravo igraci sa jako losim skilom i pocetnici u igrama, tako se na to ne treba obazirati.

ptspclan.com | visit us ^^
15 godina
fila2208 kaže...

Zenga daj molim te.

potpisujem, cista cod mapa. uglavnom gasim igru kada vidim ucitavanje doticne...

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
15 godina
smiglcro kaže...
fila2208 kaže...

Zenga daj molim te.

potpisujem, cista cod mapa. uglavnom gasim igru kada vidim ucitavanje doticne...

Šteta što je dice u racu pa nema neki način da se vidi sljedeća mapa (ako nisu dečki složili da procon može preko !nextmap ili da idem van svako malo gledat rotaciju mapa)

Ali da, kad igram fino sve 5 i onda kad dođe ovo...često bude alt+f4 na sred loadinga...

14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Zenga daj molim te.

???? ne razumijem

pa zadnjih par dana igram metro svako malo i da dođeš u takvu situaciju mora bit 64 ili 32 igrača s time da na 32 igrača moraš se lijepo posložiti da se nađete na određenim kutevima di igra zastane i roka se kako bi se reklo "na slijepo" u većini mojih slučajeva smo napadali svaku točku a ,b i c  non stop(CQ igram),a takvih situacija je minimalno,a i kad su bile "takve situacije" trajale su po par minuta najviše,tako da ne kužim šta želiš reć tim videom,

lijepo uđi onda u server od 16 igrača ili 24 i priča gotova,ili ne igraj metro. a te spike da je metro "njuberski" su mi prejadne,to je valjda zato jer je mapa zatvorena pa nekom ne paše,al ako ti ne paše ne igraj,jednostavno.igraj caspian ona je bar otvorena

Battlelog CRO_ZeNGe
14 godina
neaktivan
smiglcro kaže...
fila2208 kaže...

Zenga daj molim te.

ma kakva CoD mapa... kad je CoD imao tako veliku mapu -.-

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
14 godina
neaktivan
smiglcro kaže...
fila2208 kaže...

Zenga daj molim te.

a šta ćeš onda reć na close combat kad dođe,ajde molim te

Battlelog CRO_ZeNGe
15 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

???? ne razumijem

pa zadnjih par dana igram metro svako malo i da dođeš u takvu situaciju mora bit 64 ili 32 igrača s time da na 32 igrača moraš se lijepo posložiti da se nađete na određenim kutevima di igra zastane i roka se kako bi se reklo "na slijepo" u većini mojih slučajeva smo napadali svaku točku a ,b i c  non stop(CQ igram),a takvih situacija je minimalno,a i kad su bile "takve situacije" trajale su po par minuta najviše,tako da ne kužim šta želiš reć tim videom,

lijepo uđi onda u server od 16 igrača ili 24 i priča gotova,ili ne igraj metro. a te spike da je metro "njuberski" su mi prejadne,to je valjda zato jer je mapa zatvorena pa nekom ne paše,al ako ti ne paše ne igraj,jednostavno.igraj caspian ona je bar otvorena

Pa jesam napisao da alt+f4 idem i gotovo. Super mi je spika ako ti ne paše izađi, ne, ostanem na tome da se živciram, pa naravno da izađem, ali da te pitam evo jedan jednostavan primjer.

Dva igrača, jedan koji igra metro 24/7, ima spm 800,kdr 3.0, rastura i drugi koji igra sve modove i sve klase, ima spms 600 i kdr 1.5. Ko je po tebi bolji i kvalitetniji igrač i koga bi rađe u timu?

ZeNGe_CRO-mt kaže...

Neće ga kupiti...kao i mnogi koji smatraju da se bf pretvara u cod, sa takvim potezima i u redu. Igraj i uživaj, ko neće ne mora. Ne razumijem kako je teško shvatiti i prihvatiti nečije mišljnenje i uvijek misliti kako si samo ti u pravu. Chillax brate, nemamo svi iste ukuse što se tiče igranja i gušta. Listaj gore za raspravu o guštima.

p.s. počni koristiti edit.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.5.2012 13:38 (fila2208).
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

???? ne razumijem

Pa jesam napisao da alt+f4 idem i gotovo. Super mi je spika ako ti ne paše izađi, ne, ostanem na tome da se živciram, pa naravno da izađem, ali da te pitam evo jedan jednostavan primjer.

Dva igrača, jedan koji igra metro 24/7, ima spm 800,kdr 3.0, rastura i drugi koji igra sve modove i sve klase, ima spms 600 i kdr 1.5. Ko je po tebi bolji i kvalitetniji igrač i koga bi rađe u timu?

ZeNGe_CRO-mt kaže...

Neće ga kupiti...kao i mnogi koji smatraju da se bf pretvara u cod, sa takvim potezima i u redu. Igraj i uživaj, ko neće ne mora. Ne razumijem kako je teško shvatiti i prihvatiti nečije mišljnenje i uvijek misliti kako si samo ti u pravu. Chillax brate, nemamo svi iste ukuse što se tiče igranja i gušta. Listaj gore za raspravu o guštima.

p.s. počni koristiti edit.

možda sam na početku i gledao tu statistiku,ali u zadnje vrijeme kad sam "baš ušao" u BF spiku,j(er mi je ovo prvi BF u životu) uopće igrače ne prosuđujem više po statistici.zašto? evo zašto

primjer 1. ja. do svojih 200 sati igranja sam imao skroz lošu statistiku,jer sam trčao po caspianu sa sniperom,učio vozit sva moguća vozila i helije i avione, pucao bzvze,slabo igrao neke zanimljive mečeve jer sam se u sve ufuravao,gledao padove metaka,gledao odstupanje metaka za svaku određenu pušku i snajper,gledao jačine metaka pušaka,pištolja ,trčao večinu svog vremena samo sa sniperom itd itd itd, uglavno sve šta COD nema meni je bila nepoznanica,(jer najlakše je trčat i pucat da metak ide ravno)da bi nakon svega toga mi se srozala statistika za gro.

primjer 2.znaš za koliko sada dnevno(ako ne dnevno onda svaka 2 dana) dignem acc. ??za 0.1 posto.spm?? dnevno za 2-3. i sad sam ja kao loš igrač jer mi statistika nije kao dobra?? a ne postoji igrač protiv kojeg sam igrao ,a da ga nisam ubio sad nevažno jel on mene ubio ili nije,kažem ti

primjer 3. mogu ti sada tu nabrojat 100 primjera zašto neda mi se jer sam na poslu {#}

a ova tvoja dva primjera,kako ti možeš tvrdit da ovaj šta igra metro je lošiji nego ovaj drugi šta igra sve?? ili suprotno?? nemožeš

ali da je metro njuberska možeš??

aha onaj tko igra seinenu je bolji od onog koji igra metro.to ne kužim niti mi nije jasno a bogami niti bistro.

to je kao da svi igramo u engleskoj ligi,ja u man.utd {#} ti u primjer chelseu,netko treći u city-u i netko četvrti u aston vili i mi trojica kažemo da smo mi pro igrači jer igramo u pro klubovima,dok ovaj u aston vili uopće nezna igrat nogomet za razliku od nas.

to je sve isto moj fila

sorry za edit {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.5.2012 14:03 (ZeNGe_CRO-mt).
15 godina
neaktivan

Metro nije BF mapa, ta mapa i sl. njoj su napravljene da bi privukle COD igrace, zato je neki zovu njubarska mapa.

jebes skill kad ga mozes kupit http://www.pbbans.com/mbi-viewban-2dfca045-vb263088.html
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

a nemoj te se svadjati, svakak mapa je odlicna 8vs8 i 5vs5. Ima vise akcije i uzbudljivih trenutaka nego na nekom prekrcatom publicu. Garantirano!

Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
...

a i kad smo već kod statistike,ti bi kod nene čiter po statistici skužio da je čiter?? a lik bez čita nemre qurca pogodit,a statstika mu je ok ajmo reć,znaći reko bi uuu ovaj je dobar igrač ,nekužim sad

Battlelog CRO_ZeNGe
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.5.2012 14:15 (Danny_HR).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

prestanite već jedanput sa time...bilo je dosta. Treba vas admin upozoriti i za to i za citate!

Moj PC  
1 3 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Odustajem zenge, neda mi se tu raspravljati kad ne shvaćaš što sam onime gore htio reći. Ne tvrdim da je netko lošiji, nego ti kao team captain koga bi prije uzeo u tim, to me intersira. Velim očito ne gledamo jednako na stvari, velim u redu završili smo, jer vidim di će ovo otić. Ugl. gl hf.

A ti xyane, nemoj mene smirivati molim te. ja nisam nigdje tebi rekao išta niti te nečime potaknuo ili uvrijedio, prema tome nemoj meni tako, a za citate, se obrati njemu, ja svoje kratim koliko mogu i pazim na edit.

ontopic: jel ovaj vik double xp mode onda? Ili će opet prebaciti to na neki drugi vik?

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.5.2012 14:15 (fila2208).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
xyan kaže...

prestanite već jedanput sa time...bilo je dosta. Treba vas admin upozoriti i za to i za citate!

sorry za citate nisam skužio da sam stisnuo citiraj,na poslu sam.ma nek izbriše poruku ako te baš smeta , plačip*kice

za što da me upozori?? pa sve je to sinek istina,šta možda tvrdiš drugačije?? d

Battlelog CRO_ZeNGe
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Odustajem zenge, neda mi se tu raspravljati kad ne shvaćaš što sam onime gore htio reći. Ne tvrdim da je netko lošiji, nego ti kao team captain koga bi prije uzeo u tim, to me intersira. Velim očito ne gledamo jednako na stvari, velim u redu završili smo, jer vidim di će ovo otić. Ugl. gl hf.

A ti xyane, nemoj mene smirivati molim te. ja nisam nigdje tebi rekao išta niti te nečime potaknuo ili uvrijedio, prema tome nemoj meni tako, a za citate, se obrati njemu, ja svoje kratim koliko mogu i pazim na edit.

ontopic: jel ovaj vik double xp mode onda? Ili će opet prebaciti to na neki drugi vik?

nisam tebi nista ni rekao....

14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

ja brijem da je ovaj vikend.bar je tako trebalo bit.

Battlelog CRO_ZeNGe
17 godina
Battlefield 3

All Quiet on the Western Front {#}

::: peace 0n earth :::
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
fila2208 kaže...

ja brijem da je ovaj vikend.bar je tako trebalo bit.

mislim da je od 25.-27. il od 26.-28.

In game: D-Ki11a aka Legendic
13 godina
Battlefield 3

koju god rezoluciju stavio ne mogu dobiti više od 60fpsa. jel to zbog mog 60hercnog monitora.??

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.5.2012 15:52 (letece_prase).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
letece_prase kaže...

koju god rezoluciju stavio ne mogu dobiti više od 60fpsa. jel to zbog mog 60hercnog monitora.??

vidi da ti nije upaljen neki limiter ili da ti nije upaljen radi v-synca ili nešto, kao da ti ne trega sliku. Pogledaj opcije grafičke i isključi tu zaštitu protiv tearanja slike.

15 godina
letece_prase kaže...

Pa jel ti V-Sync uključen? On ti ga zalocka na 60...

13 godina
Battlefield 3

ne znam za v-sync. idem sad vidit.

je vsync je bio on{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.5.2012 16:25 (letece_prase).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

j(er mi je ovo prvi BF u životu)

Ovo objašnjava tvoje oduševljenje igrom!

Onima koji su potekli još od 1942 baš i ne!

14 godina
neaktivan
beba74 kaže...
KEY ZA BF3 MULTIPLAYER GDJE DA NABAVIM IMALI NEKAKAV NACIN HVAL AUNAPRIJED

http://www.eplati.com/origin/Battlefield%203

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mrfloyd kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

j(er mi je ovo prvi BF u životu)

Ovo objašnjava tvoje oduševljenje igrom!

Onima koji su potekli još od 1942 baš i ne!

pa oduševljen sam nema šta,samo par stvari da se poprave koje sam već nabrojio prije 2-3 tjedna. svejedno mi je bf3 najjači FPS ikad! a sad ti ili netko drugi može pričat šta god hoće.

prvi je.to je kriv moj opis životnog stila jer nisam neki gejmer niti se tako predstavljam.

Battlelog CRO_ZeNGe
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.5.2012 17:47 (ZeNGe_CRO-mt).
13 godina
protjeran
Battlefield 3

IZVINJENJE I VAZNA OBAVIJEST !!!

Rekao sam da se vise necu javljati i komentirati na BUG forumu,ali evo moram ponovo prekrsiti svoju rijec..
Pokusat cu biti sto kraci,iskreniji,izravniji...

Sto se tice mene,pb bana,odnosa ovdje na BUG-u,stvar je mislim svima jasna i nema se tu sta puno objasnjavati..
Ispao sam kreten,idiot,noob,cheater i lazljivac pred svojim klanom,BCHR Communityem,i vama korisnicima BUG foruma..
Duboko se ispricavam svima a pogotovo svojim klanskim kolegama koji su super decki i sto se tice prijatelja i stoi se tice igranja BF3.
Cheat nisam nikad kupio u zivotu niti cu.Ono sto sdam testirao prije par dana je bila kombinacija public cheata i moje neke preradjene skripte.Sto se tice onoga u vezi maila i x22 ,to je stvarno vjerovali ili ne istina.
Znam da vas vecina nece vjerovati,ali sta sad ja d tu radim,takva je situacija kakva je,ispao sam cheater,necu vise igrati BF3 i to je to..Nije istina da sam od pocetka koristio cheat.To sto sam testirao je bilo moje nesto vlastito napravljeno,i par puta sam testirao na serverima gje je bilo najvise do 1o igraca i na serverima gdje nije bilo igraca iz Hrvatske..Tako da sva opravdanja klanova koji su od nas izgubili ne drze vodu..Moji decki ce pobijediti sve klanove kao i dosada i bez mene,jer jednostavno su se uigrali i igraju super timski.
Moj UAC3 accont je cist,sto donekle i potvrdjuje moju pricu.. http://uac.ac/#player/id=265097
Budem uploadao jos mnogo videa gdje runda traje po 25 minuta pa cete pogledati i sami se uvjeriti..Kazem,nemam sta da krijem i iskren sam sada 100 %...

Uglavnom,nadam se da cete mi do BF4 oprostiti na ovome ispadu,mome flameanju na forumu,vrijedjanju,omalovazavanju itd..Priznajem u nekim stvarima sam pretjerivao i nisam bio fer i korektan..zato se jos jednom svima ispricavam u moje ime i u ime moga klana..
Nitko u mome klanu nije citer i molio bih vas da prestanete sa optuzbama bez nekakvih konkretnih dokaza..
Primam sve kritike i uvrede na moj racun,ali ostale decke iz klana ostavite na miru..Izasao sam iz klana,obrisao sve frendove sa Battleloga i to je to...
naravno da je ova hajka sva zbog mene sto sam uvijek volio podbadati,ali to je bilo sve rivalstvo i u zaru igre ako me shvacate..
Jos jednom izvinite i nadam se da cete mi oprostiti,ali ljudski je grijesiti i oprastati..
Ja sad snosim posljedice i naziv citer zbog neke svoje gluposti... Dobio sam kaznu od Punkbustera i mislim da je to dovoljno...

My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.5.2012 23:43 (Danny_HR).
Moj PC  
16 13 hvala 6
15 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...
IZVINJENJE I VAZNA OBAVIJEST !!!

Rekao sam da se vise necu javljati i komentirati na BUG forumu,ali evo moram ponovo prekrsiti svoju rijec..
Pokusat cu biti sto kraci,iskreniji,izravniji...

Sto se tice mene,pb bana,odnosa ovdje na BUG-u,stvar je mislim svima jasna i nema se tu sta puno objasnjavati..
Ispao sam kreten,idiot,noob,cheater i lazljivac pred svojim klanom,BCHR Communityem,i vama korisnicima BUG foruma..
Duboko se ispricavam svima a pogotovo svojim klanskim kolegama koji su super decki i sto se tice prijatelja i stoi se tice igranja BF3.
Cheat nisam nikad kupio u zivotu niti cu.Ono sto sdam testirao prije par dana je bila kombinacija public cheata i moje neke preradjene skripte.Sto se tice onoga u vezi maila i x22 ,to je stvarno vjerovali ili ne istina.
Znam da vas vecina nece vjerovati,ali sta sad ja d tu radim,takva je situacija kakva je,ispao sam cheater,necu vise igrati BF3 i to je to..Nije istina da sam od pocetka koristio cheat.To sto sam testirao je bilo moje nesto vlastito napravljeno,i par puta sam testirao na serverima gje je bilo najvise do 1o igraca i na serverima gdje nije bilo igraca iz Hrvatske..Tako da sva opravdanja klanova koji su od nas izgubili ne drze vodu..Moji decki ce pobijediti sve klanove kao i dosada i bez mene,jer jednostavno su se uigrali i igraju super timski.
Moj UAC3 accont je cist,sto donekle i potvrdjuje moju pricu.. http://uac.ac/#player/id=265097
Budem uploadao jos mnogo videa gdje runda traje po 25 minuta pa cete pogledati i sami se uvjeriti..Kazem,nemam sta da krijem i iskren sam sada 100 %...

Tvoje preradjene skripte? tko moze garantirat da nisi nista koristio i prije, ja sam glupan sto sam povjerovao tebi i astri onaj dan na TS-u, lijepo si izigrao vecinu nas sa tim  forama svaka ti cast.

jebes skill kad ga mozes kupit http://www.pbbans.com/mbi-viewban-2dfca045-vb263088.html
15 godina
Battlefield 3

Znao sam da ce do ovoga doci, kao i svaki prevarant kad je uhvacen sa neoborivim dokazima.

Priznati ce krivicu, ali opet lagati sa spikama o tome da je poceo varati prije par dana i onda opet poceti hvatati ljude na neke osjecaje.

Zamislite da netko koga se mjesecima optuzuje za varanje, nade mu se mail na vise hax stranica bla bla, ide probati public cheat prije par dana.

Koja suplja prica za malu djecu iz vrtica lol

Opet lazi i odredena manipulacija, sto je valjda i logicno jer da je drukcije onda ne bi ni bio cheatar.

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
11 2 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice