Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.197.497
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
ceco22 kaže...

. ako ti ne pase izadji ne kvari gust drugima...

ovo se nije odnosilo na tebe... sad ako se zelis vozikat u tenku uvijek se i na publicu nadje netko tko je za... ako ne ide ima tu druge zabave.. ja sam znao doci na Bug server samo da se vozikam u dzipicu ili bagercicu.... i nisam naikako pomagao timu s tim.. (vise odmagao) ali mi je bilo ok.. niti mi ikad itko to prigovorio... cak je uvijek bio neki cirkus.... zato mi ni KD ni WL nisu bajni jer zaboli me neka stvar kad se dodjem gustat.... neki dan sam na only knife serveru trolao ekipu sa AT minam i umirao od smjeha... ali nikad nisam ni u jednoj igri bio da nije bilo nekakve timske igre... SAd to sto ne ide kako si zamislio zato se ljudi i skupljaju u nekakve grupice... imas ESL i ostale mogucnosti... ali ne moras vrijedjat one kojima to nije zanimljivo i dosta im je malo zabave na publicu.....

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
15 godina
ceco22 kaže...
ceco22 kaže...

. ako ti ne pase izadji ne kvari gust drugima...

ovo se nije odnosilo na tebe... sad ako se zelis vozikat u tenku uvijek se i na publicu nadje netko tko je za... ako ne ide ima tu druge zabave.. ja sam znao doci na Bug server samo da se vozikam u dzipicu ili bagercicu.... i nisam naikako pomagao timu s tim.. (vise odmagao) ali mi je bilo ok.. niti mi ikad itko to prigovorio... cak je uvijek bio neki cirkus.... zato mi ni KD ni WL nisu bajni jer zaboli me neka stvar kad se dodjem gustat.... neki dan sam na only knife serveru trolao ekipu sa AT minam i umirao od smjeha... ali nikad nisam ni u jednoj igri bio da nije bilo nekakve timske igre... SAd to sto ne ide kako si zamislio zato se ljudi i skupljaju u nekakve grupice... imas ESL i ostale mogucnosti... ali ne moras vrijedjat one kojima to nije zanimljivo i dosta im je malo zabave na publicu.....

Ne, jedno je kad se netko zeza ingame, ali jel zezanje kad ja sjednem u tenk prije njega a on mi spi.zdi raketu u dupe (hc mode) itd. to je debilizam, ali čisti. A što se tiče zajebancije, ah naravno, za to sam uvijek u granicama normlae, ne vrijeđam nikog, prigovorit možda hoću, ali ću i izać kad me netko isprovocira. Jer kad mi se igra onda igram. Kad mi se zajebava onda ne kvarim drugima igre već se zajebavam sam sa sobom, nikome ne kvarim igru. A velim to je možda do mene...velim bez ikakve uvrede, očito drukčije gledamo na to sve pa zato. zz

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.5.2012 21:12 (fila2208).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

evo DIABLO curke imate priliku osvojit free key.... samo trebate dobro namlatit zle momke... :) http://blog.playclaw.com/2012/05/win-diablo-3-key-or-playclaw-license/

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 3

U postupku sam prijave citera, ali bi mi pomoglo ako netko zna kako se taj oblik varanja naziva. Odmah nakon spawna igraci su padali pokoseni MAV-om. Nasao sam video koji prikazuje istu stvar, samo sto se u videu radi o strojnici.

I kill people for money, but you are my friend i kill you for nothing.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
el_chapo kaže...

U postupku sam prijave citera, ali bi mi pomoglo ako netko zna kako se taj oblik varanja naziva. Odmah nakon spawna igraci su padali pokoseni MAV-om. Nasao sam video koji prikazuje istu stvar, samo sto se u videu radi o strojnici.

dobro je to mene je tip stingerom ubijao na metro mapi sa C zastavice na A XD

13 godina
Masta1 kaže...

Ovaj je puno bolji. (Nisu isti)

Aut vincere, aut mori!
14 godina
neaktivan
el_chapo kaže...

ja sam na tog lika isto naletio.wake island.

Battlelog CRO_ZeNGe
15 godina
Battlefield 3

Par korisnih informacija: Jucer sam kupia radeona 6950 unlockanog u 6970 , 2GB sa referentnim coolerom. Referentni cooler je razocaranje al necemo sad o tome. Ugl upgrejda sam sa gtx470 SOC, nisam baš pre oduševljen skokom u preformansama, prije sam igra na ultra bez AA, sad igram na ultra sa AA na x2 i povremeno droppa na 25-30fps, prosjek jedno 45, s time sta sam je nagazia na 940/1450mhz, ono sta je bitno je da igra sa grafom od 2GB iskoristi do 1.7GB videomemorije ali onda guta osjetno manje RAM-a, sad mi 8GB može komotnije disat.Mozda cak uspijem ugasit pagefile.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

We recently spoke about the possibility of Battlefield: Bad Company 3 already being in development after details were revealed on LinkedIN, but now we have some interesting news regarding the future of the Frostbite 2 engine which currently powers Battlefield 3 and will be seen again in Medal of Honor: Warfighter.

If you have been playing BF3 on PC, you’ll know that the Frostbite 2 engine makes a considerable difference in terms of graphics quality, compared to the same game on console using the Frostbite 2 engine. DICE has confirmed that they plan to make enhancements to their new engine and these improvements in the future will require the need for PC players to be running a 64-bit operating system.

Johan Andersson, rendering architect at DICE has also suggested that when DICE does carry out these changes, it would be a good idea for all 32-bit players to upgrade to Windows 8 and experience the Frostbite 2 engine on 64-bit instead. It’s important to note that this change won’t be happening until sometime in 2013, so those of you on Windows 7 32-bit and are thinking of getting the PC version of Medal of Honor: Warfighter shouldn’t worry for now.

Since the majority of PC players run most games fine on 32-bit, convincing consumers to upgrade to a 64-bit OS may not be an easy task, especially when players can find workaround methods using executables. Now that DICE has come out and stated that this will be a requirement on PC in the future, will it now lead to other developers following suit and practically forcing consumers to make the upgrade?

With Medal of Honor: Warfighter taking primary focus for EA during the latter stages of 2013, it is logical to assume that the likes of Bad Company 3 and Battlefield 4 will be just some of the titles that require a 64-bit OS on PC.

Will you make the upgrade when the time comes, or are you already happily running a 64-bit system, and wished that more gamers did the same?

45 Imam već mašinu tako da...
2 Dotad uzmem novu mašinu.
2 Ne planiram više igrat bf.
3 Meh.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 3

Mene više ubija što će svake godine štancat novi bf.Mislim sad MOH,pa onda BC3,pa onda BF4,a sve je to više-manje isti kur*ac...+ još po 5 DLCa za svaku igru.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pirat kaže...

Mene više ubija što će svake godine štancat novi bf.Mislim sad MOH,pa onda BC3,pa onda BF4,a sve je to više-manje isti kur*ac...+ još po 5 DLCa za svaku igru.

Ne vidim što je tu loše, dok god kvaliteta ne pada...

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
15 godina
pirat kaže...

Bojim se da ih to ne uništi...več sad EA je proglašen najgorom tvrtkom godine. Najgladniji i najbezobzrniji i dobili su neku nagradu u obliku ''golden poop'' award.

citiram: ''After more than 250,000 votes, Consumerist readers ultimately decided that the type of greed exhibited by EA, which is supposed to be making the world a more fun place, is worse than Bank of America's avarice, which some would argue is the entire point of operating a bank.''

http://consumerist.com/2012/04/congratulations-ea-you-are-the-worst-company-in-america-for-2012.html

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kad smo već kod Candymana,danas na publicu,Conquest i u mom timu nitko iznad 50. ranka,

u njih 4 blizu 100.-tog,od toga 2 u avionima i 2 u Viperu(Candy).
Ja sam poludio,totalni baserape na Caspianu,10k ticketa :(

Trebaju taj ranking popraviti,uopće nije zabavno kad s 31. rankom igraš sa 100.-tkama,uklone užitak iz igre...
I da,ako netko hoće igrati u ovo kasno doba i da ima TS,možemo zajedno,svejedno samo vozam stvari...

T90A <3 

EDIT:
LOL zaboravi,BlackRainHR 

WoT: BlackRainCRO
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.5.2012 1:38 (pandza94).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Hm..Kako to misliš popraviti ranking? Lako to što nekom piše da je 100 kolonel kad znamo kako se lako može doći do te brojke..Padaju i oni dobri bez brige, kad imaš dobru ekipu na ts-u.  Nema slađe nego kad ti rušiš 100 rankove  u heliu 1 vs 1 pa ti se  u chat čudi i postavlja pitanja how???? zato je ova igra zahebano zarazna  i tjera te da budeš bolji..Ima xy opcija kako možeš igrat itd itd..igrao sam par puta na infantry only protiv nekih dečkiu iz pis-a, MC-a i koji su bolji ali neću ja zato odustat nego se trudiš da i ti njega ubiješ i tako postaješ bolji.. Neku veče me Coi_vk izbombardirao s m32o na xxx serveru iako je M320 zabranjen al nije radio plugin i šta sada..isprdali se  u chat, dodali za frendove, nabacili par riječi i idemo dalje.

S neutralnog stajališta cijele ove gore sapunice mislim da više takvim riječima i ostalim p`zdarijama nije mjesto u ovoj temi i da se okrene gameplayu i da bi bilo krajnje u redu da se svi držimo zajedno i ne pljujemo jedni druge jer jako nas malo ima iz Hrv s obzirom da stanemo svi u 2 kineska nebodera

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
pirat kaže...

Ne razumijem u čemu je problem. BC3 je udaljen godinu i pol do dvije, BF4 boga pitaj kolko, MoH se slobodno može ignorirati jer jednostavno ne nudi ništa novo osim šatro raznolikosti u izboru strana. Sve što će biti u MoH, već postoji u BF3, tako da tu uopće nema dileme rekao bih.

KILL! Have no fear!
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

With Medal of Honor: Warfighter taking primary focus for EA during the latter stages of 2013, it is logical to assume that the likes of Bad Company 3 and Battlefield 4 will be just some of the titles that require a 64-bit OS on PC.

Will you make the upgrade when the time comes, or are you already happily running a 64-bit system, and wished that more gamers did the same?

Pročitan cili post i moran te pitat, nemoj se uvridit: čemu ova anketa? Baviš se istraživanjem?

Fr4nk_Horrig4n
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.5.2012 10:05 (Hedrick).
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Anything MOH can do, BF can do better. BF can do anything better than MOH.

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr

5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
xyan kaže...
....

Obratite pozornost na 11. post u  topicu na battlelogu,lik po imenu HaruhiAA kaze  What if I told you guys, these bans are all fake bans? 

Nakon,  idite na 22. stranicu od AA stranice i sa lijeve strane lako ce te vidjeti nick HARUHI. Koji je,vidi vraga STAFF na AA.

Isto tako na AA stranici pisu da daju FAKE bannove preko GGUid-a,ako sam dobro shvatio.

Zato i je bio BOOM baniranih ljudi u zadnjih 24-48 sati.

Interesting, not?

nisam se do sad mjesao u rasprave o neni ali mi nije jasan tvoj stav

.... ako otvoris MBi za BF3 od prije nekih tjedan dana samo prati zemlje iz koje su banirani ... mozes naci jos jednog igraca s ovih prostora i njegov link na battlelog ... tip ima 4 prijatelja i jedan od njih je neno666 (mozda slucajno, mozda neno ima puno prijatelja, mozda .....)

.... nakon sto je dospio na listu pbban listu ti i dalje trazis opravdanja za njega

.... da se malo vratimo na prijasnju pricu oko "ukradenog" maila ..... bio sam uvjeren da je prica o ukradenom mailu bila za ostale a da iza toga stoji nesto sasvim drugo, nesto sto su culi i vidjeli samo "odabrani" ..... no sada sve vise vjerujem da je prica o  "ukradenom" mailu prava verzija

sry .... ali ta prica je uvreda za inteligenciju jer ukrasti nekom mail i preko njega obavljati karticnu/paypal transakciju je jednako kao da ukrades auto i odes na benzisku koja ima video nadzor i platis gorivo svojom karticom (ako netko poznaje haxora koji zeli nesto kupiti na netu ja cu mu dati svoj mail i pass da to obavi)

... za tvoj stav oko slucaja neno-chiter postoje samo dvije mogucnosti :

1. naivan si (ja osobno vjerujem u ovu mogucnost i lijepo je sto stojis uz njega i vjerujes mu iako cinjenice govore drukcije ... pokusaj objektivno sagledati situaciju pa ces vidjeti da istina moze drugacije izgledati)

2. znao si sta radi i on zna sta ti radis i  kako on sada prodje tako ces ti eventualno kasnije ako se nadjes/budes uhvacen u istoj situaciji (nemoj ovo shvatiti osobno, ovo je samo jedna od mogucnosti

PS ... pohvalan je tvoj stav kao timskog igraca ali u ovoj situaciji se neno nije pokazao kao timski igrac vec potpuno suprotno (sitna egoisticna duša koja svoju osobnu promociju stavlja ispred svoga klana/suboraca/prijatelja)

17 godina
moderator
Battlefield 3

Ja sam znao da Neno nije čiter i da mora postojati logično objašnjenje za ban.

Kad sam vidio ovo za lažne banove, odmah sam rekao: To je to!

19 0 hvala 0
17 godina
DrNasty kaže...

Ja sam znao da Neno nije čiter i da mora postojati logično objašnjenje za ban.

Kad sam vidio ovo za lažne banove, odmah sam rekao: To je to!

ma nije.... njemu je komsija preko puta uzeo mail i onda preko maila retrivao password od origina i instalirao origin downlodovao sve njegove igre i kupio cheat i igrao sa njegovim accountom dok ovaj nije popusio ban... i na kraju mu je mucki promijenio ime iz neno666 u proximus66 ili kako vec..to je prava istina, i ako mislite da lazem neka me odmah pregazi voz... {#}

-BiH-slackspace
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Meni je sad žao šta nisan snima zadnji meč sa xićima. Al uostalom snima bi samo onaj spawn screen jer od nene se nisan moga maknit niti do točke A na Kharg Islandu.

Fr4nk_Horrig4n
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

igro jucer odlicnu rundu i gledam postove od admina svako malo banned for aimbot / multy hack.. nakotilo se gamadi puuuunoooo!!{#}

xfact
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
=xfact= kaže...

igro jucer odlicnu rundu i gledam postove od admina svako malo banned for aimbot / multy hack.. nakotilo se gamadi puuuunoooo!!{#}

To su ti ljudi sa malim penisom pa svoje komplekse lječe na taj način.

Fr4nk_Horrig4n
15 godina
Hedrick kaže...
fila2208 kaže...

Pročitan cili post i moran te pitat, nemoj se uvridit: čemu ova anketa? Baviš se istraživanjem?

Ne bavim se nego eto, malo raznolikosti i pokušaj da se odmaknemo od dosadne teme neno chiter. Oprosti ako ti smeta ili nešto, ono zbilja.

15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Ne bavim se nego eto, malo raznolikosti i pokušaj da se odmaknemo od dosadne teme neno chiter. Oprosti ako ti smeta ili nešto, ono zbilja.

Ma ne, ne smeta mi, al tražin u postu di piše Neno?! Kad ono nu! Nigdi se ne spominje! Ebate ja govorin...tribalo mi je po ure da pročitan a ništa zanimljivo...{#}.

Fr4nk_Horrig4n
16 godina
Battlefield 3

tri šestice u nadimku sve govore o njemu

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Hedrick kaže...

To su ti ljudi sa malim penisom pa svoje komplekse lječe na taj način.

Čo'ek zna šta priča - ja sam sav ushićen kliknuo na oglas ''enlarge your penis'' i bacilo me na sajt sa BF3 čitovima. Needless to say, moje je ushićenje naglo, splasnulo {#}

Tread softly because you tread on my dreams.
16 godina
odjavljen

ehem! 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
Battlefield 3

skank šta je reč da prodaješ acc bf3

kradem mine iz minskog polja
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.5.2012 12:57 (dery).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

malo mi je dosadilo a i ubili me u pojam svi ovi premiumi, dlcii i tako... ja moram imat sve a ako imam sve ispast ce me da sam za igru dao 100 eura ako ne i vise...

shvatio sam da ne igram zbog zabave nego zbog medalja, ribona i ostalih sranja... sto je je bc2 mi je bio zabavniji iako je i ovo super ali ima ali

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice