Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.197.313
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
pirat kaže...

BF premium

Sry za offtopic{#}

Lol, ma hebeš BF3 premium, vidiš da pokemoni 3d izlaze...{#}

Fr4nk_Horrig4n
14 godina
neaktivan
pirat kaže...

BF premium

Sry za offtopic{#}

Koja je ovo kuja sa tin glason a qrac od metra joj viri iz očiju a tu kao neke gaming šeme fura, bitch please... Vjerojatno Rocco Sifredi čeka da završi snimanje ovog priloga pa da snime onaj drugi {#} Off topic je al mora san :)

[M|C] 7emper_fi
15 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ma da to xyan želi dokazat da neno čiter nije čiter ,njega su slučajno banirali ili bez veze jel tako?? ti mali ja neznam koliko imaš godina al si mi presmiješan

pa je samo upozorenje, ne obrana. Pa ljudi moji, pa ja sam pravo trebao zavrsiti, pa sad bi ovom Slokovickom pod prao tamo u sudnici....

15 godina
Battlefield 3

optima 8.2 mbit/sec a stalno mi se rushi igra -.- koji vrag???

windows 7 x64 pro...  

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
psihoroba kaže...

optima 8.2 mbit/sec a stalno mi se rushi igra -.- koji vrag???

windows 7 x64 pro...  

T-com se odlučia poigrat sa žicama...What are all these wires for? Cut the blue one and let's see.

Fr4nk_Horrig4n
14 godina
neaktivan
xyan kaže...

Ljudovi, evo nesto zanimljivo, ako vam se dade citati ove gluposti onda procitajte i ovu.

Interesting, not?

Neno ipak nije čiter. Oprostite, svi smo u krivu, ja san uvik bija da on nije čiter a ovi smradovi iz MC klana su mi isprali mozak.

Inače ARMA 2 day z mod je zakon i odjeba san bf3.

[M|C] 7emper_fi
16 godina
Battlefield 3

a ipak nije a jbg sad. ispričavam se za neugodnosti....

BF3 FlamingKing
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

ugl punkbuster spominje... 

Nova verzija,updejtirana ??? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
CyberDemonVZ kaže...

Da li bi se prelaskom na optiku drasticno smanjili pingovi, ili to vise ovisi o hardveru nasih operatera? I njihovim vezama prema van?

(Naravno, optika je brza i ima manji ping, ali pretpostavljam da se veliki postotak pinga gubi kod t-com-a i prijatelja.)

Imao sam  u firmi jedno vrijeme ADSL T-com (onaj najjači) i Bnet optika 2mbit

Ping do nekog niskozemskog servera prek DSLa 36ms , prek optike 2ms!

Fora ti je u tome da ak imas optiku to onda više nije DSL već Ethernet, u LANu si sa ostatkom svijeta!

Nadam se da pomaže!

15 godina
Battlefield 3

juce sve radilo ok sad nemogu igrat ni par minuta :/ 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ovaj lik mi je najjači.

Fr4nk_Horrig4n
Moj PC  
9 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

http://danas.hr/crna-kronika/pola-sata-seksa-s-manekenkom-6000-kuna A ja maju morales  plaća 8500 koja lopovska država.

E da DLC košta 15 dolara, ovaj close quarters.

[M|C] 7emper_fi
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.5.2012 16:04 (nooir).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Hedrick kaže...

Ovaj lik mi je najjači.

koja je to puska'??

14 godina
neaktivan

PP-19

13 godina
Battlefield 3

Kako sam otišao na službeni put, i tek našao komp pa reko da bi bio red na napišem par riječi.

Kao prvo sorry ako sam onda uvrijedio koga kada sam branio Nenu prošli put jer sam stvarno bio uvjeren da ne koristi nikakav cheat kao što nam je i svima rekao na TSu. Sad se ispostailo da sam ja, kao i sva ekipa iz našeg klana bila u krivu. Jbi ga. Iskreno da vam kažem, i sada da je netko insinuirao da je Neno cheater bez konkretnih dokaza, opet bi ga branio. Ali ovo od jučer baca totalno novo svjetlo na sve i stoga sorry ekipa, bili smo u krivu.

Sada dolazi druga strn svega toga. Razumijem ljude koji u svjetlu zdnjih događanja su puni sebe i vesele se, i znam da je to u biti odgovor na bahato ponašanje pojedinica iz xXx klana, ali ljudi, kod nas ima 20ak aktivnih članova za koje 90% vas ni ne zna da postoje, jer jednostavno se ljudi ne eksponiraju, nego uživaju u igrii, druženju s ljudima na TSu, i posebno sada zadnje vrijeme u Bug SQRush turniru te BCH ligi. Zato smo i imali posebne timove jer nisu se svi mogli ugurati u prvi tim. Zašto ovo pričam.. iz prostog razloga što je bačena sjena na svu xXx ekipu, i ispalo je da smo svi cheateri. Doduše ovo ne misle Magnumi, Blue Magnumi, rambo outlaws... jer su nas razvalili na squad rush bug turniru (The Shabas), kao niti CHC koji su nas pregazili nekidan na BCH ligi (xXx Team alpha).

Evo recite mi tko je išta lošeg ikad čuo od MasterChurnera, Dorjana, Nicka, Kikija, Switcha, Bokija, darkeRa, Bombovicha, Overlorda, Rupyja, Calinjosa, Bladerunnera, Shinoxa, Dine........ ma da ne nabrajam vise. Skidam kapu i Xyanu, koji je prvi uletio na Bug forum i pisao stvari da bi na neki način pokušao objasniti ljudima da ima tu u xXx još ekipe, a ne samo Neno. Doduše, na svoj osebujan način, ali namjera je jasno vidljiva.

Slažem se sa svim iznad što je napisao Switch.

Ne znam.... uvijek naglašam da se mi iz naših krajeva trebamo držati zajedno, pa makar i otkrijemo kukolj u žitu, ali ljudi, ima kukolja na svim stranama, i najbolje da svatko svoju kuću pomete. Ja ne znam šta je ekipa iz xXx-a dogovorila jer nisam u mogućnosti biti na TSu, ali znam da će se dogovorit na najbolji mogući način da nastavimo funkcionirati kao zajednica igrača gdje će opet druge ekipe htjeti igrati s nama bez nekih povećala i suzdržanosti.

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
Moj PC  
28 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Hedrick kaže...

Ovaj lik mi je najjači.

"WTF is this alien dildo XD "crkao sam :D

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Zašto sada svi tražimo isprike od xxx klana (makar vjerujem da su neki znali za čit,te ga neki i imaju)

Zašto Neno ne dođe ovdje i ispriča se?

vjervatno sada ko neka pi*kica  gleda temu,čita postove i smije se u sebi

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
andrej555 kaže...

Zašto sada svi tražimo isprike od xxx klana (makar vjerujem da su neki znali za čit,te ga neki i imaju)

Bio citer ili ne zašto se on ikome ima ispričavati?? i to na forumu? jedino kome se treba ispričati je ljudima sa kojima igra u klanu..

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
15 godina
neaktivan
andrej555 kaže...

zasto bi se ja morao ispricavati hrpi tinejdzera i nedoralih adolescenata? S pravom tvrdim da su neki bolesnici, jer su ove svadje i optuzivanja, i smjestanja puski, prenesli i na druge terene, koje imaju real.life posljedice. Stvarno cin odraslih osoba, ne bolesnih u glavu.

edit: hvala ti MC 4LIEN (pretpostavljam?)

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.5.2012 16:24 (xyan).
17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

Kako sam otišao na službeni put, i tek našao komp pa reko da bi bio red na napišem par riječi.

Kao prvo sorry ako sam onda uvrijedio koga kada sam branio Nenu prošli put jer sam stvarno bio uvjeren da ne koristi nikakav cheat kao što nam je i svima rekao na TSu. Sad se ispostailo da sam ja, kao i sva ekipa iz našeg klana bila u krivu. Jbi ga. Iskreno da vam kažem, i sada da je netko insinuirao da je Neno cheater bez konkretnih dokaza, opet bi ga branio. Ali ovo od jučer baca totalno novo svjetlo na sve i stoga sorry ekipa, bili smo u krivu.

nevjerujem da će itko više sa vama imat posla

najveći problem je da je čit teško dokazat

neno je stalno prije bio sumnjiv i svi su vam govorili da je čiter,bilo je čak i nekih dokaza iako ne sigurnih,držali ste se grbavi

15 godina
neaktivan
M4X kaže...

neno je stalno prije bio sumnjiv i svi su vam govorili da je čiter,bilo je čak i nekih dokaza iako ne sigurnih,držali ste se grbavi

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Xyan ne kužim kako ne shvaćaš da je glavna stvar koja smeta ljudima tvoj način komunikacije?

Kad god se oglasiš uvijek je neki post svisoka.

Šapko koji još za doručak jede čokolino i prije spavanja pije kakao se ponaša korektnije od 90% forumaša, uključujući ponekad i mene.

Godine nemaju nikakve veze sa tim.

Svi smo dio iste zajednice, a ti se konstantno ponašaš kao da si iznad svih.

Zbog tebe, drahića i nene mi padne mrak na oči kada vidim xXx tag na listi igrača na serveru.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
18 0 hvala 1
13 godina
M4X kaže...
Soldier977 kaže...

Kako s

Ah, prijatelju, iskreno da ti kazem, kada sam vidio kako ranije otuzujes da je cheater, na ovom ili onom serveru, i onda vidim te jednom na nekom serveru gdje smo igrali u protivnickim ekipama i ubiješ me dva puta na Bazaru tamo desni prolaz od deploymenta (C deployment) prema D iza zida, i na killcamu vidim da si zalegao u ćošak, sljedeći put kad sam se spwnao sam samo tamo bacio granatu preko zida i bio si dead :) jVerojatno sam i ja tada za tebe bio cheater. Tako da me tvoje mišljenje oko zajedničkog odmjeravanja snaga ne tangira.

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
17 godina
M4X kaže...
Soldier977 kaže...

M4X a kakve su ljudi dokaze trebali prije 2 mjeseca kad smo stavili one sve silne dokaze: njegovu mail adresu na cheaterskim forumima,onaj njegov video gdje svi padaju odmah cim ih pogleda itd...

to je isto kao da gledas na snimci nadzorne kamere kako provalnik krade i kazes da ta snimka nista ne dokazuje. Video gdje neno ubija ljude sa jednim metkom i određeni ljudi nisu tu vidjeli ništa sumnjivo.

Da Bog da svi čiteri dobili rak kostiju,tako da ne mogu držati jebeni miš u ruci.Tada će imati barem malo opravdanja za varanje.
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.5.2012 16:40 (crozoki).
15 godina
neaktivan
Vash kaže...

Xyan ne kužim kako ne shvaćaš da je glavna stvar koja smeta ljudima tvoj način komunikacije?

Šapko koji još za doručak jede čokolino i prije spavanja pije kakao se ponaša korektnije od 90% forumaša, uključujući ponekad i mene.

Zbog tebe, drahića i nene mi padne mrak na oči kada vidim xXx tag na listi igrača na serveru.

Svi ste vi dobro debelo podcjenili nas, i naravno ja sam to zapamtio, kao i ostali. Napali ste nas svi, iz svih oruzja, naravno da necu to dopustit, da pljujete po nama. Pljujete, serete, a vi meni govorite da se drzim s visoka?!? ajde molim te, pretjerujete. ide mi strasno na zivce, i ovaj forum, i grupice koje podrzavaju jedni druge. zao mi je sta sam uopce krenuo po ovakvim temama, jer sam prvenstveno krenuo u temema hardver i OCing. 

15 godina
Vash kaže...

Hvala lijepa. {#}

Volim ljude koje neprocjenjuju ljude po godinama. 

[G] Sapko
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pozdrav svima.

Pošto mi je ovo prvi post na ovom forumu, samo da se kratko predstavim, nekolicina sa ovog foruma me znade otprije...a ostali će me sa vremenom uspjeti upoznati (valjda).

Jedan sam od 4 osnivača [M|C] MadCroats klana, a sa BF-om se ne bavim baš predugo, oko 15 mjeseci sve skupa, koliko MC i postoji - oko 10 mjeseci BC2, a ostalo je BF3... nekad davno malo i BF2 - uglavnom pošto je nedavno na ovome forumu definiran termin "prosječni igrač", sebe smatram ispodprosječnim igračem :).

Vrijeme za kompom mi je sve više i više ograničeno budući da ću krajem 8. mjeseca ove godine dobiti drugog sina.

Kreiranjem accounta i postanjem na ovom forumu sam upravo skočio sam sebi u usta, zato jer sam puno puta rekao svojim MC-ovcima da zbog sapunica u ovoj temi to neću napraviti nikad i da provokacije na ovom forumu kako i sve druge treba ignorirati, ali alas, eto ga sad. :) naposljetku nisam mogao odoljeti da napokon počnem sudjelovati na ovom forumu, nakon što je proglašen novi praznik HR Battlefield zajednice!!!!

Koliko sam do sada kao "gost čitač" ove teme uspio primijetiti, omjer sapunice:korisne informacije/dobra zajebancija je negdje 65:35. A sapunica bi bilo i više da nema moderatora sa čijom prosudbom se većinom slažem (i po pitanju postova od strane MC-a naravno). Ali ipak, i moderatori su ljudi.... heheh.

Moram se nadovezati  sapunicu u produkciji HR Battlefield zajednice, sa nenom u glavnoj ulozi, u svoje ime, a i u ime MC klana. Kada su počele priče o neni, kada su počele padati prve sumnje itd, MC-ovci su bili poprilično smireni dok nisu počele padati provokacije, i postovi prepuni provokacija, rupa i kontradikcije od strane ekipe iz xXx klana sa nenom na čelu. E tu su MC dečki koji su direktno bili povezani sa uzrokom tog konflikta popi.zdili i to sa pravom, od samog početka.

Moja nastojanja da dečki iz MC-a ignoriraju te low-IQ provokacije, bahato ponašanje i sl. danas nazivam manjkom moje podrške njima, koju sam im po mojem mišljenju definitivno trebao od početka dati i to 100% (doduše, nije da im je bila prijeko potrebna... lol). Čak sam ih jednom pokušao silom i prijetnjama natjerati da ne postaju više ništa u ovoj temi na podtemu "neno čiter" - još jedna moja greška, zbog koje su neki već počeli spominjati skidanje MC clan taga, i to sa potpunim pravom.

Podržavam svaki preživjeli i obrisani post od strane MC-a vezan za ovu temu. Ova igra, iako je to samo igra, prestaje biti zabavna kada se pojave čiterska g*vna među nama, i treba ih istrijebiti i stvoriti zabavnu gamersku zajednicu!!!

Kada se prvi puta smirila prašina oko nene, po mojem mišljenju već je i tada bilo prilično jasno da je koristio cheat, koliko je začuđenih članova ovog foruma koji su sa njime igrali BF3 došli i postali nešto poput "e bio je onaj vaš neno na serveru, majke ti pogodio me preko cijelog caspiana dijagonalno ravno u glavu sa M16". OK sve se u jednom trenutku okrenulo na zaje.banciju... i naš neno je dobio drugu priliku... koju je eto potrošio suludo.

Dio xXx ekipe sa nenom na čelu, je na XY načina uvrijedio, povrijedio HR Battlefield zajednicu... a posebno su bili osjetljivi na MC, budući da je MC među prvima počeo sa danas dokazanim optužbama. Iskreno, drago mi je da je to manipulatorsko čitersko gov*o dobilo što je zaslužilo. Vrhnje pluta... a bogme i gov*a.

Switch, tebi svaka čast na tvojem postu, prvi si xXx-ovac koji je napisao nešto jako blizu onoga što se očekuje. Da, i ja mislim da bi bilo korektno da se na svakom HR forumu koji imalo ima veze sa BF3 ispričate u ime svojeg klana, zbog jednog vašeg člana koji je sve vas xXx-ovce i sve ostale izmanipulirao i napravio budalom, i stavio crnu mrlju na xXx klan - i to ako vam je stalo do vašeg KLANA. Iskreno mi je žao što vam se to kao klanu dogodilo, i što će vas se kao klan unutar BF3 zajednice jedno vrijeme izbjegavati. Teško je povjerovati da baš nitko nije znao za nenin cheat u vašem klanu... jako, jako teško za povjerovati.

Ostaje mi još samo da vam iskreno kao xXx klanu zaželim brzi oporavak od ovog incidenta, i na neki način se slažem sa Dannyem oko onoga "i šta sada, neno je čiter, ajmo dalje".

Da, ajmo dalje, uz nekakvu pouku... iskreno se nadam da su svi "čiteri HR zajednice i oni koji bi to htjeli postati" zaključili da je najbolje da prestanu ili uopće ne počinju plaćati subscription za aimjunkies ili x22... ili whatever cheat.... Nemojte prokockati drugu priliku kao neno... i nemojte si dozvoliti da vam uopće treba druga prilika!

[M|C] Slammer
Moj PC  
33 0 hvala 5
13 godina
Battlefield 3

Načuo sam da će đole izbacit' novu baladu ''Znate'l priču o neni čiteru'', nije 100% al se šuška. Možd' bude i serija, al' o tom potom.

Hvala Šefu na ispravku mog prijašnjeg posta - napravi to još jednom i čekat ću te mračnom kutu tehran highwaya sa ovolikom |                            very big                                   | nožinom! {#}

Tread softly because you tread on my dreams.
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

resenje za punbuster izbacivanje 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ElektričnaOvca kaže...

Načuo sam da će đole izbacit' novu baladu ''Znate'l priču o neni čiteru'', nije 100% al se šuška. Možd' bude i serija, al' o tom potom.

Hvala Šefu na ispravku mog prijašnjeg posta - napravi to još jednom i čekat ću te mračnom kutu tehran highwaya sa ovolikom |                                                      very big                                                                   | nožinom! {#}

Nisam ja htio biti baš takav grammarnatzee, nego sam primjetio da si u nedoumici, pa ti je htjedoh riješiti  {#}

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice