Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.096.207
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Battlefield 3

Da se i ja kratko ukljucim u raspravu buduci da sam clan foruma i da zajedno igraco na serverima. Nemam sta puno nadodati samo citirati postove nexusa, ludevjestice, dannya, lateralusa, ljudine i drugih. Neki ce reci ovo je samo igra, cemu tolika panika. Na cheatere u ovoj igri gledam kao na osobu koja i u privatnom životu vara svoje prijatelje, vara na poslu, vara ženu. I tu nemam šta nadodati.

bakaxxx

13 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
xyan kaže...
Lateralus kaže...
Danny_HR kaže...
Igrao sam i ja protiv njega na pubu i u warovima pa ne je*em majke po forumu.

Ne opravdavam nikoga, na ts-u sam uvijek zagovarao hladnokrvan pristup, samo zelim objasniti zasto je ovako puno bijesa u postevima.

Xyan, daj stani, razmilsli sto pises. Osnivac klana koji branis je dokazano cheater! Svaka runda u kojoj je on igrao je sad dovedena u pitanje! Jedino pameto je maknuti se sto dalje od toga.

I šta da sad mi radimo? netko drugi ce preuzeti njegovu poziciju i to je to. Da ga prijavim sudu casti? ne razumijem sta zelite? da se rasformiramo? ili preimenujemo? Necemo to nikad napravit, ako mi to sami ne zelimo...Nisam vidio ni da su se Inter ni Juventus(ove godine su i prvi) rasformirali, a napravili su malo gore stvari...

Zasto tako bezocno lazete?!? prijavite se na ligu, i kazete da vam pobjeda nije bitna? mislim, ono. razumijem dannyja i HR.squad, Antraksa i 19xx, ali ostali? zasto lazete. da vjestica, ti i CHC igrate radi medjuljudskih odnosa. Odite pa onda volontirajte u Crvenom križu ili u pučkoj kuhinji, ja svoje medjuljudske odnose i doprinos drustvu gradim kroz slicne organizacije...

@ljudina: Ja se nemam u Nenino ime sta ispricavati, zao mi je ali necu. Rekao sam vec, branio sam ga kad je bio nevin, sad ga ne branim, samo nas ostale. Mogu se ispricati ako sam tebi osobno nanio neku stetu, ili te uvrijedio na bilo koji nacin - evo, žao mi je. čelenđat vas ne  mogu, a i k tome nije odluceno jos tko ce kao 5. igrač koji će uci u taj tim.

Ja ne znam jel ti želiš iskrivit tuđe riječi ili ne razumiješ što ti ljudi pišu. Ne igram radi međuljudskih odnosa, igram radi zabave kao i manje više svi. Ali ću pri tome nastojat bit normalna osoba prema svima, prvenstveno prema svom klanu, ali i prema svima ostalima. 

16 godina
neaktivan
xyan kaže...

Neno vise nece igrat, to vam je valjda jasno, sve meceve mozemo ponovit, to je valjda jasno isto?

Briješ da će neko htjet meč s vama? Čisto sumnjam..

16 godina
neaktivan
DadoZG kaže...
xyan kaže...

Neno vise nece igrat, to vam je valjda jasno, sve meceve mozemo ponovit, to je valjda jasno isto?

Ja hoću. Možda.

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
14 godina
neaktivan
thesekiman kaže...

Ovaj video što je ljudina stavio malo iznad, igrač sa dobrom vezom, negdje oko 1:53 ubija 3 čovjeka u daljini, puca full auto i puška mu ne mrda nimalo, kako?

da... Kao da niti jedan metak ne faljiva, na daljinu5-6 metaka ubija JEDNOG igra;a a on skine njih troje ko balavce neke.. Doti jedan metak pogadja...

[M|C] 7emper_fi
14 godina
neaktivan
Šef kaže...
DadoZG kaže...
xyan kaže...

Ja hoću. Možda.

Mi neémo jer smo ionako pobijedili {#}

[M|C] 7emper_fi
13 godina
Battlefield 3

Evo da se i ja malo uključim u raspravu, makar to ne činim često jer ponekad ovdje te rasprave su sve samo ne rasprave i svode se na dječačko podbadanje čiji je tata jači i sl.

Mi iz xXx klana znamo da je ovakva situacija napravila veliki udarac našoj reputaciji, zato smo i rekli da ćemo prihvatiti sve sankcije u lizi (poništavanje svih mečeva, jer sada sve to smrdi kako su mnogi rekli) i odigrati nove mečeve sa drugim članovima....te tako pokušati vratiti donekle reputaciju....

meni je samo glupost da se sada proziva cijeli klan da je čiterski, i da još naših pojedinaca koristi čit (ovo bih zamolio da nevedete te pojedince, a ne samo govorite u nekim općim izrazima "NEKI")...neno koji je uhvaćen u varanju više neće sudjelovati u našim matchevima i to je to....čiter je riješen, i sada ne bi trebalo biti razloga da nas ostale "normalne" članove tu prozivate i vrijeđate (svaka čast pojedinicima) i samim time potičete još više netrpeljivosti i tzv. rasprava koje sam spomenu na početku.....ne kažem da ste samo vi krivi, već je bilo takvih poticanja i od naših članova, ali bi sada bilo najbolje da se to nekako preskoči ako je ikako moguće....

ja osobno mrzim čitere i smatram da uništavaju igru svim ljudima željnim zabave, ali opet smatram da rade veću štetu samom sebi ako smatraju da korištenjem čita se više zabavljaju il ne znam ja što dokazuju krugu ljudi oko sebe....takve "igrače" je najbolje ignorirati i točka....

uglavnom se moj post razdužio više nego sam očekivao, no sve je ovo napisao u dobroj želji da se onakva prepucavanja sa početka posta i j**anje majki svima smanje u što većoj mjeri i da se prijeđe na civilizirano pisanje i dijalog...

toliko od mene...uživajte i vidimo se preko nišana...

{#}

My BF3 Battlelog: MasterChurner
Moj PC  
17 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
LudaVjestica kaže...

Ja ne znam jel ti želiš iskrivit tuđe riječi ili ne razumiješ što ti ljudi pišu. Ne igram radi međuljudskih odnosa, igram radi zabave kao i manje više svi. Ali ću pri tome nastojat bit normalna osoba prema svima, prvenstveno prema svom klanu, ali i prema svima ostalima. 

Ja sam kao nenormalan? neurotičan? vrijeđam vas? napisao bi ti bitch please  ali to ces valjda shvatit ko seksisticku uvredu, sto nije, nego termin/fraza.

DadoZG kaže...
xyan kaže...

Dado, kaj se mene tice - ne treba. Ta, ionako svi osim PiS-a brijem da ce tu naci opravdanje da ne igraju. 

16 godina
moderator
Battlefield 3

Neno nije mogao odoljeti močima tamne strane,isto kao ni Luke Skywalker.

Yoda će biti tužan.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
16 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
xyan kaže...

Ta, ionako svi osim PiS-a brijem da ce tu naci opravdanje da ne igraju. 

MC se ne boji ni jednog klana i nije nam problem izgubiti, ali ne igramo sa cheaterima

Kada su MC i XXX igrali one trening meceve odbio sam igrati, pola klana se ljutilo na mene (s dobrim razlogom jer sam im odbio pomoci), ali imao sam stav da necu igrati ako neno igra i sad mi je drago zbog toga.

Battlelog: LateralusX
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Mislim da bi se xXx trebali pokrit i ne javljat se... jer nije moguce da vi niste znali da on koristi cheat jer je vas "osnivac" i nema te se tu sta bahatit ostalima mislim da bi trebali zavrsit ovu temu  neno666 ce dobit sankcije a i xxx tako da nemoramo se zamarat vise ovime! A i ti neno666 izmisljo si neke price da ti je ukraden akaunt...istina se uvjek sazna ili prije ili kasnije ;) {#} 

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.5.2012 13:15 (Mateej).

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

xyan previše ulazi u neke nepovezane priče, ponaša se u neskladu sa stvarnom situacijom,tako da to neke ljude sa ovog foruma smeta ili izacuje iz takta,što ih ne krivim.

dok mi je switch car ,nije se javljao,nije pričao gluposti,ništa.svaka čast na tome,tako bi i vi trebali XXX-ovci ponašat jer to vam je jedini mogući način da ne ukaljate do kraja ovo već sad vaše ukaljano ime klana.

naravno zasluge idu neni čiteru. a te spike da ste mogli i bez nene pobijeđivat u određenim mečevima i takve gluposti zadrži za sebe ,nemoraš se nikome ispričavati niti ti niti cijeli XXX clan, ali malo dostojanstva ,ljudske poniznosti možete pokazati ,a ne

samo seljački primitivizam jer niti ljudi ovdje na ovom forumu nisu stoke a bogami niti budale da se tako odnosite prema njima/nama nakon svega.

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
pirat kaže...

Neno nije mogao odoljeti močima tamne strane,isto kao ni Luke Skywalker.

Yoda će biti tužan.

Njubaro, to je bio Anakin!

Sinoć sam zaspao u pola 8, mrtav umoran, ne sluteći dramu koje će se odvijati dok ja cuclam palac i odbrojavam maskirne ovčice. Jutros sam uz kavicu, listajući forum, proživio par napadaja smijeha - sve je to rezultiralo time da sam morao curi objašnjavati tko je neno i da je čiter i zašto je to bitnije od možebitne propasti eurozone.

Tread softly because you tread on my dreams.
15 godina
neaktivan

Čovjeće, čitati ovo mi je zanimljivije od Larinog izbora i Ruže vjetrova zajedno :D

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
13 godina
neaktivan
xyan kaže...
LudaVjestica kaže...

Ja sam kao nenormalan? neurotičan? vrijeđam vas? napisao bi ti bitch please  ali to ces valjda shvatit ko seksisticku uvredu, sto nije, nego termin/fraza.

DadoZG kaže...
xyan kaže...

Dado, kaj se mene tice - ne treba. Ta, ionako svi osim PiS-a brijem da ce tu naci opravdanje da ne igraju. 

Pa već sam citirala post u kojem ljude nazivaš nakupinom smeća. Ti imaš ovdje jako puno postova, ja sam ih otvorila cca 5 i našla to. Da sad idemo  tražit sve stare postove našli bi ih još hrpu u kojima vrijeđaš (što se često viđa i na publicu). Ne znam jel ti stvarno nisi svjestan sebe ili ti to zaista smatraš normalnim načinom komunikacije.

Što se tiče ovog dalje... Nitko ne traži opravdanje za ne igrat s vama. Pa nikome od nas ovdje nije problem izgubit i priznat da je netko bolji. Al kad si ti već uzimaš za pravo bit toliko ponosan na svoj klan i branit ga svim silama, dozvoli ostalima da si uzmu za pravo odabrat s kim će igrati i kako. 

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

oni koji su to od mene dobili, sigurno su i zavrijedili - jer se nisu oni ponasali kao normalni, pa sam si ja uzeo zapravo da im na isti nacin i odgovorim. Ubiti, sta se ja imam tebi opravdavat, ili bilo kome. Najjači "igrači" ubiti vrlo lucidno komentiraju, VI ostali upravo suprotno meljete. Vadis van iz konteksta stvari, bolje ti je da prepricas umjesto citiras.

Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
andrej555 kaže...

Da li bi pomoglo ako si kupim još RAM-a?

.. kako imas sada 4Gb, trebao bi prijeci na 64-bit windowse da bi imao benefit od viska rama ....

ako mislis na pomoc u izvodjenju bf3, mislim da ti cak ni vise rama ne bi donijelo neko poboljsanje s obzirom da ti je i ostatak konfe (CPU,GPU) vjerojatno dovoljno za trzavo igranje na min. postavkama i nekoj manjoj rezoluciji {#}

16 godina
Battlefield 3

vještice,djeca neče slušaju,smotaj jednu i udri po bf3,pozdrav od kozlina

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

Pa dobro xyne kada smo vec kod toga dali ti cujes sebe sta ti govoris, govoris drugim ljudima da nisu izgubili zbog toga sto je neno koristio cheat. jel ti sebe cujes. igrali smo 5 vs 5 sa vama na bazaru i dobili smo vas iako je neno imao ukljucen cit i to znam jer sam vam dolazio sa leda svima vama koji ste bili zbuksani u jednoj prostoriji i ja reko sada cu ih ja rijesiti, a kada ono vas neno se okrenio tako munjevito prije nego sto sam i ja poceo pucati po vama i sprasi mi headshot, pa isto tako i zdenko, nismo ni krenuli igrati a lik je vec imao 8:0 u 2 min, nije nitko mogao izvirivati padali bi ko muhe Corona, mystik,hrca,bongo i ja. ali sve je to nebitno jer smo vas ipak dobili uz citeve, ako zelis opravdati obraz klana bilo bi ti bolje da se ispricas ljudima i kazes, cujte ljudi ipak sam bio u krivu neno je ipak cheater bili smo u krivu i ispricavamo se svima koji su igrali sa nama. a ako se nebojis slobodno stisni chalenge u bchr pa nas izazovi 5 vs 5. Jel dogovoreno? 

Inace smatram da ste ti i switch stvarno ok decki.

+1 pa ja sam isto u svom klanu govorio u onim pocecima ove sapunice da covjek mozda nije cheater,cak se znao i porjeckat sa ljudima iz klana zbog toga al kad sam vidio mnenin video kako igra nisam mogao vjerovat da taj isti lik napravi protiv nas 47:6 ispricavam se ovim putem bongu i zokiju sto sam im uvjek srao da ne pricaju gluposti da neno nije cheater...ovako cujem da su astra i onaj smrad Iwvan19 kojem je vec 2 puta restartiran accaunt nekakvi dobri frendovi tako da se ne bi iznenadio da sutra ovako sta osvane i za astru...kazem branio sam cheatere ali sad pirim i na hladno,ne vjerujem nikome...slazem se da u xxx klanu ima dobrih deckiju i igraca ali brate iskorjenite te mlatimudane sto vas jebu u zdrav mozak....pa neno nije prevario nikog od nas nego vara sebe i vas "frendove" iz klana...svacam da je ovo igra i ne kazem da je neno los covjek u stvarnom zivotu mozd je ispravan tip ali u virtualnom je za mene obicno smece...zato xyan i ekipa opametite se poslozite kockice i vidimo se na bojnom polju!!!

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.5.2012 13:45 (Hrca1981).
14 godina
neaktivan
Hrca1981 kaže...
bmwhartge kaže...

Pa dobro xyne kada smo vec kod toga dali ti cujes sebe sta ti govoris, govoris drugim ljudima da nisu izgubili zbog toga sto je neno koristio cheat. jel ti sebe cujes. igrali smo 5 vs 5 sa vama na bazaru i dobili smo vas iako je neno imao ukljucen cit i to znam jer sam vam dolazio sa leda svima vama koji ste bili zbuksani u jednoj prostoriji i ja reko sada cu ih ja rijesiti, a kada ono vas neno se okrenio tako munjevito prije nego sto sam i ja poceo pucati po vama i sprasi mi headshot, pa isto tako i zdenko, nismo ni krenuli igrati a lik je vec imao 8:0 u 2 min, nije nitko mogao izvirivati padali bi ko muhe Corona, mystik,hrca,bongo i ja. ali sve je to nebitno jer smo vas ipak dobili uz citeve, ako zelis opravdati obraz klana bilo bi ti bolje da se ispricas ljudima i kazes, cujte ljudi ipak sam bio u krivu neno je ipak cheater bili smo u krivu i ispricavamo se svima koji su igrali sa nama. a ako se nebojis slobodno stisni chalenge u bchr pa nas izazovi 5 vs 5. Jel dogovoreno? 

Inace smatram da ste ti i switch stvarno ok decki.

+1 pa ja sam isto u svom klanu govorio u onim pocecima ove sapunice da covjek mozda nije cheater,cak se znao i porjeckat sa ljudima iz klana zbog toga al kad sam vidio mnenin video kako igra nisam mogao vjerovat da taj isti lik napravi protiv nas 47:6 ispricavam se ovim putem bongu i zokiju sto sam im uvjek srao da ne pricaju gluposti da neno nije cheater...ovako cujem da su astra i onaj smrad Iwvan19 kojem je vec 2 puta restartiran accaunt nekakvi dobri frendovi tako da se ne bi iznenadio da sutra ovako sta osvane i za astru...kazem branio sam cheatere ali sad pirim i na hladno,ne vjerujem nikome...slazem se da u xxx klanu ima dobrih deckiju i igraca ali brate iskorjenite te mlatimudane sto vas jebu u zdrav mozak....pa neno nije prevario nikog od nas nego vara sebe i vas "frendove" iz klana...svacam da je ovo igra i ne kazem da je neno los covjek u stvarnom zivotu mozd je ispravan tip ali u virtualnom je za mene obicno smece...zato xyan i ekipa opametite se poslozite kockice i vidimo se na bojnom polju!!!

Eto kako sam napisao, vrlo lucidan komentar. MrAstraOwner si nije nikakav frend sa njime, a te priče ti kuha Domy, jedna vrlo, da se jednostavno izrazim, vrlo loša osoba, koja ti podmece Astri otkad smo sa njegovog TS-a otisli i prestali se druzit s njime. A prestanku druzenja i svakog odnosa sa njime je kumovalo njegovo sofisticirano ponasanje, osebujan stil, poznat vecini na ovom forumu.

17 godina
moderator
Battlefield 3

Kratite citate, ovo je zadnje upozorenje.

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pozdrav svim fanaticima bf3, onima koje sam u kratko vrijeme sreo na bojištu, kao i one koje ću tek sresti. Imam isti nick kao i u battlelogu.
Morao sam se registrirati jer mi kolega s posla ima što reći i vrlo je hitno.
Kil d mesinđr.
prenosim razmišljanja...
Danny_HR kaže...

Micek, isprike traže oni koje si vrijeđao kad si iz petnih žila branio nenu prije par tjedana. Ne moraš se ti ispričavati što je neno čitao, ko jebe čitanje, problem je što je dobar dio vas iz xXx klana vrijeđao podjednako kao trenutno crveni Virus i co7. Za to bi se pravi čovjek trebao ispričati.

Meni je osobno Draž, koji mi je prijatelj BTW, pokazao nevjerojatnu razinu primitivizma, pa nisam ni sekunde dvojio bi li mu trebao progledati kroz prste.

ex_Co7:

Najvise sto mrzim na ovome svijetu je nepravda!

Preko toga ne mogu preci, neovisno da li se to radilo o nekome koga prvi put vidim ili o meni!

Ovo sto sam ja "dozivljavao" od Nene, OpelBoya, Djukele i ostatka xXx ekipe je neoprostivo!

Jasno mi je da ono sto sam rekao nije prigodno za forum, i sad snosim posljedice za to. To je ok jer je PRAVEDNO!
Svaka cast Dannyu, uvijek ga cijenim , ponekad mu se i divim kako o nekim stvarima razmislja.
Isto tako smatram da su neke njegove reackije ispravnije od mojih... ALI...

Ne shvacam kako mozete samo reci: "varao je , jbg, sta sada?"
Pa nije samo varao(to je jos najmanje bitno), pravio je budalu od svih nas, pogotov od tebe Danny. ONI su  nas pravili budalam, vrijedjali, ismijavali i provocirali i to TJEDNIMA!
Sjeti se samo sto je pisao za mene, za furya da je prosijecan igrac a on(neno) je malo bolji od prosijecnog igraca!
I sada se vi cudite mojoj reakciji?  Zar je to stvarno toliko zacudjujuce?
Mogao sam pustiti da to prodje, kao sto i pustim dosta stvari...

Smatram da su sve zasluzili, cak i gore, i ne brinite necu im ostati duzan :). Iznenadit ce se uskoro!!

@xyan

Jedan citer, moze utjecati na cijelu rundu i to moze biti razlika i od 500 ticketa!
Ne uspijes uzeti B zato sto te citer skida, konstantno drzite dvije zastave, i odu 150 ticketa plus nenin score od 50-8!

Tako da ta prica da Neno nije mogao utjecati, pada u vodu!
A toga da se ljudi boje reci za nekog od vasa da je citer... OpelBoy je 100% znao, 100% je on registriran tamo na forumu, i vrlo vjerovatno je koristio cheat!

Toliko od mene!

13 godina
JohnnyFairplay kaže...

Nema na Battlelogu " JohnnyFairplay ".

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
JohnnyFairplay kaže...

Nema na Battlelogu " JohnnyFairplay ".

ima nekaj slicno, i frajer nas clan tag koristi, a nemam pojma tko je. Igra na platoon rijeka i MCevom serveru

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Xyan nemoj blatit Domija jer je on jedan izrazito pristojan i mio čovjek. Svi pričate laži o njemu a on nikad na ovom forumu nije napisao ni jednu ružnu riječ.

U grupu se grupirate i mučki kad vas on ne vidi.

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr

6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ma xyane pa  tu pricu sam sluso i kad je bilo rjec za nenu...isto ste pisali ovaj je los,onaj je los ispada svi su losi osim vasih kolega cheatera...naj bolje da se mi sad svi ispricamo neni...kako smo mogli biti tako dosadni i kopati po necijem mailu i accauntu...umjesto da se pokrijete po usima jos ih branite....svaka cast

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

Ja više neću igrati s nikim (sonikim,nosikim, konikom) , sve sami čiteraj - neki dan sam saznao da većina ekipe čak koristi i non-standard issue (dakle čiterske) tipkovnice! Sramite se svi odreda!

standard-issue tipkovnica, molim lijepo standard-issue tipkovnica, molim lijepo
Tread softly because you tread on my dreams.
Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Xyan nemoj blatit Domija jer je on jedan izrazito pristojan i mio čovjek. Svi pričate laži o njemu a on nikad na ovom forumu nije napisao ni jednu ružnu riječ.

U grupu se grupirate i mučki kad vas on ne vidi.

Pa mi zato i dolazi na Youtube acc pisat gluposti- low skill ovo ono, pa pobrise kao prije nek vidim, a lijepo imam sve na mailu NOOOOOOB

14 godina
protjeran
Battlefield 3

vec vidim tko je to jony fair play. to je garant neno i kao koristi njihov clan tag a ovi ga neznaju, a neno pozurio kupiti novi account i krenuo ponovo igrati. i sada cete vidjeti da ce taj lik uci u xxx. LOL

Battlelog: ljudina
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

vec vidim tko je to jony fair play. to je garant neno i kao koristi njihov clan tag a ovi ga neznaju, a neno pozurio kupiti novi account i krenuo ponovo igrati. i sada cete vidjeti da ce taj lik uci u xxx. LOL

molim te ljudina, nemoj, kazem ti jucer sam na platoon rijeka igrao, frajer nema veze s nama... jedinog Đonije kojeg znam je JohnnyPRoblematik...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice