Ima još ekipice koja igr abf3.Htio bih ju uzet pa ?
Što volim ove padobrance koji u temi o Super Mariju pitaju igra li je neki BF3...
Ima još ekipice koja igr abf3.Htio bih ju uzet pa ?
Što volim ove padobrance koji u temi o Super Mariju pitaju igra li je neki BF3...
je*** ti dice i ea i njihov server timed out
Moram reći da je Dark Symmetry odlično složila samu stranicu kao što je i po pitanjima super složila ovu moju osobnost.
Ta ženska radi dobre filmiće za bf o psihologiji i svemu tome što je iza svakog igrača i iza skilla, preporučujem da joj date subs :)
Daj nekakav link :)
Neno stvarno si dajes svasta za pravo, bilo bi ti pametnije da naucis ciljati, pola tih djevojaka igra bolje nego ti. stalno si u offtopicu ove temu, stvarno te nerazumijem tko si ti da kritiziras ljude. ajde makar da znas igrati pa da nekome nesto kazes ali ovako samo dokazuje kako si podrugljiv.
Očito nikad nisi upoznao gejmericu. Ja ih znam nekoliko i sve su kul.
BTW isto tak onda možeš pričat za tipove. Il su j*beni gikovi pa sjede kući ili su grdi ko noć pa im drugo ne preostaje. Ne? Koja je razlika?
to nije kao prvo njegovo misljenje, nego ga je samo reproducirao.
2. to da treba nauciti ciljati odi si cervantesu kazi, ne neni.
3. i kao onaj tko je to rekao, i neno, nisu u pravu, jer SK.gaming female odjeljak su sve prave pice (CounterStrike)
4. dosadno mu je na poslu, ipak je petak XD
Neno stvarno si dajes svasta za pravo, bilo bi ti pametnije da naucis ciljati, pola tih djevojaka igra bolje nego ti. stalno si u offtopicu ove temu, stvarno te nerazumijem tko si ti da kritiziras ljude. ajde makar da znas igrati pa da nekome nesto kazes ali ovako samo dokazuje kako si podrugljiv.
I sta sad da ti kazem a da ne dobijem karton?? Mislim pitanje je na mjestu,a za misljenje,pa mislim da svako ima pravo izraziti svoje misljenje,zar ne? A o cinjenici tko zna ili ne zna ciljati ostavi za war,budemo provjerili... ;) NHF,ali lozis se kao tinejdzer na novi broj playboya.... Zao mi je kad netko ne shvaca salu nego se lozi na svaki post i shvaca ga preozbiljno. Sinko dragi budes tako razmisljao lose ces proci u real lifeu...
Sta si htio reci sa ovim?
Da je lollik ruzan ili trazi k...?
Ružni Juda koji traži pimpača.
Sta si htio reci sa ovim?
Da je lollik ruzan ili trazi k...?
Ajd drago mi je da ima neko ovdje tko shvaca salu.... ;)
idi u pm!!!!!!!!!!!!!!!
Pisem na laptopu , i nakon pola stranice texta slucajno sam dodirnuo touch pad, i kada sam stinuo backspace otisao je stranicu nazda!!
Ja sam upoznao tri "gejmerice", sa jednom sa cak i bio neko vrijeme.
Doduse, ta cura je igrala samo rpgove.
Sto se tice njenog izgleda, cura izgleda odlicno, vrlo je inteligentna, duhovita. Uz to sve svira gitaru u zenskom rock bendu.
Druge dvije sam "upoznao" na TSu, i za jednu znam kako izgleda zbog njenih slika.
Prva je RastaBarbi, koja je igrala bfbc2 i satirala! Bila je bolja od 75% igraca koji su se skupljali na Bugu u to vrijeme.
Isto tako, cura je vrlo simpaticna, intelignetna i duhovita i uz to sve sasvim solidno izgleda.
Druga je Kamikatze(ili tako nekako) iz AHG klana, isto tako, cura je duhovita i inteligentna!
Ima decka, s kojim zivi koji isto igra BF, i sto je najbolje cura igra bolje od njega :). Koliko dobro igra? Vrlo dobro, uvijek je u prvih 5 igraca na serveru.
I koliko znam, PISovci imaju jednu curu u klanu, koliko sam vidio, dobro izgleda ali nikad nisam igrao s njom niti pricao tako da o tome ne mogu komentirati!
Eh Neno...
idi u pm!!!!!!!!!!!!!!!
Pisem na laptopu , i nakon pola stranice texta slucajno sam dodirnuo touch pad, i kada sam stinuo backspace otisao je stranicu nazda!!
Ja sam upoznao tri "gejmerice", sa jednom sa cak i bio neko vrijeme.
Doduse, ta cura je igrala samo rpgove.
Sto se tice njenog izgleda, cura izgleda odlicno, vrlo je inteligentna, duhovita. Uz to sve svira gitaru u zenskom rock bendu.
Druge dvije sam "upoznao" na TSu, i za jednu znam kako izgleda zbog njenih slika.
Prva je RastaBarbi, koja je igrala bfbc2 i satirala! Bila je bolja od 75% igraca koji su se skupljali na Bugu u to vrijeme.
Isto tako, cura je vrlo simpaticna, intelignetna i duhovita i uz to sve sasvim solidno izgleda.
Druga je Kamikatze(ili tako nekako) iz AHG klana, isto tako, cura je duhovita i inteligentna!
Ima decka, s kojim zivi koji isto igra BF, i sto je najbolje cura igra bolje od njega :). Koliko dobro igra? Vrlo dobro, uvijek je u prvih 5 igraca na serveru.
I koliko znam, PISovci imaju jednu curu u klanu, koliko sam vidio, dobro izgleda ali nikad nisam igrao s njom niti pricao tako da o tome ne mogu komentirati!
Eh Neno...
Bolje da si jos jednom stisnuo backspace... ;) Uglavnom post je bio sala,nije trebao nikoga da uvrijedi,ali eto,kako to inace kod nas hrvata bude,uvijek se neko nadje u prici.. A i da sam mislio na "gamerice",mislio bih na ove nase iz hrvatske a ne iz inozemstva.. Ma nebitno,sala je bila upucena jednoj osobi koja je offline na forumu,i sala je u pitanju a ne ozbiljno komentiranje i diskriminacija.. Zato nema potrebe za dizanjem tenzija i nepotrebnim vrIijedjanjem (poput "ljudine")... A jeste svi picajzle na forumu za nepovjerovati... ;)
Neno, veci si upozeren dva puta, krati citate.
I prve dvije cure su iz RH.
Ako skank napiše da žena valja - ja vjerujem, vi ostali i vaše mišljenje ste nula bodova :D
The wheater is fine today. ;)
The wheater is fine today. ;)
But i think it will start raining.... ;)
Kak se palite ko sibice. Strasno.
Jel ste takvi i u IRL? Mamine maze. lol
Da vam stavim sliku cure koja igra counter strike,odma bi drkicu nabacili ovdje. ;)
ON Topic- Kojeg tocno datuma izlazi dlc? Hoce li se placat?
Hoce li se placat?
Hahahaha, a kada je to EA davao nešto besplatno
Drahicu, a kaj si ti igro do sad...hello kiti?
pa strolao vas je haha...i vi padate...
kad izlazi dlc?koja razlika je između LE i ruske verzije itd...
Hahahaha, a kada je to EA davao nešto besplatno
Mape u BC2. Mape u BF2. Za BF2142 ne znam!
Wall street je u banani, pa treba revenue namaknuti, dioničari su bijesni!
Dececi, sta kazete da odemo danas U NEDJELJU nabaciti bfbc2 par rundi na nekom praznom serveru?
Ajmo, for old times sake!
Recimo u 22h, ja vam postam lik na ovaj forum. Tko je za?
Dececi, sta kazete da odemo danas U NEDJELJU nabaciti bfbc2 par rundi na nekom praznom serveru?
Recimo u 19h, ja vam postam lik na ovaj forum. Tko je za?
Ja sam za! Svakako.
Igrao jucer. To je cudo.
Stiscem prone cijelo vrijeme kod debil,pa hocu strafe-at..
LOL
Recimo u 22h, ja vam postam lik na ovaj forum. Tko je za?
Ajde u pol 10 napiši ime servera i rokamo.
Mogli bi se nac svi na jednom Teamspeaku da bude zdrava zahebancija.
Valjda cu uspjet skinut do veceras, da malo provozam heli