Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.094.825
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Battlefield 3
Tommy_123 kaže...

Ima još ekipice koja igr abf3.Htio bih ju uzet pa ?

Što volim ove padobrance koji u temi o Super Mariju pitaju igra li je neki BF3... {#}{#}

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

je*** ti dice i ea i njihov server timed out

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
fila2208 kaže...

Moram reći da je Dark Symmetry odlično složila samu stranicu kao što je i po pitanjima super složila ovu moju osobnost.

Ta ženska radi dobre filmiće za bf o psihologiji i svemu tome što je iza svakog igrača i iza skilla, preporučujem da joj date subs :)

Daj nekakav link :)

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
13 godina
protjeran
Battlefield 3
Ja mislim da je Ex_Co7 najbolji igrac u Hrvatskoj sto se tice BF3.. Jel se slazete? ;)
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.5.2012 15:17 (Cyber_Freak).
Moj PC  
1 11 hvala 0
14 godina
protjeran
Cyber_Freak kaže...
Presmijesno mi je i ne mogu da se pomirim sa cinjenicom sa neke djevojke igraju BF3... Ili je previse ruzna pa sjedi kuci,ili trazi k...... Trece ne znam sta bi moglo biti.... ;)

Neno stvarno si dajes svasta za pravo, bilo bi ti pametnije da naucis ciljati, pola tih djevojaka igra bolje nego ti. stalno si u offtopicu ove temu, stvarno te nerazumijem tko si ti da kritiziras ljude. ajde makar da znas igrati pa da nekome nesto kazes ali ovako samo dokazuje kako si podrugljiv.

Battlelog: ljudina
17 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...
Presmijesno mi je i ne mogu da se pomirim sa cinjenicom sa neke djevojke igraju BF3... Ili je previse ruzna pa sjedi kuci,ili trazi k...... Trece ne znam sta bi moglo biti.... ;)

Očito nikad nisi upoznao gejmericu. Ja ih znam nekoliko i sve su kul.

BTW isto tak onda možeš pričat za tipove. Il su j*beni gikovi pa sjede kući ili su grdi ko noć pa im drugo ne preostaje. Ne? Koja je razlika? {#}

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.5.2012 10:37 (Danny_HR).
14 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...

to nije kao prvo njegovo misljenje, nego ga je samo reproducirao.

2. to da treba nauciti ciljati odi si cervantesu kazi, ne neni.

3. i kao onaj tko je to rekao, i neno, nisu u pravu, jer SK.gaming female odjeljak su sve prave pice (CounterStrike)

4. dosadno mu je na poslu, ipak je petak XD

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.5.2012 10:41 (xyan).
13 godina
protjeran
bmwhartge kaže...
Cyber_Freak kaže...

Neno stvarno si dajes svasta za pravo, bilo bi ti pametnije da naucis ciljati, pola tih djevojaka igra bolje nego ti. stalno si u offtopicu ove temu, stvarno te nerazumijem tko si ti da kritiziras ljude. ajde makar da znas igrati pa da nekome nesto kazes ali ovako samo dokazuje kako si podrugljiv.

I sta sad da ti kazem a da ne dobijem karton?? Mislim pitanje je na mjestu,a za misljenje,pa mislim da svako ima pravo izraziti svoje misljenje,zar ne? A o cinjenici tko zna ili ne zna ciljati ostavi za war,budemo provjerili... ;) NHF,ali lozis se kao tinejdzer na novi broj playboya.... Zao mi je kad netko ne shvaca salu nego se lozi na svaki post i shvaca ga preozbiljno. Sinko dragi budes tako razmisljao lose ces proci u real lifeu...
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.5.2012 11:06 (Cyber_Freak).
16 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...

Sta si htio reci sa ovim?

Da je lollik ruzan ili trazi k...?

[M|C] ex_Co7
13 godina
protjeran
Moja je cura gamerica :). Jeste li vidjeli da je bf premium ipak stvaran.
Bf3 nick:makako2
17 godina
neaktivan
Co7 kaže...

Ružni Juda koji traži pimpača.

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr
13 godina
protjeran
Co7 kaže...
Cyber_Freak kaže...

Sta si htio reci sa ovim?

Ajd drago mi je da ima neko ovdje tko shvaca salu.... ;)
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

idi u pm!!!!!!!!!!!!!!!

Pisem na laptopu , i nakon pola stranice texta  slucajno sam dodirnuo touch pad, i kada sam stinuo backspace otisao je stranicu nazda!! {#}{#}{#}

Ja sam upoznao tri "gejmerice",  sa jednom sa cak i bio neko vrijeme.

Doduse, ta cura je igrala samo rpgove.

Sto se tice njenog izgleda, cura izgleda odlicno, vrlo je inteligentna, duhovita. Uz to sve svira gitaru u zenskom rock bendu.

Druge dvije sam "upoznao" na TSu, i za jednu znam kako izgleda zbog njenih slika.

Prva je RastaBarbi, koja je igrala bfbc2 i satirala! Bila je bolja od 75% igraca koji su se skupljali na Bugu u to vrijeme.

Isto tako, cura je vrlo simpaticna, intelignetna i duhovita i uz to sve sasvim solidno izgleda.

Druga je Kamikatze(ili tako nekako) iz AHG klana, isto tako, cura je duhovita i inteligentna!

Ima decka, s kojim zivi koji isto igra BF, i sto je najbolje cura igra bolje od njega :). Koliko dobro igra? Vrlo dobro, uvijek je u prvih 5 igraca na serveru.

I koliko znam, PISovci imaju jednu curu u klanu, koliko sam vidio, dobro izgleda ali nikad nisam igrao s njom niti pricao tako da o tome ne mogu komentirati!

Eh Neno...

[M|C] ex_Co7
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Co7 kaže...

idi u pm!!!!!!!!!!!!!!!

Pisem na laptopu , i nakon pola stranice texta  slucajno sam dodirnuo touch pad, i kada sam stinuo backspace otisao je stranicu nazda!! {#}{#}{#}

Ja sam upoznao tri "gejmerice",  sa jednom sa cak i bio neko vrijeme.

Doduse, ta cura je igrala samo rpgove.

Sto se tice njenog izgleda, cura izgleda odlicno, vrlo je inteligentna, duhovita. Uz to sve svira gitaru u zenskom rock bendu.

Druge dvije sam "upoznao" na TSu, i za jednu znam kako izgleda zbog njenih slika.

Prva je RastaBarbi, koja je igrala bfbc2 i satirala! Bila je bolja od 75% igraca koji su se skupljali na Bugu u to vrijeme.

Isto tako, cura je vrlo simpaticna, intelignetna i duhovita i uz to sve sasvim solidno izgleda.

Druga je Kamikatze(ili tako nekako) iz AHG klana, isto tako, cura je duhovita i inteligentna!

Ima decka, s kojim zivi koji isto igra BF, i sto je najbolje cura igra bolje od njega :). Koliko dobro igra? Vrlo dobro, uvijek je u prvih 5 igraca na serveru.

I koliko znam, PISovci imaju jednu curu u klanu, koliko sam vidio, dobro izgleda ali nikad nisam igrao s njom niti pricao tako da o tome ne mogu komentirati!

Eh Neno...

Bolje da si jos jednom stisnuo backspace... ;) Uglavnom post je bio sala,nije trebao nikoga da uvrijedi,ali eto,kako to inace kod nas hrvata bude,uvijek se neko nadje u prici.. A i da sam mislio na "gamerice",mislio bih na ove nase iz hrvatske a ne iz inozemstva.. Ma nebitno,sala je bila upucena jednoj osobi koja je offline na forumu,i sala je u pitanju a ne ozbiljno komentiranje i diskriminacija.. Zato nema potrebe za dizanjem tenzija i nepotrebnim vrIijedjanjem (poput "ljudine")... A jeste svi picajzle na forumu za nepovjerovati... ;)
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Neno, veci si upozeren dva puta, krati citate.

I prve dvije cure su iz RH.

[M|C] ex_Co7
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Battlefield 3

Ako skank napiše da žena valja - ja vjerujem, vi ostali i vaše mišljenje ste nula bodova :D

5 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Co7 kaže...

The wheater is fine today. ;)
14 godina
Cyber_Freak kaže...
Co7 kaže...

The wheater is fine today. ;)

But i think it will start raining.... ;)

14 godina
Battlefield 3

Kak se palite ko sibice. Strasno.

Jel ste takvi i u IRL?  Mamine maze. lol

Da vam stavim sliku cure koja igra counter strike,odma bi drkicu nabacili ovdje. ;)

ON Topic- Kojeg tocno datuma izlazi dlc? Hoce li se placat?

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
drahic kaže...

Hoce li se placat?

Hahahaha, a kada je to EA davao nešto besplatno {#}

BF3 Battlelog: pijana_carapa
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Drahicu, a kaj si ti igro do sad...hello kiti? {#}

Battlelog ~ UrbanFsk
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

pa strolao vas je haha...i vi padate...

kad izlazi dlc?koja razlika je između LE i ruske verzije itd...

BF3 FlamingKing
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Granzon kaže...

Hahahaha, a kada je to EA davao nešto besplatno {#}

Mape u BC2. Mape u BF2. Za BF2142 ne znam!

Wall street je u banani, pa treba revenue namaknuti, dioničari su bijesni! {#}

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Dececi, sta kazete da odemo danas   U NEDJELJU nabaciti bfbc2 par rundi na nekom praznom serveru?

Ajmo, for old times sake!

Recimo u 22h, ja vam postam lik na ovaj forum. Tko je za?

[M|C] ex_Co7
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.5.2012 13:59 (Co7).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Co7 kaže...

Dececi, sta kazete da odemo danas   U NEDJELJU nabaciti bfbc2 par rundi na nekom praznom serveru?

Recimo u 19h, ja vam postam lik na ovaj forum. Tko je za?

Ja sam za! Svakako.

14 godina
Battlefield 3

Igrao jucer. To je cudo.

Stiscem prone cijelo vrijeme kod debil,pa hocu strafe-at..

LOL

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
moderator
Co7 kaže...

Recimo u 22h, ja vam postam lik na ovaj forum. Tko je za?

Ajde u pol 10 napiši ime servera i rokamo.

سمندری ڈاکو
14 godina
Battlefield 3

Mogli bi se nac svi na jednom Teamspeaku da bude zdrava zahebancija.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Valjda cu uspjet skinut do veceras, da malo provozam heli{#}

Jebes skill kad ga mozes kupit.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice