Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.088.114
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Battlefield 3
Skilledžija kaže...

Mislim da nisam dirao grafičke opcije nakon patcha, ali dobra ideja - pogledat ću to malo.

Ali, prije patcha sam sve vidio bez problema iz daljine - to znam sigurno.

BTW ponekad neke avione ni ne možeš spotat. Pretpostavljam da je to zbog stelth perka, ali da ga uopće ne možeš spotat je bezveze.

Da, nekad mi neće spotat, iako nisam tapkao q ili silovao spotanje preko commo rose.Ne znam kako je bilo prije patcha, velim bio sam hc only, ali ovo je katasrofa prema bc2 i ostalima :(

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Meni je najdraže kad spotam u Skyrimu.

Ili u CoD-u, hoću spotat nekog pa si bacim flash pod noge.

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.5.2012 12:43 (thesekiman).
Moj PC  
19 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Uvijek Q prije lijevog klika.

Zlatno pravilo BF-a.

I da, sjebe te za sve ostale igre, obavezno unbind.{#}

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.5.2012 13:08 (Vash).
Moj PC  
9 0 hvala 0
13 godina
Soldier977 kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Soldier977 kaže...

Ima da sve i svi zarate ako se meni u roku sat vremene ne popravi ovaj lag sto imam zadnja dva dana na internetu {#}

lol to je i meni nešto,još gledam,glupo mi je bilo uoće pitat jel kome još al vidim da nisam jedini

plavi83 kaže...

nisi jedini...

Vash kaže...

Ja sam bnet pa me isto muče ti skokovi pinga.

Ma nešto mi pada na pamet da nam slučajno nije kakav trojanac uletio? Očito nam je sve krenulo isti dan(?)!

E ovako ljudi. Danas mi zamijenili router i sve radi super. Znači pretpostavljam da je veza modem - router u samom uređaju poblesavila. I nakon razgovora sa čovjekom koji radi na nadzoru dslamova, oni imaju mogućnost uključivati popojedinom korisniku profil veze koji mu odgovara. Sad je meni uključeno da imam niže pingove i to super radi. Štp sam ranije imao 60ms, sada mi je 40, a u igri sam danas probao vidjeti na nekakvom 64 slotnom njemačkom serveru i ping mi je bio 35 :) a ranije nikad ispod 50.

Doduše sada imam neki "problem" u samom battlelogu gdje mi u chrome-u prikazuje pingove servera puuuno veće nego jesu (ako mi je u igri bio 35 na battlelogu taj isti server prikazuje 118ms (?). Zna li itko caku ovo ovoga?

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Svi pričate o tom spotanju, ja sam tek nedavno počeo igrat i nemam pojma šta to znači :(

Može kakvo  objašnjenje, već sam skužio da na Q imaju neke stvari, al o čemu vi govorite, čemu to uopće služi.
Btw kad letim u avionu, postoji li neki brzi način okretanja lijevo, desno, jer meni treba miljun godina da se okrenem :(

0 0 hvala 0
14 godina
1.Lovac kaže...

Svi pričate o tom spotanju, ja sam tek nedavno počeo igrat i nemam pojma šta to znači :(

Može kakvo  objašnjenje, već sam skužio da na Q imaju neke stvari, al o čemu vi govorite, čemu to uopće služi.
Btw kad letim u avionu, postoji li neki brzi način okretanja lijevo, desno, jer meni treba miljun godina da se okrenem :(

Znači "Spot" - po naški, lociraj, identificiraj, otkrij, zabilježi - znači, svi na mapi ga vide, i oni oko tebe ga vide vizualno, snajperistima je lakše, itd.

+ kao nagradu, dobiješ "Spot bonus".

A što se tiče leta u avionu, samo skill, vježbaj :)

Nemaš ni u realnosti naglog skretanja lijevo-desno, nagni avionu u određenom smjeru, i vuci ga.
Možda ti mogu pomoći strelice, ali je nezgodno. 

Samsung Galaxy SII FAQ :)
15 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Znači "Spot" - po naški, lociraj, identificiraj, otkrij, zabilježi - znači, svi na mapi ga vide, i oni oko tebe ga vide vizualno, snajperistima je lakše, itd.

+ kao nagradu, dobiješ "Spot bonus".

A što se tiče leta u avionu, samo skill, vježbaj :)

Nemaš ni u realnosti naglog skretanja lijevo-desno, nagni avionu u određenom smjeru, i vuci ga.
Možda ti mogu pomoći strelice, ali je nezgodno. 

Ovako... Ja skrećem s avionom pomoću miša i strelica, ali nikako ne mogu skrenit brzo. Svaki put bi na meni bio jedan lik, koji je skrenio vrhunsko brzo, to mi je bilo totalno čudno, jer ja ne mogu nikako :(

A ovo sa spot, ja bi pritisnio Q i onda recimo Need a medic ili amo, ili tako nešto, al ovo šta vi govorite da zabilježim nekog, ne vidim to nigdje :(

14 godina
1.Lovac kaže...

Ovako... Ja skrećem s avionom pomoću miša i strelica, ali nikako ne mogu skrenit brzo. Svaki put bi na meni bio jedan lik, koji je skrenio vrhunsko brzo, to mi je bilo totalno čudno, jer ja ne mogu nikako :(

A ovo sa spot, ja bi pritisnio Q i onda recimo Need a medic ili amo, ili tako nešto, al ovo šta vi govorite da zabilježim nekog, ne vidim to nigdje :(

Što se aviona tiče - možda je lik imao toliki ping da ti je tako izgledalo? xD
Ne znam stvarno

A spot moraš vizualno vidjeti lika i onda u onom šesterokutu (ako se ne varam) u sredini ti bude "Spot" i to stisneš.
Moraš biti brz {#}

Možeš sve spotati, land, air, sve :) 

Samsung Galaxy SII FAQ :)
13 godina
1.Lovac kaže...

Igras Normal ili Hard Core?

Ovo je za Normal, u Hardcore su spotani samo na mapi, ali ista stvar.

Vidio si narandjaste strelice iznad glava neprijatelja?

To znaci da su "spotani". Netko od tvojih suigraca je to napravio.

To se radi ovako:

Trebas gledati u neprijatelja (bio on blizu ili daleko) i samo kliknuti Q.

Ne drzati da dobijes izbornik, samo kliknes.

Kad ces imati iskustva i ako ces to raditi, vec ce ti biti normalno da trcis na WASD i kad vidis nekog kliknes i Q i pucanje na misu.

A kad drzis Q i odaberes nesto iz izbornika (pomicanjem misa) onda svi tvoji suigraci oko tebe cuju da je to rekao tvoj vojnik i na mapi svijetli ikona iznad tebe (da trebas municiju, med pack, vozilo....)

P.S. za brze okretanje u avionu trebas usporiti.

P.P.S. ja i poslije skoro 400 sati igre nemam pojma letjeti u avionu. Ni skretanje, ni snalazenje, imam 0 bodova.

A u helicu jos gore, uopce ne kuzim fiziku letenja u tome. Mislim da imam desetak poletanja i krsenja u 4-5 sekundi.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.5.2012 14:43 (CyberDemonVZ).
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Spot radiš tako da stisneš Q kratko, ne držiš ga inače ti se otvore naredbe. U HC-u će ti se činiti kao da nisi ništa napravio, ali probaj prema avionu ili slično pa ćeš čuti enemy jet spotted, a zapravo si ga spotao tako da ti se neko vrijeme pojavljuje na minimapu. Na normalu ćeš vidjet trokutić iznad osobe i ti ioni oko tebe, ne znam točno dokle "hvata". 

A što se tiče aviona, ja recimo letim sa strelicama dok ne dođem blizu aviona kojeg želim naciljat pa se prebacim na miš za preciznost, jer ti je puno jednostavnije recimo držat desnu strelicu pa dok ne skrene, nego doći mišem do kraja podloge pa vratit pa ponovno i tako stalno, pogotovo ako kružiš. Za brzo skretanje - pokušaj ( sa strelicama ) desno i gore, da se okreneš skoro naopačke i onda držiš desno i dole da ti ga ispravi, pa ne radiš krug nego kao neku osmicu, trebao bi brže skrenuti. Osim toga, držanjem desnog klika možeš gledat po kokpitu i van, spotat, gledat gdje želiš ići, korisno je, ali pogubno jer uglavnom gledam gumbiće :D

p.s. kao što ^ demon kaže, uspori malo, skrenit ćeš u manjem luku. I slažem se, avion nemam pojma ni ja vozit, jako je teško biti efikasan, što se ne može reći za heli :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.5.2012 14:43 (SebaOS).

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

U avionu brže skrečeš ako brzinu držiš na oko 280-290. Brojka u kvadratiću sa lijeve strane huda.

Odi na tubu i upiši jet tutorial. Imaš videa kolko hoćeš. Lik iz elitegamerbros je napravio baš serijal tutoriala za jet i helić, a i levelcap mislim.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
imas za ukljucit opciju ,neznam kako se tocno zove,nisam pored kompa na putu sam :) pod option ,controls,air i malo pogledaj tu ima jedna opcija,stavi tipa ctrl i jos neka(ee stvarno mi ne pada na pamet kak se zovu,dvije su) primjer space i onda kad držim naprimjer (u igri tocnije avionu) ctrl nemoram ko luđak potezat miš. valjda ce ti pomoć ova moja nepoznanica,al kažem pogledaj malo pod to kaj sam ti rekao :)
Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Vash kaže...

U avionu brže skrečeš ako brzinu držiš na oko 280-290. Brojka u kvadratiću sa lijeve strane huda.

Odi na tubu i upiši jet tutorial. Imaš videa kolko hoćeš. Lik iz elitegamerbros je napravio baš serijal tutoriala za jet i helić, a i levelcap mislim.

310 da budemo precizniji....

13 godina
protjeran
Battlefield 3
http://psyopsresearch.com/ Jel se testirao tko?
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja sam igrao BF Vietnam i tamo sam obožavao avione, a o helihopterima da ne govorim...
Jedno vrijeme sam igrao samo mape s helihopterima čisto jer sam bio lud za njima :D

A sad ovdje mogu letit, al toliko se unaprijedila igrica, da više nije ista stvar... Ili moguće da sam ja izgubio "ruku"...
PS dodajte me za prijatelja nick: ZloUmni

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.5.2012 15:21 (xyan).
17 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr
17 godina
moderator
Battlefield 3

.

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
xyan kaže...
Cyber_Freak kaže...

Tebi emotional stability na 70??? Ma daj,ili nisi iskreno odgvarao na pitanja ili je aplikacija totalno nepouzdana.... ;)
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
17 godina
neaktivan
Po onim objašnjenjima ispod grafa mislim da je meni fino pogodio.
Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr
15 godina
xyan kaže...
Vash kaže...

310 da budemo precizniji....

Ne slažem se, pričao sam sa mrskim (moj pojam za najboljeg jet pilota jer shinoxa ne znam) bolje skrećem na 270, to mi je neka brzina koji mi je preporučio i na kojoj skrećem-.

Što se tiče ovog dečka što pita kako skretat. Pa avion nagneš na bok, i onda dižeš nos da skreneš..nisi nikad gledao top gun? I prikoči malo spusti ispod 300 brzinu da lakše skreneš, ili digneš nos kad letiš pravo i zakočiš pa daš gas, breakaš da te lovac koji te lovi prestigne i onda ti njega hvataš :)

toliko od mene nubare .)

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Trokutići? FF on? Kill Cam? Mislim stvarno...Normal je definitvno samo za pice :D

Ja se ne mogu natjerati da igram bilo šta osim HC-a, nema šanse.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.5.2012 15:31 (Drug Crni).

2 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
Drug Crni kaže...

Trokutići? FF on? Kill Cam? Mislim stvarno...Normal je definitvno samo za pice :D

Ja se ne mogu natjerati da igram bilo šta osim HC-a, nema šanse.

Kad si pica koja ne zna pucat pa joj treba da dobije kill i ak random puca u generalnom smjeru protivnika. :)

15 godina
Battlefield 3

Moram reći da je Dark Symmetry odlično složila samu stranicu kao što je i po pitanjima super složila ovu moju osobnost.

Ta ženska radi dobre filmiće za bf o psihologiji i svemu tome što je iza svakog igrača i iza skilla, preporučujem da joj date subs :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Cyber_Freak kaže...
xyan kaže...
Cyber_Freak kaže...

Tebi emotional stability na 70??? Ma daj,ili nisi iskreno odgvarao na pitanja ili je aplikacija totalno nepouzdana.... ;)

Meh, obični psiho test, ako malo bolje pogledaš, vidjeti ces da ima zapravo samo 20-atk pitanja koja se ponavljaju.

BF3 Battlelog: pijana_carapa
15 godina
Granzon kaže...

Meh, obični psiho test, ako malo bolje pogledaš, vidjeti ces da ima zapravo samo 20-atk pitanja koja se ponavljaju.

Da, ali kad rješavaš takav test na prijemnom za policiju lako ga možeš pasti zbog sukoba nekih odgvora.

Npr. Jeste li nervozni=? da

jeste li živčani? ne.

lol bilo je bisera svakakvih :)
ali dobar je test jer uspoređuje te sa playstyleom u bf, a to mi se pogađa, prema tome ok je :) 

14 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...
xyan kaže...
Cyber_Freak kaže...

emocionalna stabilnost i izrazavanje emocija nisu jedno te isto - to sto ja ne podlijezem tim emocijama konvecionalno se odrazava u mojoj emocionalnoj stabilnosti

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Eto i mene.

Sad sam tek pročitao opise za BF i dobro me pročitalo.

Pogotovo ovo za emotional stability, u l4d uvijek imam 3, 4 puta više sejvova frendova. Ali sam i redovito prvi sa friendly fireom zbog toga.{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.5.2012 15:49 (Vash).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Vash kaže...

Eto i mene.

Dobro došao.

Odličan rezulat, pretpostavljam da si neki mini bog ili nešto.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.5.2012 15:46 (fila2208).
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...
Vash kaže...

Eto i mene.

Dobro došao.

Odličan rezulat, pretpostavljam da si neki mini bog ili nešto.

pitanja se uglavnom ponavljaju pa treba pazit,riješio na brzinu

vash je skilzor,ja sam prošao kao nobzor

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice